Amis 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 ,...prvi vikend v novemb.....letosja sej....tam okrog našga rd bi se pa res spodoblo!!!!!.......... dete...js sem žal preveč dislociran oddelek......jutri zjutraj ne bo šlo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 ma ja...kaj čem....oko sokolovo vidi sve.... sva že dve kolk se mi vleče danes službica... grem malce pospravljat, da prej mine mejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 aloha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 jeti, kakšen šok????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Za repke in bodoče bikce... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/a010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Helow škorpijončki.... Danes je pa en "težek" dan... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Dannnnnnnnn kar pogrešala lnf, k ni delal aha...js pa že dolgo vem...sam sem mislila, da mojga komentarja u eni drugi temi ni vidla....zdej pa opažam, da ga je sam previdno zignorirala.....jao sg, kakšna prefriganost..... ....no, čestitke še enkrat..... sem namigovanja kar spregledala ... ups HVALAAAAAAAAA Iiiiiiii, Jeti, kakšen hecen smeško kaj zdej vse z nekimi novimi frizurcami ... jst pa zmer dam keš kam drugam kot v svoje lase se jim to tud že fejst pozna zdejle pa še mal tle okol postrašim ... pol pa na kavico pa enga mičkenga levčka gledat imejte se najlepšejše Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Jeti od 3 naprej sem sama sem dobila obisk danes v službo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 itak sem vesela da si me obiskala... ej mimogrede a greš kaj v knjižnico te dni.. Tami bi nujno rabila knjigo od "Bitlčkov" pa je pri nas ni, je izposojena pa res maš fajn frizurco ... jst grem pa v soboto k mojmu dečku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Jeti mislila sem k frizerju AM ja se kr mudi, še posebej ker ne vem če imajo kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 mam svojega srčka (to je čist ta mičken) pa svojega frizerja, drugač sem pa vegi hahajp točno to, pa v slo jeziku rabiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Jeti, ti si biser dobila, superca si!!!!!!!!!!!!!!!!!stokrat hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 daaaaaaaaannnnnnnnnnn........... ja dete....čudni starci še niso pogoj za čudne otroke.....sploh ne....sicer maš pa dve ful kul matke in te to zihr reši...... kaj je lepa megla zunaj....nebo se vleče po tleh ko spuščan balon......do konc leta bo res še norišnica.....včeraj pisala v angleščini ene strokovne zadeve....kaj sem svetovno nakladala..... ...skratka pestro....... ajd, mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 kolk sem jst utrujena... mam občutek da imam teden lucidnosti še danes potem pa frej jessss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Morgen strupki...http://smileys.on-my-web.com/repository/Others/winter-146.gifNa dež se pripravlja... :xx!: Pa danes mi iz OBI-ja pripeljejo en kup stvari ki se ne smejo zmočit... http://www.cosgan.de/images/more/schilder/116.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Jutrooo mene včeraj tudi nekaj "pobiralo"....nič ne bi imela proti zjutraj podaljšat spanje....pa žal ne gre... dete, ...nadomestni starci pri tebi prevagajo.... megleno je,.....melanholija je v zraku........paše, samo službovkih obveznosti bi se znebila,...pa ne bo šlo...žal.. za vse danes potrebno... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Dobro jutro! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Dobro jutro! ...dobro jutro sred dneva...... ......he he...js bi u bistvu raj rekla lahko noč.......tale teden je pojem zaspanosti...... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Ja, saj to sem mislila Jaz sem še čist sleepy Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 ...dobro jutro sred dneva...... ......he he...js bi u bistvu raj rekla lahko noč.......tale teden je pojem zaspanosti...... .......se strinjam čist amen mene pa tko križ boli, očitno zadnjič padec ni bil čisto nedolžen... pstpa jutri imam pregled vidnega polja... hm, mam čuden filingdons bom pa slatko s fižolom jedla. pa vse sem že zlikala, kdo bo pa pospravil cunje pa pojma nimam... mater tolk me boli da komaj diham. a se lahko tole razboli po tolkih dneh - od sobote? al je kej druzga lahko fak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Pozdravčke v gnezdo Ksenia, en popih da bi blo hitr boljš Valkira, pa lohk kje drugje dobiš varstvo za tamalga uf, take sanje ble dons sem se zbudila čist objokana v ponedeljek mam pa spet ribončka v varstvu naredite si en krasen dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Ja, saj to sem mislila Jaz sem še čist sleepy ..... .......še vedno....mene tud ne popusti zaspanost...... .....sam kljub vsemu dost nardim....tole je znanstvena fantastika...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 uf, take sanje ble dons sem se zbudila čist objokana pri meni tudi Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Jeti, bogicamene čaka pa pester dan, pa neki nisem tud ne prava, že včeraj slabost, pa tamalo tud že cel teden želodec boli. Ful pada, mi imamo pa popoldne moto zaključek... mi kar paše tale dež pa upam, da pregled danes ne bo šokiral.. pa po novo frizurco grem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.