Amis 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 daaaaannnnnnnnn....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 daaaaaaaaaaaaan jutr pa gr zares..komi čakam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 lep dan... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 Dan strupki čakam, da pade dež bo dons prov pasal mal osvežitve ta polulana Zofka je, tko da nej kar pada ... bo lepo poletje pol Klarus, kdaj maš uro sam še jutr delam pol bo pa kar pasal bit mal frej uživajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 dež pada....ohladilo se je........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 Dan strupki čakam, da pade dež bo dons prov pasal mal osvežitve ta polulana Zofka je, tko da nej kar pada ... bo lepo poletje pol Klarus, kdaj maš uro sam še jutr delam pol bo pa kar pasal bit mal frej uživajte uro mam ob 18h računam, da bom okol 11h v kr oz malo izven, ker popokam najboljšega prijatla....tak da smo na vezi prejšnjim mesec sem mela 100 naur Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 prejšnjim mesec sem mela 100 naur a maš sploh cajt spat........ ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 a maš sploh cajt spat........ ..... za spat ja..za kaj drugega pa skor ne več tak sem začela hodit ob 21h spat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 še enkrat čav bav vsem uro mam ob 18h računam, da bom okol 11h v kr oz malo izven, ker popokam najboljšega prijatla....tak da smo na vezi prejšnjim mesec sem mela 100 naur a ne bi ti resno šihta zamenjala za kej bolj človeškega drugač pa :hepko: komi čakam do 13h delam ... pol sm pa frej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 ....daaannnnn strupki & co....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 daaan Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Dannnnnnnn strupki pridni zadnje čase, vidim Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 čist po žensko sem se lotila moje slabe volje (al kako naj imenujem tole stanje) - zapravljat sem šla... hlače, mikice, srajca, za tamalo hlače,kar nekaj lažja v denarnici pa ne vem če se počutim kaj boljše... zdejle pojem, posušim glavo, se oblečem - da vidimo, če si bom potem kej bolj všeč... resno razmišljam da po tem vikendu začnem aktivno rekreacijo - ta vikend sem v Ljubljani, imajo v soboto ob 16 in 19 ter v nedeljo ob 13 menda tekme na finalnem turnirju na Galovici (al kaj je že)... tko da če ima kdo čas sej drugače pa zaželeno čaranje... ful so punce poklapane, ni nobene podpore pa psihične priprave v klubu... škoda, si zaslužijo...no in potem naj bi pričela z nečim, ker tole ne gre nikamor več, za junij sva s tamalo zmenjeni da se vpiševa v fitnes... nisem si všeč res ne :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 čist po žensko sem se lotila moje slabe volje (al kako naj imenujem tole stanje) - zapravljat sem šla... hlače, mikice, srajca, za tamalo hlače,kar nekaj lažja v denarnici pa ne vem če se počutim kaj boljše... zdejle pojem, posušim glavo, se oblečem - da vidimo, če si bom potem kej bolj všeč... resno razmišljam da po tem vikendu začnem aktivno rekreacijo - ta vikend sem v Ljubljani, imajo v soboto ob 16 in 19 ter v nedeljo ob 13 menda tekme na finalnem turnirju na Galovici (al kaj je že)... tko da če ima kdo čas sej drugače pa zaželeno čaranje... ful so punce poklapane, ni nobene podpore pa psihične priprave v klubu... škoda, si zaslužijo...no in potem naj bi pričela z nečim, ker tole ne gre nikamor več, za junij sva s tamalo zmenjeni da se vpiševa v fitnes... nisem si všeč res ne :xx!: ccccccc Ksenia.JAz sem si prav všeč okrogla in vesela in sploh več ne premišljujem o tem...da si ne bi bila všeč.Čeprav me noge in tazadnja bolita od samega sedenja..joj še en izpit za tretji letnik in še dva za 4 letnik imam v planu...čist prreveč sedim...ampak...bo že :palec: :palec: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 mah, sej ni to povezano s kg... lahko ob istih kg cvetim, sem nasmejana, tista prava Ksenija, lahko pa sem siva miška, ki beži v svojo luknjo... ne znam razložit... pa še slika v špeglu se ne ujema s tisto v glavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 ne utegnem pisat...sej vem, da je brez veze sam tri besede rečt al pa smeškota nalepit.....sam ne gre drgač.....zato > >....da ne boste mislili, da sem pozabla na vas...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 ...še resetiranje sem nardila....zdej bo še bolš....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 kak dan se je splačalgrem hitr slikico pripopat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 dobrojutrodoberdan....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 jutrček.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 jutroooo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 sem se js včeri načvekala namesto tebe, jeti hvala kokr se zadeva zaceli, bom slikala in si ga dala za avatar Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Dannnnnnnn sonček :onfire: sicer se hoče neki skrivat ... sam vikend bo pa lep jst sm se tud načvekala pa dons je tud še na sporedu en kup čvekanja se najprej dobim z zdej že bivšo sodelavko ... zvečer pa še z eno kolegico, k je bla zdejle 14 dni v Beogradu foušijamedaje.press zdej mam pa jst tud 'next' krasen dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.