Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

da vas pozdravim potem pa šibnem... že nekaj časa nimam nič pametnega za napisat, zato sem raje tiho ;)

Amis, a mi lahko samo nekaj odgovoriš prosim? zadnjič sem ti med pogovorom omenila tisto našo hišo o kateri vedno sanjam... a je možno da jo sanjam pred pomembnimi spremembami oz ko me kaj muči? spet sem jo sanjala in ko sem šla odpret vrata mi je bilo v sanjah jasno da sem spet v "naši" hiši... vedno je vhod isti v bistvu

hvala ti... lahko tudi na os ;)

zamujam mejte se x:Xx

x:o)x x:Dx

Nič se sekirat za to... x:o)x

Saj ostali tudi ne... x:o)x

Pa vseeno pišemo...( :vragec: ne pokaže mi smeškotov... :vragec: )

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Pofočk....in en lep pozdrav vsem v gnezdo :2src:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

daaan vsem :flower:

kakšne sanje sem imela :eek:

perešček uživaj doma...in kakšno lepo slikco posnemi

xwizardx xwizardx xwizardx se je pridružil še čarovnik :vio: ...hvala za kavo :mezik:

x:Xx x:Dx

Pojdi v luftarsko temo pogledat... x:o)x

So tri "zelo lepe"... x:Dx x:Dx :eek: xrolleyesx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

silki :vio: xrosex x:Xx

ojla bejba... xDDx xsrcx

pa,...uh,..spljoh se ne znajdem med temi novimi kvadratki..... xcivx x;)x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

novi kvadratki....a so novi?....uf....pojma nimam......sam vse dela....pol bo že ok..... x:Dx ....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ojla bejba... xDDx xsrcx

pa,...uh,..spljoh se ne znajdem med temi novimi kvadratki..... xcivx x;)x

preobrazba še ni dokončna......baje se bomo mogl še na kako novost navadit x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

aha,...fajn glede novosti.... :palec:

aj Klarus,....tale "nova" ikonca pa cortig,...veliko bolj živahna od prejšnje...fajn.... x:)x

sej očem ne verjamem.....pismu Amis,...res, da je gužva na gužvo povprek,....sam glede kvadratkov pa,.....če ne druzga,....a tud smeškotov nisi iskala......svašta.... x:Dx x:Dx

Strupki x:Xx luftarček x:Xx levček x:Xx pa še kdo se najde x:Xx x:px x;)x

crknjena čist xcivx :inocent: še mejčkn bo treba dons napisat ... mal še manjka ... pol pa mal frej x:px zdejle mam pa po dolgmu cajtu občutek, da sm en tolk pridna, da si prov zaslužim frej x^x x:Ix

na morje grem :2src: in to že jutr :hepko: :hepko: :flower: sm misnla, da bo treba do sobote čakat, pa grem jutr direkt po predavanju :onfire: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :2src: x:Ix

tole kavico spijem, pol pa za pol urce :sleeping: sm šla včer na tržnico xrolleyesx pa me ne vidijo več :o|o: kar se mene tiče tale organizacija v qrcu x!x xcivx

to je sam skica...nekje bo še lepša :D ;)

:2src: :2src: :2src: :vio:

mejte se krasno xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

sej očem ne verjamem.....pismu Amis,...res, da je gužva na gužvo povprek,....sam glede kvadratkov pa,.....če ne druzga,....a tud smeškotov nisi iskala......svašta.... x:Dx x:Dx

ja res svašta...nisem iskala...so kar bli tam, pa vse je delalo..... :inocent: ...po moje se mi je utrgalo..... x:Dx

je pa res, da mam na osebni strani par stvari, za katere respojma nimam, kako so se znašle tam.....no, za to pa še nisem pogruntalakako se skensla......tolk pa le nisem padla u sceno.... x;)x

dobrojutrodoberdan sco & azilanti........ x:Xx

luna v ribah danes...... xOOx :mellow: :P ....se mi je zdelo že zjutraj, da bo še pestro....tud danes...... xzobkox xg:Dx ......

Daaaan strupenjače... x:Xx ....in vsem ostalim v strupenem okrilju... xsrcx

aja? xrolleyesx ....luna v ribah?....kwa pa ima tam za počet?......upam, da je voda ledena, pa da bo kmal ven pobrisala... x:px

luna v ribah danes...... xOOx :mellow: :P ....se mi je zdelo že zjutraj, da bo še pestro....tud danes...... xzobkox xg:Dx ......

js bi se sam neki kregala..še seb grem na k*** :vragec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

aja? xrolleyesx ....luna v ribah?....kwa pa ima tam za počet?......upam, da je voda ledena, pa da bo kmal ven pobrisala... x:px

xg:Dx xg:Dx xg:Dx ....zamrznjene ribe.........

js bi se sam neki kregala..še seb grem na k*** :vragec:

evo...se vidi, da sem se še z neptunom pobotala.....

zlo zanimivo skulirano razpoloženje in hkrati zelo pozorno spremljanje dogajanja....kar pomeni, da je vse skoz v stanju pripravljenosti..... x^x ....love it..... B)

xg:Dx xg:Dx xg:Dx ....zamrznjene ribe.........

evo...se vidi, da sem se še z neptunom pobotala.....

zlo zanimivo skulirano razpoloženje in hkrati zelo pozorno spremljanje dogajanja....kar pomeni, da je vse skoz v stanju pripravljenosti..... x^x ....love it..... B)

xDDx ...zmrznjene ja.......pa na počasno taljenje......preventiva, da te ziher mine glede uporabljivosti.... xDDx .....večkrat zamrznjeno je pa itak že zdravju škodljivo, torej po difoltu za stran vržt... x:px

....neptuni je pa čist cortig dečko,..... xDDx ....kiro dogajanje pa bi lahko s tako mirno lahkotnostjo opazovala, če ne bi on svoje delo tako dobro opravljal kot ga?.......bi gledala same skulirane frise okol sebe......dolgcajt torej.... xDDx x:px

Jeti... hay bejba x:)x

če ti je v tolažbo,....jest kr mimogrede "odpiram" pa firbcam....pa med drugim upam, da bom ostale smeškote najdla.....pa jih še nisem.....tak da bejbe,..vprašanje...kje so??? :eek:

xDDx ...zmrznjene ja.......pa na počasno taljenje......preventiva, da te ziher mine glede uporabljivosti.... xDDx .....večkrat zamrznjeno je pa itak že zdravju škodljivo, torej po difoltu za stran vržt... x:px

aha...odkrila da je odlično ribe večkrat zamrznit in jih pustit da ata saturn s časom opravi svoje....seveda na ustrezno oddaljeni prostorski komponenti...... :vragec: x:px :vragec:

smeškoti: v levem zgornjem kotu ob oknu za tipkanje teksta je 12 smeškov.....na vrhu piše "shaw all"....če klikneš ti odpre posebno okence za smeškote (kot v prejšnji verziji foruma).....pod oknom z 12imi smeški pa je tudi "next".....če uporabiš to funkcijo, ti rola nove smeške kar v okencu zraven okna za text.......nazaj greš s klikom na "previus".........upam, da je zadost razumljivo napisano...... xsrcx x:Xx

ooo,... thanks :kiss:

p.s.

obema :wub:

...mater ste napiflane že.... :huh:

Ola strupki x:Xx x:px :onfire: :onfire:

a luna v ribah je x!x to je pol to ... mulo že cel dan neki spi pa sanja ... ni šole sploh xrolleyesx :ph34r:

name nima cajt vplivat xcivx se moram še najt x:o)x že seštevam minutke pa delam plan, kako in kaj, k pridem domov ... bomo čist :onfire: :inocent: noge pokosit, en fajn tuš, spakirat do konca (k sm včer namest da bi spakirala, zvečer še seminarsko delala :inocent: ups x:o)x ), pol zviz na faks ... na hitr odpisat, na eno ekspres kavo xDDx v City moram še skočt po eno zadevco, k bikici po šotor ... pol pa morjeeeeeeeeeeeeee :2src: :2src: x:px pa xbendx :onfire: :flower: xcivx

fajn sm xsrcx pomoje :lol:

aja, ne najdem next pr smeških :inocent: očitnočistslepa.press x:Dx

mejte se nadfajn xsrcx :onfire: :flower:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...