ScorpioGirl 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Strupki & banda učit bi se blo treba pa ni kšne motivacije ... ekonomija mi ni lih blizu sploh v tejle vročini ... sicer mi paše, sam za učit pa no go še psu je čist preveč tole na ploščicah leži, k so mrzle ... sm mu naštimala ventilator, pa se ga boji jutr še izpit, v soboto čez dan agility ... pol pa direkt na Kolpo uživat do ponedeljka mnde še kje Aliano srečam (s)mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 oooo ....perešček skrbi za ohladitev..... ...glih študiram, če si jutri v službo vzamem škaf....pa ga tle napolnim z vodo.....in tačke noter......bosa sem tako že...... :wOOt: Sory... x:Dx Jaz pa danes mal prej sp*** s šihta... Pa v potok ki teče par deset metrov od moje bajte... Voda ima tam okrog 20 stopinj... x:px Nebesa... Potem pa en mrzel pir, pa zraven eno veliko kajlo ovčjega sira... x:px Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. junij 2007 Prijavi Deli 22. junij 2007 najbolš je tam nekje do 25° dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. junij 2007 Prijavi Deli 22. junij 2007 Sem vedela, da boš razturila. No tko...menda grem jutri res na počitnikovanje in me ne bo do nadaljnega ....vrnit se moram do 10. julija. ....sej bo...pišuka, kolk mal je treba, da se popravi filing.....ena pozitivna reakcija...... čestitam za izpit....pa držim da bo tud tadrugi šel skoz....uživaj max na dopustu!!!!!!!!!!!!!............ :wOOt: Voda ima tam okrog 20 stopinj... x:px Nebesa... jah, nekdo mora bit tud bos, a ne..... voda je pa glanc idealna.....fouš..... ... fuuuuuul obožujem te vroče dni, obratnosorazmerno pa ljudi ......ta je huda...... čez vikend grem na morje......no, vsaj 3 dni ga bom vidla letos....tud to je nekaj..... mejte se sco & co..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. junij 2007 Prijavi Deli 22. junij 2007 slane kamilice.....pa nič pihanja nikjer....bemtiš in klima naprave..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. junij 2007 Prijavi Deli 22. junij 2007 čez vikend grem na morje......no, vsaj 3 dni ga bom vidla letos....tud to je nekaj..... mejte se sco & co.....uživi xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. junij 2007 Prijavi Deli 22. junij 2007 thx, klarus.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. junij 2007 Prijavi Deli 22. junij 2007 Daaan sco&co,.. nč,...najprej dobre želje za uživancijo čez vikend,...tistim na morju, kot tistim, ki se bodo namakal v potoku,...al pa samo ždel v senci,...... ...za učke in ostalo zdravju nebodigatreba pa.... no, men je ta vikend delovno obarvan,.. .....v ponedeljek pa definitivno na off. lep, pa znosno vroč dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. junij 2007 Prijavi Deli 22. junij 2007 dan je res kul....ne vem al se je res malček ohladilo al nam sam klima tako dobro dela...... ...al je vse ok sam zato, ker bo ciganska muzka zvečer...... ....zastojn rečt, da komaj čakam......vmes pa še morje opravkov........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. junij 2007 Prijavi Deli 22. junij 2007 počitek je pomembni sestavni del dela. dobr dan torej pa češenj rajš ne jem, k pa da bi jih mogu nabirat zdej jih bom pa zgleda mogu za druge. in to seveda z nasmeškom za usak slučaj ne bom nobene niti probu, da me slučajn ne zagrab... pa da bom čim prej fertik ugotaulam, da ma tut zima kakšno prednost. viva poletje, sam tele češne si morm pa usen zapomnt Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. junij 2007 Prijavi Deli 23. junij 2007 A mislite sploh vstat. najrajš ne bi je bla totalna norišnica ponoči k sodn dan treskalo, grmelo ... pa mi je to všeč, sam ne pa tolk mačka je bla čist fertik, tolk jo je blo strah pa še toča je padala upam, da mi ni avta kej stolkla sploh še nism šla gledat ... dokler ne vidim, je ok zdej pa počas se naštimat pa na agility ... to bo fajn, v takem vremenu :xx!: tud s kolesom ne morem it ... upam, da vsaj na Kolpi ne pada dejmo kej bolj pozitivnega za zjutri ........................................... no, naredte si lep dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. junij 2007 Prijavi Deli 23. junij 2007 Jutro JUTRO DOBRO JUTRO A mislite sploh vstat. dober dan js sem budna že od 4,30 pač delam, drgač bi itak spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. junij 2007 Prijavi Deli 23. junij 2007 Jutro.Repek bolan. Zelo težko hodi.Bemu, le kaj mu je :xx!: Držim pest Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 Morgen strupki... Ajde vstat pa na sonce... :onfire: Danes bo spet vroče... :switz: Pa za tiste ki rabijo... xwizardx :detelca: xflowx http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/f050.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 za vse repke in ja Alef Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 dobr dan dobr tek na zdravje...jeti... dej me na češne spomn tm okol božiča enkrat, da me spraujo u dobro volo že samo s tem, k jih ni. posledično jih ni treba nabirat pa nobene nism probu, tko da... dobre so Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 daaan vsem hvala...kako sta vedela, da rabim napadem zdajle župco ...da pomirim Evo ti Tedija da ti prežene tisto zverino... http://www4.slikomat.com/07/0624/210609qrtd.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 ewo...to je t prau pasji sin Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 dobr dan dobr tek na zdravje...jeti... dej me na češne spomn tm okol božiča enkrat, da me spraujo u dobro volo že samo s tem, k jih ni. posledično jih ni treba nabirat pa nobene nism probu, tko da... dobre so Drugo leto jih lahko prideš k meni obirat... Lansko leto sta bile gor dve... Letos štiri... Predvidevam da jih bo naslednje leto osem... Pa še na lojtro ni treba, lahko vse s tal obereš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 Drugo leto jih lahko prideš k meni obirat... Lansko leto sta bile gor dve... Letos štiri... Predvidevam da jih bo naslednje leto osem... Pa še na lojtro ni treba, lahko vse s tal obereš... a iz viseče mreže... pa z eno roko... bi šlo? ker resno... ne vem zakva, ampak češnje nabirat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 a iz viseče mreže... pa z eno roko... bi šlo? ker resno... ne vem zakva, ampak češnje nabirat Kaj pa tiste ki so bile že lani obrane pa dvakrat kuhane? x:px Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 zakva pa mislš, da sm prašu, če se jih da z eno roko nabirat?u drugi bi bla najbrž božanska komedija Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 zakva pa mislš, da sm prašu, če se jih da z eno roko nabirat?u drugi bi bla najbrž božanska komedija Samo se mi zdi da viseča mreža potem ne bi bila preveč varna... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/p020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/m020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 Samo se mi zdi da viseča mreža potem ne bi bila preveč varna... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/p020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/m020.gif ne komplicirej spet. prijetna bi bla Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 ne komplicirej spet. prijetna bi bla Ja... Če bi te privezal nanjo... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.