klarus 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 pravzaprav bom fraj do četrtka razn če sodelavka kaj ne zaj*** čist možn, da jo v pon pop mal mahnem v vš konc, da vas mal poljubčkam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 daaan vsem sem mislila, da se samo meni ne da klepetati Ksenia za prehlad ... in ostalo Amis a pri tebi pa sco kar okoli hiše kolovratijo Klarus pokliči, če prideš bomo Valkira danes si lahko kar v pižami vsi lepo preživite soboto pokličem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 ... drugače bi bila... sam kozlička bo treba kljub vremenu na pašo gnat Kadila bi enga lubčka kozlički ti jih pošljem preko neta Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Strupki neki sm še zaspana pa še mal pobluzim doma, pol se grem pa spedenat pa mal pogledat, kaj počnejo na moto zboru ne gre, k je njegov vikend s tamalim ... pridem tud jst zvečer nazaj, pa bo en čist na izi večerček razn pms sm fajn, če koga zanima uživajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Amis a pri tebi pa sco kar okoli hiše kolovratijo ne okoli, ampak V....vsako leto pride par primerkov na obisk....pol jih pa lepo previdno ven odnesem......k jih ne bi glih pomotoma pohodila....pa še bosa sem celo poletje.....sam so mi kjut...... Kadila bi ...ahm....eh.....jh.......... sm fajn, če koga zanima itak....kr tako naprej...... dans bolj na izi pa zabušavanje na vrsti.....zvečer pa žur....hm.............. ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Strupki... Vas pa že nekaj cajta nisem razveslil s svojo prisotnostjo... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a025.gif Upam da ste kje na toplem in suhem in da vam s kakšne strehe ali drevesa ne kaplja za vrat... Jeti za prste... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif Da se ti čimbolje razmigajo... ne okoli, ampak V....vsako leto pride par primerkov na obisk....pol jih pa lepo previdno ven odnesem......k jih ne bi glih pomotoma pohodila....pa še bosa sem celo poletje.....sam so mi kjut...... A misliš da bo za škorpijona kaj bolje če ga s čevljem pohodiš? x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 nič vreme po mojem okusu... ostala skor brez glasu, le kaj ne smem povedat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 jutro ni dobro, k nism skor nč spala vse me boli ... jeb**** pms pa ta smotan kavč :xx!: sej drugač bo pa mnde še fajn dan preklete napake spet sej popravt jih ne smeš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 A misliš da bo za škorpijona kaj bolje če ga s čevljem pohodiš? x:Dx jp...... ....nedvomno....vsaj za enga od obeh....v tem primeru se js izognem piku npr........egoizem.press.... danes boste lahko zopet lajale, ko bo vreme po vašem okusu bemtiš.... ...spet neki novga.....od kdaj pa sco lajajo..... ma kaj...vreme je ko šus....zaenkrat sončno....kaj še bo, se bo pa vidlo sproti......frendica pride na kavo.....js bi mogla pa še kaj delat, pa nekam nimam glih hude motivacije.... ajd, mejte se.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 gledala včeraj filme na tv ... kadilska afera ... kdo je bil razparač :OO!: ... nekrofilija ... čisto preveč za en večer jes pa učeri gledu jazona in argonaute, pa nebeško kraljestvo, pa konjenika.za dons mam pa atlantido pa bermudski trikotnik(neki men neznani še dokumentarci) pa odisejo.pa nekam povablen, pa nekam hočem, pa mal ircat... pa bo dan okol Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Dober dan http://smileys.on-my-web.com/repository/Animals/scorpio-0111.gif http://smileys.on-my-web.com/repository/MSN_Emoticons/MSN-Emoticon-141.gifPri nas se sonce kaže... Uživajte, kjerkoli ste, s soncem ali brez... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 zvezdica zaspanka pri nas pa že skriva :xx!:meni so dokumentarci ... razen o dinozavrih :xx!:pa mam še nekej o nacizmu kot religiji. swašta Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 zvezdica zaspanka a veš, da sem to ime včasih dejansko uporabljala na ene par forumih sem bla to, pa maile sem mela takeše tu sem to hotla bit, pa je bil nik zaseden....pa sem si skor nik spremenila, ker jemel un nik sam ene par objav par let nazaj nu pa sem se odločla da vseen rajš ostanem klarus Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 tudi tako bi ga lahko obravnavali ... konec koncev dobesedno Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 jaz skorpijon, grem zdaj mal med ljudi. pol pa nazaj v gnezdo. mia aja, jutro vsem! Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 klicala bi telemach naj me izklopijo... Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 prijavila sem se na forum ker sem vodnarka s podznakom škorpijona. a mi ve kdo kaj povedati na to temo? 21.01.1977 ob 2.25 (ponoči ) MS... jaz imam ravno obratno ... sem škorpijonka s podznakom vodnajra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 klicala bi telemach naj me izklopijo... saj ti bolje pristoji ... ker zaspanka ravno nisi ... glede na delo ma mi..ker rabim ful spanca..je pa res, da ponavadi glih ne zamujam....mogoč tud zato ker mam prihod med 6-8 zjutraj no odvisno od situacije Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 http://smileys.on-my-web.com/repository/Animals/scorpio-0111.gif kakšen krasen smeško pozdravček vsem, strupenim, nestrupenim, pa tistim vmes sonček je mal sm se naspala sam še zmer ... je***** pms :xx!: Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Dannnnnnnnnnnnnnnnnn Valkira fajn komadič tole boljš sm dons še naspala sm se, je zjutri psa ven peljal pa kavico skuhal popoldne pa en razgovor za službo da vidmo, kakšno čudo je tole ne vem čist točn, za kaj gre, pa gremo pogledat uživajte max Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 jst bi tud... tale te je orng zmešal a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 men je blo tud fajn bo treba to hma ponovit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Gnezdo še prazno nikjer nobene škorpijonske al pa neškorpijonske zalege vseen pustim tle pozdravčke pa če slučajno kdo zaide naokol Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.