Ksenia 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 fouš a naju z malo posvojita Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 fouš a naju z malo posvojita Če vidiš v živo je še lepše... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Čer strupki in polstrupki. Poročam, da sem družbeno popolnoma nesprejemljivo zamehurla dan. Zdej se pa z šolskim opravičilom ubadam.Nak, ni kriva ura, pač pa moje običajne jutranje 3minute, so se danes raztegnile mrtvo hladno v uro in pol,...ja gladko zaspala skor do osmih,....ko torpedo male budit,....sem se že enmal nase mulila,....pa brez kofija zjutrej se za prvo uro opravičilo zmislit,...uh, impossible,...nič verodostojnega se mi ni uspelo zmislit....razen špricarskega predloga......no in tko lepo žulila kofi do desetih,....smo bili ko polhki doma,.....no zvečer dobila vprašanje, če bomo še kdaj "tkole" šprical....da fajn,....aha,....no, opravičila še nimam, viruse driske in ostale prebavne motnje sem izločla,....nč se grem verodostjno naprej zmišljevat.... ...skratka fajn ležeren dan.....pa nočko vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 dobro jutro... zabuhla sem ko bi celo noč jokala, pa nisem, imela pa takšne sanje da adio, prava nočna mora... in itak da mora bit vmes deroča voda, če ne drugega iz stropa ne... sploh ne vidim nič... fak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 jutro vsem!jaz se vsake tolko spomnim na moje skorpijonsko poreklo, in ne zamenjam z nobenim znamenjem btw, pa vas pridem mal pozdravit.bemu, se takrat, ko bi lohka spala, sem budna. en zombi sem, pa se kave ne maram. mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 dobro jutro... zabuhla sem ko bi celo noč jokala, pa nisem, imela pa takšne sanje da adio, prava nočna mora... in itak da mora bit vmes deroča voda, če ne drugega iz stropa ne... sploh ne vidim nič... fakbarkley nam je razložil pomen nočne more.....moraj je ženska na konju, ki prinaša sporočila oz opozorila.....lahka smo srečni, da mamo moraste sanje, kajti le te nas opozorijo, da smo bol previdni oz če ignoriramo sporočilo, potem je šele sranje jutro jutro vsem!jaz se vsake tolko spomnim na moje skorpijonsko poreklo, in ne zamenjam z nobenim znamenjem btw, pa vas pridem mal pozdravit.bemu, se takrat, ko bi lohka spala, sem budna. en zombi sem, pa se kave ne maram.mialepo, da še prideš pokukat v gnezdo hja to se vsem dogaja....kadarsem fraj sem ob 5h pokonc....ko je treba pa delat, se pa komi prepričam, da vstanem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 ja sam je treba opozorilo prepoznat ... jst ga pa tule ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 napiš os amiski Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 daaaaaaaannnnnnnnnnnn...... kaj je to en kažin....grrrrrrr....včeraj bla totalna koma.....sploh se nisem mogla zbudit.....in to ves dan.....delo in ostalo zgleda nardila v stanju avtopilota.......dans je mal bolš....... ajd, mejte se........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 mor se ne spomnim v celoti, pa še nočem morit Amiske... kadar imam filing da je pomembno pa vprašam tule se mi zdi, da so čustva, pa skrb za malo, pa spremembe (odkrivanje mrtvecev v sanjah) pa ne morem se sprijaznit z nečem (nikakor nisem sprejela dejstva da mori tisti ki so ga obsodili) samo da sem dedovala mi ni jasno...opozorilo? naj se skuliram vsaj upam da je to to haha ej pa še to, včeri ponoč sanjam spet neke oči, potem pa potres... gledam zdejle 1.10.2007 ob 4.04 potres 11 km JV od Zagorja ob Savi... zanimivo je da so našli ravno kraj Zagorje ob Savi sicer šibak, ampak dost da sem ga sanjala...pa oči sam kaj ko so pripadale nekomu, ki nima povezave z menoj se angeli lahko prikazujejo tudi preko znancev? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 ksenč....tale opis je čist preveč na pol, dab se dalo kej komentirat.....piš na os....če hočeš....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Dobro jutro repki... Nekam zaspano bilo včera, vidim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 se boš že spomnila....sam ne razmišljat o tej smeri Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Strupki... Da vas še mal podražim... http://www4.slikomat.com/07/1002/56d-Image1.jpg Niso tako debeli in lepi kot tisti v Sparu ali pri najboljšem sosedu... Ampak so pa boljši... http://www4.slikomat.com/07/1002/bit-PA020003-2a.jpg Tole sta pa Jeti in Merlin videla ko je bilo še zeleno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Helow škorpije! No pa da še mal v svojo domačo temo kej napišem, a ne Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 bemtiš, silki, šele prejle prebrala....no svašta....pa še fouš sem ti.....js pa včeraj v službi ko zombi...spala pokonci....ma to bi blo za slikat.....sej bolš da ne opisujem, kako zgleda, če za compom zaspiš.......dans blo sam kakšnih 5% bolš.....še zmer kažin........ jeti.....una slikca v drugi temi....čist sexi!...... perešček.....kaj naj rečem....čista romantika..... ksenč....dobiš odgovor...tud če z mal zamude....logistika je huda reč....in ta teden je itak sam lauf....pa ne mislit, da me mori.....k me ne.... o larsy...... ajd, pozdravčke vsem.....mejte se....pa lepo noč..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Ojla gnezdo,....čerrr Upam, da ste v redu preživeli dan.......mene danes zaspanost minila...se pa zjutraj nisem upala tistih svojih treh minut oddremat... Merlin, Jeti,....pa dejansko imata res prav,....klinc, če bi včeraj prebrala,....bi najverjetneje res navedla dejanski razlog,.......no, tko sem bila pa po izdatnem premišljevanju huudo izvirna,.....jh, zobozdravnik, pa slikanje leve zgornje polovice,...seveda z dolgim čakanjem....pih, kaka izvirnost.... Alef, Robida....fovš.. Amiska,...nč bit fovš,...diši bolj na utrujenost... pa lepo nočko vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 ha ha....najbolš je napisat: prosim če xy oprostite odsotnost od pouka zaradi bolezni....pika. kaj koga briga u končni fazi..... sicer pa....kar se utrujenosti tiče.......a je tle sploh kej za komentirat......???????.......poleg nenormalne zaposlenosti je blo to menda tud mal v "zraku"...... včeraj oddelala vse kljukice po 22ih.....pol pa sam tuš pa v horizontalo....ludi neki časi......ajd, mejte se........... sej res.....................daaaaaaannnnnnnnnnn......sco&azilanti....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Juuuutrček pa lep da vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 o silki...... dete...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 jutro Amis, ko bo čas, itak nikamor ne grem (menda ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 itak nikamor ne grem (menda )...le pazi....... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 DAN Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Jutro, šele zdele v službo prispela... v bistvu nisem skor nič opravila... zdej grem mal delat... drugač pa smo v službi skor home alone... drugi majo 2 dni športni dan... tko da... komot grem na kofe, če me kera povabi A tapravo al virtualno? Jaz imam čas! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.