Nordika 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 ja, zdej si upa, k ni sam Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 bok leglo .... kak ste...čestitamo inu pozdravljamo še z našega konca... vsem , vsega ravno prav, kar vam srce poželi, ker itak vem, da vam ekstremi niso tuji...mal sn scufana...sam to ni nič novega...scufana sem itak že skoz, tak da na stare dni ni pričakovat spoliranosti mede mi mal, kamor kol se obrnem sama namigovanja, se izoliram,trdno odločena de kaj pametnega nardim, ofnam radio, pa en šarmantni glas ..."dež pada midva se imava v postelji rada... svet obmiruje ne moreš se skriti ti jablana pred grehom..nevarno tvoja roka se sprehaja.... bemu pa saj človk ne more več delat, pod takim pritiskom Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 liaaaaaaaaaaa........ tle bo treba dat sankcije za take dolge odsotnosti.... ..... ...... ...a že žuraš za rd.......? dete....bok.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 ...perešček...... ....a izzivaš.... ............. ja, zdej si upa, k ni sam Ha... Jaz si zmeraj upam, sam ali pa ne... http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/k015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 x:Dx ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 iiiiiiiiiiiiiii, sam, da je sonce doma, se že vračajo zgubljenčki pereščka pa itak (spet al pa še vedno) luna premetava čist sem bla crknjena popoldne, se mi še k frizerju ni dal it (nč gledala, na kakšno luno jst k frizerju rinem ), zdej sem pa spedenana, pa ful polna energije :hepko: pol pa še gnezdo tko fajn živahno dons imejte se krasno, dons ponoči bo šele pisano Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 dan kak crkovina sem..včeri delala od 6-20.30dans bo pa podobna štorija....no mogoč bo sam 10 ur Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 dan kak crkovina sem..včeri delala od 6-20.30dans bo pa podobna štorija....no mogoč bo sam 10 ur džizs :xx!: to ste hudi. morm probat,da vidim kako to zgleda, pa 12 ur mors met pocitka vmes?! a ga mas? drgac, dobro jutro vsem, naslednji teden bo tok kratek,ze zdaj norim. aja, neki bi vas vprasala... boste po moje tako vedli. kok casa bom se imela saturna v tranzitu, ce sem letnik 79? ne me v kali zatret, prosim.ker zdi se mi,da se tale planet pocas poslavlja, ni res? Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 počitka mam kako uro skupi ma ja sreč je to sam ene 10x letno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 počitka mam kako uro skupi ma ja sreč je to sam ene 10x letno punca, ti si prav ok, ampak 10x na let si pa prav neverjetna! Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 kok casa bom se imela saturna v tranzitu, ce sem letnik 79? ne me v kali zatret, prosim.ker zdi se mi,da se tale planet pocas poslavlja, ni res? vsi planeti se nonstop premikajo satrun pa rabi 2,5 let za vsako znamenje....se pravi na vsake 30 čet obkroži celotni zodiakše malo pa boš imela saturnov povratek, ko bo tranzitni saturn šel čez natalno postavljen saturn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 hvala, ampak ni mi cist jasno v cem je razlika med povratkom ali pa tranzitom. v tranzitu samo vem, da je neumno, ce se kaj pametnega ne naucis, kaj pa povratek pomeni? Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 tranzitu se reče potovanje kergakoli planeta.....saturnov povratek, pa pomeni, da pride saturn na točno enako pozicijo, kot si ga imela pri rojstvu najbrš ti misliš na sade sati, ko je saturn eno zanmenej pred tvojo luni in potem še znamenje kjer imaš luno, ter še eno znamenje za njo.....to je pa dejansko čas učenja....pač odvisno kako imaš postavljene planete in aspekte med njimi to pa najbolje, da vprašaš lunco pod sklopom astrologija Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 mah, kr k njem bom sla, bo najbolj. al pa k jovanki lepa hvala, klarus.da ti nisem prevec tezila... Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 al pa tak eh nisi težila....se spomnem sebe, kak je blo, ko sem začela o tem spraševat še 10 min pa sem konc s šihtom noge me pa za umret bolijo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 spet vsi v ilegali Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 uro, uro ste premaknili?danes bo kmal tema...en dezeven dan je,ampak a ne, vseen je kul...lubcka vsem! Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 js sem josi zamisliš, da bi prišal na delo eno uro prezgodi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 js sem josi zamisliš, da bi prišal na delo eno uro prezgodi :xx!: :xx!: ne, pa ne ti, madona! pocivi! Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 daaaannnnnnnnnn........ sam en pofočk na brzino...... mystica......kera huda ikonca.... x:Dx ...... ajd, mejte se......sco & azilanti...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 ajd....smotka...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 ajm a goat. tko al drugače Koza... Strupki... Morgen malo bolj pozno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 perešček.... .....zdej si pa ko zlomkič, ki vošči jutro sredi dneva....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 DAN Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 perešček.... .....zdej si pa ko zlomkič, ki vošči jutro sredi dneva....... Sej sem že nekje napisal... Po stari uri vstal, premaknil ure in ugotovil da bi bilo možno še eno uro Pa je trajalo celo dopoldne... Morgen strupki... Ob normalnem času... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.