Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Juutro gnezdo x:)x

Planeti zgleda res divje postavljeni,....oz. če se enmalo naokoli ozrem,..bi rekla, da trenirajo rugby... :o|o: x:Dx

..nč nisem zadovoljna sama s sabo.....glede kotalnega upora mislim, da ne bo pomote,....mah, vsega pa tud ne moreš imet v lifu,... x;)x x:px x:Dx

ajd, lepo se rolite čez dan :detelca: xcrossfingx

:eek: x:o)x

Ga je preveč ali premalo? x:Dx x:Dx x8Dx

Pri meni ga je premalo... :o|o: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

:eek: x:o)x

Ga je preveč ali premalo? x:Dx x:Dx x8Dx

Pri meni ga je premalo... :o|o: x:Dx

mah, klinc, nič ga ni,..."kostni mozeg" se neče po sapici rolat,.... :o|o: x:px x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:Dx

bemtiš...vidva sta čist padla v fiziko..... x:Dx

planetki....NJAMIIIIIIIIIIII....kr nej bodo kjer so...... x:px x:px x:px ....tud okolica je odlična....razen, če se jim slučajno pozna moj vpliv ( xegox )..... x^x

....izvzeti so sam tisti, ki jim tako ni pomoči......imajo pa zato ustrezno distanco in so tako tud čist nemoteč faktor........... x:Dx

jeti.... :detelca:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Dx

bemtiš...vidva sta čist padla v fiziko..... x:Dx

x:o)x

To je čisto specialna veja fizike, aerodinamika... :eek: xnckrivx http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

pišla malo kamne obrniti x;)x ... je kdo za popikat x:o)x

hvala za xcrossfingx in :detelca: ... je pomagalo ... nič hujšega ... malo mišične revme

bi pasalo kakšno kopanje v termah x:px ... pa bo potrebno biti zadovoljen kar z bano xcivx

Oj, Jeti... xsrcx

Pereščku bi tud pasale toplice, križ se je spet oglasil... :vragec: :xx!:

Drugač pa zdajle spiram smrad od sadolinsa... :xx!:

Z... x:px ...pa kaj vas briga s čim... :frog: http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g020.gif

Guest Jeti
Oj, Jeti... xsrcx

Pereščku bi tud pasale toplice, križ se je spet oglasil... :vragec: :xx!:

Drugač pa zdajle spiram smrad od sadolinsa... :xx!:

Z... x:px ...pa kaj vas briga s čim... :frog: http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g020.gif

eh ... zdaj boš pa 2x xhypnox ... še dobro, da zunaj ni preveč hladno, da bosta lahko zračila čez noč xcivx

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Ostanki sadolinsa uspešno odstranjeni... x^x :palec:

Glava in ostalo za silo v redu... :o|o: x:Dx xnckrivx

Gremo dalje... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/n015.gif

Jutri bom pil kavo v čisto novi kuhinji... :onfire: :onfire: x^x

čestitam za novo kuhinjo x:Xx

dan

x:Dx x:Xx

Ni še čisto fertik, ampak manjkajo pa samo še drobnarije... x8Dx

Zdaj moram ulovit štromarja da montira stikala pa vtičnice... :o|o: :vragec:

Po izkušnjah z njim - delal mi je tudi napeljavo - bo to trajalo min. dva tedna.

Do takrat bo štedilnik še v veži, tam kjer je štrom, ostalo elektriko smo pa nekak improvizirali... x:Dx xnckrivx

Morgen strupki... x:Xx xsrcx x;)x

ahoj

mam vprašanje, postavljeno že v temo sanje, sam tam sem ostala osamljena, bom še tule probala srečo

kaj pomeni če se v sanjah noč za nočjo ne moreš oblečt in če istočasno v realnosti ljudem pojasnuješ odkrito kar misliš občutiš? v sanjah se mi non stop mudi in nikakor ne najdem al nogavic, al bunde al so hlače strgane... nisem gola ampak skoz imam opravka s cunjami? si želim natakniti nazaj masko?

hvala za odgovore...

daaaannnnnnnnnnn........... xcivx

oooo pereščkovi z novo kuhinjo....čestitke :palec: ...max uživanje ob kavi in ostalem.... xpresentx

js bi tud rabla enga pomočnika....pa fora je v tem, da v bistvu obvladam hišniška opravila, pa mi nekako zmer cajta zmanjka.....no ja, bodo pač počakala še malo, če so lahko do zdaj....... x:Dx

ksenia.....nekaj je s temi maskami pa občutkom varnosti......v vsakem primeru pa "tastara oblačila" niso več primerna, ker jim je več kot očitno potekel rok trajanja......odprto sporočanje je tud v igri....pa včasih kakšen filing nezadostnosti/neustreznosti....kaj v tem slogu....za kaj več pa tako veš kam se piše.....tole je čist iz konteksta in brez spremljajočih okoliščin sanj.....zato je tud odgovor mal približen...... x;)x

oblačno in dež....sam mi paše....nekaj fata opravil me še čaka....pa nekaj risanja na comp....sam čist na izi dans..... x:px

ajd, mejte se sco&azilanti...... xDDx

Dobro jutro, strupki x:Xx

tale prehlad pa je :o|o: sem mislila, da bo čez vikend bolje, je pa samo še slabš ... ko kašljam, me grlo tako boli, kot da mi ga bo kar raztrgalo :o|o: mečem vase čajčke, pa limonce, mandarine, propolis ... pa nič bolje ... sam zarad enga prehlada okol zdravnikov hodit xrolleyesx ma, bomo že ... mogoč pa mine x:o)x

bravo perešček za kuhinjo :palec:

midva z xsrcx včeraj sestavila posteljo pa predalnik :2src: tko, da zdaj zaenkrat dost urejanja po stanovanju ... pobeljeno je, pohištvo imava, tamalo posteljico tud že ... drugega pa ne rabimo x:)x

sanj si sploh ne zapomnim ... najbrž niso pomembne x:o)x

krasno se imejte, gremo v nov delovni teden x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

daaannnnnnnn........... xcivx

sg..... :palec:

še vedno zeham.......pa čaj si grem skuhat....brez dodatkov....... :o|o:

ajd, mejte se..... x;)x

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Pa vsem ki kaj popravljajo, prenavljajo, opremljajo šraufajo itd... :palec: xwizardx

Jutrček gnezdo x:)x

xgoldfishx :detelca: xcrossfingx xwizardx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

dan xrolleyesx

kak mene skor čist vsaka mišica boli :xx!:

neki bo treba ukrenit..sam še ne vem kaj xcivx

:sori: x:Dx

Ležat pa čajčke pa http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k015.gif

Pri men to učinkuje vedno... x:px :palec:

Dobro jutro x:Xx

ni cajta za ležat :o|o: ... čajčke itak skoz ... z dodatkom pa skor ne smem :inocent:

ma, popoldne še eno seminarsko sfiniširam, zdejle oddelam tale šiht, pol bo treba pa mal prej spat ... kreh kreh kreh :o|o:

mejte se ... baje je zunej mraz xrolleyesx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

daaaaaannnnnnnn........ xcivx

nič baje.....zunaj je definitivno mraz!....bljak..... :xx!: .......že spet me daje zimski sindrom....pa nekam zgodaj se je začel :o|o: .....fouš medvedom, ki zimo prespijo..... :sori: .......drgač sem pa kul.......

ajd, mejte se sco&azilanti....... x;)x

Strupki... x:Xx xsrcx

Za tiste ki jih zebe...http://smileys.on-my-web.com/repository/Nature/nature-023.GIF

Mislim da je Klarus pingvin... :eek: :wOOt:

Ko se pri teh temperaturah še z biciklom vozi... x:Dx http://smileys.on-my-web.com/repository/Animals/goggles-penguin.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...