Ksenia 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 ...... nu in če gre cel svet v tri krasne kako nej jst pol v nebesa rinem najbolj logična stvar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 aha ko še nadangel Mihael mrkne inu pobere šila in kopita Alef nisem lih na tekočem, sem mislila de si muško Pa, muško jesam al´ sco nisam... To sem imel v mislih... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Čist pasje babnice dons, al kaj? Bemu... v službi so me čist scunal :switz:l ... sam... svet je lepši, ker te ljubim eeeeee, vedla sem... prav prečekirat sem šla... luna v ribah, polna luna, lunin mrk... ma ni da ni eee, kak misliš pasje?!,....a po ribje raznežene?!,....nak, tazga vpliva pa tud mrk nima.... tist, ki ni maral pred mrkom luskin obračat, jih tud po mrku ne bo... uživej bejba Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 drgač pa babnce ne me ne šopat...svet je krut, življenje je grozljivka, folk pa zajeban pa de mi nau kdo težil danes , de sn si kej namislila.... lahko še krga kam trofim, drgač ne trofim tud če ciljam, ponavad zgrešim.... kr neki &/(/%%$$ danes še preden bo petelin trikrat zapel, bom enga fentala....mal me skrbi de nom sebe...in dokončno rešila vse svoje začasne težavice.... nu tole piše v mojem domačem branju: ...v dvomu pritiklina sledi usodi glavne stvari...... nu in če gre cel svet v tri krasne kako nej jst pol v nebesa rinem a, j**** lia, krut ali naš je....si predstavljaš "pocukran" life?!,.....pa da te res mine ždet v njem.. pritikline se pa ker nej glavnine držijo....kdo jih bo pa kr naprej na lojalnost opozarjal...jh ....eeee, pa v nebesa rint bejba je zamudno brez avionske karte,....pešačit hm, sej to počnemo menda......avtoštop pa tudi odpade,....lohka do nezavesti čakaš, da bo kdo mimo prišel pri takem neprometu.... .....nak, avion je boljši,....je vsaj upanje, da na poti "dol" pade.... ....mrk je,....pa poje se mi,...."....danas ne nosim pištolj,...al ipak volim da gađam,.... riječima.... drž se bejba Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 mrzel pot me je oblil, kak si vedla....de je glih nek đebeni avtoštop mi zajebal lajf ***nč naredte si čimbolj udobno....moj novi moto.: Ako ginemo, ginemo otmeno Mejte se fajn, kakor se najbolje morte Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 jutro sovražim, kadar se zaspim včeri ob 9h že spala..dans ob 4.30 budilke sploh nisem slišala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 jst že ob 20, s tem da sem imela totalen miks čudnih sanj, pa da je moralo bit ponoč neki tule, ker so sirene tulile kot nore...angele sem sanjala med drugim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 sej ne paše v to temo vem, ampak neki me zanima - Bog je popoln, vseveden ane? nas je ustvaril da bi izkusil nepopolnost... zakaj se torej trudimo biti popolni in preprosto ne uživamo Življenja? Dneva? Ok obstaja nekaj zakonitosti, ampak življenje je igra in v kaj smo jo spremenili mi?meditacija, kul, verovanje v razne bogove kul... ampak vseeno - nekje sem prebrala da je samo nam dano občutiti roso, dež, sončni žarek in se zavedati da je to to, ljubiti in se zavedati da ljubiš... da čutiš dotik, da čutiš sled solze, da občutiš kako se mišice spremenijo ko se smeješ...da čutiš objem otroka, vidiš v očeh in prepoznaš ljubezen, strast... po čem tako hrepenimo? zakaj tako iščemo popolnost, če smo popolni? zakaj objokujemo nekaj kar ne pripada nam, zakaj se veselimo nečesa kar mislimo da je naše? nič ni moje, le dano mi je da občutim... ste kdaj lovili dežne kaplje na obraz sredi mesta? ste se ozirali na začudene resne obraze? ste kdaj na kakšni prireditvi sredi mesta plesali svoj ples in se ne ozirali na zgrožene poglede, katerih lastniki so togo sedeli za mizo in "uživali"... Življenjezjutraj sedim na avtobusu in uživam v pogledu skozi okno, pridem v službo, prižgem luči, se ozrem okrog sebe in rečem - igra se začenja... pridem sesuta domov, se stuširam in plešem .... vse bi bilo lahko drugače, lahko bi razmišljalaa o tem, da nimam svojega avta, da bi raje bila doma, da sem sesuta pa moram še vse pripravit, da verjetno tamala trpi na pripravah, da moj dela v tej vročini... odločitev, izbira... vse bolj spoznavam da LJUBIM ŽIVLEJNJE ne glede na to kaj prinaša - tistega še ni, sem tukaj sedaj in predvsem SEM... sori za tole, ampak včasih moram dat tud kaj takšnega iz sebe nč sori za tole, hvala za tole, zelo lepo. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 jao babe....kaj ste razturale....sem se narežala zdejle komentarjem.....ribja posla pa nebesa in avtoštopi....o kondiciji ne bom......tovrstna je šla u franže že kdaj....zato pa zlo dobro prenašam nebesne techno ritme..... .....edin ne povem kdaj sem šla včeraj spat...... ....pa od busa mi je tud še zmer slabo......mogoče mora pa tud želodček bit u stilu pa mal densat......kdo bi vedu......heh v tem primeru bi znal tud avtoštop prav prit...... .......... ....sicer pa na zapadu ništa novo.......jesensko vreme in logistika na minimumu....... ajd....mejte se..... tole pa za madam lio....k je prišla po dolgem času se pofočkat v gnezdo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 Juuutro,...al pa dannnn,....kokr čte... mmmmmm,.....omamno diši po jeseni.. Ja dete imaš prav,.....ribja posla mi ne gredo preveč od rok,.....preden ribo luskin oskubim, mi ziher prej na tla zleti,....pa ne enkrat... Imam občutek, da bo danes lep, melanholično obarvan dan... Amis, logistika že poštimana? nč, naredite si lep, duši in teleščku prijeten dan.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 Pozdravčki v gnezdo sem morala prov dvakrat prebrat ... o ribjih poslih v gnezdu za logistiko, prstke, učke in ostale nevšečnosti Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 še zmer mislim, da so fiške najboljše v ponvi....... .... .... ma kakšen bluz braders je dns u službi....kr neki........ ...je pa res čist jesensko....prejle ugotavljala, da bi se indijansko poletje lahko potegnilo čez celo jesen.....temu bi sledila taprava jesen....pa en teden zimice(v najhujšem primeru)....pol pa spet pomlad..... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 ribe so najboljše v vodi al pa morju matr mi cajt počasi leze Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 še zmer mislim, da so fiške najboljše v ponvi....... .... .... ma kakšen bluz braders je dns u službi....kr neki........ ...je pa res čist jesensko....prejle ugotavljala, da bi se indijansko poletje lahko potegnilo čez celo jesen.....temu bi sledila taprava jesen....pa en teden zimice(v najhujšem primeru)....pol pa spet pomlad..... ....... Pa ti bi morala bit v nebesih zaposlena da bi vreme rihtala... :palec: En teden zime, od božiča do novega leta... Pa ravno toliko snega da se trava ne vidi... Strupki... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/022.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 samo še danes greva spat ... potem pa mooorjeee ... odkloplevček grozi, da me bo ob 4h vrgel iz postelje, če ne bom takoj vstala, bo šel sam ... mu bom jaz dala prstki samo za pikico bolje ... nadaljujem s terapijo na morju želim vam: čim manj dela v službi ... uspešen začetek šolskega leta, oziroma uspehe pri opravljanju izpitov... predvsem pa sončne in prijetne dni za počitek in druženje js pa spim še danes in jutri za prstke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 ribe so najboljše v vodi al pa morju drži,...še najmanj dela z njimi... sicer pa je prav posebno očarljivo zatežen dan danes,......popizditisi vsepovprek,.....mene pa ena sama očarljivost skup drži..... Jeti, Klarus,....uživejta na dopustu kokr se le da... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 ribe so najboljše v vodi al pa morju matr mi cajt počasi leze Od vseh rib mi je všeč edino svinjska ribica... x:px Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 Od vseh rib mi je všeč edino svinjska ribica... x:pxamen Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 Silki ...tnx booomooo jaz grem pa prej na morje kot ti Klarus ... da se boš imela nad-dobro ... da ti uspe brez ribic ja sej zato bom pa js dol malo manj kot 3 tedne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 jutro še malo več ko 24 ur in grrrreemm Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 pašman, pag dobiš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Od vseh rib mi je všeč edino svinjska ribica... x:pxmen tud pašman, pag dobiš želim ti fajn vreme, fajn drušno, fajn pot in sploh vse najfajnejše Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 daaaaaannnnnnnnnnn....... jeti in klarus....max fajn dopust........ zatežen dan....hm.....baje je ves teden tak......okrog mene očitno dela obvoz.......kar tako naprej......učke so bolš........bi mi pa vse kaže kombuša dobro dela.......zjutraj opazovala ples listov.....in se spomnila na refren.....jesen je, jesen, na finskem in pri nas.....pa jutranja slabost me daje......in večerna...... ........ ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Dobro jutrooooooooooo kolk bi še spala ... pa je treba počas vstat, mal še pogledat ... izpit šele ob 15h za dopustke sicer fouš jih pa max. privoščim ... uživajta en lep dan tud ostalim Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Daaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ....pa lep dannn... ...pa še ... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.