Ksenia 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Amis, izvoli10. september 2007 Potres 9. septembra pri Velikih LaščahŠibek potres pri Velikih LaščahAgencija Republike Slovenije za okolje, Urad za seizmologijo in geologijo sporoča, da so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili v nedeljo, 9.9.2007 ob 21. uri in 45 minut šibek potresni sunek. Po preliminarnih podatkih je bilo žarišče potresa 20 kilometrov jugovzhodno od Ljubljane, v okolici Velikih Lašč. Preliminarno ocenjena magnituda potresa je bila 1,8. Ocenjujemo, da intenziteta (učinki) potresa v širšem nadžariščnem območju ni presegla III. stopnje po evropski potresni lestvici (EMS). Po prvih podatkih so potres čutili prebivalci Grosuplja.http://www.arso.gov.si/potresi/podatki/aip/ samo to ni tisto, kar sem čutila jst... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Jutranji pozdrav v gnezdo ..lep dan si naredite... ..pa mrk je danes Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Amis, izvoli10. september 2007 Potres 9. septembra pri Velikih LaščahŠibek potres pri Velikih LaščahAgencija Republike Slovenije za okolje, Urad za seizmologijo in geologijo sporoča, da so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili v nedeljo, 9.9.2007 ob 21. uri in 45 minut šibek potresni sunek. Po preliminarnih podatkih je bilo žarišče potresa 20 kilometrov jugovzhodno od Ljubljane, v okolici Velikih Lašč. Preliminarno ocenjena magnituda potresa je bila 1,8. Ocenjujemo, da intenziteta (učinki) potresa v širšem nadžariščnem območju ni presegla III. stopnje po evropski potresni lestvici (EMS). Po prvih podatkih so potres čutili prebivalci Grosuplja.http://www.arso.gov.si/potresi/podatki/aip/samo to ni tisto, kar sem čutila jst... Nič ne vem... Pa sem samo 9 km zračne linije stran... Morgen strupki... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/011.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 pofočk...... ksenia...pa ne sam ta pri nas....na dugem koncu sveta je bil spet en močen sunek.... dans dobila avto....yesssssssssssssss..... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 vesela za tvoj avto sam še vedno imam filing da tud no ni to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 thx... zase vem, da je blo to....če bo pa še kaj zraven, pa ne vem....še...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 jst močno upam, da je bilo samo to.. čeprav je to preveč, kar se dogaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 daaaaaannnnnnnnnn......... po nekaj letih me spet srce matra....včer je blo kr kul....dans se pa spet ne strinja z mano......"$¨$#"¨%#%¨#$¨&%!&!¨.....bo treba do dohtarce....kaj mrzim to.......#"¨%#"%¨#$&¨#%¨!/&(/(¨....... ...... drgač sem pa ok.....tud razpoloženju nč ne fali..... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 daaaaaannnnnnnnnn......... po nekaj letih me spet srce matra....včer je blo kr kul....dans se pa spet ne strinja z mano......"$¨$#"¨%#%¨#$¨&%!&!¨.....bo treba do dohtarce....kaj mrzim to.......#"¨%#"%¨#$&¨#%¨!/&(/(¨....... ...... ne se hecat... ne bo treba, zakaj nisi že pri njej????dobro jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 Strupki... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/026.gif Potresi... Včasih je potrebno da nas kaj zruka... Če se sami ne znamo... Amis za avto... http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h050.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 Jutro gnezdo Amiska, ne bi nič škodovalo., če bi nehala trmarit, pa se šla enmal na elektrode priklopit,.....sčekirat stanje.... daj bejba,....lohka ni srce, pač pa prsna mišica,....veš pa ne brez čekinga,.....tak, da zmigi rit.... Deklice in dečki,....lep dan si naredite Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 daaaaaannnnnnnnnn......... po nekaj letih me spet srce matra....včer je blo kr kul....dans se pa spet ne strinja z mano......"$¨$#"¨%#%¨#$¨&%!&!¨.....bo treba do dohtarce....kaj mrzim to.......#"¨%#"%¨#$&¨#%¨!/&(/(¨....... ...... drgač sem pa ok.....tud razpoloženju nč ne fali..... ajd, mejte se..... Briši! In to VČERAJ! Resno - ne zajebavaj se s tem... Saj lahko da ni nič hudega, ampak nikoli ne veš... Ajd... xwizardx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 ma dobro no....sej se bom dans naročila....mam v planu....pa menda celo popoldan delajo........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 ma dobro no....sej se bom dans naročila....mam v planu....pa menda celo popoldan delajo........ svašta ....ma kaka naročniška telefonijada.......rit KE odnes..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 svašta ....ma kaka naročniška telefonijada.......rit KE odnes..... :palec: http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 še nič novega.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 AMIS bemu ško...vsi ste isti..vsi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 dobro jutro, torej Amis, kje si, kaj novega? mela en miks zmedenih sanj, že cel teden se mi dogajajo. te so bile tolk zmedene in po moje posebne da sem ji uvrstila v svoj blog. če se komu da da jih razloži bom zelo vesela.pa pejmo v nov dan, upam, da se bo tamala zbudila z manj prehlada kot včeri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 jutroooooooooo....... včeraj ni blo nič....niso delali....grem dans popoldan....pa pustila se bom na elektrode priklopit......audi, ma ne mi pravit, da smo vsi isti......ugotavljam, da sem tolk navajena sama poskrbet zase, da mi sam ne pade na pamet, da bi mi lahko kaj bilo.....pa sej ni treba štekat....tako pač je........aha, pa še en potres je bil........ .....bemtiš....in ni še konec........ brez bobna sem še zmer......pa vaje smo meli včeraj .....po dolgem času.....in je prav pasalo..... ......pa zanimivo vest sem slišala....itak je blo sam vprašanje časa...... ....pa nej kdo reče, da intuicija ne dela....... avto prede ko muca.....pa musko lohk spet navijam na ful......kaj paše tina turner navsezgodaj zjutraj....... ...al pa credensi....... pa jutri grem v lj......ko opravim vse službovske obveznosti....pol slovenije bom prevozila.....pa dobro, sej ne bo prvič......v pon pa neki birokratski opravki....in sem se zdilala za dopust....ko sem povedala za kaj ga rabim...... ......je* ga.... ajd srčki, mejte se...... ksenč, za sanje pa veš......os mi še zmer dela...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 moje sanje bodo počakale, hvala, nočem te bremeniti še jaz... ti se samo pozdravi šibam zamujam, sem čakala tole poročilo torej če ga ne bi bilo mene ne bi bilo v službi, šalaaaa ..pa sej ni treba štekat....tako pač je........aha, pa še en potres je bil........ .....bemtiš....in ni še konec........jst štekam, včasih v svojo škodo delujem tkole. ja potresi in ne ni še konec, žal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 bejbi, ti kr pošlji.....bom odgovorila, ko bom mela čas.....ker mam ubitačno gužvo zadnje cajte....pa ne s sanjami....v 3d.....al kolk je že..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Amis.Saj sem mislila samo za zdravnika Dokler te ne bo popolnoma stisnilo, pač ne boš šla , ane?V tem smislu. Samo pol ko enkrat začneš hodit, se pa to ne neha.Jaz ti itak želim samo najboljš...prej ko ugotoviš zakaj te špika...bolš zate RTM ***** Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Morgen strupki... Amis... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Jutro Amiska pridna,...sam glej, da ne bodo dohtarji spet prestavili urnika.... lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.