Amis 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 ...ma sej...drugi komentarji niso potrebni...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 OOOOOOOOO Jeti.Ne biti tečna še ti. Sva že dve....pol samo dež kličeva...Upam, da se ti roka lepo celi ??? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Dannnnn Ooo, drdan. Po dolgm času mal sn pokukam, da silki pozdravm, vidm, da ji gre ......pa ostale strupke......in njihove goste Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 daaaaannnnnnnn...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 ...a to strupke..... ....... xyesx Dannnnn Evo, do koslila že popedenala vse današnje naloge,.....čas za kofi pa ustrezno pritiklino,.....pa se lohka že jutrišnjih lotim,.... Ojla dete,....dogaja....fajn... Jao Alef,....sorči, ampak dej no,....scorpi pa neustavljivo brbotalo ,......ok,..no,...mrbit je sonce pr dotičnih res v scorpiju,...sam "vse ostalo" je pa ziher v dvojčkih oz. najverjetneje v drugem ustreznem luftarskem znamenju - vodnarju,..........sonce je tle "odgovorno" sam za to,....da ko tovrstno brbotalo z macolo obdelaš, še razmazan brbota,.....domena vztrajnosti pač..... pa,....lep dannnnnn..... Ja, so tud taki... Ne vem kaj je ostali astrošmorn pri njih, ampak so sco... Pozabil omenit da so omenjeni primerki vsi dedci... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/p075.gif Vodnar... Ti pa res ene škart vodnarje poznaš... Kar jih jaz poznam so vse prej kot ropotala... Vključno z mano... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 no svašta.....pa res nobenga strupka ne poznam, k bi bil taka čveka.....še sebe ne...pa mam luno v tistih smotanih dvojčkih..... ....ampak je že tako na svetu....vsega mora bit.....da pa so dedci večje čveke, je potihem že dolgo znano..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 no svašta.....pa res nobenga strupka ne poznam, k bi bil taka čveka.....še sebe ne...pa mam luno v tistih smotanih dvojčkih..... ....ampak je že tako na svetu....vsega mora bit.....da pa so dedci večje čveke, je potihem že dolgo znano..... http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a035.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a035.gifiiiiii...kakšen prikupen smeško...... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 no svašta.....pa res nobenga strupka ne poznam, k bi bil taka čveka.....še sebe ne...pa mam luno v tistih smotanih dvojčkih..... ....ampak je že tako na svetu....vsega mora bit.....da pa so dedci večje čveke, je potihem že dolgo znano..... tu se glih ne strinjam s tabo.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 jaz grem...a bo masaža tudi... kako si Jeti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 ... si pravim, da super jaz tudi...ampak dans je dan za odklop,zvečer grem na koncert...v Križanke... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Daaan no svašta.....pa res nobenga strupka ne poznam, k bi bil taka čveka.....še sebe ne...pa mam luno v tistih smotanih dvojčkih..... ....ampak je že tako na svetu....vsega mora bit.....da pa so dedci večje čveke, je potihem že dolgo znano..... tu se glih ne strinjam s tabo.... ...eeeee,.....pismu, bi kr držalo ja,.....čim ni kakega "ustreznega" predstavnika drugega znamenja zraven je komunikacija čist zamorjena anede??!! ......hm,...al se pa "ustrezni" pol sprašuje zakaj do besede ne pride,....da bi svojo besedno vsebino prečekiral,...mu seveda na kraj pameti ne pade..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Imam občutek da tu nekaj manjka... Kakšen komentar mogoče... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Ooo, drdan. O,...dan, dan Jeti in vsi ki rabte Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Vodnar... Ti pa res ene škart vodnarje poznaš... Kar jih jaz poznam so vse prej kot ropotala... Vključno z mano... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif ahm,...sem tud jest najprej to mislila,.....sam po Bernovem prepričevanju (neuspešnem) tako visoko v luftu škarta ni,.....torej mi ostane edina logična razlaga, da jest intelektualno rokujočih navodil ne dohajam,....pa sčasoma z neustrezno uporabo vedno iz fensi robe,...hm... škart robo nardim,.....no ja,....je pa vsekakor stvar diskusije glede trpežnosti materiala,.....ma klinc pa fensi,.....me je izučil, da moram dajat prednost trpežni uporabnosti..... eee.... čeprav,...morm pa priznat, da pogled včas zaluta tud na fensi stran.....ampak sam pogled.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 ahm,...sem tud jest najprej to mislila,.....sam po Bernovem prepričevanju (neuspešnem) tako visoko v luftu škarta ni,.....torej mi ostane edina logična razlaga, da jest intelektualno rokujočih navodil ne dohajam,....pa sčasoma z neustrezno uporabo vedno iz fensi robe,...hm... škart robo nardim,.....no ja,....je pa vsekakor stvar diskusije glede trpežnosti materiala,.....ma klinc pa fensi,.....me je izučil, da moram dajat prednost trpežni uporabnosti..... eee.... čeprav,...morm pa priznat, da pogled včas zaluta tud na fensi stran.....ampak sam pogled.... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k045.gif Tole je pa še za vodnarsko inteligenco preveč komplicirano... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 ja itak....spomni se na sco vzgojo, pa bo kaj več jasno........ drgač se pa strinjam....material je za gledat......razen tistih trmastih primerkov, ki bi radi potrdilo iz zrmk-ja........sam kaj, ko se ti poskusi običajno za material slabo obnesejo........ .......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 ja itak....spomni se na sco vzgojo, pa bo kaj več jasno........ drgač se pa strinjam....material je za gledat......razen tistih trmastih primerkov, ki bi radi potrdilo iz zrmk-ja........sam kaj, ko se ti poskusi običajno za material slabo obnesejo........ .......... Sco vzgoja... ...nič jasno... Pri meni je šla v glavnem v prazno... Luft, kaj češ... Pa koji če ti k*** ZRMK? Tole je bolj zanesljivo, pa ceneje tudi... http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a037.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Sco vzgoja... ...nič jasno... Pri meni je šla v glavnem v prazno... Luft, kaj češ... Pa koji če ti k*** ZRMK? Tole je bolj zanesljivo, pa ceneje tudi... http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a037.gifza prvi del:...ja škoda, no.....če kombiniraš v eno osebi sco pa vod kvalitete, je to res hud zalogaj....pol ti je čist vse jasno..... ja pa sej na zrmk-ju majo tud take metode...sam naprave mal bolj fensi zgledajo..... ....aja, pr naših testih so pa še kakšne druge fore tud zraven...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 čau gnezdo Alef, sco vzgoja ne gre nikol v prazno se mi zdi, da se je sam ne zavedaš čist sicer pa ... neki te že v gnezdo vleče no svašta.....pa res nobenga strupka ne poznam, k bi bil taka čveka.....še sebe ne...pa mam luno v tistih smotanih dvojčkih..... ....ampak je že tako na svetu....vsega mora bit.....da pa so dedci večje čveke, je potihem že dolgo znano..... se očitno včasih tud to zgodi jst tud poznam enga sco, k je ful čveka ... pa še totalen nakladač zravn sam ma mensezdi luno al nekej v dvojčkih, kar tole razloži mal drugač pa taprav sco pove sam kšne tehtne stvari ... sploh o sebi ne naklada, ker to pač nobenga ne briga Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 sg...kakšen lep vzgojni komentar......se mi dopade..... bemtiš...js mam tud luno v dvojčkih.... ...očitno pričam gluposti..... ...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 za prvi del:...ja škoda, no.....če kombiniraš v eno osebi sco pa vod kvalitete, je to res hud zalogaj....pol ti je čist vse jasno..... čau gnezdo Alef, sco vzgoja ne gre nikol v prazno se mi zdi, da se je sam ne zavedaš čist sicer pa ... neki te že v gnezdo vleče Ja saj ni šla čisto v prazno, samo ni imela takega učinka kot je bilo željeno... Sem pa pokasiral par stvari, pa uporabim jih tudi če je treba... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Sem pa pokasiral par stvari, pa uporabim jih tudi če je treba... ...sej drgač azila neb dubu..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Sco vzgoja... ...nič jasno... Pri meni je šla v glavnem v prazno... Luft, kaj češ... Pa koji če ti k*** ZRMK? Tole je bolj zanesljivo, pa ceneje tudi... http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a037.gif ...glede vzgoje,...verjamem, da nč jasn,.....sej mojim tud očitno ni bla,....sam všečna pa očitno ja,......zakaj pa, pa njim tle spet nič jasn..... ...glede zanesljivosti in cenovne ustreznosti navedene metode se pa čist strinjam,......sam klinc, na dolgo stezo v tem primeru vzdržljivost macole odpove... ....pa glede na polni azil,...khm, nis glih tipičen luft no,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.