Amis 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 ....razen vremena..... ..... dobrojutrodoberdan....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 danes meni nič jasno... čudne sanje pa še verjetno mal luna pa sem tam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 kaj to vidim..... ...spremenjen nick..... ....(no, men osebno sta oba všeč....)...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 daaan vsem konec praznikov danes pod škarje...v glavo sem že kot pečna metla ooooo jeti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 mislim da moram it pregledat kri... neki ne štimam... upam da ni tole posledica česa drugega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Jeti, kaj te zanima? bemu, upam, da tolo ponovno slikanje pri mami ne bo odkrilo kaj novega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 ksenč....čeje moja pripomba, jo že dajem na "delite"......pa sori..... jeti....če se prav spomnim, je tole kr moje maslo.....(prevzetnost.press..... ) kar se mene tiče, je danes luna v sco!....kje je pa res, pa ne vem...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Amis tvoja pripomba?ne vem ktera... ma ne, ful se mi vrti, čist sem črna okrog oči, občutek pijanosti imam... pa trebuh me boli... me je pa še neki druzga malce strah, sam tu ima pa sam Bog potem prste vmes sej je v sko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 a no...tako je to...kar se lune tiče sem torej čist in do konca v slogu.... ....( )...pa ne slabe volje, da ne bo pomote....mi je celo zlo všeč to danes...... ksenia..... ...uf.....ni kaj rečt...držim Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 no, če sem se zmotla, pol pa sori, valkira..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Jeti? Še dobro da je ikona ostala ista... Pa lep dan, kar ga je še ostalo, čeprav je dež... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 o Jeti novo ime, nova frizura , novi imiđ....nova bejba ** kak ste kaj, brača i seke po zvijezdama meni malo trže zadnje dni.... tak erotičn naboj je v zraku nič ne čutite Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Jeti? Še dobro da je ikona ostala ista... Pa lep dan, kar ga je še ostalo, čeprav je dež... js bi tud mela dež Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Strupki pa tud tisti nestrupeni Ksenia tamala je pa čist taprava kaj to vidim..... ...spremenjen nick..... ....(no, men osebno sta oba všeč....)...... sploh ne bi opazla je pa fajn tak erotičn naboj je v zraku nič ne čutite meče, meče luna je Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Strupki pa tud tisti nestrupeni meče, meče luna je Luna je zmeraj, kakršnakoli že... Katera pa tebe meče pa ne vem... Prvi krajec, polna luna, zadnji krajec, mlaj... Al pa ena od teh dva tedna prej in potem... Al pa je mogoče luna v sco... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Luna je zmeraj, kakršnakoli že... Katera pa tebe meče pa ne vem... Prvi krajec, polna luna, zadnji krajec, mlaj... Al pa ena od teh dva tedna prej in potem... Al pa je mogoče luna v sco... luna v sco je trenutno drugač me pa skoz neki meče vse od teh lun še par dni prej pa potem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 sej se še bo hvala ti za obisk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 ne morem da verjamem, da vam prav nič ne dogaja...mene trga že cel dan, pa kr ni videt konca... cela paleta podtalnih občutkov, za nobeno rabo danes, kr bluzim....pa bentim, pa blodim, ko kaka riba al pa tehtnica...bi pa malo ne bi,,,pa mal se delam da delam, pa mal hočem tulit...pa mal se mi smeje... mrbit spet kaka pokemonska levitev... preobrazba in dan D...pa same čudne novice...pa spet kr neki umirajo al pa s čudnim diagnozam ležijo po bolnicah... jst pa buljim tle v luno, pa kr blodim...še dobr , da je lahko luna kriva... drgač pa a sem že povedala, zdaj so mi pa iz zaklenjenga bicikla sedež vkradli letošnja bilanca dva ukradena cela bicikla, nu zdaj sedež, pa je šele peti mesec leta gospodovega... bogve če ni to kako znamenje z neba, da se naj neham z bičikletom okol tauhat... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 tak erotičn naboj je v zraku nič ne čutite na žalost al pa na srečo ne...... Prvi krajec, polna luna, zadnji krajec, mlaj... zadnjič so eni prjavli, da jih meče vsaka luna....kakšen prikladen izgovor...... bemtiš....nobenga dežja...tle je že taka suša za pop*........res tumač....vsaj ponoč bi lahko deževalo.....sicer pa umorila enga sršena včeraj zvečer preden sem šla spat...spaka je sred hodnika parkirala......zdej pa njegovo herbarijsko truplo tam pod enim katalogom leži, k se mi tolk gravža, da zbiram pogum, da ga odstranim.... ......o kakšni simboliki sploh ne bi........... dogaja....eh...dogaja se 100 na uro....js pa skulirana da res ni.....nej kr tako ostane...... sicer pa: dobrojutrodoberdan strupki &co........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 dobro jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 kje jih najdeš Jeti.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 lia sori.....sam res je smešno....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Mal sončka v gnezdo se mi zdi, da dežuje sicer ponavadi nism lih navdušena nad dežekom sam zdejle pa kar paše je bil že cajt ... dons naj pada, lepo namoči vse ... jutr pa lohk spet sonček sije spala bi pa sm sestri obljubila, da greva dons na obisk v tamalmu sam, da bom vidla cukrčka malega, itak ne bom več zaspana zadnjič so eni prjavli, da jih meče vsaka luna....kakšen prikladen izgovor...... tud jst bi lohk bla to men je vseen, kaj je ... me pa meče Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 thx vesolju, meni al čemuroli že....k me nč ne meče..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.