klarus 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 na luni sem že pristala, pa sem jo v raku pustila... mars je pa v škorpiji pri men pol ga pa takoj vun potegn....js ga mam tud v sco Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 ja... iz druzga hriba... ma ne vem, prišla sem do kmetije kjer je tabla za Zajčjo kočo, pa za vrhe in Partizanski vrh... šla sem po cesti desno.. in prišla ven v eni vasi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/g050.gif helow strupki in obiskovalci evo, tale se bo pa k nama s preselil enkrat v bližnji prihodnosti baje bo ime dobil po meni http://www.tataricus.webpark.pl/pan1.jpg da se ne boste zgubljali ... pa za prstke in ostale pritikline ... Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 ilegala k partizanska bolnica franja pol, k je bla pa odkrita, so pa kolone navalile Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fitgirl 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Uuu, scorpiogirl, kako srčkana žvalca na sliki Pa lep dan in še lepši teden želim vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Dannnnn vsem,....unim v prvi bojni kot unim v (še) ilegali...... jh, jest sem še nekje vmes,....sem komi prvo džezvo pokurla,....se lotim druge,...pa na okope,....ilegala me ne mika... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 prijazni škorpjoni so se zgleda do konca med sabo popikal Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 jeti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 tnx Klarus časa pa nimam, ker kar naprej na laufam :xx!: Jeti za težave... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif Pa počasi, da ne bo spet kakšen karambol... Strupki, repki in ostali... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n050.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fitgirl 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 dan dan... mah kje zmanjkal... jaz sem ga glih včeraj zvečer veselo trosila okrog... včasih tele škorpijončki v meni skup stopijo in zaplešejo strupkov ples... pol pa bejžte vsi od mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 daaaaannnnnnnnn banda.........aja......večeeeeeerrrrrrrrr....... heh nič bla na netu od zadnjič......kaj dela dopust....... ........pozdravčke vsem..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Dannnnn vsem,....unim v prvi bojni kot unim v (še) ilegali...... jh, jest sem še nekje vmes,....sem komi prvo džezvo pokurla,....se lotim druge,...pa na okope,....ilegala me ne mika... .....popravljam,....džezvo sem v ilegalo zvlekla..... pa lep pozdrav vsem "živim"....eeee,.....mislim "živahnim"..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Da da, droga dela čudeže Amis da bi držalo do naslednjega dopusta ...droga..... ...dej nehi....če je dopust droga.....pa da nam zdej še to država prepove..... ........ .....popravljam,....džezvo sem v ilegalo zvlekla..... pa lep pozdrav vsem "živim"....eeee,.....mislim "živahnim"..... x:Dx x:Dx x:Dx ....tole je komentar na prvi del....... x:Dx x:Dx x:Dx .....to pa na drugi...... kaj bi zdej pa ne povem....zato bom dala zobe na čohanje in sebe na offfffff...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 dobrojutrodoberdaaaaaaannnnnnnnnn......... strupki so čist navdušeni....zunaj prijetno dežuje....en škorpijonček je bil deložiran v exterier......mačka se je baje nekaj igrala z njim.....pa sem ji ga odstranla spred smrčka.......dans pa risanje včerajšnjih meritev.....pa mal fatiranja za sproti.......edin morja ne bom vidla....šmrc........... dete.... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 en pofočk iz moje strani še jutr, pa sem po več kot enem mescu fraj...in to blaženih 5 dni, upam sam da ne bo sodelavka kaj zaje*** amis še men pošl dež Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 kaj...a pr vas ni dežja..... ...no, mogoče bo še prisopihal na tvoj konc .......a sam 5 dni ....bemtiš....tole čista sužnjelastniška ustanova..... .......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 ma zdej 5 dni pol pa 21 in od teh 21, 18 na morju Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 .....ok..... ...to se že bolš bere..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Evo ena za skorpote... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 daaan vsem sem se znebila ikebane zdaj pa 15 terapij ... razgibavanje ... kopeli potem pa šibamo na mooorjeee ... za 17 dni ... Klarus a boš na naši obali Amis ... a ti imaš tudi škorpijončka doma pri nas dežek samo malo poškropil fajn za roko ne ne bom na naši obali, ampak na pašmanu in pagu Evo ena za skorpote... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Amis ... a ti imaš tudi škorpijončka doma nč več....sem ga na sm,etišnici prav previdno ven odnesla....dokler spet kak nov ne uleti..... drgač pa čestitke za odhod ikebane.....pa uspešno okrevanje še naprej..... Evo ena za skorpote... njami....glih ene take barve je bil, ja..... ....hvala ebor.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 jst tud upam, da bom na Pagu tam okrog 1. septembra...ej jst ne razumem ničesar več... menda sem v pravi temi za tole... ko se odločim in ne upam več, ko pobrišem sledi preteklosti, sedanjost pripelje mimo vrat v avtu preteklost in jaz čisto slučajno pred vrati in jo odpelje naprej brez pozdarava... in sem spet na istem. nedasemivečklinc gleda luno, pa prehlad, pa moje kg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 petek je končno ksenja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.