Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

lep dan... x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

Dan strupki x:Xx

čakam, da pade dež x:px bo dons prov pasal mal osvežitve x:Dx ta polulana Zofka je, tko da nej kar pada ... bo lepo poletje pol x:Ix x:px x8Dx

Klarus, kdaj maš uro x?x :inocent:

sam še jutr delam xcivx pol bo pa kar pasal bit mal frej :inocent: x:px

uživajte xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Dan strupki x:Xx

čakam, da pade dež x:px bo dons prov pasal mal osvežitve x:Dx ta polulana Zofka je, tko da nej kar pada ... bo lepo poletje pol x:Ix x:px x8Dx

Klarus, kdaj maš uro x?x :inocent:

sam še jutr delam xcivx pol bo pa kar pasal bit mal frej :inocent: x:px

uživajte xsrcx

uro mam ob 18h :wOOt:

računam, da bom okol 11h v kr oz malo izven, ker popokam najboljšega prijatla....

tak da smo na vezi :vio:

prejšnjim mesec sem mela 100 naur :eek:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

a maš sploh cajt spat........ :0: ..... :sori:

za spat ja..za kaj drugega pa skor ne več :o|o:

tak sem začela hodit ob 21h spat xnckrivx

There is

One Mind,

One Truth,

še enkrat čav bav vsem x:Xx xcivx

uro mam ob 18h :wOOt:

računam, da bom okol 11h v kr oz malo izven, ker popokam najboljšega prijatla....

tak da smo na vezi :vio:

prejšnjim mesec sem mela 100 naur :eek:

:wOOt: a ne bi ti resno šihta zamenjala za kej bolj človeškega :sori:

drugač pa :hepko: :hepko: komi čakam x;)x do 13h delam ... pol sm pa frej x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

daaan xsrcx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

čist po žensko sem se lotila moje slabe volje (al kako naj imenujem tole stanje) - zapravljat sem šla... hlače, mikice, srajca, za tamalo hlače,kar nekaj lažja v denarnici pa ne vem če se počutim kaj boljše... zdejle pojem, posušim glavo, se oblečem - da vidimo, če si bom potem kej bolj všeč... resno razmišljam da po tem vikendu začnem aktivno rekreacijo - ta vikend sem v Ljubljani, imajo v soboto ob 16 in 19 ter v nedeljo ob 13 menda tekme na finalnem turnirju na Galovici (al kaj je že)... tko da če ima kdo čas ;) sej drugače pa zaželeno čaranje... ful so punce poklapane, ni nobene podpore pa psihične priprave v klubu... škoda, si zaslužijo...

no in potem naj bi pričela z nečim, ker tole ne gre nikamor več, za junij sva s tamalo zmenjeni da se vpiševa v fitnes... nisem si všeč res ne :xx!:

čist po žensko sem se lotila moje slabe volje (al kako naj imenujem tole stanje) - zapravljat sem šla... hlače, mikice, srajca, za tamalo hlače,kar nekaj lažja v denarnici pa ne vem če se počutim kaj boljše... zdejle pojem, posušim glavo, se oblečem - da vidimo, če si bom potem kej bolj všeč... resno razmišljam da po tem vikendu začnem aktivno rekreacijo - ta vikend sem v Ljubljani, imajo v soboto ob 16 in 19 ter v nedeljo ob 13 menda tekme na finalnem turnirju na Galovici (al kaj je že)... tko da če ima kdo čas ;) sej drugače pa zaželeno čaranje... ful so punce poklapane, ni nobene podpore pa psihične priprave v klubu... škoda, si zaslužijo...

no in potem naj bi pričela z nečim, ker tole ne gre nikamor več, za junij sva s tamalo zmenjeni da se vpiševa v fitnes... nisem si všeč res ne :xx!:

ccccccc Ksenia.

JAz sem si prav všeč okrogla in vesela in sploh več ne premišljujem o tem...da si ne bi bila všeč.

Čeprav me noge in tazadnja bolita od samega sedenja..joj še en izpit za tretji letnik in še dva za 4 letnik imam v planu...čist prreveč sedim...ampak...bo že :palec: :palec: :palec: :palec: xcivx

mah, sej ni to povezano s kg... lahko ob istih kg cvetim, sem nasmejana, tista prava Ksenija, lahko pa sem siva miška, ki beži v svojo luknjo... ne znam razložit... pa še slika v špeglu se ne ujema s tisto v glavi ;)

ne utegnem pisat...sej vem, da je brez veze sam tri besede rečt al pa smeškota nalepit.....sam ne gre drgač.....zato > x:Xx >....da ne boste mislili, da sem pozabla na vas...... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jutroooo x:)x

sem se js včeri načvekala namesto tebe, jeti :lol:

hvala :vio: kokr se zadeva zaceli, bom slikala in si ga dala za avatar

There is

One Mind,

One Truth,

Dannnnnnnn x:Xx

sonček :onfire: :onfire: :flower: :2src: sicer se hoče neki skrivat ... sam vikend bo pa lep x8Dx x:px

jst sm se tud načvekala x:px xDDx pa dons je tud še na sporedu en kup čvekanja x:)x se najprej dobim z zdej že bivšo sodelavko ... zvečer pa še z eno kolegico, k je bla zdejle 14 dni v Beogradu x:px foušijamedaje.press :inocent: x:Dx

zdej mam pa jst tud 'next' xcivx x:Dx x;)x

krasen dan xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...