alef 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Juutro gnezdo Planeti zgleda res divje postavljeni,....oz. če se enmalo naokoli ozrem,..bi rekla, da trenirajo rugby... ..nč nisem zadovoljna sama s sabo.....glede kotalnega upora mislim, da ne bo pomote,....mah, vsega pa tud ne moreš imet v lifu,... ajd, lepo se rolite čez dan Ga je preveč ali premalo? Pri meni ga je premalo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Ga je preveč ali premalo? Pri meni ga je premalo... mah, klinc, nič ga ni,..."kostni mozeg" se neče po sapici rolat,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 bemtiš...vidva sta čist padla v fiziko..... planetki....NJAMIIIIIIIIIIII....kr nej bodo kjer so...... ....tud okolica je odlična....razen, če se jim slučajno pozna moj vpliv ( )..... ....izvzeti so sam tisti, ki jim tako ni pomoči......imajo pa zato ustrezno distanco in so tako tud čist nemoteč faktor........... jeti.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 bemtiš...vidva sta čist padla v fiziko..... To je čisto specialna veja fizike, aerodinamika... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 pišla malo kamne obrniti ... je kdo za popikat hvala za in ... je pomagalo ... nič hujšega ... malo mišične revme bi pasalo kakšno kopanje v termah ... pa bo potrebno biti zadovoljen kar z bano Oj, Jeti... Pereščku bi tud pasale toplice, križ se je spet oglasil... :xx!: Drugač pa zdajle spiram smrad od sadolinsa... :xx!: Z... ...pa kaj vas briga s čim... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Oj, Jeti... Pereščku bi tud pasale toplice, križ se je spet oglasil... :xx!: Drugač pa zdajle spiram smrad od sadolinsa... :xx!: Z... ...pa kaj vas briga s čim... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g020.gifeh ... zdaj boš pa 2x ... še dobro, da zunaj ni preveč hladno, da bosta lahko zračila čez noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Morgen strupki... Ostanki sadolinsa uspešno odstranjeni... Glava in ostalo za silo v redu... Gremo dalje... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/n015.gif Jutri bom pil kavo v čisto novi kuhinji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 čestitam za novo kuhinjo dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. november 2007 Prijavi Deli 25. november 2007 čestitam za novo kuhinjo dan Ni še čisto fertik, ampak manjkajo pa samo še drobnarije... Zdaj moram ulovit štromarja da montira stikala pa vtičnice... Po izkušnjah z njim - delal mi je tudi napeljavo - bo to trajalo min. dva tedna.Do takrat bo štedilnik še v veži, tam kjer je štrom, ostalo elektriko smo pa nekak improvizirali... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. november 2007 Prijavi Deli 25. november 2007 ahojmam vprašanje, postavljeno že v temo sanje, sam tam sem ostala osamljena, bom še tule probala srečo kaj pomeni če se v sanjah noč za nočjo ne moreš oblečt in če istočasno v realnosti ljudem pojasnuješ odkrito kar misliš občutiš? v sanjah se mi non stop mudi in nikakor ne najdem al nogavic, al bunde al so hlače strgane... nisem gola ampak skoz imam opravka s cunjami? si želim natakniti nazaj masko? hvala za odgovore... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. november 2007 Prijavi Deli 25. november 2007 daaaannnnnnnnnnn........... oooo pereščkovi z novo kuhinjo....čestitke ...max uživanje ob kavi in ostalem.... js bi tud rabla enga pomočnika....pa fora je v tem, da v bistvu obvladam hišniška opravila, pa mi nekako zmer cajta zmanjka.....no ja, bodo pač počakala še malo, če so lahko do zdaj....... ksenia.....nekaj je s temi maskami pa občutkom varnosti......v vsakem primeru pa "tastara oblačila" niso več primerna, ker jim je več kot očitno potekel rok trajanja......odprto sporočanje je tud v igri....pa včasih kakšen filing nezadostnosti/neustreznosti....kaj v tem slogu....za kaj več pa tako veš kam se piše.....tole je čist iz konteksta in brez spremljajočih okoliščin sanj.....zato je tud odgovor mal približen...... oblačno in dež....sam mi paše....nekaj fata opravil me še čaka....pa nekaj risanja na comp....sam čist na izi dans..... ajd, mejte se sco&azilanti...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 Dobro jutro, strupki tale prehlad pa je sem mislila, da bo čez vikend bolje, je pa samo še slabš ... ko kašljam, me grlo tako boli, kot da mi ga bo kar raztrgalo mečem vase čajčke, pa limonce, mandarine, propolis ... pa nič bolje ... sam zarad enga prehlada okol zdravnikov hodit ma, bomo že ... mogoč pa mine bravo perešček za kuhinjo midva z včeraj sestavila posteljo pa predalnik tko, da zdaj zaenkrat dost urejanja po stanovanju ... pobeljeno je, pohištvo imava, tamalo posteljico tud že ... drugega pa ne rabimo sanj si sploh ne zapomnim ... najbrž niso pomembne krasno se imejte, gremo v nov delovni teden Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 daaannnnnnnn........... sg..... še vedno zeham.......pa čaj si grem skuhat....brez dodatkov....... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 Morgen strupki... Pa vsem ki kaj popravljajo, prenavljajo, opremljajo šraufajo itd... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 dan kak mene skor čist vsaka mišica boli :xx!: neki bo treba ukrenit..sam še ne vem kaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 kak mene skor čist vsaka mišica boli :xx!:pokozlej dormeo. in to tko, da bo samo še za stran fuknt Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 Jutrček gnezdo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 dan kak mene skor čist vsaka mišica boli :xx!: neki bo treba ukrenit..sam še ne vem kaj Ležat pa čajčke pa http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k015.gif Pri men to učinkuje vedno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Dobro jutro ni cajta za ležat ... čajčke itak skoz ... z dodatkom pa skor ne smem ma, popoldne še eno seminarsko sfiniširam, zdejle oddelam tale šiht, pol bo treba pa mal prej spat ... kreh kreh kreh mejte se ... baje je zunej mraz Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 daaaaaannnnnnnn........ nič baje.....zunaj je definitivno mraz!....bljak..... :xx!: .......že spet me daje zimski sindrom....pa nekam zgodaj se je začel .....fouš medvedom, ki zimo prespijo..... .......drgač sem pa kul....... ajd, mejte se sco&azilanti....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 dan mrzl je ene -3 ampak za na picikl še ni prehudo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 ne komentiram spljoh........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 ne komentiram spljoh........ Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Strupki... Za tiste ki jih zebe...http://smileys.on-my-web.com/repository/Nature/nature-023.GIF Mislim da je Klarus pingvin... Ko se pri teh temperaturah še z biciklom vozi... http://smileys.on-my-web.com/repository/Animals/goggles-penguin.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 dokler ne bo snega itak ne mislim na kaj drugega prešaltat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.