Amis 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 ..... ....nikjer nikogar...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 dan valkira upam, da si bolš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 čaw folk. sm opazu, da sm smeškote dobu. bom loh spet ircou sam zdele se mi še ne lub izogibejte se mamil, ne pretiravejte z delom, pa radi me mejte, pa se boste mel čist fajn Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 ...ma še tle se nč zabavnega ne dogaja....pogrešam smeh..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 ...ma še tle se nč zabavnega ne dogaja....pogrešam smeh..... ja swašta.ewo, mene si pa lihkar u smeh spraula Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 pa pozdravčke neko zatišje v gnezdu čudni cajti so tole dogaja na polno ... včeraj bla na enem res konkretnem pa fajnem klepetku ... dons mam občutek, da me čaka še en konkreten čvek je treba določene stvari razjasnit, da ne bo kakšnih napačnih pričakovanj ... na obeh straneh ...za izpit...... ....sicer pa: dan sco&azilanti........ hvala je blo uspešno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 čestitam za izpit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 hvala je bil baje eden težjih tle semorammalpohvalt.press Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 ja swašta.ewo, mene si pa lihkar u smeh spraula semorammalpohvalt.press pravilno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 čaw folk. sm opazu, da sm smeškote dobu. bom loh spet ircou sam zdele se mi še ne lub izogibejte se mamil, ne pretiravejte z delom, pa radi me mejte, pa se boste mel čist fajn Tole me je pa spomnilo na eno misel ki sem jo dobil po mailu... Brezdelje ohranja telo in krepi duha. Ovidij Strupki... Scorpio za izpit :palec: Amis tole pa zate... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 http://avalon.albuquerque.nm.us/images/scorpio.jpg Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 alef.....thx.... sicer pa: dobrojutrodoberdan sco in azilanti......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 daaan ...ljubka slikica Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Čerrrr strupki en pofočk, se mi dogaja na orto :hepko: tistale slikca je pa men tud čist Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 daaannnnnn........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Jutrooooooooooo dons bom pa dopoldne celo doma da spet enkrat doma kosilo skuham ... bolj mal jst zadnje čase vidim tale folk tuki popoldne bi blo lohk lepo vreme, k grem na motozbor Jeti, mej se skrajno lepo na morju vsi ostali pa tud en krasen dan ... s sončkom na nebu al pa kje drugje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 aha...glih dobila odgovor na vprašanje.... ....bravo bejba!.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. junij 2007 Prijavi Deli 9. junij 2007 Morgen strupki... Zadnja dva smeškota sta zato ker sem mal prej en štamperl dobrega šnopsa ruknil... Zdajle grem pa še enga... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. junij 2007 Prijavi Deli 9. junij 2007 Kdor ostane na nogah,gre pa delat Dobro jutro škorpijončki Tisto zgoraj ne velja za vas Vas nič ne priganjam :wOOt: Aha... Se pravi da jih moram še kakšnih pet-šest... Toliko približno ga nesem... Hvala za idejo... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. junij 2007 Prijavi Deli 9. junij 2007 daaan prilezla izpod kovtra včeraj spet nepozaben dan...v dobrem ...in slabem :xx!: morje še vedno slano, mokro, za moje noge še prehladno bazen bo srečala nekaj starih znancev mehaniku bom pa 100% odgriznila rit ...štorija na3 :!!: sončno soboto vsem Pazi na holesterol... x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 danes greva pa midva z motorjem na morje, imam da uživam včeraj bila na rokometnem pikniku, sva z eno dečvo (ki je mimogrede tud moja nadrejena ) nabijali žogco da to ni bilo res, barbinton (kakorkoli se že napiše) je igra za me, pa družno ugotovili da je čas za dieto, najina se imenuje ajsdijeta (vsa podobnost s alhkoholno pijačo ni naključje ,)), pa preveč sem kadila, sem danes čisto prekajena... pa ven sem spustila druženje s sošolci ob 20 obletnici valete... ni mi žal, nisem trenutno za takšne zadevice...tko zdej grem pa poizkusit če spravim svojo rit v motoristične hlače... to bo še smeha ko se jih bom poskušala tam dol se znebit aja, nekak mi je čezdalje manj všeč ideja, da bi tamala hodila na fitnes, kar nekaj priporočil sem dobila da raje ne, pa še prav imajo, teče lahko zunaj, kolesari tud, itd... upam, da mi bo uspelo. Glede na to da sem v sco temi, tule je njen ascedent doma, a bo palilo da ji rčem, da tisti keš ki bi šel za fitnes bo njena vsakomesečna žepnina? pa da če ona popusti tule bom jst popustila o inštrukcijah angl čez celo poletje ampak da bodo samo zadnji teden pred šolo in intenzivno v septembru (naj omenim da je sonce v raku in luna v vodnarju pri njej) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 haha, sej res sej pravim da me tkoooo glava boli a misliš da kopalke tud vzamem ma ne sej se hecam, tolk placa je pa že v tistem kovčku tud za to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 jutro ško........ Moj škorpio se je dans kar sam odpeljal na morje...in to brez kopalk Ksenia, ti jih le vzemi in še zame par zamahov v morju.Dans bo krasen dan..jaz grem naprej študirat......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Strupki pa vsi nestrupeni obiskovalci še enga pa za krasen vikend jst bi tud na morje mejte se krasno mal čarovnije pa zmer prov pride Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Strupki... Nekam zabušavate zadnje cajte... Tu pri men bilo zelo živahno zadje pol ure... Nevihta, treskalo da so se šipe tresle... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.