Ksenia 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 aiwa lepotice moja, vse najnajnajnajnajnajboljše ;=) sej veš kaj ti starina želi - VSEcmokec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 aiwaaaaaaaa.......... ...... daaaaaaannnnnnnnnn........ megla je.......sam da ne u glavi..... .......drgač se pa nč zanimiuga ne dogaja....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 dan kak te prebudi piciklanje pri 0° prav obožujem tale mraz Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 bejba, a maš ti danes.......rd....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 bejba, a maš ti danes.......rd....? ne še....jutr bo 8. ob 8 pa še neki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 jutroo naši Aiwa vse tanajbolje,... glede kolesne vožnje pri 0 ,...pa zjutrej no comment,...brrr.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 klarus....sej pol sem se spomnila....ja, ti si na 8....... upam, da aiwič fajn praznuje...... men se pa spi....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Aiwa, vse najlepše pa še pozdravček ostalim strupkom sem se že načakala zjutri najprej skor zaspala, potem pa v laboratoriju uro pa pol čakat na izvide seveda zamudila pregled (ker drugače izvide čakaš max pol ure) in se še s sestro pregovarjala, da ni preveč težila ma, bo zdej za en mesec spet mir pa laufanje naprej imejte se krasno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 hvala mačkica dan xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 mal telefon poglej no pa pejmo delat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 sem xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 oooooo klarus.......vsa najboljše.....na super nov brlogec in vse ostale reči, za katere hočeš, da sodijo zraven........ ..... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 hvala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 Dobro jutro Klarus vse NAJ, NAJ za rd,...in čestitke za izredno uspešno leto..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 ooooo kok čestitk hvala vsem. ma nism kej preveč praznovala. bom ta vikend - pa še martinovo je zdej pa mal delat bi šla raj še mal u postlo se svalkat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 aiwa, glej da boš pošteno nadoknadila....... ugotovila, kolk je fajn, če kdaj kakšno reč po čudežnem naključju preskočiš...... dans grem pa vnovčit darilo za rd...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 Klarus, vse naj naj so ti že punce napisale ... celo leto naj bo krasno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 daaaaannnnnnnn....... pa smo se zbudili v oblačen in malček deževen dan......klarus, upam, da blo praznovanje super....pa da ni prehudih mačkov naokrog.... .....dans grem na žur....taksi služba torej odpade......pa nekaj si morm še zmislit.....sam še ne vem kaj.......aja, pa sodelavc ma rojstni dan.....zadnja škorpija na firmi........ ajd, mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 jutro.. hvala za čestitke nisem vajens več pit.....mislim 3 kozarce vina, pa me dans mal glava boli....da ne govorim o tem, da sem se zaspala.... ampak vreme je pa čisti primerno....mal rosi, glih tpravo za zbistrit glavo...seveda sem s piciklom Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 daaaaannnnnnnn....... pa smo se zbudili v oblačen in malček deževen dan......klarus, upam, da blo praznovanje super....pa da ni prehudih mačkov naokrog.... .....dans grem na žur....taksi služba torej odpade......pa nekaj si morm še zmislit.....sam še ne vem kaj.......aja, pa sodelavc ma rojstni dan.....zadnja škorpija na firmi........ajd, mejte se....... Amis tudi tebi vse najboljše, malček pozno vidla. x:Xx Pa lepo žuraj danes. Jaz grem tudi na žurko od prijatelja za rojstni dan danes. Drugi teden pa prijateljica... Včasih se mi zdi da sem padla v leglo škorpijonov, ko jih je tolko okoli mene. KLARUS ... sej bo boljše ... manj cigaretkov danes pa veliko zraka, pa C vitaminčkov (meni pomaga rmanov čaj, samo dvomim da ga boš kje zdaj dobila) Če sem še katerega škorpijončka/škorpijonko spregledala - VSE NAJBOLJŠE! x:Xx Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Dan gnezdo ..dons pa patetika na spisku,.... ...life res ni dolgocajten.... ,...jh,....kako že?!,.....aha,.....volim život u svim nijansama,..... dons mi še tanajbolj sedejo une enmal "zabrisane",.... vsem danes praznujočim škorpijam vse NAJ NAJ,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 dannnnnn skor ne morem napisat dobro jutro, pa je lih tam nekje pa jst bi še kar spala jutr zjutri faks ... to bo še veselje, k bo res treba zjutri vstat Amiska, neki zakamuflirala, kdaj praznuje ... in sem itak zamudila pa za nazaj ... vse najboljše, bejba pa dons fajn žuraj "zabrisane",.... jst seveda ne bi bla jst, če ne bi prebrala "ubrisane" Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 jst seveda ne bi bla jst, če ne bi prebrala "ubrisane" sicer pa nisem nč kamuflirala....čist javno sem ga mela 5.11....... ...sg in ale'74 thx.... nos se mi je spuntal..... ......sam če ni hujšga, bo tud to ok..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 če se dons klele reče use najboljše, se najbrž ne da dost falit anje? torej.... vse najboljše Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 JUTRO Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.