alef 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 jutro :palec: http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a010.gif A imaš dopust?... Morgen stupenjače... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c030.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 .... jao Alef...... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g060.gif Kaj sem pa takega napisal? http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/r010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 br jutr..bila včeraj pri sestri in malemu... cukrček, mamica pa še ful boga... trenutno nimam najboljšega obdobja, pa ne bom napisala kak se počutim. Mislim da bi rabila dopust nekje v hribih, sama. Da se odločim kako naprej. Ker tkole ne gre več, uničujem sebe in ostale poleg sebe (ali pa drugi uničujejo mene)...nič mi ne uspeva v tem času... a je kaj na nebu čudnega al sem sam jst čudna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fitgirl 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Oj, jaz sem pa tako rekoč 4-kratna škorpijonka ... po horoskopu sem škorpijonku, prav tako v ascedentu, škorpijona pa imam tudi v Veneri in v Marsu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 :palec: http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a010.gif A imaš dopust?... Morgen stupenjače... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c030.gifne, sam en del tlake se je končal Oj, jaz sem pa tako rekoč 4-kratna škorpijonka ... po horoskopu sem škorpijonku, prav tako v ascedentu, škorpijona pa imam tudi v Veneri in v Marsu pozdravljena js mam sonce, mars, venero v sco....pa ni duha ne sluha o sco ena taka čudna kamuflaža uuuuuuuu 10 dni si starejša Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 daaaaaaannnnnnnnnnnnnnn....... ha, repki se množijo....vsak dan je kakšen več.....hay fitgirl..... včeraj pogruntala, da so čiki super stvar tud za druge namene....ene izpuščaje al pike (k ne vem glih kaj je) sem za pokušino mal pacala v vročini od čika.....posledice so krasne....nič več ne srbi :onfire: ....mal mazo scena sicer, sam je pa funkcionirala...... ja, lajf je res lep....in ni treba bit zaljubljen za to........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Daaan vsem po vrsti aha, life je lahko prav ljubek,...pa res za tovrstno ljubkost ne potrebuješ,......hm,... zaljubljenih, nebodigatreba, pa vendar občasno uporabnih pritiklin.... heh, Amiska,.....thanks za info,.....jest sem do zdej kr škarje uporabljala,.... Klara,....pa sem res sam tri roke navedla,.....na dopustu jih mam kokr češ..... Alef, ne morem, da se ne bi režala ob tako prisrčni dobrodošlici v tako "ljubek" klub.... no, lep dan vsem...za vse nebodigatreba pa ....... aja, pozdravljena v gnezdu Fitgirl,.....naj te ne skrbi tista štirica......prav lep pozdrav od osmice.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Oj, jaz sem pa tako rekoč 4-kratna škorpijonka ... po horoskopu sem škorpijonku, prav tako v ascedentu, škorpijona pa imam tudi v Veneri in v Marsu Ti boga... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/k025.gif Mars v sco... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Daaan vsem po vrsti aha, life je lahko prav ljubek,...pa res za tovrstno ljubkost ne potrebuješ,......hm,... zaljubljenih, nebodigatreba, pa vendar občasno uporabnih pritiklin.... heh, Amiska,.....thanks za info,.....jest sem do zdej kr škarje uporabljala,.... Klara,....pa sem res sam tri roke navedla,.....na dopustu jih mam kokr češ..... Alef, ne morem, da se ne bi režala ob tako prisrčni dobrodošlici v tako "ljubek" klub.... no, lep dan vsem...za vse nebodigatreba pa ....... aja, pozdravljena v gnezdu Fitgirl,.....naj te ne skrbi tista štirica......prav lep pozdrav od osmice.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Strupki Silki prototip skorpije Fitgirl, dobrodošla :xx!: ja, bejbe, lajf je krasen pa si lohk tud mal zaljubljen Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 aja, pozdravljena v gnezdu Fitgirl,.....naj te ne skrbi tista štirica......prav lep pozdrav od osmice.... x!x http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k040.gif Kaj pa potem NIMAŠ v sco? Dobro jutro strupeni in nestrupeni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fitgirl 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Se ti to hvališ ali groziš opozarjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fitgirl 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 js mam sonce, mars, venero v sco....pa ni duha ne sluha o sco ena taka čudna kamuflaža uuuuuuuu 10 dni si starejša mogoče imaš pa to še lepo na varnem v sebi skrito (tudi pri meni je bilo) aja, pozdravljena v gnezdu Fitgirl,.....naj te ne skrbi tista štirica......prav lep pozdrav od osmice.... uf, osmica... ta ti pa da vetra (al pa drugim ) Fitgirl, dobrodošla :xx!: ja, bejbe, lajf je krasen pa si lohk tud mal zaljubljen Hvala ScorpioGirl in vsem ostalim za dobrodošlico... Life je krasen, samo s pravi strani ga moraš pogledat... če si pa že zaljubljen, si pa zmagal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Dobro jutro gnezdo uf, kolk pridna že dons s pesjanarjem že na sprehodu, posodo pomila (k je včer ni noben ), dala cunje prat, zdej se mi pa še krompirček kuha, bo francoska solatka dons do naših je treba dons še it, po mačko ... spoznavanje poteka počasi, je moja cel zmaj fajn je hitr še pod tuš, pol pa zbudit Jeti ... pa vsi tisti, k rabte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Daaaaan vseeeem pismu ste me zakurl s temi dopusti,.....tolk, da sem se prejle naenkrat odločla, da grem jest tud drugi teden delovno na offfff,.....en teden prej, klinc pa sam deloooo,..... ma kaka zaljubljenost, kdo ma pa cajt še za to,....no, izjema je zdravstveni razlog pri občasnem (če) hormonskem neravnovesju,..... sicer pa, scorpijevske energije so odlične, če so kontrolirane,....itak, je pa plutko pred časom potacal in izšolal vse v prvi bajti,....tak da kontrola do besvijesti,....hm, razen par momentov k me "hudomušnost" prime... pa....lep dannnnn.... pa za prstke.... pa vse ostalo po potrebi... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 mogoče imaš pa to še lepo na varnem v sebi skrito (tudi pri meni je bilo)zelo, zelo, zelo globoko redkokdaj pride na površjemoj asc je v strelcu in mi bol seka ven..pa sonce in venera v 12. hiši..ki je ribja hišain seveda moj vladar acs je v ribih...tak da sem riba z sco ozadjem z leti nam pač prihajajo lastnos vladarja asc v ospredje....tak, da si ti vedno bol kot tehnica ....itak, je pa plutko pred časom potacal in izšolal vse v prvi bajti,....plutko je car....je šel čez vse, kar se da(merkur, uran, mars, venero, sonce, asc, neptun, s vozl)zdej pa komi čakam, da se mi spoka iz 1. hiše aja daaaaaaaaaaaaaaaaaan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 daaaaaannnnnnnnnnnnn...... no, končno izpolnila današnje plane....če bom še kaj, bo sam viška.....glih študiram, če naj mal zabušavam in mogoče celo odčmurim kakšno kitico..... ..... mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 upam, da se boljše počutite kot jaz ... pa sam spala bi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 no, če prav štekam, pol se ti lepo zdravi...?...super!....kar tako naprej, jeti.... he he....odčmurila eno kitico...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 gleda danes med previjanjem med.brat mojo roko in reče "saj vi imate pa celo malo ikebano!" x:Dx Samo da se ti lepo celi... Strupeni, nestrupeni, pogojno užitni in ostali... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a060.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 daaaaaaannnnnnnnnnn......... evo, pr nas je že dež......pa ohladilo se je........super....prav paše........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 kak se men nič ne da manj dela ko mam, bol sem lena Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 o jutro, klarus.......namest, da bi bla vesela, da si v vsej gužvi lahko malo oddahneš...... ..... komaj čakam, da ga veter prižene do nas o jeti...ne skrbi....ziher pride tud do vas......ker grem glih v lj danes, ga bom pripeljala do pol poti..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 pa za seboj ga vleči ... da ne boš imela mokre ceste x:Dx ...jao, jeti....tale je pa svetovna...... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fitgirl 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 z leti nam pač prihajajo lastnos vladarja asc v ospredje....tak, da si ti vedno bol kot tehnica kako pa naj to razumem, da sem vedno bolj kot tehtnica? tudi v asc sem scorpio Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.