Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

ahoj...

preživela dan v naravi, prišla do zanimivih zaključkov, no ja, sicer so tisti sprejeti v naravi s tistimi sprejeti malce kasneje v nasprotju... vsaj vem kam spadam, v kot

x:Dx :palec:

Razmisli o tem - ko si v kotu, vidiš CEL prostor.

Nič ti ni skrito za hrbtom... x;)x x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

včasih ni fajn da si z vsem seznanjen ;)

To je vedno v redu.

Pomembno je samo kaj storiš s tem znanjem x;)x xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

daaan vsem :flower:

še 4 dni :hepko:

ŠE MAL PA BO PETEK x^x x:px

pozdrav, škorpije!!!

zdele sm pa lih z eno vašo škorpijo xDDx, hehe, it was love at first sight...

lp vsem skup, mat kurba, ...

POZDRAVLJEN V GNEZDU x^x x:px

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

daaaaaaaannnnnnnnnnnnn........... xcivx

aha....komanda mora bit...... xDDx

helou scorpo..... x:)x

bemtiš naši zgubili tekmo včeraj......js bi še spala.....kar ni nč novga to leto......na busu mi je še zmer slabo, sam se nekam prenaša.....drgač pa še ne vem, kaj vse bo ta teden.......

ajd, mejte se..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

dannnn vsem x:)x

hay scorpo :palec:

pa,...."pester" teden se nam obeta,.....tak da, tole po potrebi vsem... :detelca: :detelca: :detelca: :detelca: xwizardx xwizardx xwizardx xwizardx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

oooo, a mamo novo skupino v sco,....fajn,...se širimo... x;)x x:px

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

oooo, a mamo novo skupino v sco,....fajn,...se širimo... x;)x x:px

x:Dx x:Dx x:Dx ......sam ne vem keri so tačrnogledi...... :inocent:

sej ne paše v to temo vem, ampak neki me zanima - Bog je popoln, vseveden ane? nas je ustvaril da bi izkusil nepopolnost... zakaj se torej trudimo biti popolni in preprosto ne uživamo Življenja? Dneva? Ok obstaja nekaj zakonitosti, ampak življenje je igra in v kaj smo jo spremenili mi?

meditacija, kul, verovanje v razne bogove kul... ampak vseeno - nekje sem prebrala da je samo nam dano občutiti roso, dež, sončni žarek in se zavedati da je to to, ljubiti in se zavedati da ljubiš... da čutiš dotik, da čutiš sled solze, da občutiš kako se mišice spremenijo ko se smeješ...da čutiš objem otroka, vidiš v očeh in prepoznaš ljubezen, strast... po čem tako hrepenimo? zakaj tako iščemo popolnost, če smo popolni? zakaj objokujemo nekaj kar ne pripada nam, zakaj se veselimo nečesa kar mislimo da je naše? nič ni moje, le dano mi je da občutim... ste kdaj lovili dežne kaplje na obraz sredi mesta? ste se ozirali na začudene resne obraze? ste kdaj na kakšni prireditvi sredi mesta plesali svoj ples in se ne ozirali na zgrožene poglede, katerih lastniki so togo sedeli za mizo in "uživali"... Življenje

zjutraj sedim na avtobusu in uživam v pogledu skozi okno, pridem v službo, prižgem luči, se ozrem okrog sebe in rečem - igra se začenja... pridem sesuta domov, se stuširam in plešem .... vse bi bilo lahko drugače, lahko bi razmišljalaa o tem, da nimam svojega avta, da bi raje bila doma, da sem sesuta pa moram še vse pripravit, da verjetno tamala trpi na pripravah, da moj dela v tej vročini... odločitev, izbira... vse bolj spoznavam da LJUBIM ŽIVLEJNJE ne glede na to kaj prinaša - tistega še ni, sem tukaj sedaj in predvsem SEM...

sori za tole, ampak včasih moram dat tud kaj takšnega iz sebe

a bi ti men odgovorila na tisto vprašanje nekaj strani nazaj? prosim?????

ok, tole namenjeno skorpiogirl

jebemti Ksenia ... rada te mam.

Moje razpoloženje zdej, ko sem tole prebrala niha tkole: :cry: :C: :eek: xDDx x:Xx x:Xx

tud jst tebe, pa to itak veš...

sej ne paše v to temo vem, ampak neki me zanima - Bog je popoln, vseveden ane? nas je ustvaril da bi izkusil nepopolnost... zakaj se torej trudimo biti popolni in preprosto ne uživamo Življenja? Dneva? Ok obstaja nekaj zakonitosti, ampak življenje je igra in v kaj smo jo spremenili mi?

meditacija, kul, verovanje v razne bogove kul... ampak vseeno - nekje sem prebrala da je samo nam dano občutiti roso, dež, sončni žarek in se zavedati da je to to, ljubiti in se zavedati da ljubiš... da čutiš dotik, da čutiš sled solze, da občutiš kako se mišice spremenijo ko se smeješ...da čutiš objem otroka, vidiš v očeh in prepoznaš ljubezen, strast... po čem tako hrepenimo? zakaj tako iščemo popolnost, če smo popolni? zakaj objokujemo nekaj kar ne pripada nam, zakaj se veselimo nečesa kar mislimo da je naše? nič ni moje, le dano mi je da občutim... ste kdaj lovili dežne kaplje na obraz sredi mesta? ste se ozirali na začudene resne obraze? ste kdaj na kakšni prireditvi sredi mesta plesali svoj ples in se ne ozirali na zgrožene poglede, katerih lastniki so togo sedeli za mizo in "uživali"... Življenje

zjutraj sedim na avtobusu in uživam v pogledu skozi okno, pridem v službo, prižgem luči, se ozrem okrog sebe in rečem - igra se začenja... pridem sesuta domov, se stuširam in plešem .... vse bi bilo lahko drugače, lahko bi razmišljalaa o tem, da nimam svojega avta, da bi raje bila doma, da sem sesuta pa moram še vse pripravit, da verjetno tamala trpi na pripravah, da moj dela v tej vročini... odločitev, izbira... vse bolj spoznavam da LJUBIM ŽIVLEJNJE ne glede na to kaj prinaša - tistega še ni, sem tukaj sedaj in predvsem SEM...

ksenia, tocno tko! sicer ne rata vsak dan, ampak k rata je pa :2src: :2src: :2src:

:palec: :palec: :palec:

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

prav z veseljem bi ti dala nekaj moje energije zdejle.. poslušam pa Meat Loaf - vse bi naredila za ljubezen samo tega ne ;)

razmišljam o politiki... ;) šala mala...

sicer pa, dnar me ne zanima, podkupovanje tud ne, govorim iz srca, narava in človek sta na prvem mestu, evo, glih taman za politika haha

x:Dx x:Dx x:Dx ......sam ne vem keri so tačrnogledi...... :inocent:

Tisti ki imajo črne oči... x;)x x:o)x

:palec: x:Xx http://www.cosgan.de/images/more/flowers/004.GIF

dobro jutro... bom kar v teh temah ostala, tam v duhovnosti jih ne dohajam pa ne razumem.. očitno še nisem na pravem nivoju...

ja Valkira, nasmeh zjutraj kakšen dober komad pa je svet lepši...

tko gremo se zabavat, danes bo pestrost na vrhuncu..

ksenia, valkira.....prav lepo je blo prebrat..... xsrcx

alef.... x:Xx

hm.....razpoloženje trenutno ni na višku....počas mam že dost tega antibiotika u učkah, pa meglenega vida......grrrrrrrrrrrrrrrrr......$%¨"¨#¨$#¨#%¨!#&%¨#%¨#¨&%#&%#¨/#&¨¨(.......no, sej me bo minilo.......

ajd, mejte se..... x;)x

:2src: Valkira tud napisala nekaj takega, da lahko samo kimam zraven :palec: xcivx so fajni tile vaši samogovori, me spomnijo na precej stvari ... tud na to, da mi je fajn :2src: je čisto drugače nekaj takega prebrat kot pa sam razmišljat pa se prepričevat, da ti nič ne manjka x:o)x

super ste :palec:

Amis :sori: še kar učki nagajajo :eek: xwizardx

pozdravček v leglo xsrcx pa še za vse tiste, k rabte xwizardx :detelca: :flowers:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Guest mačona
pozdrav, škorpije!!!

zdele sm pa lih z eno vašo škorpijo xDDx, hehe, it was love at first sight...

lp vsem skup, mat kurba, ...

kolikokrat je love at first sight ... dostikrat padeš in spoznaš, da sploh ni love, pač pa samo želja po love. :sori: edina prava ljubezen je, ko se srečata dva in postaneta prijatelja ali nekaj vmes ... da se dobro spoznata in ne vidita drug drugega skozi rožnata očala .... in mogoče enkrat pozneje ali sčasoma vidita, da bi jima mogoče skupaj lepo šlo .... in se odločita, da bosta pač .... par. x:Ix če ljubezen drži, sta oba zvesta. in sta drug drugemu v oporo, tudi če pride huda kriza ... ampak danes vsi bežijo, gledajo samo nase in nočejo nobenih odgovornosti. kaj čmo, bomo že preživeli. x:)x

sorry, moje finte, vse najlepše svežim zaljubljencem. xgoldfishx

Daaan vsem xsrcx

Ksenia, Valkira,.. x;)x :palec: ....ja jest tud (še kar,...oz še vedno) zaljubljena v life... x:)x

evo še za prstke, učke,....in.....kar rabte... xwizardx :detelca:

dobro jutro... bom kar v teh temah ostala, tam v duhovnosti jih ne dohajam pa ne razumem.. očitno še nisem na pravem nivoju...

ja Valkira, nasmeh zjutraj kakšen dober komad pa je svet lepši...

tko gremo se zabavat, danes bo pestrost na vrhuncu..

Nisi edina... xrolleyesx x:Dx

Kar se pa nivojev tiče... :o|o: x;)x

Nekateri tam še niso na pravem... x8Dx http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a080.gif

Škorpije... x:Xx xsrcx http://www.cosgan.de/images/more/flowers/014.gif

Jutro, gnezdece strupeno!

Pa hvala za dobrodošlico.... x;)x

x:Dx :palec:

Mislim da si prvi dedec tu noter odkar je oni nadangel mrknil... x:Dx

Mene ne štet, jaz sem azilant, luftar... x^x x8Dx

x:Dx aha ko še nadangel Mihael mrkne inu pobere šila in kopita xcivx

x:o)x Alef nisem lih na tekočem, sem mislila de si muško :sori:

drgač pa babnce ne me ne šopat...svet je krut, življenje je grozljivka, folk pa zajeban x:o)x pa de mi nau kdo težil danes , de sn si kej namislila....

lahko še krga kam trofim, drgač ne trofim tud če ciljam, ponavad zgrešim.... :vio: :vragec:

:vio: kr neki &/(/%%$$ danes še preden bo petelin trikrat zapel, bom enga fentala....mal me skrbi de nom sebe...in dokončno rešila vse svoje začasne težavice....

nu tole piše v mojem domačem branju:

...v dvomu pritiklina sledi usodi glavne stvari......

nu in če gre cel svet v tri krasne kako nej jst pol v nebesa rinem x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...