silki 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 sg...kakšen lep vzgojni komentar......se mi dopade..... bemtiš...js mam tud luno v dvojčkih.... ...očitno pričam gluposti..... ...... ...... aha, men tud,...in ojla Sg heh, Amiska....ti luno, jest pa za moje pričanje saturna,.....khm,...v vodnarju krivim.....ne da se on,....ga tud študiozno poglabljanje v Freudovo Psihopatalogijo ne premakne,.....brblja po svoje.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 to da se saturn ne pusti premaknit js čist verjamem....sam da bi bil nagnjen k pričanju....hm...tega po moje tud vodnar ne doseže pr atu saturnu.....bo treba kej druzga najt...... sam psihopatologija je zakon....že naslov je za sline cedit.......po moje bo treba kaj v knjižnico.....primerno poletno branje..... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 kak se pozna, da ni več retro merkur Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 to je sicer res....sam men je tud tista tišina teknila 100nauro....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 men še zdej paše negobcanje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 kak se pozna, da ni več retro merkur ....se pozna ja,....revež mobi je k cota tam na mizi,...so se vsi dons na njega spravl,....mamicu jim.. .......da ne govorim o tem, da dons vsi vozniki na bremzi stojijo,....s tem, da vzvratno ogledalo imajo sam za okras,.... :xx!: ......pa "zgodovinski ljudeki" so nove pesmice spesn,......ma ni, da ni,......pismu, tale merkur bi lohka večkrat bremzo potegnu,.... no ja, .....jutri je petek trinajstega,...pa v soboto črna lunca.....pa ni vrag, da ne prevagata vpliv dirkajočega merkurja.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 no ja, .....jutri je petek trinajstega,...pa v soboto črna lunca.....pa ni vrag, da ne prevagata vpliv dirkajočega merkurja.... petek 13. je pa itak kulmen bo tale črna lunca dala vetra točn na mojga satruna pade komi čakam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 mrbit jo bo pa tvoj saturn vesel,......ne vem pa, če bo tovrstne družbe vesel moj S vozu,..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 ma ja js to jemljem, kot maščevanje lune...k bo septembra mogla saturna pranašat polna luna na s. vozlu ni nč posebnega....za prazno pa nimam pojma Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 sg...kakšen lep vzgojni komentar......se mi dopade..... bemtiš...js mam tud luno v dvojčkih.... ...očitno pričam gluposti..... ...... ...... po tem, kar preberem, sodeč, pri tebi prevagajo kšni fajni planetki tko kt pr men nekej skrije tisto smotano vago aha, men tud,...in ojla Sg helow Silki kak se pozna, da ni več retro merkur se res pozna, ja pa hecn ... prej mi je prov pasal nč kej pisat, sam mal prebrat, včasih kšn pozdravček kam fliknt zdej bi pa kar čvekala pa dons bla celo popoldne skor na telefonu pismo, so se vsi dons name spomnli ... čveke aja, pojma nimam, če mi kam pade tale mlaj lohk me bo mal ubrisala luna sej ponavadi me ... če bi mi v soboto mal na žleht treščl, pa tud nč hudga ... mam filing, da bom rabla mal strup uporabt Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 ...glede vzgoje,...verjamem, da nč jasn,.....sej mojim tud očitno ni bla,....sam všečna pa očitno ja,......zakaj pa, pa njim tle spet nič jasn..... ...glede zanesljivosti in cenovne ustreznosti navedene metode se pa čist strinjam,......sam klinc, na dolgo stezo v tem primeru vzdržljivost macole odpove... ....pa glede na polni azil,...khm, nis glih tipičen luft no,.... Se vidi da nimaš pojma o kovaštvu... Saj ni treba užgat z vso silo... Večji efekt ima več... ...zmerno močnih udarcev, pa tudi orodje dalj časa zdrži... Tipičen luft... Kako naj bi pa to čudo izgledalo? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a025.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 dobro jutro gnezdece Alef, me zmer nasmejejo tvoji komentarji no, en krasen dan vsem ... šibam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 he....pijem tadrug čaj...ops...tretji....prvi bil že doma....raj ne povem, kaj bi uri nardila zjutraj....sam je* ga....k nima nč s tem, pa sem raj vstala.....še zmer mislim na dopust.....bemtiš, da bi mela 2 mesca fraj..... popoldan pa še ne vem...al pade bicikl....al se bo že kaj sčaralo.....drgač pa opravkov pa raznega dela tako nikol ne zmanjka...... valkira....mejta se max.....upam da majo kakšen ciber cafe.....da se pofočkaš..... ......... kaj pa se dogaja s prelestno črno luno...?????...a tud lilitka se rola naokrog....?....in kje bo ?...... macolna posla....hi hi....neizčrpen vir......pa nisem v filingu zdaj....se mi ne da...... lep vikend banda...... o sg....si postnila glih pred mano....fajn šibaj..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 he....pijem tadrug čaj...ops...tretji....prvi bil že doma....raj ne povem, kaj bi uri nardila zjutraj.... http://www.cosgan.de/images/midi/muede/f020.gif macolna posla....hi hi....neizčrpen vir......pa nisem v filingu zdaj....se mi ne da......lep vikend banda...... Aha... http://www.cosgan.de/images/midi/boese/c030.gif :onfire: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 ooooo jeti!....ne morem pomagat....al škodi, al pa pokonc zaspim..... kako kaj prstki.....?......upam, da sam še srbijo..... alef....smeškovska predstava je u nulo točna....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 ojla jeti kak ka prstki? Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 Jeti, naj se ti uredi kot je treba in da bi te srbelo in ne bolelo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 Čeer Valkira, kr na easy,...itak bo na konc vse pravočasno popedenan..pa uživejta z malim Jeti, roka bolje ne?,...upam de Sicer pa ubijalsko stempiran dan,....no, sej ni edini,...nič posebnega, ....do večera,....skrajno razočarana nad sabo.... sicer res da nisem ravno alkoholno nagnjena,...ampak da me dva kozarca vina in to od včeraj, dons na yogi "neseta".....mal je manjkal, da se nisem kr zvozlana zložila, tok se mi je stemnil,...ugotovila ,da se da v stoji spat...pa še kej,.... ...frendo skor konc od smeha nad mojim "mačkom",.....no, vadbeno torturo preživela začudo nepolomljena,......po vadbi namest na kofe,.....na pivo,.. ....pismu, a nej pripišem to petku "13", al nej kake neustrezne tarnzite krivim,.....hm lilitka na ascedentu bi bla kr pravšnja,.....al se nej sama seb režim...nč, to zadnje mi je ljubše,....no tko,sem morala pojamrat...grem zdej ždet pa nočko vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 na zapadu ništa novo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 Čeer Valkira, kr na easy,...itak bo na konc vse pravočasno popedenan..pa uživejta z malim Jeti, roka bolje ne?,...upam de Sicer pa ubijalsko stempiran dan,....no, sej ni edini,...nič posebnega, ....do večera,....skrajno razočarana nad sabo.... sicer res da nisem ravno alkoholno nagnjena,...ampak da me dva kozarca vina in to od včeraj, dons na yogi "neseta".....mal je manjkal, da se nisem kr zvozlana zložila, tok se mi je stemnil,...ugotovila ,da se da v stoji spat...pa še kej,.... ...frendo skor konc od smeha nad mojim "mačkom",.....no, vadbeno torturo preživela začudo nepolomljena,......po vadbi namest na kofe,.....na pivo,.. ....pismu, a nej pripišem to petku "13", al nej kake neustrezne tarnzite krivim,.....hm lilitka na ascedentu bi bla kr pravšnja,.....al se nej sama seb režim...nč, to zadnje mi je ljubše,....no tko,sem morala pojamrat...grem zdej ždet pa nočko vsem Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. julij 2007 Prijavi Deli 14. julij 2007 Krepavam .. najprej je blo treba po nakupih, pol pospravit flat... vedno k grem, pospravim v nulo, k se je pol tok fletkan vrnit ... pol likat, tlačit v kufer... najmanj 3 veliiiike potovalke bodo , jst pa mini avtek ... pa še iz hladilnika zelenjavo blanžirat za v frizer, pa na slasten način pripravt ostanke za večerjo ... vmes pa s kozličkom tekme nindž... bemu, izmučena sem... pa še nimam niti vse spakiran max uživi Čeer Valkira, kr na easy,...itak bo na konc vse pravočasno popedenan..pa uživejta z malim Jeti, roka bolje ne?,...upam de Sicer pa ubijalsko stempiran dan,....no, sej ni edini,...nič posebnega, ....do večera,....skrajno razočarana nad sabo.... sicer res da nisem ravno alkoholno nagnjena,...ampak da me dva kozarca vina in to od včeraj, dons na yogi "neseta".....mal je manjkal, da se nisem kr zvozlana zložila, tok se mi je stemnil,...ugotovila ,da se da v stoji spat...pa še kej,.... ...frendo skor konc od smeha nad mojim "mačkom",.....no, vadbeno torturo preživela začudo nepolomljena,......po vadbi namest na kofe,.....na pivo,.. ....pismu, a nej pripišem to petku "13", al nej kake neustrezne tarnzite krivim,.....hm lilitka na ascedentu bi bla kr pravšnja,.....al se nej sama seb režim...nč, to zadnje mi je ljubše,....no tko,sem morala pojamrat...grem zdej ždet pa nočko vsem repki&co Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. julij 2007 Prijavi Deli 14. julij 2007 za prstke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. julij 2007 Prijavi Deli 14. julij 2007 Klarus hvala kaj je z našo še kar ni prijokala morda mi jo uspe drugi teden celo obiskati če se ne bosta kaj obirali nimam pojma..nočem težitko je ziher sama cela od čakanjapo mojem čaka, da bo šla luna ven iz raka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. julij 2007 Prijavi Deli 14. julij 2007 daaan vsem pa je mimo petek 13 ... vrtinec raznoraznih čustev doktor mi je na kontroli mrtvo-hladno dejal "v ponedeljek sprejem! je potrebno v prste vstaviti iglice! :xx!: malo sem se potolažila z ribicami iz kioska pri bolnišnici ... samo na barki sem še jedla tako dobro pripravljene zvečer me je razvedrilo branje foruma ... nekateri so bili prav simpatično razigrani Silki ... prav v živo sem te videla kako spiš v stoji na morju, v gorah, hladni senci domačega vrta ali službinaredite si lep vikend Oj, strupki... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/020.gif Jeti... Upam da se ti vsaj malo poceli do... ...saj veš do kdaj... Ampak spanje v stoji bi pa tudi jaz rad videl... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g050.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.