alef 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Morgen strupki... Za tiste ki jih kaj boli http://www.cosgan.de/images/more/flowers/025.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 vse se strinjam, sam za dež mi je vseeno saj jutri mačka ne bo hahaaja jutri popoldne pa navijanje za moje otroke a boš tam na mojem blokcu kakšno karto odprla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Jutrooooooooo uf, spet čist moraste sanje ... pol pa zaspat ne nazaj zdejle pa na kinološko zrihtat malco za tiste, ki bodo kljub vremenu pridni pa prišli na delovno akcijo ... je treba vadbišče spet usposobit od poplav pol na en piknik ... res bi blo fajn, če neha padat zvečer ma sestra rojstni dan pa smo spet čist zasedeni mejte se krasno ... tako vreme, kot vam paše pa za vse boleče dele Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 moto zaključek prestavljen na jutri kul, men čist štima... frizurca no ja - so bile tud boljše, ampak nemaveze Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 js pa neki tuhtam, da bi dans dostavla eno zadevo prijatlu..pa bi se dobila na trojanah..pol bi se pa spustila v savsko dolino..mogoč me pa ker povabi na kafe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 kdaj pa bi ti prišla v Zasavsko dolino, recimo v Zagorsko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 dans pop Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 ja zgodej pop. al pozno pop.? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 če se prvo z unim dobim.... okol 17h? Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 od 15 naprej mene ni tko da sorči.... mogoče ima kdo drug iz zasavske doline čas... al pa ko boš tik pred odhodom zvrcni pa da vidiva.... šibam na pregled Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 jutro škorpije ne boste verjeli iz Zagorja pelje ena cesta tudi v Trbovlje a res js sem pa mislila, da do trbovlja peljeo sam dve cesti ina čez un hrib, druga pa od savinje navzgor bi blo treba raziskat tole cesto Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 tisto ob savinji menda tudi bolj ugibaš :wOOt: točn ja..una čez hrib je najbol izi..nimaš kam zavit in se zgubit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Dober dan, čeprav deževen!Naredite si lepega, jaz pa šibam na kosilce! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 ne havala...dans ga ne rabim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Jaz ga mam tud vedno na zalogi. Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Klarus, upam, da nisem bila prevečgostobesedna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Dež ponehal how nice... Jaz danes ne rabim strupa... danes je alll love Pa ne samo danes... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Klarus, upam, da nisem bila prevečgostobesedna ne nisi bla.....enkrat si boma mogle vzet celi dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Čeer da pozdravim gnezdo dete, strupa sicer ne potrebujem,.....če ga pa imaš toliko, da ga že težko skladiščiš,....mirno pošlji,.. nočko vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 dobro jutro, Merlin obstajajo tud posvojitve na daljavo veš ja Klarus celll dan. pa s teboj se nekaj dogaja... pa ni sam kamenček kriv... mehkoba mirnost te obdajanov dan novi izzivi, no pa dejmo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Strupki... Za tiste ki smrkajo... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 pa s teboj se nekaj dogaja... pa ni sam kamenček kriv... mehkoba mirnost te obdajavem ker se sama počutim drugače jeti to je un ptič http://www.smh.com.au/ffximage/2005/11/03/bird_wideweb__430x327,0.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.