klarus 9. julij 2007 Prijavi Deli 9. julij 2007 jutro repki moji ... seveda tudi ostali srček mi skače ... do Celja bo tako že v hlačkah se tipkamo čez par dni poizkusite v delovnih dnevih uživati tako, kot ste med vikendom fajn poštimite Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. julij 2007 Prijavi Deli 9. julij 2007 jutro repki moji ... seveda tudi ostali srček mi skače ... do Celja bo tako že v hlačkah se tipkamo čez par dni poizkusite v delovnih dnevih uživati tako, kot ste med vikendom Jeti... :detelca: http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 daaaaannnnnnnnnnnn.......sco in azilanti...... jeti....kul, da so prstki ok brez žičk.... ....vroče ti pa najbrž ni več....se je kr ohladilo.....pr nas doma sicer še ne, je pa zato na službovskem mestu to bistveno bolj opazno........ valkira.......bemtiš, zdej sem pa res že radovedna, kaj je tolk dobrega na seminarju...... tle pa vse po starem......kot je marsa rekla zadnjič: sco je tiho, pa nardi......karkoliže...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 kako je lepo v domačem gnezdu zdravniki prijetno presenečeni kako lepo stojijo sklepi in kosti na svojem mestu ... vsaka čast jim zaenkrat nobenih žičk v prste mi je pa vroče, vroče :switz: ... upam na deževno noč http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k020.gif Morgen škorpije... Pri nas se je tudi ohladilo... Pa nekam temno je za to uro... Dež bo vsak čas... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/s050.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 dan jeti valkira, sam da je vse ok Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 Pa nekam temno je za to uro... Dež bo vsak čas... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/s050.gifjp....genau za it nazaj spat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 ma pri nas je celih 12 stopinj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 ja sej....drug teden bo pa cifra pomnožena s faktorjem 3....vsaj tako obetajo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 ma kje drugi teden že čez vikend Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 tud prav....noge v škaf in gremo naši...... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 ja sej....drug teden bo pa cifra pomnožena s faktorjem 3....vsaj tako obetajo...... :wOOt: http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/d010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/d045.gif :switz: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 sploh se nismo pohvalil, da mamo škorpije že 600 strani Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 tako se govori Kaj je Alef?Ti si pa vročinski šok doživel? Valkira mogoče se bodo še drugi nalezli. Ne jaz, forum... http://www.cosgan.de/images/midi/boese/s025.gif Najprej zašteka totalno, potem pa butne tri objave naenkrat... Bo prijetno toplo čez vikend in naslednji teden... http://www5.slikomat.com/07/0710/1407095yt8.png' alt='1407095yt8.png'> 600 strani... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 še malo pa bomo mel 15k objav Amis 2251valkira 1530silki 1460klarus 1458alef 635ScorpioGirl 621 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 Hej.Samo tukaj ste pravi frajerji. Sicer bolj ali manj tiho kot miši. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 OK, da zaokrožim na 15 000 objav... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/041.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 Ojla sco & co.,.. ..hm,..torej hottttt vikend,....skrajni čas, da se vreme uskladi z ostalim dogajanjem....tale pad temperature ni z ničemer v skladu... ...sicer pa, ...life v polnem tempu,...počutje odlično,....depra pa gostobesednost na nuli,......hm,..menda je konc retromerkurja,... ajd, lep dan si naredite Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 Amis 2251 ....o svašta..... Samo tukaj ste pravi frajerji. Sicer bolj ali manj tiho kot miši. ...... ...kaj češ...nekje mormo bit.... gostobesednosto tem ne vem nič....je pa v delu pisalo, da so jo izvažali v medgalaktične prostore....pa je tu občasen primanjkljaj...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 helow vsem dobr, da je konc retromerkurja neki mi ni pasal tole zdej ... pa še v raku Valkira, dobra reklama tole za seminarje zamudila 600 strani neki tiho zadnje cajte, ampak smo vseen tapravi drugač pa uživamo pesjanar trenutno spi ... je bil čista crka po sprehodu pa laufanju po travnikih mu paše tole ne tolk vroče vreme ... jst pa proti vročini nimam čist nč, tko da mi tale napoved prov ustreza je na šihtu, tko da je neki časa za branje, pisanje pa tak ... zvečer spet razvajanje na sporedu uživajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 kaj, dete...a ni tako?....kje si še vidla, da bi sco na dolgo in široko razlagal, kaj vse se mu dogaja v lajfu....razen kakšnemu ozkemu krogu prjatlov..... ....za druge je običajno tiho, pa dela.....na čemerkoliže.......ne skrbi, nimam nič v paci....se mi ne ubada.....mam drugih stvari dost...... merlin....pa mormo hitet......drgač bi bli že kičasti....... ...... dobrojutrodoberdan sco in azilanti...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Pofočk med strupke.Ampak ta teden ste vseeno malo bolj zgovorni in zabavni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 jutro končno mam spet picikl.....no vmes sem si nabavla novega, pa je po 14 dneh neki crknal peljem na servis in so mi pozbal povedat, da picikl ne bo tak hitr(r.merku itak) pol sem jih pa mal najodlala in so mi včeri končno popravlpicikl če drugega ne, sem pač raziskala(enkrat vmes se zgubla) en del mb Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 kaj, dete...a ni tako?....kje si še vidla, da bi sco na dolgo in široko razlagal, kaj vse se mu dogaja v lajfu....razen kakšnemu ozkemu krogu prjatlov..... ....za druge je običajno tiho, pa dela.....na čemerkoliže.......ne skrbi, nimam nič v paci....se mi ne ubada.....mam drugih stvari dost...... merlin....pa mormo hitet......drgač bi bli že kičasti....... ......dobrojutrodoberdan sco in azilanti...... A da ne... No ja... ...jih poznam nekaj ki jih lahko ugasneš samo z macolo ko začnejo... http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a037.gif Morgen strupki... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a080.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 ...jih poznam nekaj ki jih lahko ugasneš samo z macolo ko začnejo......a to strupke..... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Dannnnn Evo, do koslila že popedenala vse današnje naloge,.....čas za kofi pa ustrezno pritiklino,.....pa se lohka že jutrišnjih lotim,.... Ojla dete,....dogaja....fajn... Jao Alef,....sorči, ampak dej no,....scorpi pa neustavljivo brbotalo ,......ok,..no,...mrbit je sonce pr dotičnih res v scorpiju,...sam "vse ostalo" je pa ziher v dvojčkih oz. najverjetneje v drugem ustreznem luftarskem znamenju - vodnarju,..........sonce je tle "odgovorno" sam za to,....da ko tovrstno brbotalo z macolo obdelaš, še razmazan brbota,.....domena vztrajnosti pač..... pa,....lep dannnnnn..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.