Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

ha...to je ena ful nova zadeva.....dobi se sam v specializiranih trgovinah s pohištvom.....nad vsakim komadom posebej piše kaj je....in tako so zdej nad enimi napisi: "pojsla"......nad drugimi pa je napis: "pojsl".....

zadeva ima bolj zakomplicirano zgodovino.......enmu podjetniku se enkrat ponoč ni dalo spat....pa je mal študiru kaj vse se po svet godi....pa vojne, pa politika, pa ekonomija....in preden ja zaspau, se je spomnu še na onesnaževanje......drugo jutro je blo pr poročilih na radiu neki o kloniranju, zarodnih celicah ....pa o tem da so amerikosi skloniral prvo opico......in pol mu med opoldansko kavo pade na pamet sinteza vsega slišanga......in se je odloču, da bo tud on prspevu svoj delež k skrbi za naravo.......baje nej bi študije pokazale, da se pojsla in pojsl ful dobr štekata.....in ob ugodnih okoliščinah se začnejo počas spod špampeta valit nove mičkene pojsle in pojsli......tako je lepo poskrbljeno za deževni pragozd, pa industrijskih hal bo počas manj, pa stroju, pa manj elektrike in nafte bo šlo u franže......pa še alternatiuci bodo srečn, ker se odlično ujemanje pojsle in pojsla baje fantastično odraža na zgori ležečih človečkih........... :inocent:

bemtiš, kaj nardi ena bakterija....... xcivx

:ermm: :huh: :unsure: ...eeeee :(

....torej dvospolniki, ki lezejo izpod uživaško ležečih enospolnikov,.... :unsure:

..., da pa tole šteknem pa res rabim Alefovo mantro,...."duša bejž,...", x:Dx

bejba, upam da ti je bolje :detelca: xwizardx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

Jutrooooooooo xzzzx

zmer težje vstajam ... dobr, da je še sam jutr, pol pa vikeeeeeeend x:px sej tole je en tak fleten šiht, vikend pa še vseen tolk fajn paše x:o)x

o žganju in podobnih zadevah ne bom ... mora bit žganje precej predelano (pa z dodatki), da je užitno zame :inocent: pri vseh ostalih zadevah se moja duša ne umakne x;)x

ha...to je ena ful nova zadeva.....dobi se sam v specializiranih trgovinah s pohištvom.....nad vsakim komadom posebej piše kaj je....in tako so zdej nad enimi napisi: "pojsla"......nad drugimi pa je napis: "pojsl".....

zadeva ima bolj zakomplicirano zgodovino.......enmu podjetniku se enkrat ponoč ni dalo spat....pa je mal študiru kaj vse se po svet godi....pa vojne, pa politika, pa ekonomija....in preden ja zaspau, se je spomnu še na onesnaževanje......drugo jutro je blo pr poročilih na radiu neki o kloniranju, zarodnih celicah ....pa o tem da so amerikosi skloniral prvo opico......in pol mu med opoldansko kavo pade na pamet sinteza vsega slišanga......in se je odloču, da bo tud on prspevu svoj delež k skrbi za naravo.......baje nej bi študije pokazale, da se pojsla in pojsl ful dobr štekata.....in ob ugodnih okoliščinah se začnejo počas spod špampeta valit nove mičkene pojsle in pojsli......tako je lepo poskrbljeno za deževni pragozd, pa industrijskih hal bo počas manj, pa stroju, pa manj elektrike in nafte bo šlo u franže......pa še alternatiuci bodo srečn, ker se odlično ujemanje pojsle in pojsla baje fantastično odraža na zgori ležečih človečkih........... :inocent:

bemtiš, kaj nardi ena bakterija....... xcivx

ale' ful lepo od tebe xsrcx .....nasvet je super....men se edino ene bolj prizemljene ideje po glavi vrtijo in bom vseen raj ostala na naravnih vitaminih......od prehude "duhovnosti" lohk fašem izpuščaje....pol me bo mogla pa dohtarca še za alergijo cajtat......sem se pa bakteriji že lepo zahvalla...k je res lepo od nje....nekam mi paše...... x;)x

o medici in ostalih dobrotah pa ne bom nit pisnila..... :fiju:

uf :huh: tle tud duša bejž ne pomaga xnckrivx

pejmo na mraz :unsure: fajn se imejte xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Jutro in lep dan vsem dušicam v gnezdu xsrcx x:)x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

daaaaannnnnnnnnnn gnezdoooooooo......... xcivx

Ti si pa očitno moj nasvet preveč dobro upoštevala... x:o)x :palec:

x:Dx ....a ti ni bla všeč zgodbica...... :o|o:

:inocent:

bejba, upam da ti je bolje :detelca: xwizardx

a ni videt, da mi je bolje.... :sori: ???...če pišem bedarije sem ziher ok..... xDDx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

a ni videt, da mi je bolje.... :sori: ???...če pišem bedarije sem ziher ok..... xDDx x;)x

ja sej,...jest k jih pa ne šteknem sem pa v k..., a nede? x:Dx

super, da ti je bolje :palec: :detelca:

Juuutro pa lep dan x:)x

Mačka R.,Contesa,. vsem praznujočim škorpijam vse NAJ NAJ xvrtcx

Super bejba :palec:

danes je itak menda dan strpnosti, jutri pa prvi krajec, ideal za investicije,...tolk, da ti še enaml + softvera naložim... xwizardx :detelca: xgoldfishx

Super bejba :palec:

danes je itak menda dan strpnosti, jutri pa prvi krajec, ideal za investicije,...tolk, da ti še enaml + softvera naložim... xwizardx :detelca: xgoldfishx

hvala :vio:

a si lahka misliš, da je ta gospa zavrnila ene kupce, ker sma se mi2 tak ujele :2src: x:)x

in še včeri mi je rekla, da upa, da dobim js to stanovanje :hepko:

skor nerealno :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

daaaannnnnnnnnn.......... xcivx

ne bom povedla kolk časa sem spala......bakterije počas crkujejo....pa sej je bil cajt......

conti praznuje dans....nice....vse najboljšeeeeeee contesa..... :hapyb: xpresentx xpartyx

pozdravčke vsem sco in azilantom..... x;)x

klarus.....naj ti uspe....!

hvala :vio:

a si lahka misliš, da je ta gospa zavrnila ene kupce, ker sma se mi2 tak ujele :2src: x:)x

in še včeri mi je rekla, da upa, da dobim js to stanovanje :hepko:

skor nerealno :vio:

nč nerealno,...ti je že namenjen :palec: nej tace odnesejo kešita,...pa lepo si brlogec uredi... x:)x x;)x

Ajd škorpije,...rep goooor,..mamicu vam,...pa še tole, proti spalni bolezni, za polnjenje baterij,...in ostalo... xwizardx xgoldfishx :detelca:

p.s.

...danes se mi spet pjevuuuuši.... xsingx xsingx

MENE BO KAP :O: :C:

klicala gospa...da ji je žal, ker je vidla kak mi je flat všeč...ampak da se je odločla za nekoga drugega oz, da se ji zdi fer, da dobi stanovanje tisti, ki je prvi prišel

mah :V: :V: :V:

There is

One Mind,

One Truth,

Dejmo Klara,...pisker v steno zabriš,.....enga pržgi,.. posprav črepine,...pa REP GOR... xcivx x:)x

Čist rep boš nucala še naprej,.pa sam enga imaš....fletov je pa še,...in to boljših.... :detelca: xgoldfishx

:sori:

je že tak najboljš....vedn kadar se gre za kako pomembnejšo zadevo.....rečem, naj se zgodi tak, da je za mene najbolje :vio:

v tretje pa res gre rado :inocent: x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

Klarus, don`t worry!

Očitno ti ni bilo namenjeno. Najbrž te čaka kaj boljšega, tako da repek gor in obriši solze. Boš vidla da bojo kmalu tekle solze sreče. x:Xx xsrcx Držim pesti! :detelca:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

daaaaannnnnnnn....... xcivx

zunaj piha....pa strupeno mrzlo je....vsaj za moj okus....... :xx!:

klarus.....sej se bo uredilo..... :palec:

ajd, mejte se sco&azilanti...... x;)x

to je za tebe mrzl :inocent:

men je čist kul..mogoč bi še lahka bol en mal bol mrzl :P

mah ja, bomo vidl kak bo s stanovanjem....škoda ko se res vidim v njem in si ga ne morem zbit iz glave :(

There is

One Mind,

One Truth,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...