silki 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Juuutro,...ja sej vem,....daaaan jest danes čist ok,....sam včeri pa, ...ko da bi me v uspavalo namakal.....stoje dremala... evo, za prstke,...čakalne vrste,...podoknica za miren sen,.....doza za delavne....in vse ostalo... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 dete...... ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 dobro jutroooooooo vsem tistim, ki vas luna trka pa tistim, ki vas ne, tud pa Alefu eno uspavanko Hvala za uspavanko... Prva runda http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a035.gif oddelana, druga sledi čez kakšne dve-tri ure... Kje pa ti tu gor vidiš kakšnega ki ga luna trka? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/p075.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Kje pa ti tu gor vidiš kakšnega ki ga luna trka? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/p075.gif samo za vsak slučaj je bil en tud za tiste ... če se mogoče kakšen tak najde Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 mene... pa neki ne štekam, v preteklosti sem čustila vsak najmanjši premik zemlje, zdej se dogajajo potresi, pa ne čutim ama baš nič... sem se popolnoma zaprla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 veš kaj, da nis takrat čutila cele sedanje serije......je z mano isto....zdej mi je čist kul.... daaaaannnnnnnnnnnnn......... njami....peteeeeeeeekkkkkkkkkkk....... ajd, mejte se sco in azilanti....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Jutro ...nč mi ne pomaga petek,...bo vikend še bolj naporen,....zgleda cel oktober tko.....bo že.. Ksenia fajn, zakaj bi pa morala vse p*** čutit,......filtriraš, fajn,.......no, vsaj jest tko mislim Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Morgen strupki... Dež nehal padat... Pa oblaki se že nekaj trgajo, zgleda da bo še sonce... :flower: Jeti, za kombušo vzem tisti čaj ki ti najbolj paše... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 moram danes kombušo spedenat ... imam kar malo slabo vest ... pa se ne morem odločiti s katerim čajem ... po zelenem me zavija, črnega ne maram, meta mi je prejšnji dan dvignila kislino ... razmišljam o brusnicah ... naredite si lep dan eno moje priporočilo glede kombuše..... no ja pa še alefovo...... Na začetku ko jo začneš piti, pa če opaziš kakšne težave, jo pij samo enkrat na dan, pa še to po jedi, recimo po koslilu. Ko vidiš da je vse ok, se odloči, pa dodaj še en "obrok" recimo pred spanjem.... http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/a017.gif Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 dete...pr tem vremenu itak ni filinga za vstat iz postle...... silki......a čem kej rečt....reši te sam to, da se zdilaš s "tazgornjimi" da spešli for ju podaljšajo dan na 48........ o jeti, pa ti je le uspelo....... kje dež nehal padat, alef.....pri nas še zmer dežuje......al pa lije...kakor v kerem momentu....pa sodra bla tud...... kombuša.......minile težave s kislino....po kakšnih 14ih dneh......drgač pa nimam posebnega filinga, za kakšne specialne efekte (učinke)....al pa mogoč sam ne še....... glavni službovski kažin minil....oddali kar je blo treba......zdej pa mal na izi pa na netu viset......pol pa domov......in kljukice delat naprej....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Hvala Amiska,.......sam jest bi deal na 56.......taman ... dete in vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Hvala Amiska,.......sam jest bi deal na 56.......taman ... .....no sej...... ....lahko bi si mislila.......nobene mere....še tist kar je ostalo je šlo u franže...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 ma ne sej energijsko čutim, sam drma me ne več, ko se tla tresejo... mah ja, mogoče sem tolk v sožitju z Zemljo danes sem pa končno v sanjah se spet dvignila in letela, neverjetno domač filing... pa z letenjem sem eno žensko s črno masko na obrazu nase opozorila (mogoče da naj ne poskuša magičnsoti na men)... očitno sem spet malce med čarovnice pokukala ful prijeten in domač občutek ko se preprosto dvigneš... končno spetšibam na kavo na Klančiše (Amiska se spomniš kje je to?),.. haha nora sem sej vem, ko da ni gostiln tule v dolinimejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Strupki pa azilanti dobro jutrooooooooooooo Ksenia neki zaspana sem zadnje čase ... sploh zjutri bi kar še drnjohala zdejle pa sam še pod tuš, par vrečk napokat pa na lepš par ljudi, k jih mam ful rada, pogledat pa menda bo vreme za kostanj pečt (s)mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 kje dež nehal padat, alef.....pri nas še zmer dežuje......al pa lije...kakor v kerem momentu....pa sodra bla tud...... Petnajst minut po tistem ko sem objavil da je sonce, se je uscalo... Pa nevihta, vse izklopit, za več kot eno uro... Potem pa po malem cel dan dež... :xx!: :xx!: Morgen strupeni, neužitni, pogojno užitni in užitni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 sej sem bom tamalo razveselila s kostanjem... tole s kombošo pa glej kaj bo nastalo potem pa lahko še meni spedenaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 ni blema....a si jo prideš iskat......? ne vem, kdaj bom spet kaj v lj...... sam a ti je čist zares splesnela al kaj..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 dete......... x:Xx x:Xx ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Morgen repki... Lep dan se je naredil, čist jasno je, brez oblačka... Saj je bil že čas... Vidim da so neki problemi s kombušo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 ja lep je dan... kuham zelenjavno župco, danes paše župca ob 7.10 zjutraj sem štartala iz Zagorja, prišla ob 10.10 na Čemšeniško, vmes mal umrla, šla naprej namesto na Kleku pristala nekje drugje... luštn sem se imela, sam škoda da sem bila mačkasta (včeri šla na žur)... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 daaaaannnnnnnnnnn...... mater je mraz...kar kiham.....fuj..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Morgen strupki... Lep sončen dan bo... Pa teden tudi, če je za verjet vremenarjem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 repki in azilanti imela pestro nedeljo ... me je presenetilo dete s povabilom na pijačko in klepet,spoznala njenega sco ... kaj sta posrečena in "in love" ... na vseh 6 ličk Ksenia ... vidim, da nisi umrla Alef ... takšne lepe jesenske dneve imam rada mraz je pa res :xx!: ... nč, malo bolje se bom oblekla naredite si lep dan Nekaj zate... http://www4.slikomat.com/07/1001/7i-PA010003a.jpg Danes zjutraj, ko je bila najina bajta še v senci... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.