alef 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Strupki... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/006.gif Perešček is back... Nekaj berem da ste bili na drugi strani... Drugače pa lep vetroven pozdrav vsem repom, pokončnim in ležečim, strupenim in nestrupenim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 sg...hvala za pojasnilo....k mi res ni blo jasno kaj je blo z leonom....... life je lep strupki,....samo ne pozabite ga pogledat in mu to povedat, ko greste mimo.....toliko kolikor pozornosti mu namenite, toliko vas pocrklja... ajd, lep dan si naredite tvoje gužve ne bom nit komentirala.....ob tebi bi še najbolj gajsten člouk dobil slabo vest in občutke krivde..... uno z lajfom....hvala....paše, če me/nas kdo vsake tolk mal spomni na to...... Perešček is back... pa kje ti hodiš....da te ni veter odnesu....... ah...še mal pa šibam domov in po domačih opravkih....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 pa kje ti hodiš....da te ni veter odnesu....... Jaz tam kot ponavadi... Samo moj comp si je vzel mal bolniške... Veter mene še skuštrat ne more... Nima kaj za kuštrat... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a075.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 x:Dx no, sam da sta ti in comp ok...... tole pa za batmana....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Strupki... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/006.gif Perešček is back... Že bil čas Že bil na spisku za tiralico No, sam da so bolniki zaključili bolniško Pismu, kam pa je šel bogi comp?,..na travmatološko al na psihiatrijo ajd,nočko vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 Že bil čas Že bil na spisku za tiralico No, sam da so bolniki zaključili bolniško Pismu, kam pa je šel bogi comp?,..na travmatološko al na psihiatrijo ajd,nočko vsem Na travmatološko... Za na psihiatrijo sem bil jaz ko sem poslušal izgovore kdaj bo pozdravljen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 dan alef Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 Jutro gnezdo Že druga kava v obtoku... Compi neki zmedeno ta teden,....mojmu tud ne bi škodovala kaka "mozgovna" terapija.... Lep dan vsem, ..tudi compom.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 Jutro gnezdo Že druga kava v obtoku... Compi neki zmedeno ta teden,....mojmu tud ne bi škodovala kaka "mozgovna" terapija.... Lep dan vsem, ..tudi compom.. Lahko probaš tudi z macolo... Garantirano deluje, ampak jo žal lahko uporabiš samo enkrat... Tudi sam sem se nagibal k temu da uporabim "macola terapijo"... Na compu in na serviserju... Morgen repki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 ....kakšne žmohtne že navsezgodaj..... ...... daaaaaaannnnnnnnnnnn....... dans podaljšan šiht......oblaki so do tal......comp je pridkan.....skratka vse je ok..... ....zdej si grem pa čaj skuhat....... ajd, mejte se strupki&co..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 ....kakšne žmohtne že navsezgodaj..... ......daaaaaaannnnnnnnnnnn....... dans podaljšan šiht......oblaki so do tal......comp je pridkan.....skratka vse je ok..... ....zdej si grem pa čaj skuhat....... ajd, mejte se strupki&co..... Glej da bo s kakšnim pametnim dodatkom... daaaaannnnnnnnnnn gnezdoooooooo......... ....a ti ni bla všeč zgodbica...... a ni videt, da mi je bolje.... ???...če pišem bedarije sem ziher ok..... Zgodbica mi je bila všeč... Moj komentar se je nanašal na morebitni vzrok njenega nastanka... Za bedarije... Mal delam inventuro za nazaj, za čas moje odsotnosti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 Iiiiiiiiii, perešček spet naokol so kar manjkale tele veleumnosti silki, hvala aja, en pozdravček vsem ni blo zjutri cajta prit naokol ... sem skor zaspala pismo, celo noč ene čudne sanje ... oziroma vsake bolj čudne pa zmešane ... in to ne v dobrem smislu dobr, da sem popoldne frej ... bom lohk noč nadoknadila, če bo sila (s)mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 Iiiiiiiiii, perešček spet naokol so kar manjkale tele veleumnosti (s)mejte se Zdaj bodo spet, razen če comp spet ne zboli... Takrat se ga lahko lotim tako kot sem svetoval Silki... Tako so mi rekli na servisu... :xx!: Nič več zdravljenja, samo britof... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 ...... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 sam gledala sem kje ste vsi....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 sam gledala sem kje ste vsi....... Perešček stalno tu nekje... Za ostale pa ne vem... Mogoče jih je pa veter odnesel... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 Perešček stalno tu nekje... Za ostale pa ne vem... Mogoče jih je pa veter odnesel... akhmmmm,....pobožne želje,...kar misli si, da mojo kilažo (predvsem teža karakterja všteta) lohka vetrček odnese,....ahhmm sapica ja,...akhmmm Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 akhmmmm,....pobožne želje,...kar misli si, da mojo kilažo (predvsem teža karakterja všteta) lohka vetrček odnese,....ahhmm sapica ja,...akhmmm Kilaža je že v redu, vključno s karakterjem... Je pa pomembna tudi oblika... Če je taka da zmanjša kotalni upor, potem zna bit v močnem vetru problem, kljub kilaži... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 daaaaannnnnnnnnnnnn.......... dočakala petek.......en kup poročil za spesnit v službi......pol pa grem......ma men je ta teden čist kul....pa tud če je gužva in tud če sem bla včer na šihtu 12 ur.......očitno so planeti čist divje postavljeni....... ........ ajd, mejte se sco&azilanti...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Morgen... Nič se mi ne da... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Juutro gnezdo Planeti zgleda res divje postavljeni,....oz. če se enmalo naokoli ozrem,..bi rekla, da trenirajo rugby... ..nč nisem zadovoljna sama s sabo.....glede kotalnega upora mislim, da ne bo pomote,....mah, vsega pa tud ne moreš imet v lifu,... ajd, lepo se rolite čez dan Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Dannnnnnnnnnnnn perešček, nisi edini, k se ti nič ne da ampak delamo ... Jeti Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 glede planetarnega rugbija....tole je gaia napisala Zavedanje je pomembna stvar v tem trenutku.Vreme bo bolj zimsko, saj bo Saturn poskrbel za to in tudi Sonce se približuje strelcu.V tem ščipu imajo ognjena (oven, lev in strelec) znamenja odprte poti, a priporočam potrpežljivost, zlasti ovnom (Mars je retrograden), svetujem tudi, da mislite tudi kaj na druge, ne le nase – so takšni časi, ko je treba držati skupaj.Zemeljska znamenja (bik, devica in kozorog) boste precej resna. Ne pozabite, da nimajo vsi tako jasnih obzorij pred sabo, kot jih imate vi. Zračna znamenja (dvojček, tehtnica in vodnar), naj ne hitijo preveč, saj jim nič ne bo ušlo. Vodna znamenja (rak, škorpijon, ribi), imajo obdobje velikih sprememb, ki v principu kažejo na boljše, čeprav gredo sedaj skozi krizno obdobje. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.