alef 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 da vas pozdravim potem pa šibnem... že nekaj časa nimam nič pametnega za napisat, zato sem raje tiho Amis, a mi lahko samo nekaj odgovoriš prosim? zadnjič sem ti med pogovorom omenila tisto našo hišo o kateri vedno sanjam... a je možno da jo sanjam pred pomembnimi spremembami oz ko me kaj muči? spet sem jo sanjala in ko sem šla odpret vrata mi je bilo v sanjah jasno da sem spet v "naši" hiši... vedno je vhod isti v bistvuhvala ti... lahko tudi na os zamujam mejte se Nič se sekirat za to... Saj ostali tudi ne... Pa vseeno pišemo...( ne pokaže mi smeškotov... ) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Pofočk....in en lep pozdrav vsem v gnezdo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 daaan vsem kakšne sanje sem imela perešček uživaj doma...in kakšno lepo slikco posnemi xwizardx se je pridružil še čarovnik ...hvala za kavo Pojdi v luftarsko temo pogledat... So tri "zelo lepe"... x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Pofočk....in en lep pozdrav vsem v gnezdo silki xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 silki xrosex ojla bejba... pa,...uh,..spljoh se ne znajdem med temi novimi kvadratki..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 novi kvadratki....a so novi?....uf....pojma nimam......sam vse dela....pol bo že ok..... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 ojla bejba... pa,...uh,..spljoh se ne znajdem med temi novimi kvadratki..... preobrazba še ni dokončna......baje se bomo mogl še na kako novost navadit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 aha,...fajn glede novosti.... aj Klarus,....tale "nova" ikonca pa cortig,...veliko bolj živahna od prejšnje...fajn.... sej očem ne verjamem.....pismu Amis,...res, da je gužva na gužvo povprek,....sam glede kvadratkov pa,.....če ne druzga,....a tud smeškotov nisi iskala......svašta.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 to je sam skica...nekje bo še lepša Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Strupki luftarček levček pa še kdo se najde crknjena čist še mejčkn bo treba dons napisat ... mal še manjka ... pol pa mal frej zdejle mam pa po dolgmu cajtu občutek, da sm en tolk pridna, da si prov zaslužim frej na morje grem in to že jutr :hepko: sm misnla, da bo treba do sobote čakat, pa grem jutr direkt po predavanju Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tole kavico spijem, pol pa za pol urce sm šla včer na tržnico pa me ne vidijo več kar se mene tiče tale organizacija v qrcu x!x to je sam skica...nekje bo še lepša :2src: mejte se krasno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 sej očem ne verjamem.....pismu Amis,...res, da je gužva na gužvo povprek,....sam glede kvadratkov pa,.....če ne druzga,....a tud smeškotov nisi iskala......svašta.... ja res svašta...nisem iskala...so kar bli tam, pa vse je delalo..... ...po moje se mi je utrgalo..... je pa res, da mam na osebni strani par stvari, za katere respojma nimam, kako so se znašle tam.....no, za to pa še nisem pogruntalakako se skensla......tolk pa le nisem padla u sceno.... dobrojutrodoberdan sco & azilanti........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 ni čudn, da sem dans tak občutljivlek, ko je pa luna v ribah Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 luna v ribah danes...... ....se mi je zdelo že zjutraj, da bo še pestro....tud danes...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Daaaan strupenjače... ....in vsem ostalim v strupenem okrilju... aja? ....luna v ribah?....kwa pa ima tam za počet?......upam, da je voda ledena, pa da bo kmal ven pobrisala... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 luna v ribah danes...... ....se mi je zdelo že zjutraj, da bo še pestro....tud danes...... ......js bi se sam neki kregala..še seb grem na k*** Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 hmm,men je pa tko fajn dan danes,očitno mi paše luna v ribah,sej ne, da mam pojma zakaj začetek tedna je bil pa zame :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 aja? ....luna v ribah?....kwa pa ima tam za počet?......upam, da je voda ledena, pa da bo kmal ven pobrisala... ....zamrznjene ribe......... js bi se sam neki kregala..še seb grem na k*** evo...se vidi, da sem se še z neptunom pobotala..... zlo zanimivo skulirano razpoloženje in hkrati zelo pozorno spremljanje dogajanja....kar pomeni, da je vse skoz v stanju pripravljenosti..... ....love it..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 ....zamrznjene ribe.........evo...se vidi, da sem se še z neptunom pobotala..... zlo zanimivo skulirano razpoloženje in hkrati zelo pozorno spremljanje dogajanja....kar pomeni, da je vse skoz v stanju pripravljenosti..... ....love it..... ...zmrznjene ja.......pa na počasno taljenje......preventiva, da te ziher mine glede uporabljivosti.... .....večkrat zamrznjeno je pa itak že zdravju škodljivo, torej po difoltu za stran vržt... ....neptuni je pa čist cortig dečko,..... ....kiro dogajanje pa bi lahko s tako mirno lahkotnostjo opazovala, če ne bi on svoje delo tako dobro opravljal kot ga?.......bi gledala same skulirane frise okol sebe......dolgcajt torej.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 moj neptun..ma jano....men je čist kul..sam včasih mi gre pa na živceočitno morem še to spedenat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Jeti... hay bejba če ti je v tolažbo,....jest kr mimogrede "odpiram" pa firbcam....pa med drugim upam, da bom ostale smeškote najdla.....pa jih še nisem.....tak da bejbe,..vprašanje...kje so??? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 ...zmrznjene ja.......pa na počasno taljenje......preventiva, da te ziher mine glede uporabljivosti.... .....večkrat zamrznjeno je pa itak že zdravju škodljivo, torej po difoltu za stran vržt... aha...odkrila da je odlično ribe večkrat zamrznit in jih pustit da ata saturn s časom opravi svoje....seveda na ustrezno oddaljeni prostorski komponenti...... smeškoti: v levem zgornjem kotu ob oknu za tipkanje teksta je 12 smeškov.....na vrhu piše "shaw all"....če klikneš ti odpre posebno okence za smeškote (kot v prejšnji verziji foruma).....pod oknom z 12imi smeški pa je tudi "next".....če uporabiš to funkcijo, ti rola nove smeške kar v okencu zraven okna za text.......nazaj greš s klikom na "previus".........upam, da je zadost razumljivo napisano...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 ooo,... thanks p.s.obema ...mater ste napiflane že.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 my plesure...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Ola strupki a luna v ribah je x!x to je pol to ... mulo že cel dan neki spi pa sanja ... ni šole sploh name nima cajt vplivat se moram še najt že seštevam minutke pa delam plan, kako in kaj, k pridem domov ... bomo čist noge pokosit, en fajn tuš, spakirat do konca (k sm včer namest da bi spakirala, zvečer še seminarsko delala ups ), pol zviz na faks ... na hitr odpisat, na eno ekspres kavo v City moram še skočt po eno zadevco, k bikici po šotor ... pol pa morjeeeeeeeeeeeeee pa fajn sm pomoje aja, ne najdem next pr smeških očitnočistslepa.press mejte se nadfajn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.