Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

x:Dx x:px

Razlaga o kombuši... x8Dx

Prvi teden je bilo bolj http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/c030.gif

No ja... x:Dx ...vse je za nekaj dobro... :vragec:

Sta pa dva efekta... :palec:

Tisti najboljši - v levi rami imam revmo, občasno boli kot hudič... :wOOt: :devil:

Odkar pijem kombušo, boli občutno manj... :onfire: xwizardx

Drugi efekt je pa... x:Dx :o|o:

NE MOREM VEČ TOLIKO POJEST KOT PREJ!!! :wOOt:

Enostavno je že pri pol manjši količini hrane občutek sitosti... xnckrivx

Če bo šlo tako naprej bom čez par mesecev res perešček... http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/c015.gif

:wOOt: :wOOt: :wOOt:

silki....takoj odstopi tvoje produkte komu drugmu....... xcivx

aaaaaaaaaaaa pa neeeeeee,............ :fiju: .......... :fiju:

jaaaj,...a ni Robida neko povečano prožnost teleščka omenjala.......ja, je,.... :palec: :palec:

pa,.... moja prebava je odlična, psihična tud,..... spanje topovsko,.....sam, kak gramček maščobe bi prow prišel,.......mater mi je zanč kolega zabrusu, da me sam rit, oprsje, pa možgani skup držijo.... xcivx x;)x

nak, ne dam je,....ziher se bom enmal "obložila" :yumy:

hihi,..perešček,.....bo cajt, da si vrsto pereščka izbereš,........grem stavit, da bo izbor,....khm, ..orlovsko... x;)x w:Iw :lol:

pa thanks za razlago :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

bemtiš.....sam perešček je reku, da obloge zgubiš, ne pa dobiš....razen če je to selektivno delovanje....enim dol, drugim gor........ :OoO:..... xscratchx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ja, ja, ok,.....sam zgubiš, če imaš,......al kako :o|o: ,.....jh, sej res,.....kak pa maščobne celice, ki se v lobanjo skrijejo?,.....kr nej zgasnejo,....bo več placa za sive celice... x:)x

nak, ne dammmm,.....pa konc :yumy:

x:)x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

xDDx xDDx

nak to pa ne,....sej veš, da uživam v dobri hrani,.....če ne pozabim jest x;)x x:)x

bemtiš.....sam perešček je reku, da obloge zgubiš, ne pa dobiš....razen če je to selektivno delovanje....enim dol, drugim gor........ :OoO:..... xscratchx

Tole enim gor enim dol bo kar držalo... x:px

Kombuša tudi uravnava presnovo. :palec:

Po domače povedano, spravi te na tapravo mero, seveda če znaš "brat" signale ki jih dobivaš... x;)x x:px

Kar se pa vrste perja tiče... x:Dx

Važno da je glava orlovska, oz, vsebina... x^x x:o)x

Ostalo bo že šlo za njo... :onfire:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:0: :huh: ...kombuša res deluje... ;) :lol:

:palec:

Hard mama... kambušo i za kčerku x:px

z veseljem ljubica,....dobiš xsrcx x:Xx

nak to pa ne,....sej veš, da uživam v dobri hrani,.....če ne pozabim jest x;)x x:)x

ja sej....s poudarkom na zadnjem delu..... :o|o: ...... xsrcx

x:Dx x:Dx ..... :palec:

Hard mama... kambušo i za kčerku x:px

dete.... x:Xx

soft mama x:Xx x:Xx x:Xx xsrcx

... čakam večerjo x:px ... lubi jo dela :2src: :inocent:

no, za "dober tek" sem prepozna,.....predvidevam pa, da imaš lepo napolnjen želodček :palec: xsrcx

ja sej....s poudarkom na zadnjem delu..... :o|o: ...... xsrcx

ne, ne,...ne bom na gobico čakala,.....bom ziher že prej kej prigriznila... x:)x

pa, zadnja "pozabljivost" me je enmal izučila,....evo, grem v hladilnik x;)x x:)x

xsrcx

hvala vam za besede včeraj, niso tole moji dnevi res ne... nič posebnega, samo občutek, da se nekaj pripravlja in da ne bo prijetno (pa nimam strahu, samo neko vedenje) pa nekako bilanca za nazaj pa določene ugotovitve... tole mi ni všeč...

dobro jutro, gremo v nov delavni dan

hvala vam za besede včeraj, niso tole moji dnevi res ne... nič posebnega, samo občutek, da se nekaj pripravlja in da ne bo prijetno (pa nimam strahu, samo neko vedenje) pa nekako bilanca za nazaj pa določene ugotovitve... tole mi ni všeč...

dobro jutro, gremo v nov delavni dan

Vsak dan, ki se zbudi, nam je namenjen da ga preživimo najbolje kot znamo. Tudi če nam bo prinesel kakšno neprijetno zadevo, mogoče ta zadeva ni tako neprijetna kot na prvi pogled zgleda. Mogoče je dobro da je tako. Mogoče je namen da se nekaj naučimo, mogoče je celo potrebno da se zgodi. Bilanca..........mogoče je to le skup lekcij ki so nam bile poslane da se nekaj naučimo. Če se nismo še dovolj naučili, se kakšna ponovi, pa drugič opravimo bolje. Mogoče še ne dovolj dobro in se bo lekcija še ponovila, tolikokrat, da bo dovolj dobro. Zdaj se pa vprašajmo: dovolj dobro za koga....za nas.....za naše spremljevalce-vodnike...???????? VEDNO JE TAKO KOT JE TREBA, VSE JE TAKO KOT JE TREBA, VSE JE DOBRO ZA NAS, ZAME, ZATE......

Pa veliko lepih dni ti želim, veliko veselja, veliko, veliko....vsega, kar je dobro zate. :2src:

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

Jst bi pa sam lubija, lohk brez večerje. :ermm:

jao pikič...... x:Dx .......

pa, zadnja "pozabljivost" me je enmal izučila,....evo, grem v hladilnik x;)x x:)x

:switz:....lepo..... x;)x

je že tako, da majo včasih najhujše pi* najboljšo bilanco.......boš vidla, da bo kul.......sam dokler traja je kažin.... xsrcx

daaaaaaaannnnnnnnnnn..... xcivx

sonček sije..... x:px ....pa še eno kavo si moram nardit.......se še nisem čist do konca zbudila......pol pa risat na comp......pa avto menda le dobim drug teden........ :hepko: .....po skor enmu mescu bo najbrž kr mal čudno za volan se vsest........

ok, danes sem se zbudila s hudim glavobolom, pa še vedno nekoliko vinjena... auč... pa sem včeraj večino časa otročičke pazila, nemorešverjameš... eno dete je staro 2 meseca eno pa 1.le kakšno vino sem jaz to pila... takšnega glavobola pa še ne...

pa sem si sama zjebala nedelo... fak. sem imela pa ene zanimive prebliske skozi popoldne... škoda da sama sebe mučim

dobro jutro

ok, danes sem se zbudila s hudim glavobolom, pa še vedno nekoliko vinjena... auč... pa sem včeraj večino časa otročičke pazila, nemorešverjameš... eno dete je staro 2 meseca eno pa 1.le kakšno vino sem jaz to pila... takšnega glavobola pa še ne...

pa sem si sama zjebala nedelo... fak. sem imela pa ene zanimive prebliske skozi popoldne... škoda da sama sebe mučim

dobro jutro

x:Dx x;)x http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/p025.gif

http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/o035.gif Mijauuuu... x:Dx :vragec:

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

ojla gnezdo,...lep pozdrav... x:)x

daaaaannnnnnnnn............

avto bo ta teden....upam, da čim prej......ne bom sploh razlagala, kakšne kažine povzroča njegovo "pomanjkanje".......besna že na vse skup....in ne mi pravit, da to ne pomaga....vem tud sama....pa je vseeno tako.....delam na tem, da me mine........čist plutonovsko razpoložena....... :vragec: :xx!: ....

ajd, bit če bolje.....mejte se......

Morgen strupki... x:Xx xsrcx x:Dx

Uživajte v soncu, kolikor ga bo... xDDx

Amis za avto :detelca: xwizardx

Jutro gnezdo x:)x

ojla dete x:Xx

za avto, :detelca: xcrossfingx

...in vse ostalo... :detelca: xwizardx

thx alef in silki...... xsrcx

sicer sem pa bolš....sam me pi* ena reč......lahko bi pomislila, da bo kje kakšen potres......#"$##$&%&$$#$##$"$##$%$%&%&&/........lahko bi šla za napovedovalca....... :vragec:

še dobro, da je sonce danes...... x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...