Ksenia 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 tud jst se zahvaljujem za tole..jeti dežuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 le kaj je dans v luftu ne spomnem se, kdaj sem mela tako gužvo na delu jutr grem pa na dekliščino komi čakam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 zadnjič so eni prjavli, da jih meče vsaka luna....kakšen prikladen izgovor...... To ni noben izgovor... To so kruta dejstva... Sco & CO. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Sco & CO. perešček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 drgač pa a sem že povedala, zdaj so mi pa iz zaklenjenga bicikla sedež vkradli letošnja bilanca dva ukradena cela bicikla, nu zdaj sedež, pa je šele peti mesec leta gospodovega... bogve če ni to kako znamenje z neba, da se naj neham z bičikletom okol tauhat... Tole šele zdalje videl... Pa raje ne napišem kaj mi je na misel prišlo... Saj imate domišljijo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 nimamo spljoh... emšo... jebiga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 dobro jutro, celo noč nič spala, ker me tko notranja mišica na stegnu boli... nazadnje tale bolečina ni prinesla nič dobrega... ne more se tole ponovit, krucenal..grem delat, mejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 nimamo spljoh... emšo... jebiga EMŠO, ja... Starina... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 dobro jutro, celo noč nič spala, ker me tko notranja mišica na stegnu boli... nazadnje tale bolečina ni prinesla nič dobrega... ne more se tole ponovit, krucenal..grem delat, mejte se dobro jutro..pasal tale dež..bi še Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Dannnnnnnnnn kar se mene tiče ... dost dežja sonček bi čist pasal spet Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Dež... :xx!: Je bil potreben, samo a mora padat ravno za vikend ko sem prost... Saj bi lahko med tednom... Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 aneda?pa tamala ima jutri pomembni tekmi in ji tale sprememba vremena in dež čisto nič ne koristita - ne njej ne kolenu niti meni...Alef, ja emšo, danes se počutim tako staro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Alef, ja emšo, danes se počutim tako staro Pridi na piknik pa da vidim v živo to "starost"... Za počutje pa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. maj 2007 Prijavi Deli 7. maj 2007 dobrojutrodoberdan......sco&co...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. maj 2007 Prijavi Deli 7. maj 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. maj 2007 Prijavi Deli 7. maj 2007 strupenkoti pa ostali jst tud pogrešala mejčkn no, na tole se bomo pa tud navadli fajn zgleda sam mal sm še štorasta pridna sm dons se moram mal pohvalt seminarska veselo nastaja ... no, sej je že zadnji cajt, takrat pa pol lohk delam, prej je blo treba lenobo past uživajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 pofočk..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 moj pofočk tud še 7 dni Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Mal cukra strest v gnezdo tko nekak sm razpoložena dons drugač pa včer oddala seminarsko je rekla, da je kul ne bo treba nč popravljat :hepko: čeprov skor ne upam pogledat, kaj sm ji poslala ... je blo tolk na hitr, sploh ni blo cajta še enkrat prebrat do petka še eno stvar treba nardit ... pol pa vikend morja :2src: ma, fajn sm uživejte moj pofočk tud še 7 dni Iiiiiiiiii, komej čakam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 no tko....u gnezdu skor opustošenje....nikjer nobenga.........gužva gužva gužva gužva....pa birokracija, pa comp na čiščenju......ni da ni.......ajd, mejte se sco &co....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 no tko....u gnezdu skor opustošenje....nikjer nobenga.........gužva gužva gužva gužva....pa birokracija, pa comp na čiščenju......ni da ni.......ajd, mejte se sco &co....... Pa... ...kakšen luftar se pa še najde... Morgen strupki... Perešček ta teden delovno in to doma... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 ooooo perešček...... .....uspešno delo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 dan perešček amiska, da ti comp čimprej sčarajo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 da vas pozdravim potem pa šibnem... že nekaj časa nimam nič pametnega za napisat, zato sem raje tiho Amis, a mi lahko samo nekaj odgovoriš prosim? zadnjič sem ti med pogovorom omenila tisto našo hišo o kateri vedno sanjam... a je možno da jo sanjam pred pomembnimi spremembami oz ko me kaj muči? spet sem jo sanjala in ko sem šla odpret vrata mi je bilo v sanjah jasno da sem spet v "naši" hiši... vedno je vhod isti v bistvuhvala ti... lahko tudi na os zamujam mejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Mrjau strupkoti.Kavo sem že spil.Lahko pa skuham novo o mucek kavice nebi..sem pa za kaki pravi čaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.