Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Dannnnn x;)x

Ooo, drdan. x:)x Po dolgm času mal sn pokukam, da silki pozdravm, vidm, da ji gre x;)x :palec: ......pa ostale strupke......in njihove goste x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

...a to strupke..... :wOOt: :ermm: :wOOt: .......

xyesx xyesx xnckrivx

Dannnnn x;)x

Evo, do koslila že popedenala vse današnje naloge,.....čas za kofi pa ustrezno pritiklino,.....pa se lohka že jutrišnjih lotim,.... x:px

Ojla dete,....dogaja....fajn... :palec: xsrcx

Jao Alef,....sorči, ampak dej no,....scorpi pa neustavljivo brbotalo :sori: ,......ok,..no,...mrbit je sonce pr dotičnih res v scorpiju,...sam "vse ostalo" je pa ziher v dvojčkih oz. najverjetneje v drugem ustreznem luftarskem znamenju - vodnarju,..........sonce je tle "odgovorno" sam za to,....da ko tovrstno brbotalo z macolo obdelaš, še razmazan brbota,.....domena vztrajnosti pač..... x:px x;)x

pa,....lep dannnnnn..... xsingx xsingx xsingx

Ja, so tud taki... xrolleyesx x:Dx

Ne vem kaj je ostali astrošmorn pri njih, ampak so sco... x:o)x

Pozabil omenit da so omenjeni primerki vsi dedci... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/p075.gif

Vodnar... :eek: :wOOt:

Ti pa res ene škart vodnarje poznaš... x:Dx :vragec:

Kar jih jaz poznam so vse prej kot ropotala... x8Dx

Vključno z mano... x^x http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

no svašta.....pa res nobenga strupka ne poznam, k bi bil taka čveka.....še sebe ne...pa mam luno v tistih smotanih dvojčkih..... :vragec: ....ampak je že tako na svetu....vsega mora bit.....da pa so dedci večje čveke, je potihem že dolgo znano..... x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

no svašta.....pa res nobenga strupka ne poznam, k bi bil taka čveka.....še sebe ne...pa mam luno v tistih smotanih dvojčkih..... :vragec: ....ampak je že tako na svetu....vsega mora bit.....da pa so dedci večje čveke, je potihem že dolgo znano..... x^x

http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a035.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a035.gif

iiiiii...kakšen prikupen smeško...... :2src: xDDx ....... x;)x

tu se glih ne strinjam s tabo.... :inocent: x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Daaan x:)x

tu se glih ne strinjam s tabo.... :inocent: x:Dx

:huh: :lol: :lol: :lol:

...eeeee,.....pismu, bi kr držalo ja,.....čim ni kakega "ustreznega" predstavnika drugega znamenja zraven je komunikacija čist zamorjena anede??!! xDDx ......hm,...al se pa "ustrezni" pol sprašuje zakaj do besede ne pride,....da bi svojo besedno vsebino prečekiral,...mu seveda na kraj pameti ne pade..... x:px :fiju:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:eek: x?x http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif

Imam občutek da tu nekaj manjka... xnckrivx

Kakšen komentar mogoče... x;)x x?x x8Dx

Ooo, drdan. x:)x

O,...dan, dan :mezik: x:)x

Jeti in vsi ki rabte :detelca: xwizardx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Vodnar... :eek: :wOOt:

Ti pa res ene škart vodnarje poznaš... x:Dx :vragec:

Kar jih jaz poznam so vse prej kot ropotala... x8Dx

Vključno z mano... x^x http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif

ahm,...sem tud jest najprej to mislila,.....sam po Bernovem prepričevanju (neuspešnem) tako visoko v luftu škarta ni,.....torej mi ostane edina logična razlaga, da jest intelektualno rokujočih navodil ne dohajam,....pa sčasoma z neustrezno uporabo vedno iz fensi robe,...hm... škart robo nardim,.....no ja,....je pa vsekakor stvar diskusije glede trpežnosti materiala,.....ma klinc pa fensi,.....me je izučil, da moram dajat prednost trpežni uporabnosti..... :ermm: :unsure:

eee.... čeprav,...morm pa priznat, da pogled včas zaluta tud na fensi stran.....ampak sam pogled.... x;)x x:px

ahm,...sem tud jest najprej to mislila,.....sam po Bernovem prepričevanju (neuspešnem) tako visoko v luftu škarta ni,.....torej mi ostane edina logična razlaga, da jest intelektualno rokujočih navodil ne dohajam,....pa sčasoma z neustrezno uporabo vedno iz fensi robe,...hm... škart robo nardim,.....no ja,....je pa vsekakor stvar diskusije glede trpežnosti materiala,.....ma klinc pa fensi,.....me je izučil, da moram dajat prednost trpežni uporabnosti..... :ermm: :unsure:

eee.... čeprav,...morm pa priznat, da pogled včas zaluta tud na fensi stran.....ampak sam pogled.... x;)x x:px

:eek: http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k045.gif

Tole je pa še za vodnarsko inteligenco preveč komplicirano... x:Dx xnckrivx :fool:

ja itak....spomni se na sco vzgojo, pa bo kaj več jasno........ :fiju: x:o)x x:Xx

drgač se pa strinjam....material je za gledat......razen tistih trmastih primerkov, ki bi radi potrdilo iz zrmk-ja........sam kaj, ko se ti poskusi običajno za material slabo obnesejo........ :inocent: :OoO: xangx ..........

ja itak....spomni se na sco vzgojo, pa bo kaj več jasno........ :fiju: x:o)x x:Xx

drgač se pa strinjam....material je za gledat......razen tistih trmastih primerkov, ki bi radi potrdilo iz zrmk-ja........sam kaj, ko se ti poskusi običajno za material slabo obnesejo........ :inocent: :OoO: xangx ..........

Sco vzgoja... :eek: x:Dx ...nič jasno... x:px

Pri meni je šla v glavnem v prazno... x^x

Luft, kaj češ... x:Dx

Pa koji če ti k*** ZRMK? xrolleyesx :vragec:

Tole je bolj zanesljivo, pa ceneje tudi... http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a037.gif

Tole je bolj zanesljivo, pa ceneje tudi... http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a037.gif

za prvi del:...ja škoda, no.....če kombiniraš v eno osebi sco pa vod kvalitete, je to res hud zalogaj....pol ti je čist vse jasno..... :inocent: ;)

ja pa sej na zrmk-ju majo tud take metode...sam naprave mal bolj fensi zgledajo..... :lol: ....aja, pr naših testih so pa še kakšne druge fore tud zraven...... :rolleyes:

čau gnezdo x:Xx x:Xx

Alef, sco vzgoja ne gre nikol v prazno x:px se mi zdi, da se je sam ne zavedaš čist :frog: x;)x sicer pa ... neki te že v gnezdo vleče xcivx

se očitno včasih tud to zgodi xnckrivx jst tud poznam enga sco, k je ful čveka ... pa še totalen nakladač zravn xrolleyesx sam ma mensezdi luno al nekej v dvojčkih, kar tole razloži mal x:Dx

drugač pa taprav sco pove sam kšne tehtne stvari ... sploh o sebi ne naklada, ker to pač nobenga ne briga :vragec: xcivx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

sg...kakšen lep vzgojni komentar......se mi dopade..... x:px

bemtiš...js mam tud luno v dvojčkih.... :wOOt: ...očitno pričam gluposti..... :cry: :devil: xOOx ...... :fool: :lol: ......

za prvi del:...ja škoda, no.....če kombiniraš v eno osebi sco pa vod kvalitete, je to res hud zalogaj....pol ti je čist vse jasno..... :inocent: ;)

čau gnezdo x:Xx x:Xx

Alef, sco vzgoja ne gre nikol v prazno x:px se mi zdi, da se je sam ne zavedaš čist :frog: x;)x sicer pa ... neki te že v gnezdo vleče xcivx

Ja saj ni šla čisto v prazno, samo ni imela takega učinka kot je bilo željeno... x:o)x

Sem pa pokasiral par stvari, pa uporabim jih tudi če je treba... x:px x^x x;)x

Sem pa pokasiral par stvari, pa uporabim jih tudi če je treba... x:px x^x x;)x

:sniky: ...sej drgač azila neb dubu..... xsurprisex xokx

:lol: :lol: :lol:

...glede vzgoje,...verjamem, da nč jasn,.....sej mojim tud očitno ni bla,....sam všečna pa očitno ja,......zakaj pa, pa njim tle spet nič jasn..... x;)x x:px

...glede zanesljivosti in cenovne ustreznosti navedene metode se pa čist strinjam,......sam klinc, na dolgo stezo v tem primeru vzdržljivost macole odpove... x;)x xDDx

....pa glede na polni azil,...khm, nis glih tipičen luft no,.... xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...