saandraa 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 (popravljeno) ma skorpijoni smo opasni...treba se nas bat Popravljeno 26. december 2007 -> saandraa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 ma skorpijoni smo opasni...treba se nas bat Ma nemoj... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 .......dobro jutro.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 daaaannnnnnnnnn.......... končno mal miru doma....... pozdravčke vsem repkom & co..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 dan moja nekomunikacija malo popušča delala čez praznioke, zvila palec na levi roki še dans pa jutr delam..pol pa božanskih 5 dni fraj moj (pre)dolgi jezik mi je pa zrihtal, da bom šla v soboto spoznat en folk, ki ga sploh ne poznam...kak mi je 'hudo' Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 jutro gnezdo vse skupaj že podobno medvedjemu spanju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 moje medvedje spanje se začne jutri.....dans pa delam zadnjič...to leto seveda Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 Daaaan gnezdo hm,..a ni nič čtiva .....mrk v gnezdu upam, da ste fajn Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 kuku, grem delat, lepo preživite soboto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 juuutrooo ... dan gnezdo sem se skopala iz brloga ... zunaj brrr ... nič prijetno :xx!: včeraj imeli v parku ognjemet ... gasilcem ni bilo potrebno posredovatinajlepša raketa se je razpršila v drobno drobne modre in zlate iskrice danes še po hrano za našo coprnico ... izbirčna Metka ... pa moram čisto na drug konec mesta upam, da bo kaj sončka v prihajajočih dneh lepo soboto vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 evo pa smo ga naredili zadnjega v tem tednu, še ponedeljek pa bo narejen zadnji v tem letu bi bil prav luškan dan, le prehlad me mal iz tirnic meče.. sploh se noče umirit, vsak dan slabše. sem pa dobila danes eno zanimivo darilce, kolk sem jst skromna, mi tole pomeni v teh dneh ogromno...lepo soboto želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 daaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn.......sco in azilanti...... ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 jao dete.... ...če bi še mela psa, bi ti posodla uno plastično kostko za grizenje.... .....za dvig razpoloženja in imunitete..> ..... js grem pa mal ven.....ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 čer bla v ljubljani..spoznala enga ful zanimivga tipa bil prijetn klepet pol pa mal sfižili plani(višja sila ) pa pristala pri prijatlci, ji prinesla božička..dobla tud božička ga spile in ji pomagala(kokr pač lahka z zvitim prstom ) delat kekse.....seveda naredle okvirni plan za nov let Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 dan gnezdo jaz pa v devetih nebesih ... včeraj se zaljubila ... in to kar v tritri postavne moške in njihove glasove ... sem že naročila njihov cd http://www.eroika.si/galerija.htm lepo nedeljo vsem a tko na vašem konc pravte snaham Čeeeer moji ljubi... nos se mi levi, ker iz nega mi smrku non stop drči ... grem spat... zgrizla bi cel svet ma ne ... saj si spoznala mojo psičko ... coprnico na vseh 6 ličk ... in smrkav nos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 Škorpije dober dan... Vidim da tukaj nekaj smrkate, grizete, se zaljubljate... Prvih dveh aktivnosti nikar ne prenašajte v novo leto, tretjo pa le... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 Vidim da tukaj nekaj smrkate, grizete, se zaljubljate... Prvih dveh aktivnosti nikar ne prenašajte v novo leto, tretjo pa le... heh....kdo ve, če ni dobro tud tretje pustit pri prvih dveh...... ...... daaaannnnnnnnn sco & azilanti....... lepo, da si nazaj, perešček..... jeti....čist po sco....nobene mere ...kr tri..... ....... kje dete danes..... js pa še mal .....dans u planu fatiranje....okolica compa je taka, da je bolš, da ne začnem opisovat..... ...pa tud comp je za spucat...stare fajle na cd-je.....pa gremo dalje....plani u glavi že postavljeni....z mazo sceno se ne ukvarjam....čeprav si kdaj uspešno dokažem drugače..... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 Dannnnnnnnnnn x:Xx Amis, ta tretjo kar s sabo nosit fatiranje za letos končano zdej čakam pa še obiske ... pa pesjanar sta bila na ekstra dolgem sprehodu, tko da sta zdej oba vodoravno mačonarja imata pa happy hour en kup zadev moram še za faks naredit ... pa ne vem, če ne bom vse za drugo leto pustila mogoč popoldne še kej spackam skup, jutr pa zagotovo ne bo cajta za faks je treba jutr muffine pa raffaellote nardit, da bo za darilčka pa za posladkat se imejte se krasno ... eno lepo praznovanje med dragimi ... pa ogromno lepih stvari drugo leto (in moči, da nelepe hitro pospravimo stran) Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 heh....kdo ve, če ni dobro tud tretje pustit pri prvih dveh...... ...... To je pa odvisno od tega v kaj jo usmeriš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 Daan gnezdo Kak luštkan melanholično meglen dan,...glih za v olje se stlačit,..pa v ilegalo mrknit,...lasje se mi že "namakajo".. ..pismu, kak spisek prenosljivih vedenjskih lastnosti za v naslednje leto... ..hm,..a je konzerviranje tud lastnost,...jest bi kr to prenesla ... nč, grem še eno đezvo strupa skuhat, ..pa na olje se spravit.... lep dan Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 ....vedenjske lastnosti....konzerviranje...... ........ x:Dx x:Dx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 preživela kosilo pri bratu..začuda kar okusno, s pomankanjem soli seveda Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 m`tke Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Pa gnezdo,...dober dan ***Pravijo: kdor spozna druge je učen,...kdor spozna sebe je moder.Odkrivajte svoje zaklade,...in ne skoparite z njimi,ne čakajte, tistega/tisto, ki ga boste imeli vrednega svojih zakladov;delite jih s polnimi rokami vašim bližnjim, neznancem, revežem, psom...in sebi!;Izvoljenec/ka je tu in čaka,...bo prišel/prišla pozneje ali nikoli,toda medtem se ne boste posušili na kapitalu svoje ljubezni.***Pa,..veliko tovrstnega kapitala vam želim! in vse dobro Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Da bi sijali sijali skozi vsak pogled,vsako misel,vsako besedo,vsak dotik, sijali skozi tišino,skozi hrup sijali vedno Ljubezen! http://www.zum.si/forum/images/smiles/lupck.gif http://www.zum.si/forum/images/smiles/dance.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.