Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

sodeč po današnjem norenju v službi, paničnih klicih in vsemu kar zraven sodi, bi lahko sklepala, da bo jutri najmanj konec sveta...... :vragec: ....glih tolk da veste..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

sodeč po današnjem norenju v službi, paničnih klicih in vsemu kar zraven sodi, bi lahko sklepala, da bo jutri najmanj konec sveta...... :vragec: ....glih tolk da veste..... x;)x

če so to kazalci za konec sveta, potem se je to zgodilo že večkrat x:Dx ni bolelo ... tko da ne bo panike x;)x

en fajn pozdravček v gnezdo x:Xx

bila dopoldne varuška 6-mesečnemu ribončku xsrcx po začetnem joku smo lepo zaspali in bli pol krasno razpoloženi :2src:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

prebudili smo se v nov dan, čeprav hladen, deževen, bljek... včeraj so bili tud otroci zelooo razdraženi, računalnik štekal, blagajna protestirala, gužva... no da vidimo kaj se bo iz tega torka izcimilo

aja, dobr jutr

daaaaaannnnnnnn....... xcivx

mrzlo.....brrrrrrrrrr....... :sori: ....nekatere ptice so pametne.....letijo v toplej užne kraje.......i tata bi, sine.... x:px

juuuuutro xsrcx

dežek mi paše,....melanholija tud,....mraz,..brrrr,...pa nikakor ne..... :o|o: x:)x

spet se bomo oblačil ko polhi... :sori:

Ksenč,...ma res je bilo včeraj nekaj "pošizenga" v "luftu".....upam, da bo danes bolje,.....bolj umirjeno :o|o:

ajd,... lep, miren dan vsem :detelca:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

no, pr nas se lažje diha dans....oz. je čas za to.....me je blo groza, da bi blo kot včeraj....bi šlo čez meje moje tolerance.......dež je pa kul......

xDDx

Morgen... :eek:

Že dva dni nobenega repa od nikoder... xscratchx xnckrivx

http://smileys.on-my-web.com/repository/Fantasy/fantasy-34.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Morgen... :eek:

Že dva dni nobenega repa od nikoder... xscratchx xnckrivx

http://smileys.on-my-web.com/repository/Fantasy/fantasy-34.gif

če pa net ni delu........ xcivx :sori:

daaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn............. xDDx

Juuuutro x:)x

sem vas pogrešala xsrcx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Drdan strupenjače x:Xx

ma, klinc, še mal se bo treba učit xrolleyesx namest, da bi me ruknu na izpitu al pa mi dal tisto 6 ... mam ustni zagovor drug teden :o|o: pa sm računala, da mam zdej cel mesec mir s faksom :inocent: x:o)x

no, sej drugač je boljš tole kt da bi me res ruknu x:o)x k tko mam samo makroekonomijo, če bi me ruknu, bi morala pa jeseni celo delat :eek: to mi pa sploh ne bi blo všeč :vio:

kolk je fajn, k net dela normalno zdej :onfire:

brrr, k medved sem oblečena tlele :sori: sonček bi xcivx x:Ix

mejte se krasno xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Jutrooooo xsrcx

jutrček dete xsrcx ,.....hihiiii,....a kr "sladki" strupki, xDDx .......jej, kako milo zveni.... x:Xx

sicer pa men tale mrazota nič ne sede,......ostalo se mi pa vse prilega.... x;)x x:)x

:detelca: xwizardx

Hoj škorpije. Jeti vas lepo pozdravlja iz dopusta na morju. xloveyx

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

ooooo robida..... xDDx ....lepo, da nas prideš mal pogledat....hvala za pozdravče, pa jeti tud nazaj.....upam, da uživa, ne glede na vreme..... xsrcx

včer bla na terenu......vsaj družba je bla kul......dans pa obsedno stanje....vsi bi hotli vse takoj....mi pa tle čaramo kr neki....če ni zadost podatkov......tumač.... :vragec: ........

drgač pa kul......če odštejem mraz.......

aja......daaaaaaannnnnnnnnnnnnn xcivx

x;)x

Ooooo Robida,.....čaw x:)x ,....pa thanks za prenešene pozdrave :palec:

aja,

k si se tko lepo tu oglasila, pa da ne tacam v drugo temo,....je kaj novih izkušenj z kombušo?

x:)x

Ooooo Robida,.....čaw x:)x ,....pa thanks za prenešene pozdrave :palec:

aja,

k si se tko lepo tu oglasila, pa da ne tacam v drugo temo,....je kaj novih izkušenj z kombušo?

x:)x

Oj, silki. Kombuša je super...iskušnje zaenkrat enake. Je pa Alef ugotovu da se nekaj dobrega dogaja z njim, xrolleyesx sam to bo pa sam razložil.

sem jst tud govorila z Jeti... upam, da se vreme zrihta... le kako se ima naša Klarus? Robida haj xsrcx

a se smem zjokat nad samo... ful stvari mi prihaja na površje.. nič kaj ponosna nase

Vsaka stvar ki se nam dogaja, se nam dogaja z razlogom. Če stvari prihajajo na površje, jih spusti, očitno je čas ko morajo ven. Če jih na silo zadržujemo, se naslednjič s še večjo silo poganjajo na površje in nam povzročajo še več bolečin. Jasno da nam takrat te stvari povzročajo osebna nihanja, pa sami sebi se smilimo. Meni še vedno pride včasih da se sama sebi smilim. Pa kaj. Sigurno je to trenutek, ko se moram sama sebi malo smilit.

:2src:

Solze so dobrodošle, saj nas čistijo. Vsak od nas, ki hodimo po poti osebnega razvoja, je tudi taka obdobja moral dati skozi. Mogoče si že koga slišala, ko je pripovedoval, da je vse solze že potočil. Ja, pa še res je. Takrat ko razglabljamo in čistimo svoje telo, se iščemo, iščemo informacije daleč nazaj v otroštvo, privre običajno reka solza na dan.

Tako da :palec: :palec: :palec: solze morajo na dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Oj, silki. Kombuša je super...iskušnje zaenkrat enake. Je pa Alef ugotovu da se nekaj dobrega dogaja z njim, xrolleyesx sam to bo pa sam razložil.

fino slišat,....za ta drugi del, pa upam, da "dobra" razlaga sledi..... x;)x x:)x

jest jo imam tudi,....sem že enmalo nestrpna, da pride čas uporabe,.....bohvedi česa se bo pri meni "lotila".....bom tudi poročala... x:)x

Ksenč,...kar ponosno jokaj,.......bejba, solze so nam "dane" zato, da jih uporabljamo. xsrcx :detelca:

bemtiš in gužva....na najosnovnejša "pravila" pozabla....$¨#¨(¨#¨%&&/¨/....prejle se hotla že napisat....> robida, hvala za navdih za kombušo.... x:Xx .......silki, js tud komaj čakam na uporabo......edin nekaj sem pa zaj*.....ko sem gobico dobila, sem pozabla probat, kakšen je produkt te predelave..... :sori: .......upam, da je okus vsaj za silo užiten......

bemtiš in gužva....na najosnovnejša "pravila" pozabla....$¨#¨(¨#¨%&&/¨/....prejle se hotla že napisat....> robida, hvala za navdih za kombušo.... x:Xx .......silki, js tud komaj čakam na uporabo......edin nekaj sem pa zaj*.....ko sem gobico dobila, sem pozabla probat, kakšen je produkt te predelave..... :sori: .......upam, da je okus vsaj za silo užiten......

men je http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/b040.gif

bemti scorpija x:Xx ...... nema opravičevanja x:Xx ;)

men je kombuša :yumy:

sej vem, da te firbec matra kak vem,.....nč, eno žlico sem gobi sunla,.....mi vrag ni dal mira,...kaj morem... :ermm: :huh: :P

fino slišat,....za ta drugi del, pa upam, da "dobra" razlaga sledi..... x;)x x:)x

x:Dx x:px

Razlaga o kombuši... x8Dx

Prvi teden je bilo bolj http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/c030.gif

No ja... x:Dx ...vse je za nekaj dobro... :vragec:

Sta pa dva efekta... :palec:

Tisti najboljši - v levi rami imam revmo, občasno boli kot hudič... :wOOt: :devil:

Odkar pijem kombušo, boli občutno manj... :onfire: xwizardx

Drugi efekt je pa... x:Dx :o|o:

NE MOREM VEČ TOLIKO POJEST KOT PREJ!!! :wOOt:

Enostavno je že pri pol manjši količini hrane občutek sitosti... xnckrivx

Če bo šlo tako naprej bom čez par mesecev res perešček... http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/c015.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...