Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

x:Dx aha ko še nadangel Mihael mrkne inu pobere šila in kopita xcivx

x:o)x Alef nisem lih na tekočem, sem mislila de si muško :sori:

:vragec: x:o)x

Pa, muško jesam al´ sco nisam... :frog: xnckrivx

To sem imel v mislih... x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Čist pasje babnice dons, al kaj? :frog:

Bemu... v službi so me čist scunal :switz:l ... sam... svet je lepši, ker te ljubim xsingx x;)x x:px :fiju:

eeeeee, vedla sem... prav prečekirat sem šla... luna v ribah, polna luna, lunin mrk... ma ni da ni x:px x;)x

eee, kak misliš pasje?!,....a po ribje raznežene?!,....nak, tazga vpliva pa tud mrk nima.... x;)x x:px

tist, ki ni maral pred mrkom luskin obračat, jih tud po mrku ne bo... xDDx

uživej bejba x;)x xsrcx x:Xx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

drgač pa babnce ne me ne šopat...svet je krut, življenje je grozljivka, folk pa zajeban x:o)x pa de mi nau kdo težil danes , de sn si kej namislila....

lahko še krga kam trofim, drgač ne trofim tud če ciljam, ponavad zgrešim.... :vio: :vragec:

:vio: kr neki &/(/%%$$ danes še preden bo petelin trikrat zapel, bom enga fentala....mal me skrbi de nom sebe...in dokončno rešila vse svoje začasne težavice....

nu tole piše v mojem domačem branju:

...v dvomu pritiklina sledi usodi glavne stvari......

nu in če gre cel svet v tri krasne kako nej jst pol v nebesa rinem x:o)x

x:Dx x:Dx

a, j**** lia, krut ali naš je....si predstavljaš "pocukran" life?!,.....pa da te res mine ždet v njem.. xcivx

pritikline se pa ker nej glavnine držijo....kdo jih bo pa kr naprej na lojalnost opozarjal...jh x;)x....eeee, pa v nebesa rint bejba je zamudno brez avionske karte,....pešačit hm, sej to počnemo menda......avtoštop pa tudi odpade,....lohka do nezavesti čakaš, da bo kdo mimo prišel pri takem neprometu.... :o|o: .....nak, avion je boljši,....je vsaj upanje, da na poti "dol" pade.... ;) :fiju:

....mrk je,....pa poje se mi,...."....danas ne nosim pištolj,...al ipak volim da gađam,.... riječima.... xsingx xsingx x;)x x:px

drž se bejba xsrcx x:Xx :detelca:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:inocent: mrzel pot me je oblil, kak si vedla....

de je glih nek đebeni avtoštop mi zajebal lajf :vio:

nč naredte si čimbolj udobno....

moj novi moto.: Ako ginemo, ginemo otmeno x:o)x

Mejte se fajn, kakor se najbolje morte :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

sej ne paše v to temo vem, ampak neki me zanima - Bog je popoln, vseveden ane? nas je ustvaril da bi izkusil nepopolnost... zakaj se torej trudimo biti popolni in preprosto ne uživamo Življenja? Dneva? Ok obstaja nekaj zakonitosti, ampak življenje je igra in v kaj smo jo spremenili mi?

meditacija, kul, verovanje v razne bogove kul... ampak vseeno - nekje sem prebrala da je samo nam dano občutiti roso, dež, sončni žarek in se zavedati da je to to, ljubiti in se zavedati da ljubiš... da čutiš dotik, da čutiš sled solze, da občutiš kako se mišice spremenijo ko se smeješ...da čutiš objem otroka, vidiš v očeh in prepoznaš ljubezen, strast... po čem tako hrepenimo? zakaj tako iščemo popolnost, če smo popolni? zakaj objokujemo nekaj kar ne pripada nam, zakaj se veselimo nečesa kar mislimo da je naše? nič ni moje, le dano mi je da občutim... ste kdaj lovili dežne kaplje na obraz sredi mesta? ste se ozirali na začudene resne obraze? ste kdaj na kakšni prireditvi sredi mesta plesali svoj ples in se ne ozirali na zgrožene poglede, katerih lastniki so togo sedeli za mizo in "uživali"... Življenje

zjutraj sedim na avtobusu in uživam v pogledu skozi okno, pridem v službo, prižgem luči, se ozrem okrog sebe in rečem - igra se začenja... pridem sesuta domov, se stuširam in plešem .... vse bi bilo lahko drugače, lahko bi razmišljalaa o tem, da nimam svojega avta, da bi raje bila doma, da sem sesuta pa moram še vse pripravit, da verjetno tamala trpi na pripravah, da moj dela v tej vročini... odločitev, izbira... vse bolj spoznavam da LJUBIM ŽIVLEJNJE ne glede na to kaj prinaša - tistega še ni, sem tukaj sedaj in predvsem SEM...

sori za tole, ampak včasih moram dat tud kaj takšnega iz sebe

nč sori za tole, hvala za tole, zelo lepo. :2src: x:Xx xsrcbumx

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

jao babe....kaj ste razturale....sem se narežala zdejle komentarjem.....ribja posla pa nebesa in avtoštopi....o kondiciji ne bom......tovrstna je šla u franže že kdaj....zato pa zlo dobro prenašam nebesne techno ritme..... x^x .....edin ne povem kdaj sem šla včeraj spat...... :fiju: ....pa od busa mi je tud še zmer slabo......mogoče mora pa tud želodček bit u stilu pa mal densat......kdo bi vedu......heh v tem primeru bi znal tud avtoštop prav prit...... :vragec: ..........

....sicer pa na zapadu ništa novo.......jesensko vreme in logistika na minimumu....... xcivx

ajd....mejte se..... x;)x

tole pa za madam lio....k je prišla po dolgem času se pofočkat v gnezdo..... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Juuutro,...al pa dannnn,....kokr čte... x:)x

mmmmmm,.....omamno diši po jeseni.. xsrcx xsrcx

Ja dete imaš prav,.....ribja posla mi ne gredo preveč od rok,.....preden ribo luskin oskubim, mi ziher prej na tla zleti,....pa ne enkrat... x;)x x;)x x:px

Imam občutek, da bo danes lep, melanholično obarvan dan... x:)x

Amis, logistika že poštimana? xsrcx

nč, naredite si lep, duši in teleščku prijeten dan.... :detelca: :detelca: :detelca: xwizardx

še zmer mislim, da so fiške najboljše v ponvi....... :inocent: .... :vragec: .... x;)x

ma kakšen bluz braders je dns u službi....kr neki........ xrolleyesx ...je pa res čist jesensko....prejle ugotavljala, da bi se indijansko poletje lahko potegnilo čez celo jesen.....temu bi sledila taprava jesen....pa en teden zimice(v najhujšem primeru)....pol pa spet pomlad..... xcivx x8Dx ....... x:px

še zmer mislim, da so fiške najboljše v ponvi....... :inocent: .... :vragec: .... x;)x

ma kakšen bluz braders je dns u službi....kr neki........ xrolleyesx ...je pa res čist jesensko....prejle ugotavljala, da bi se indijansko poletje lahko potegnilo čez celo jesen.....temu bi sledila taprava jesen....pa en teden zimice(v najhujšem primeru)....pol pa spet pomlad..... xcivx x8Dx ....... x:px

Pa ti bi morala bit v nebesih zaposlena da bi vreme rihtala... :palec: :palec: x:Xx xsrcx

En teden zime, od božiča do novega leta... x:px :onfire:

Pa ravno toliko snega da se trava ne vidi... :palec:

Strupki... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/022.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

samo še danes greva spat ... potem pa mooorjeee ... odklop

levček grozi, da me bo ob 4h vrgel iz postelje, če ne bom takoj vstala, bo šel sam ... mu bom jaz dala

prstki samo za pikico bolje xnckrivx ... nadaljujem s terapijo na morju xyesx

želim vam: čim manj dela v službi ... uspešen začetek šolskega leta, oziroma uspehe pri opravljanju izpitov...

predvsem pa sončne in prijetne dni za počitek in druženje xcrossfingx :detelca: :flower:

js pa spim še danes in jutri xsuperx

za prstke xwizardx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ribe so najboljše v vodi al pa morju :P

drži,...še najmanj dela z njimi... :o|o:

sicer pa je prav posebno očarljivo zatežen dan danes,......popizditisi vsepovprek,.....mene pa ena sama očarljivost skup drži..... x^x x:px

Jeti, Klarus,....uživejta na dopustu kokr se le da... :palec:

ribe so najboljše v vodi al pa morju :P

matr mi cajt počasi leze :bomb: :inocent: w:Iw :OoO:

Od vseh rib mi je všeč edino svinjska ribica... x;)x x:px x:px

Silki ...tnx booomooo :hepko:

jaz grem pa prej na morje kot ti Klarus :frog: x;)x ... da se boš imela nad-dobro :palec: ... da ti uspe xcrossfingx

brez ribic :detelca:

ja sej :ermm:

zato bom pa js dol malo manj kot 3 tedne x:Dx x^x x:px

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Od vseh rib mi je všeč edino svinjska ribica... x;)x x:px x:px

men tud x^x

pašman, pag x:px

dobiš :palec:

želim ti fajn vreme, fajn drušno, fajn pot in sploh vse najfajnejše :2src: :palec:

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

daaaaaannnnnnnnnnn....... xcivx

jeti in klarus....max fajn dopust........ :palec: :palec:

zatežen dan....hm.....baje je ves teden tak......okrog mene očitno dela obvoz.......kar tako naprej......učke so bolš........bi mi pa vse kaže kombuša dobro dela.......zjutraj opazovala ples listov.....in se spomnila na refren.....jesen je, jesen, na finskem in pri nas.....pa jutranja slabost me daje......in večerna...... :vragec: x:Dx ........

ajd, mejte se..... x;)x

Dobro jutrooooooooooo :U: x:Xx

kolk bi še spala ... pa je treba počas vstat, mal še pogledat ... izpit šele ob 15h xrolleyesx

za dopustke sicer fouš :inocent: jih pa max. privoščim ... uživajta :palec: x:Xx

en lep dan tud ostalim xsrcx x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Daaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn xDDx xDDx

....pa lep dannn... xsingx xsingx

...pa še ... :detelca: :detelca: xwizardx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...