klarus 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 en pofočk v gnezdo..začuda mi pa dans ta luna v sco kr paše sam vseen komi čakam strelčevsko luno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 dobrojutrodoberdan sco & co........ nič spala....dans bo čaj intravenozno....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 dobrojutrodoberdan sco & co........nič spala....dans bo čaj intravenozno....... Z ali brez... ...karkoli že... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 repki ...rabi ker nahod..ga mam za podarit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 jutro banda......valkira, ne spominjaj me....sam še postlo vidim in mal spim za compom....dans bo huda....... :xx!: perešček.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 zadnji stavek: žalostno vendar resnično.......delamo na tem, da bo bolš...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Pofočk, strupki in ostala svojad sonček je :hepko: sm ga že ful pogrešala bom lohk zdejle s kolesom šla na (bivši) šiht moram neki še nest za izpolnit ... nimajo na sončni dost, če jim plačilne liste prneseš, je treba vse zračunano že met mam pa izgovor, da jih grem mal pogledat sej paše bit frej ... pa zjutri mal spat sam jih pa vseen mal pogrešam fajn sem, tko da potalam okol x:Xx pa mal :sorcerer: za vse tiste, k rabte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Jutro strupki &co.,.. ...evo, še jest enmal energije potalam,...vsem ki jo rabite.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 dobrojutrodoberdan.............................. sco&azilanti............... ............. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 vau Jeti lepa slikca Kje je levček dans? A si ga poležala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 lepo jutro pa pozdravčke vsem v gnezdu sam pofočkam se pa šibam treba na sončno še ene stvari nest ... rabjo en kup enih papirjev, čeprav majo že na enem vse napisano pol pa na eno fajn kavico (s)mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Hočem dolgo,dvojno,irsko kavo :wOOt: http://www.niehoff-kaffee.de/jpegfiles/rezepte/irish_coffee.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 ni kej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 dobro jutro strupki dons pa na Maidne :onfire: komi čakam sploh pa en fajn čvek prej je tolk stvari za prečvekat ... najbrž bo cajta zmanjkal če slučajno kerga zanima, kako sem ful fajn pa zmedena čist me pa tud tale dež ne more v slabo voljo spravt za vsak slučaj, če kdo rabi :sorcerer: Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 dobro jutro... včasih se sprašujem, če je vredno se prebijat skozi to norijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 vidiš, nisem ljubiteljica toboganov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Sončno jutro vsem dobro jutro džezeri tole mi že celo jutro po glavi poje kava še pride na vrsto zdejle najprej tuš, so me na koncertu polili s pivom :xx!: lase umit treba, da bojo dišale jutr za kosilce Ksenia in vsi, k vam kej prov pride :sorcerer: (s)mejte se, sonček je Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Morgen strupki... Pri nas tudi sonček... Mal zaspan sicer, ampak je... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 daaannnnnn........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 Jutrooooooooooooooo učit se moram še mal ... pa pod tuš, pol sm pa na kosilce povabljena bo fajn sicer sam mejčkn me je strah, tole se dogaja čist prehitr zame tko da ja, tko je to, če ne pišeš več v zvezek dobr, Merlin zdej vem na koga se obrnt, če pride do kšnga napada kolcanja če rabte kej :sorcerer: k sm lih v formi za čarat (s)mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 daaan včeraj bila na sejmu kupila 3 vrste kozjega sira...čemažev namaz...kruhek iz pire s semeni selenit je med številnimi kamni kar vpil, da hoče z menoj knjigco o mandalah srečala Staneta ...hvala za prijeten klepet in darilo ...mlinček melje brez vode men sta tud dva kamenčka vpila, da hočeda z mano.....no nobenmu se nisem mogla upret še večja finta je pa ta, da mata oba kombinacijo zemlja zrak selenit sem pa tud mela..sam mi ga je sestra zarubla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Strupki pa ostala banda tale dežek mi ne paše lih al pa prepozn hodim spat kosilce včer pa čist :2src: sam pokukala sm, mal počaram za vsak slučaj :sorcerer: pol pa učit ... ob 14h je izpit lep dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 ...za izpit...... ....sicer pa: dan sco&azilanti........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.