Ksenia 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Jeti upam, da si boljše.Ja Klarus vem da se... sem šla danes skozi park sem razmišljala o najinem pogovoru a veš da danes bo spet pri meni krompir - na salati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 sej je že čas, da maš 'krompir v življenju' mogoč je to le predhodni znak Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 pa še poneumlja me hahaprav rabila sem včeraj čvekec s teboj tko zelo resen in strokoven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 ja ful strokovn enkrat res pride čas za enk konkretn čvek Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 :xx!: ... grem zdajle nazaj v posteljo poglejte v mojo zmešnjavo ... pa kak komentar prosim, da vidim, če sem prav nastavila ja si... kr poglej si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 :xx!: ... grem zdajle nazaj v posteljo poglejte v mojo zmešnjavo ... pa kak komentar prosim, da vidim, če sem prav nastavila x:Xx x:Xx za prehlad grem gledat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 včeri je blo res čisto xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 dannnnnnnnnnnnnnn včeraj čist naporen dan ... zato pa danes bolj na izi še kuhat ni treba, ker sva z mojim povabljena k mojim domov na pozno kosilo pa tortico Jeti da bi se hitr pozdravla imejte se fulllllllllll lepo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 ....daaaannnnnnnnnnnn....... porkafix, že spet se mi spi....... :xx!: ......grrrrrrrrrrr......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Jutro, daaaan,....pa vnaprej še nočko... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 dan repki in azilanti malo se utapljam ... v čajih, vodi, cedeviti, Ssoli ... in kurji juhici naredite si lep dan :xx!: Razen če je čaj z dodatkom... x:px Pozdravi se... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 niii ... samo poližem vsak večer malo Carolansada ne bom slučajno kakšne prehitro videla *saj delam na tem, nooo ... čez 5 dni bo bolje Saj poznaš tisto - če prehlad zdraviš traja en teden, če ga pa ne pa sedem dni... x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 ....daaaaaaaannnnnnnnnnnnn........ res je bil lep dan....... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 jutro dans sem pa js cela pofurana Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 daaaan za včeri fovš lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 silki..... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 en hiter pofočk v gnezdo pol pa šibam na faks prov komi jst tole že čakam včer bil fajn dan ... razen zvečer so me taplavi ustavl ... prehitra bla pa lih zdej, k sm čist brez keša, pa ful enih stvari bo treba plačat ni nč palil lep pogled imejte se najlepšejše Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 dan končno so včeri tud pri nas začel kurit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 dan nič bolje ... grem po malici v "črnino" pred ambulanto ... držite , prosim daaaan Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 dan nič bolje ... grem po malici v "črnino" pred ambulanto ... držite , prosim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 dan nič bolje ... grem po malici v "črnino" pred ambulanto ... držite , prosimboga revca...pocajti se hmal in upam, da črnina ne bo pregosta.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Strupki in azilanti Jeti sem cela zaspanka zadnje čase pelje psa na fajn dolg sprehod, preden jst vstanem mejte se krasno treba cunje obest, popoldne pa spet faks. bomo vidli, kaj bo tole danes Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 daaaaaaaaannnnnnn........ jeti.... tle je že mraz.....zunaj, mislim......brrrrrr....bemtiš in zima...... drgač je pa kul..... ajd, mejte se.....repki&azilanti........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 dan nič bolje ... grem po malici v "črnino" pred ambulanto ... držite , prosim xwizardx Strupki... Za tiste ki jih zebe...http://smileys.on-my-web.com/repository/Nature/nature-023.GIFhttp://smileys.on-my-web.com/repository/Nature/sun-004.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.