Marsa 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kar se tiče toplosti pri škorpijonih, ja smo topli ampak rabimo malo več časa, da to pokažemo. Delujemo pa res hladno in nekaj strogega je na nas. Meni je že veliko ljudi reklo, da se me bojijo kaj vprašat al pa povedat, k misljo, da jih bom napadla (ne glih fizično). To je samo na zunaj, ker smo zelo zelo čustveni. Sam bojimo se, da bi nas prizadeli. Ja škorpijona moraš res dolgo spoznavat, da ga res spoznaš, pa še to je odvisno, če ti bo to dovolil. Uganke, uganke same uganke.Lp se podpisem v nulo. (*ceprav nimam 'prava glasanja'). V bistvu sem tko 'odkrila' svojga sco (se predno vedla da je to moj asc)... ker je 'vse drzalo' (ko sem kake opise kje brala)! (za razliko od rib - kjer je blo recimo kakih... hm, 30%??) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Tako. Taki pač smo, mi škorpijonarji. Zakaj se pol ljudje okol tolk sekirajo, pa poskušajo preobračat, pa razlagat kaka bi jz mogla bit? To je kot da bi se kdo sekiral zarad mene kr mam zelene oči (kr se tud tega ne da v izi spremenit) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Drgač bi pa prou mela enga škorpijončka (tajga zračnga sicer)... Sm mela bika en cajt (ognjenga)...Huda fizična privlačnost še pol po več letih, ko sva že zdavnaj končala...Sam pol sm ga začela dojemat kot zlo plitkega, preveč usmerjenega v zunanjost, plehkega...On pa mene, nasprotno za zakomplicirano in mal...utrgano. Ampak še zdej ko se srečava se med mojim sco pa njegovim bikom prižigajo iskre seksualnega magnetizma in sle mesenosti Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 vis jaz pa z biki ne tolk - frendi ja, ful spon, a eroticno privlacnost redko cutim... to mam jaz s skorpijoni...pa tud z levi smo si dostkrat vsec, z ribami sem pa bolj hengala.... bolj ono, frendi, toplina, custva, sam ne pa tud strast. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chizal 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Pozdravljeni sm čist nov član in sem tud jst ponosen škorpijon z dušom in srcem in imam doma pravega škorpijona (pandinus imperator) moja ljubezen ) lep dan želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni sm čist nov član in sem tud jst ponosen škorpijon z dušom in srcem in imam doma pravega škorpijona (pandinus imperator) moja ljubezen ) lep dan želimTko se govori!!! Ponosn je treba bit na svoj repek!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Mene so pa predvsem device privlačle sam sem ugotovila, da so vseen prehladne zame, pa preveč kritične. Drugač se pa supr štekam z ženskami v asc devica. Ja pa ribe me močno privlačjo, čeprav mam občutek, da so mal preveč ranljive zame. Zdej sem pa z bikcem, ki je moj sončk. Privlačnost je bila zlo zlo intenzivna že na prvi pogled in še ostaja. Lp P.S. ja naši repki so res čudoviti, sam škoda k včasih preveč pičjo Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 a mi lahko nakdo pove kaj je z luno v škorpijonu? me je frend vprašu kaj sem v luni in pol k sem povedala da škorpijon se je samo zlobno zarežal.. Pinka, pol se bova midve verjetn supr štekale... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a mi lahko nakdo pove kaj je z luno v škorpijonu? me je frend vprašu kaj sem v luni in pol k sem povedala da škorpijon se je samo zlobno zarežal.. Pohotnica...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ahaaa..zdej mi je pa vse jasn..no, ja..kdo pa nima rad sexa???? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a mi lahko nakdo pove kaj je z luno v škorpijonu? me je frend vprašu kaj sem v luni in pol k sem povedala da škorpijon se je samo zlobno zarežal.. Pinka, pol se bova midve verjetn supr štekale... To se je meni podobno zgodilo, tip se je ustrašil, ne edini. Baje da smo opasne babe, pozabijo pa na erotiko, zajčki. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 romantika je tud kul, ja..sploh sm jest še kr romantična duša..rakica..sam ne bi vedla o horoskopu nč.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ahaaa..zdej mi je pa vse jasn..no, ja..kdo pa nima rad sexa???? Škorpijoni ... k so čist a-sexualni... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ahaaa..zdej mi je pa vse jasn..no, ja..kdo pa nima rad sexa???? Komu praviš...imam asc. v SCO ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Jaz sem kar ponosna na tole mojo luno v Škorpiji. Če ne bi bila pa kaka prava suhoparna devica glede na sonce in asc. Tako sem pa ko živ srebro, pa tudi paše mi imeti take okoli sebe. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ja, sej, jest sm tud bl živahne in zgovorne sorte.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 kaj se ti zdej vtikaš klele? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj se ti zdej vtikaš klele? Dolgcajt, dolgcajt... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ja, sej..men tud..sem ga včer žurala v Kud-u in sem dons bl u izi... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, sej..men tud..sem ga včer žurala v Kud-u in sem dons bl u izi... Komu praviš...jaz pa včeraj ga žural do današnje 8 ure zjutraj...mislim, da za enkrat bo dovolj do novega leta-karantena Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ja, o tem tud jaz razmišljam..sam potem sem pa 1 dan doma in ne zdržim in grem ven...kje si pa žuru včeraj? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, o tem tud jaz razmišljam..sam potem sem pa 1 dan doma in ne zdržim in grem ven...kje si pa žuru včeraj?...komu praviš... Včeraj bil v Coco cafe, Heineken, Sumer Time pod Mystico...(Portorož),pol pa naprej raje nebi...! Drugače ta obala cela štala, nič pametnega...razen lepih deklet ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 svašta dobr ti to žuraš naslednji teden bojo mel pa device roj dneve, spet bo štala Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>naslednji teden bojo mel pa device roj dneve, spet bo štala ..hehe...že jih imajo... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.