Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Guest Jeti
sej ne mislim na službo, mimogrede uživam me dtem ko opazujem srečne otroške okice

:palec: :2src:

Ksenia ... če lahko, naredi prosror v OS za kakšno sporočilo x;)x

Deli na socialnih omrežjih

čeeeeer škorpije in vsi ostali ljubki temu gnezdu x:)x

ljubki = lojalni

..ne vem kaj je v luftu, ampak sama všečnost in ljubeznivost me vkup držita... :ermm: x;)x

...pismu, da nam zbolela.. :o|o: x:Dx

lepo bodite xsrcx :detelca:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ma kdo kej izkušenj s tem... A škorpijončki pa rakci pašejo skupej? K kokr smo rakci taki čustveni,pa nihamo iz skakjajočega razpoloženja do skrivanja v svoji varni ˝lupinici˝ .

Pa me zanima če majo škorpijoni tok potrplenja? K je rečen da s svojim partnerjem niso nikol zadovolni, zmer iščejo neki več.. pa nwem a se to sa govori al je kei na tem.

mi je pa všeč en škorpijonček,za kterga si še pomislt ne upam da bi mi biu ušeč.

Tko se obračam zdej na vas škorpijončki,da mi poveste svoje izkušnje z rakci.

x:)x Drdan x:Xx

Aiša, je odvisno od vsakega posameznika x;)x ker je poleg sončnega znamenja pomembno še vse kaj drugega x:)x drugač pa midva z mojim rakcem prov paševa skupaj :2src: xcivx

Nč počitka ... še za žur komej kej časa xrolleyesx danes sicer krst tamalga od sestrične xsrcx pa bom tko al tko skoz mela v mislih, kolk je treba še za faks naredit :o|o: bomo zgleda spet pozno zvečer vampirili pred tole kišto xcivx

uživajte ... sploh tisti, k imate snegec :2src:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

x:)x Drdan x:Xx

uživajte ... sploh tisti, k imate snegec :2src:

:vragec: x:o)x

Bi ti z veseljem prepustil ves užitek okrog tega... :inocent: x:Dx

Zame ga je že dovolj... x8Dx

Dobro jutro škorpijončki... x:Xx xsrcx

Pazite da vam repi ne zmrznejo... x:px x;)x x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

še en meter :2src:

naj bo tko kot treba al pa nič... ne pa kr naprej pol ta brozga... naj zapade pa zmrzne potem pa x8Dx

:wOOt: :wOOt: :devil:

Če ga prideš ti kidat, nimam nič proti... x:Dx x:Dx x;)x :inocent:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

ja pridem!!!!

x:Dx :palec:

OK, to rundo si zamudila, ko ga bo spet nametalo te pa povabim... x;)x x:Dx

Dve zimi nazaj ga je bilo 1,2 m... :inocent: x:px

Za skidat je pa približno 50 m... x:)x

okidoki...

a ma kdo idejo kako in kje so potekali Ezofesti v slo? kje je bil leta 2002? iščem en podatek iz svojega lajfa pa ga ne najdem... ezofest je izočnica pa ne vem leta... zbrkaaaa

sem pa iskala po objavah otožne in ksenie in naj povem da vsa ta leta mlatim sam slamo... ni enega uporabnega podatka... če mi kdo najde karkoli ko sem omenila ezofest ali pa se zahvalila za en večer plačam pizzo ;)

ok, ne najdem nič ne pod otožno ne pod Ksenio... očitno sem nekaj vam zamolčala ;)

zdej pa mam :)

pismo kolk hitro čas mineva - 4 leta... dolga doba

Popravljeno -> Ksenia

Guest Jeti

dan gnezdo :flower:

sem se napokala maloprej :yumy: ... zdaj pa na hrbet in navijat za biatlonke x:px

Ksenia 2002 je bil 11. in 12 maja v OŠ Polje v LJ

Drdan x:)x

Alef, drugač nisem lih velik ljubitelj snega ... sam letos mi pa kar manjka x:Ix :inocent: prazniki bojo tuki, snega pa še od nikjer oziroma lih za vzorec xrolleyesx kidanju se letos odpovem xcivx bi pa z veseljem kakšen sprehod po snegu :2src:

Ksenia, se strinjam ... naj ga veliko pade, potem pa mir xcivx mraz pa sonček, da sneg ostane, pa da je lepo :2src: x:o)x

aja, bom kar tle vprašala ... kje na astro.com gledam položaje planetov za drugo leto x?x sicer nisem imela namena gledat pred koncem aprila, pa me mal firbec daje, kako se muvajo planetki aprila :inocent:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

...daaaannn...... xsingx xsingx

:detelca: xgoldfishx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

daaaaannnnnnnnn........ xcivx

aha....eni še kar pjevušijo.... :vragec: .......js bom tud....od naslednjega ponedeljka dalje.... x:Dx ...prej je pa še običajna norišnica....počas mam že dost tega tuljenja, nervoze, priganjanja in ostalga šita...... :vragec: :xx!:

službovski kraj zameten....pa -4 ....doma pa brez štroma....zjutraj hodila s svečami naokrog....pa mačko skor zgazila....ni upoštevala dejstva da v temi ne vidim tako dobro kot ona.....upam, da pride elektrika, drgač bo svinjsko mrzlo k centralna ne bo delala.....aha, pa še v prestolnico grem "spotoma".....

ajd, mejte se....... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

pa,.....mi kr pjevušimo...sa osmjehom... xsingx xsingx

...bl je okolica "poskočna",......večji je nasmešek,....kaj morem,...iz svoje kože že ne bom lezla,...sploh v tem mrazu ne... xzobkox

x;)x

Dann... x:Dx xcivx xcivx :onfire:

Sneženo, tudi bil v prestolnici, cesta do Turjaka :xx!: :vragec:

Snega pa samo dobrih 10 cm... :o|o:

Okostje škripajoče, ima pa to tudi dobro stran... x:Dx x:px

S šihtom opravil za letos, pa kidat ne smem... x:px x8Dx http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif

Pazite na mačke in sveče in podobne stvari... x:px x;)x x:Dx

daaaannnnnnnn.... xcivx

prevozila že več kot pol slovenije dans....službeno......pa nek me hoče prehlad pa grlo.....pri nas piha 160 km/h.....pa mi je en frend povedal, da tale merilec kaže običajno manj, kot je v resnici....pol pa jasno, da včer nisem vozila več kot 80.....se mi je še čudno zdelo......no, če ma kdo strašne želje po okušanju burje, se lahko pritroga dol....... :vragec:

bemtiš, še tri dni..... :switz: xduhx

perešček...pazi na vretenca&co...... :detelca:

ajd, mejte se..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...