ScorpioGirl 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 Dannnn al pa še mal dobro jutro sem misnla fullllllll dolgo spat dons, k bi lahko ... pa sem bla pred osmo že auf pol pa zdej mal zabušavam k pol itak z skočiva k našim domov mal avtoček spucat ... da ne bo tak pujsast (ups, Pujsa, nč kriva ) fajn se imejte, sonček se kaže Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 jutrospala skor 13 ur Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 Škorpijoni are the best off.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 Škorpijoni are the best off.. Ma nemoj? Strupki in ostali... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 Škorpijoni are the best off..anede pol pa sploh ne vem kaj delaš v tej tem, če ti nismo všeči...tvojga smetenja ne arbimo, tak da se ti rajš spoki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 ksenč..... ....pa sporoči kako je šlo! :naredili vrsto pregledov...ničesar odkrili hvala bogu, nekak se uspela dogovorit da jo niso sprejeli na opazovanje (upam, da je prav da sem se poslušala)... nekak je bilo vse "čudno"... na določene preglede se čaka po 6 mesecev, me smo vse opravile včeraj... sedajle leži. bolečina ne popušča... ne vem več, mislim da je vse pubertetniško psihološkega izvora ter da je v sebi zelo nesrečna... tko na kratko hvala ker ste mislili nanjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 naredili vrsto pregledov...ničesar odkrili hvala bogu, nekak se uspela dogovorit da jo niso sprejeli na opazovanje (upam, da je prav da sem se poslušala)... nekak je bilo vse "čudno"... na določene preglede se čaka po 6 mesecev, me smo vse opravile včeraj... sedajle leži. bolečina ne popušča... ne vem več, mislim da je vse pubertetniško psihološkega izvora ter da je v sebi zelo nesrečna... tko na kratkohvala ker ste mislili nanjo sori bejba, mam opozicijo bika, tako da sem si vzela čas.. (aja, pa škorpijoni so mi všeč sam nič nimam dela z njimi..)klarus tvoj problem ne moj.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 ti že veš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 hvala za kompliment Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 daaaaannnnnnnnnn....... ksenč.....super, da so izvidi ok....sam da še bolečina popusti.... ...... bemtiš, za nič na svetu ne bi šla nazaj v najstniška leta...... grem ša mal fatirat......zvečer pa na koncert...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 zvečer pa na koncert...... jst tud jst tud :onfire: sicer najbrž ne na istega ... bo pa povsod debest Ksenia, upam, da bolečina kmal mine xwizardx se moram prov pohvalt, kolk je zdej moj avtoček lep sva ga spedenala zunaj in znotraj ... opran, spoliran, posesan uživajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 Čeeeeer Ksenja.. Ravno priropotala domov,...prezebla, lačna,...počutim se ko potepuška mačka nč, najprej kopel, nato hladilnik,....pa ob hrani kako freudovo patopsihologijo...pa bo.. jh, mayan,..bikci ste pač prepočasne sorte,....pa nič ne de.... Amiska, ..nak, v najstniška leta se pa jest tudi ne bi več tlačla... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 hvala dečve mislim da sem odkrila vzrok. pogovorila se s trenerjem ob pijački... pripravljen pomagat, plus tega pa pripravila tamalo da me posluša in v solzah mi je dala prav. Boji se da bi se ji poškodba ponovila in da bi v obrambi poškodovala katero dekle, istočasno pa si želi nazaj v igro.. Vse to je skoraj pol leta nosila v sebi.. ni čudno da je udarilo nekje ven. ja Amis, najstniška leta, ko nisi več otrok niti še odrasel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Morgen repki, pingvini, kozli in ostali... Neko kilavo vreme danes... Pa kaj, v peči mi že veselo gori... Vrata sicer definitivno pokurjena, prešaltal na drugo kurjavo... Škoda, pa tako lepo so gorela... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 daaaannnnnnnn...... koncert bil super.....srečala še bivšo žlahto....ko da smo iz različnih galaksij...uspela se celo čist zbrano držat ob nekih zanimivih medtekstih.....čeprav mi je šlo na smeh....nazebla se tud js in se morala doma najprej odtajat preden sem šla v postlo....k drgač ne bi mogla sploh zaspat.....dans bo pa totalka na izi..... perešček, pr nas tud toplo....celo brez skurjenih vrat..... ..... sg...a je blo fajn na koncertu....? ksenia....fajn, da je povedala kaj jo sploh muči.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 jutro kak obožujem ljudi iz vipave ne spomnim se kdaj sem se nazadnje tak smejala pa še absint sta mi prinesla to šele bo žur Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 .....absint....... ej, kaj je blo pol z unim flatom....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 jp, sicer neko polsko varjanto....amapk baba me je zavrnila....zjutri sma se še menle, da bom dala aro..pop pa si je pol spremislila...vmes sem šla 2 flata gledat, sam bruhzdej sem pa zadevo vzela mal na izi.....spremljala bom....sam se ne bom neki zaletavala.....z 5.1 mi pa pride jupitre v 2. bajto..mogoč bo takrat kaj bolš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Jutrooooo spala, naspala,...za nazaj in za naprej,....akumulator napolnjen.. najprej še ena džezva (dvojna),...pol se grem pa piflat... ...sicer pa tak kjuti melanholes dan,... vse je treba jemat na easy pa, lep dan,..in ne pozabte dušico pocrkjlat... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Helow Koncert je bil kar fajn če bi Pero spil mal manj viskija, bi blo precej boljš drugače so pa dokazali, da še znajo nardit žur pa dobr špilat Ksenia ... pogovor je že en fejst začetek zdej bo šlo zihr na boljš Klarus, absint to pa bo danes počivanje pa k mojim starim staršem na obisk ... sploh še ne vesta novičke en lep na izi danček Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Klarus, absint to pa bo me rpav zanima kak bo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 me rpav zanima kak bo Nekako takole... Absint Na zdravje... http://www.cosgan.de/images/more/schilder/154.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 celo zgornjo ustnico mam balon s herpesom... grozno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 Nekako takole... Absint Na zdravje... http://www.cosgan.de/images/more/schilder/154.gifdefinitivno idealna pijača za nov let mal jo bom pa prej sproblal celo zgornjo ustnico mam balon s herpesom... grozno pejd si kupit un gel Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 daaaaannnnnnnnn........ sg...a niso vedli?....upam, da je bil odziv navdušen! včeraj totalna zabušancija...bla u pižami ves dan in uživala v kriminalki....zlo na izi.... ....sicer bi bil dans dan za produžit....je glih ustrezno vreme.......sam: je treba delat,....... ajd, mejte se.....sco&azilantki..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.