Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Amis, izvoli

10. september 2007

Potres 9. septembra pri Velikih Laščah

Šibek potres pri Velikih Laščah

Agencija Republike Slovenije za okolje, Urad za seizmologijo in geologijo sporoča, da so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili v nedeljo, 9.9.2007 ob 21. uri in 45 minut šibek potresni sunek. Po preliminarnih podatkih je bilo žarišče potresa 20 kilometrov jugovzhodno od Ljubljane, v okolici Velikih Lašč. Preliminarno ocenjena magnituda potresa je bila 1,8.

Ocenjujemo, da intenziteta (učinki) potresa v širšem nadžariščnem območju ni presegla III. stopnje po evropski potresni lestvici (EMS). Po prvih podatkih so potres čutili prebivalci Grosuplja.

http://www.arso.gov.si/potresi/podatki/aip/

samo to ni tisto, kar sem čutila jst...

Deli na socialnih omrežjih

Jutranji pozdrav v gnezdo xsrcx

..lep dan si naredite... :palec:

..pa mrk je danes x;)x

:detelca: xwizardx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Amis, izvoli

10. september 2007

Potres 9. septembra pri Velikih Laščah

Šibek potres pri Velikih Laščah

Agencija Republike Slovenije za okolje, Urad za seizmologijo in geologijo sporoča, da so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili v nedeljo, 9.9.2007 ob 21. uri in 45 minut šibek potresni sunek. Po preliminarnih podatkih je bilo žarišče potresa 20 kilometrov jugovzhodno od Ljubljane, v okolici Velikih Lašč. Preliminarno ocenjena magnituda potresa je bila 1,8.

Ocenjujemo, da intenziteta (učinki) potresa v širšem nadžariščnem območju ni presegla III. stopnje po evropski potresni lestvici (EMS). Po prvih podatkih so potres čutili prebivalci Grosuplja.

http://www.arso.gov.si/potresi/podatki/aip/

samo to ni tisto, kar sem čutila jst...

:eek: xnckrivx

Nič ne vem... x:Dx

Pa sem samo 9 km zračne linije stran... x:o)x

Morgen strupki... x:Xx http://www.cosgan.de/images/more/flowers/011.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

pofočk...... xcivx

ksenia...pa ne sam ta pri nas....na dugem koncu sveta je bil spet en močen sunek.... :sori:

dans dobila avto....yesssssssssssssss..... x:px

ajd, mejte se...... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

daaaaaannnnnnnnnn......... xcivx

po nekaj letih me spet srce matra....včer je blo kr kul....dans se pa spet ne strinja z mano......"$¨$#"¨%#%¨#$¨&%!&!¨.....bo treba do dohtarce....kaj mrzim to.......#"¨%#"%¨#$&¨#%¨!/&(/(¨....... :vragec: ......

drgač sem pa ok.....tud razpoloženju nč ne fali..... x:)x

ajd, mejte se..... x;)x

po nekaj letih me spet srce matra....včer je blo kr kul....dans se pa spet ne strinja z mano......"$¨$#"¨%#%¨#$¨&%!&!¨.....bo treba do dohtarce....kaj mrzim to.......#"¨%#"%¨#$&¨#%¨!/&(/(¨....... :vragec: ......

:eek: ne se hecat... ne bo treba, zakaj nisi že pri njej????

dobro jutro xsrcx

Strupki... x:Xx xsrcx http://www.cosgan.de/images/more/flowers/026.gif

Potresi... :sori:

Včasih je potrebno da nas kaj zruka... :vragec:

Če se sami ne znamo... x;)x

Amis za avto... http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h050.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Jutro gnezdo x:)x

Amiska, ne bi nič škodovalo., če bi nehala trmarit, pa se šla enmal na elektrode priklopit,.....sčekirat stanje.... :vragec: xsrcx

daj bejba,....lohka ni srce, pač pa prsna mišica,....veš pa ne brez čekinga,.....tak, da zmigi rit.... xsrcx :detelca:

Deklice in dečki,....lep dan si naredite :palec: x:)x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

drgač sem pa ok.....tud razpoloženju nč ne fali..... x:)x

ajd, mejte se..... x;)x

:eek: :wOOt:

Briši! :vragec:

In to VČERAJ!

Resno - ne zajebavaj se s tem... :inocent:

Saj lahko da ni nič hudega, ampak nikoli ne veš... :?:

Ajd... xwizardx xwizardx :detelca:

ma dobro no....sej se bom dans naročila....mam v planu....pa menda celo popoldan delajo........ x:Xx xsrcx

svašta :o|o: ....ma kaka naročniška telefonijada.......rit KE odnes..... :vragec: xsrcx

svašta :o|o: ....ma kaka naročniška telefonijada.......rit KE odnes..... :vragec: xsrcx

:vragec: x:Dx :palec: :palec: http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif

še nič novega.. :o|o:

:irs: :irs:

dobro jutro, torej Amis, kje si, kaj novega?

mela en miks zmedenih sanj, že cel teden se mi dogajajo. te so bile tolk zmedene in po moje posebne da sem ji uvrstila v svoj blog. če se komu da da jih razloži bom zelo vesela.

pa pejmo v nov dan, upam, da se bo tamala zbudila z manj prehlada kot včeri

jutroooooooooo....... xcivx

včeraj ni blo nič....niso delali....grem dans popoldan....pa pustila se bom na elektrode priklopit......audi, ma ne mi pravit, da smo vsi isti......ugotavljam, da sem tolk navajena sama poskrbet zase, da mi sam ne pade na pamet, da bi mi lahko kaj bilo.....pa sej ni treba štekat....tako pač je........aha, pa še en potres je bil........ :sori: .....bemtiš....in ni še konec........

brez bobna sem še zmer......pa vaje smo meli včeraj .....po dolgem času.....in je prav pasalo..... x:px ......pa zanimivo vest sem slišala....itak je blo sam vprašanje časa...... x:Dx ....pa nej kdo reče, da intuicija ne dela.......

avto prede ko muca.....pa musko lohk spet navijam na ful......kaj paše tina turner navsezgodaj zjutraj....... x:px ...al pa credensi.......

pa jutri grem v lj......ko opravim vse službovske obveznosti....pol slovenije bom prevozila.....pa dobro, sej ne bo prvič......v pon pa neki birokratski opravki....in sem se zdilala za dopust....ko sem povedala za kaj ga rabim...... :vragec: ......je* ga....

ajd srčki, mejte se...... x;)x

ksenč, za sanje pa veš......os mi še zmer dela...... xDDx

moje sanje bodo počakale, hvala, nočem te bremeniti še jaz... ti se samo pozdravi xsrcx

šibam zamujam, sem čakala tole poročilo ;) torej če ga ne bi bilo mene ne bi bilo v službi, šalaaaa

..pa sej ni treba štekat....tako pač je........aha, pa še en potres je bil........ :sori: .....bemtiš....in ni še konec........

jst štekam, včasih v svojo škodo delujem tkole. ja potresi in ne ni še konec, žal

bejbi, ti kr pošlji.....bom odgovorila, ko bom mela čas.....ker mam ubitačno gužvo zadnje cajte....pa ne s sanjami....v 3d.....al kolk je že..... x;)x

Amis.

Saj sem mislila samo za zdravnika :inocent:

Dokler te ne bo popolnoma stisnilo, pač ne boš šla , ane?

V tem smislu. Samo pol ko enkrat začneš hodit, se pa to ne neha.

Jaz ti itak želim samo najboljš...prej ko ugotoviš zakaj te špika...bolš zate :)

RTM *****

Morgen strupki... x:Xx xsrcx x;)x

Amis... xwizardx :detelca:

Jutro x:)x

Amiska pridna,...sam glej, da ne bodo dohtarji spet prestavili urnika.... x;)x xsrcx

lep dan vsem :detelca: xwizardx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...