Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

to je mogu bit pa res spešl primerek.....k se zihr kej bl konstruktivnega najde za preganjanje dolgega časa....... x8Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

:huk: pišukaaaaaa..... .že spet se mi :sleeping: :sleeping: :sleeping: ...je kdo kaj slišal o kakšni epidemiji spalne bolezni....?????????

vse.

Zdaj greva z mojim sco v Lj. :sori: :vragec:

čestitam, bejba :palec: :palec: :palec:

fajn opravita......pa da pogruntajo, kaj mu je..... :flowers:

:huk: pišukaaaaaa..... .že spet se mi :sleeping: :sleeping: :sleeping: ...je kdo kaj slišal o kakšni epidemiji spalne bolezni....?????????

ne ne, nč ni na tem, samo grajski vrtnar je iz golega dolgočasja škropiu mimoidoče s puškomitraljezom, pa si zgleda lih mim šla x:px

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

:wOOt:...... a od tega se ti spi..... :wOOt: ...sem mislila, da od tega škripneš.... :inocent: ...aja, sej res, sco ne more..... :vragec: :frog: :fiju:

Dannnnnnnnnnnnn strupki in ta nestrupeni x:Xx x:Xx

fajn dan bo dons xcivx x:px

včer sm bla pa čist :bomb: :bomb: :vragec: je bil repek skoz napet ... pa ni blo nobenga takga blizu, k bi bil za pičt :o|o:

dons boljš :hepko: če me slučajno spet kšn telefonski klic ne razp**** :O: k se bejba očitno ne zaveda, da ne manjka več velik do tega, da pičim ... in k pičim, bom fejst, ne nekej na pol :blackeye: :vragec:

uf, spet lajam :inocent: x:o)x

čakam xsrcx da pride s sprehoda, pol pa šibava po opravkih. mogoč bo pa telefon pustil doma :inocent: x:Dx x:px

Amis, ne verjamem, da bi blo sco lohk dolgčas xcivx x;)x

Audi, bravo za izpite :palec: jst še čakam rezultate zadnjega x:)x za sco :sorcerer: :detelca:

(s)mejte se xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Amis, ne verjamem, da bi blo sco lohk dolgčas xcivx x;)x

ne verjameš.......hmmmmm....mam urana pa plutija na asc in rabim še mal višjo dozo dogajanja kot povprečje......orto scena to.....in ni dobro, da mi je kdaj dolgčas..... :vragec: :huk: :bomb: ......... :OoO: :fiju: ....... x;)x

ne verjameš.......hmmmmm....mam urana pa plutija na asc in rabim še mal višjo dozo dogajanja kot povprečje......orto scena to.....in ni dobro, da mi je kdaj dolgčas..... :vragec: :huk: :bomb: ......... :OoO: :fiju: ....... x;)x

x:Dx jst še zmer trdim, da sco poskrbi, da mu ni dolgčas xcivx x:Dx ker dolgčas je samo dolgočasnim x:px x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

...dooober daaan... xsingx xsingx

...za rdečke in ostalo nebodigatreba.. :detelca: xwizardx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

danes je pogreb deklice, s katero se je Tami v otroštvu igrala pred blokom... baje vzela prevelik odmerek in so jo našli nekje v Celju... mladi žalujejo, ne obsojajo, hudo jim je, da se ni uspela rešit... da pa ne omenim kakšna reakcija je starejših.. sram me je da pripadam takšni družbi.

mala, naj ti bo tam kjer si lepo, upam, da si našla ljubezen toplino, mir...

danes je pogreb deklice, s katero se je Tami v otroštvu igrala pred blokom... baje vzela prevelik odmerek in so jo našli nekje v Celju... mladi žalujejo, ne obsojajo, hudo jim je, da se ni uspela rešit... da pa ne omenim kakšna reakcija je starejših.. sram me je da pripadam takšni družbi.

:V:

http://shrani.si/files/media11jpe12rvw.jpg
:2src:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

x:Dx jst še zmer trdim, da sco poskrbi, da mu ni dolgčas xcivx x:Dx ker dolgčas je samo dolgočasnim x:px x;)x

:palec: :palec: :onfire:

Pa to ne velja samo za sco... x^x http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c030.gif

xvrtcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

dobrojutrodoberdan sco in azilanti......... xcivx

batman je fenomenalen...... xDDx ...pa očitno še kr nekam prenaša.....

kolk je blo fajn spat k ni blo une sopare.... x:px ...js bi še malo......iz čistega gušta...... x^x

xrainbowx xvrtcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...