klarus 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 kako pa naj to razumem, da sem vedno bolj kot tehtnica? tudi v asc sem scorpio tvoj vladar je pluton....in kjer se le ta nahaja, takšne značilnosti ponavadi začnejo ven prihajatplus še veliko tega mogoče si tolk sc, ker maš (če) sonce v 1. hiši pri men je tak, da mam sonce v 12. hiši..hiša rib, vladar asc, ki je jupiter je v ribihin na vrhu asc neptuna, ki je vladar ribam..tak da pri men o sco ni duha ne sluha maš podfurm o astrologiji in lahka čuda zveš o sebi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fitgirl 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 tvoj vladar je pluton....in kjer se le ta nahaja, takšne značilnosti ponavadi začnejo ven prihajatplus še veliko tega mogoče si tolk sc, ker maš (če) sonce v 1. hišipri men je tak, da mam sonce v 12. hiši..hiša rib, vladar asc, ki je jupiter je v ribihin na vrhu asc neptuna, ki je vladar ribam..tak da pri men o sco ni duha ne sluha maš podfurm o astrologiji in lahka čuda zveš o sebi hvala. svojo astrološko karto imam že, tako da sem pokukala kako je s soncem in je v 1. hiši,luno imam pa v ovnu (v 6. hiši)... ne vem še kaj dosti o hišah, si bom pa sigurno v podforumuo astrologiji pogledala. hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 se mi je zdel, da je v prvi...potem je pri tebi res povdarek na sco Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Daaaan banda cvetoča,....lep pozdrav ..aj, Klarus,...a tko gre z razlago vladarja horoskopa, .....pa menda ja ne,....Pluton v devici,......sam jebi ga, jest se čisto nič deviško ne počutim,......mater, pa tud na stara leta nimam namena bit,.......hm,....stara usidjelica .....klinc neki ne štima... O Jeti,...prstki bolje,...super... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 tak mi je samsić razložu plus seveda, kaki planetki so na oz v asc Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Strupki Dež ... ni mi všeč tole vreme dons sem tud jst bolj deževna tkole Klarus ... če sm prov razumela ... pol bi morala jst bit bolj vaga vladar asc je mensezdi saturn, ki je v vagi sonce mam pa v 10. hiši nč jasn, jst pa luft hm ... ascendent je prva hiša k mam jst prazno klinc ... če zaključim, mi še zmer ni nč jasn za prstke pa ostale pritikline Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 SG sej men tud nč jasn,......vladar plutko ždi v devici,.....prioritetno odgovorni za device merkur pa ždi na ascedentu v sco,....ma, nej se tamanjo med sabo kokr hočjo, dokler se v svoji koži odlično počutim me briga kaj uni gor pesmijo..... jh, no....če samsič tko prav......bom pa devica,.....ka me briga barva celofana,......to še najmanj,......bl me skrbi možnost skleroze,....pa da se na stara leta dolgočasim....jh Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 ma, nej se tamanjo med sabo kokr hočjo, dokler se v svoji koži odlično počutim me briga kaj uni gor pesmijo..... aleluja Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 a tako je s temi vladarji.......great........js bom dinamit.....pa tak bolj prizemljen zgleda....... ......pluti v devici v družbi z uranom.....vse na asc.......love it...... .......... ......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 takoj menjam mojga neptuna s tvojim plutonom in uranom dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Dan repki... Kaj imate spet s temi planeti pa vladarji? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Kateri vlada vodnarju? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a040.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 uran vladar horoskpa je pa tist, ki je vladar asc..se pravi ker si po asc strelec( ) je tvoj vladar jupiter Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 uran vladar horoskpa je pa tist, ki je vladar asc..se pravi ker si po asc strelec( ) je tvoj vladar jupiter http://www.cosgan.de/images/more/schilder/019.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/007.GIF Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 nikjer nobene škorpije dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Je pa luftar... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/029.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/d010.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 jeti kak kaj tvoja 'ikebana' na roki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 verjamem..upam, da jo bojo hitr odmontiral Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 tko uspelo se mi je spet izgubit... štart ob 7 na Prvinah, potem proti vrheh (tu nekje sem se izgubila)... ptoem nazaj na Planino, da sem sploh videla kje se, potem pa proti Zagorju - ob 12 sedla in spila eno malo pivičko... prav zanima me kje grešim - tko da za vikend če se bo le dalo ponovim vajo... mogoče celo uletim na Klek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 dan strupki Klarus kako napreduješ z razbijanjem ne upaš nič komentirati Napoved za september-vroče z kratkim pirovskim ploham :wOOt: čist sem pridna...še nč razbilazdej še sam odštevam dneve do morja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 a ker sem se izgubila? ej rpav fletno je it nekam pa videt kje ven prideš... v glavnem šla sem prav sam svojo pot sem izbrala... pa prav uživala v družbi sama s seboj....če ti je pa kej znano tisto področje tam gor bi pa rada napotke za drugič... pa nič komplimenta za takšno pot? šla sem peš veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 ej jst vem kako pridit na Klek, problem je da ne vem kako pridit na Vrhe... pridem ven iz gozda na eno jaso, grem po cesti, je tabla za zajčevo kočo in za Vrhe in Partizanskii vrh... no in do te table pridem, nato se znajdem pa v kva pa vem Znojilah ali v Jesenovem? itak sem šla pol do Planine oz. do pod Planine... in nto bi morala gor do cerkve, nato navzdol , pridem ven v Planinski vasi... mala malca... ampak na Vrhe ne znam iz čemšeniške strani pridit... pa veš kak je šetat sam pa psi... najbolj sovražim odvezane pse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 http://www.posavskohribovje.si/upload/File...%20Posavsko.pdfsploh mi ni jasno kje sem sfalila... se opravičujem škorpijam za tale zasavski medklic... ampak enkrat bom pristala na marsu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 ti boš prej na kaki luni pristala ti kr Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 na luni sem že pristala, pa sem jo v raku pustila... mars je pa v škorpiji pri men Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.