Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

jutro...

zanimiv dan je bil včeraj, poln dogajanja... na morje sem odšla z enim tipom, tja prišla s petimi motoristi ;) tako da ni bilo nič z najinim dnevom... bilo luštno, plavala, imela v morju družbo enega simpatičnega dečka, se zabavala, vendar pa prišla domov mokra ko cucek... v Ljubljani ste imeli včeraj zamašek al kaj, fulll je scal. Smo eno uro vedril potem pa se odločil in tvegali. Kmalu so se oblaki razprli... pri mali sploh ni bilo problema sva se lepo pogovorili. še nekdo spokal iz mojega lajfa... nič hudega. Danes pa upam, da mi uspe pridit na fitnes.

Aja pa ful imam težave zlest zadaj na motor, če je kovček gor, mater sem lesena ;)

sonček je zunaj, sama sem doma, tko da bo dopoldne na izi

mejte se :palec:

Deli na socialnih omrežjih

dobrojutrodoberdan........ xwizardx

...dobervečerlahkonoč... :eek: x:o)x :fool: :frog:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

...dobervečerlahkonoč... :eek: x:o)x :fool: :frog:

xcivx ...jao, perešček.....kaj bi dala, da bi res lahko to rekla....se takoj zavlečem nazaj u postlo in: > :sleeping: :sleeping: :sleeping: .....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

xcivx ...jao, perešček.....kaj bi dala, da bi res lahko to rekla....se takoj zavlečem nazaj u postlo in: > :sleeping: :sleeping: :sleeping: .....

x:Dx

Saj boš... x;)x

Čez kakšnih 12 ur... x8Dx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Dannnnnnnn strupki, pernati in kosmati obiskovalci x:Xx :flower: če sem koga pozabla, ni blo namerno x:px

sm se fajn naspala xcivx zdej pa na sonček :2src:

sam, p****, a eni ne dojamejo, da folk ob 7h zjutri še spi včasih :angry: se tud oglasit nism hotla, k bi se zdrla čist :vragec: hvala lepa za tako prostovoljno delo, če ne znajo se normalno obnašat pol, k jim kej nardiš xrolleyesx :xx!:

a ve kdo za kakšno predavanje, predstavitev kakšne knjige, otvoritev razstave al kej podobnega na Gorenjskem al pa v Ljubljani x?x treba napisat poročilo za novinarstvo do četrtka x:Dx x:Ix

grem mal počekirat, če je kje kej primernega, pol pa na lepše :love: :hepko: xsrcx

(s)mejte se xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Dobro jutro, dober dan, dober večer... x:o)x ...karkoli... x:Xx xsrcx x8Dx

Spal po obrokih od osmih do petih... x:Dx :eek: xnckrivx

Delal ponoči, bioritem čisto v k***... x8Dx

mela frende na obisku...posledica je jasna....3 ure spanja.....pa sem spet ko zombi...... :sleeping: :sleeping: :sleeping: ....sam je blo pa fajn se mal u živo socializirat..... x:Dx

tolk slab dan ko včeraj pa še ne, ma da se ne ponovi več... v službi mi je šlo vse na robe, crknil tiskalnik za račune, posledično vse ročno, dela pa tolk da se nisem dohajala... sem pa spoznala da nisem panik...

in če se ni tista zadevica popravila me danes čaka norija, pa prav filing sem imela te dni (ane Jeti?) da neki ni tko kot bi moralo bit...

Fitnes prestavila na drug teden, sej se ne gre za to da bi šla na morje lepa gre se za to da se ne maram takšne kot sem in rabim akcijo... mogoče mi danes uspe pridit v gozd.. a je možno da od vratnih vretenc glava boli? mater mam kr mravljinčast jezik... Tami danes izve če je uspela še zadnji predmet spravit na 5, da bo odlična (to je to, če imaš eno 3)... mogoče mi uspe drug teden da pičiva s Hondico na Pag za 2 ali 3 dni... zadnjič sem prav uživala v vožnji na morje ;)

Jutro :U:

...količina spanja pod življenskim minimumom,......dons sem spet na kavni infuziji... :U:

...lep dan si naredte :detelca:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

prvo uro sem res skor prespala...zdej pa že ful gas....sam sem vseen mal čudna.....

silki....a celo pod minimumom..... :sori: ...tis še hujš k jest....... xduhx ......

evo...druga doza čaja že teče......

prvo uro sem res skor prespala...zdej pa že ful gas....sam sem vseen mal čudna.....

silki....a celo pod minimumom..... :sori: ...tis še hujš k jest....... xduhx ......

evo...druga doza čaja že teče......

x:Dx x:px

Z dodatkom ali brez? x:Dx

Strupki... x:Xx xsrcx :hepko: :flower:

Z dodatkom ali brez? x:Dx

pišuka, perešček..... x:Ox ...pa ne z dodatki ob tisti uri...... :wOOt: .......

ne da se mi, ama baš nič

priznam....men tud ne...... :sori:

če odštejem službovsko gužvo in zaspanost, pol sem ok..... xDDx x;)x

pišuka, perešček..... x:Ox ...pa ne z dodatki ob tisti uri...... :wOOt: .......

:eek: x?x xnckrivx

Kaj ima ura s tem? :8):

Važna je le želja in potreba... x:px x:px xsuperx

Guest SaTurNina
Učeri je bil res en odvratn dan...ljudje so bli odvratni...predvsem starejši po 50 letu ...nerazumevajoči..dobr.. redki taki so sploh dojemljivi za življenje pa za ljudi..

Učeri je bil res en odvratn dan...ljudje so bli odvratni...predvsem starejši po 50 letu ...nerazumevajoči..dobr.. redki taki so sploh dojemljivi za življenje pa za ljudi..

:vragec: xrolleyesx

Imaš prav, ja... :inocent:

Taki so najhujši, ne razumejo nas tamladih... x8Dx x;)x

A se men sam zdi, da lajf tooook svinsk spidira, da ga komi dohajam :huh: ... Maratonci trče počasni krug xrolleyesx ... evo, zdej pa ugibi... men se še pisat ne lub xcivx

Si že videla kdaj mačko kako lovi svoj lastni rep?

Vrti se pa vrti, ujeti ga pa ne more... x:Dx

Pa ji ne bo nikamor pobegnil, nosi ga s sabo... x8Dx

Z življenjem ti je nekako isto... x:Dx x;)x

men se tud že neki časa ne da pisat....pa itak je skoz kaj.....enim stvarem js ne sledim, druge ne dohajajo mene....ma so fucking what......da se pa folku kisa, to je pa res....js pa že kronično zaspana...nikakor da uštukam spanje.....ajd, mejte se sco&co...... x;)x

Si že videla kdaj mačko kako lovi svoj lastni rep?

Vrti se pa vrti, ujeti ga pa ne more... x:Dx

Pa ji ne bo nikamor pobegnil, nosi ga s sabo... x8Dx

Z življenjem ti je nekako isto... x:Dx x;)x

Ta je pa res huda, Alef. :palec:

Jutro, leglo škorpijonsko. x:)x

dej še mojga spotoma.....js si grem pa čaj skuhat tačas...... x^x ....pa take volje sem trenutno: :blackeye: :bomb: :huk: ........čakam, da me mine.....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...