Amis 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 čeeeeerrrrrrrrr......... dete... x:Xx bemtiš...tolk lepih besed in še lepših želja...kaj naj pa js napišem.... ..........no tako: navdih, strast in potrebno akcijo za vse kar je vaši duši pomembno....na uspešno realizacijo tega v 2008..... s/mejte se max..... x:Xx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 Škorpije... Veliko sreče, zdravja... Veliko učenosti in modrosti, veliko uspeha pri spoznavanju sebe in drugih... In čim manj pikanja v luft(s tem ne mislim sebe... ) ampak v prave tarče, tam in toliko kot je to potrebno... http://www.cosgan.de/images/midi/musik/l015.gif http://www.cosgan.de/images/midi/musik/k025.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 perešček...tud tebi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 oooo dvojček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 ma tud sama nisem kaj preveč živa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 čer gnezdo trebuščem imam ves napet ... sem kot možiček kopitljaček jutri samo kislo zelje s česnom in bučnim oljem pokal je kot 300 ... danes obiski ... pa tako trezni še nobeno leto ... bo potrebno potrjenko narediti srečno vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2008 Prijavi Deli 2. januar 2008 .....daaaaaaannnnnnnnnnnnn......... ....šmrc....jutri pa v službo......kaj se člouk hitro razvadi..... ajd, mejte se.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. januar 2008 Prijavi Deli 2. januar 2008 končno se mi je uspelo naspat srečn nov let Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 Dobro jutro, strupki in azilanti praznovanja pa prenažiranja preživeli je blo fajn, tko da smo dobr začeli novo leto naj bo za vse srečno prehitr je blo tole mim zdej pa spet šiht kliče za faks tko al tko tele frej dneve nisem nardila nič, tko da bo treba kar zalaufat zdejle dobr, da sta samo dva delovna dneva pa vikend imejte se krasno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 daaaannnnnnnnnnnn...... no, pa je spet služba na sporedu.....vremenske motnje so minile .....to je itak dbest.....zdej pa dalje..... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 Jutro vsem jh, služba na sporedu,... od praznikov sem ko žogica... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 dan gnezdo Jutro vsem jh, služba na sporedu,... od praznikov sem ko žogica... a tolk poskočna ... al okrogla Morning ... jst pa ta teden še kar dopust trajbam ... kuk fajn uživaj ostalim čim krajši in lagoden prvi delovni dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 a tolk poskočna ... al okrogla ...drugo... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 jeti...da ji neb slučajno verjela..... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 Jutro vsem jh, služba na sporedu,... od praznikov sem ko žogica... Če si ti žogca, kako bi se potem meni reklo? Škorpije... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 daaaannnnnnnnnnnnn........ haj sco & azilantki......počas bom končala tako kot silki....pjevušim ...tile prazniki bli ful koristni....tud če so kakšne reči najprej zgledale čist mimo.... ......jao, še drug teden....komaj čakam.... ... ajd, mejte se.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 Daaaaan gnezdo hih, Amiska,... dete pa še ostalim... Če si ti žogca, kako bi se potem meni reklo? Škorpije... eee,...mrbit zračna blazinica... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 Jutro ... en komad za nas Pizda, so mi carji oni Yeeee ker komad za petkovo jutro Že vidim, da bom spizdila domov čist prekmal Minus here I come Še Srečno novo leto škorpijam Pa mejte radi še koga drugega, ne samo sebe Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 Pizda, so mi carji oni Yeeee ker komad za petkovo jutro Že vidim, da bom spizdila domov čist prekmal Minus here I come Še Srečno novo leto škorpijam Pa mejte radi še koga drugega, ne samo sebe Nordi,...ljubica, najlepša hvala za prisrčne želje pa,...bejba,...škorpije smo trpežne kar se mišične prostornine tiče,....se trudimo v razširjeno srce čimveč not stlačit,...pol je pa itak samo stvar vzdrževanja kondicije,....da kej ven ne pade,.. ajd bejba,...tudi tebi vse naj naj ... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 muzka....iiiiiiii...bo treba doma poslušat....v službi ne gre..... kar se pa srčnih kvalitet tiče....pravjo, da se ne sme nč ven metat....sam noben pa ni reku, da se ne sme arhivirat..... ...pa v zipani verziji, da vzame čim manj placa.... dete..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 muzka....iiiiiiii...bo treba doma poslušat....v službi ne gre..... kar se pa srčnih kvalitet tiče....pravjo, da se ne sme nč ven metat....sam noben pa ni reku, da se ne sme arhivirat..... ...pa v zipani verziji, da vzame čim manj placa.... dete..... akhm...a tko, da se ne sme enkrat mi je v roke prišla knjiga,...čiščenje stare navlake,..Fengšujevska..., pravjo, kar je neuporabno,...stran... no ja, ok,...izdatno trenirat,...da nam bo herc pri 120-tih vso navlaku nosu... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 ma ja...sej veš...to so une brezpogojne variante.....hmmmm....sej mogoč se pa deložira v centralni arhiv.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 5. januar 2008 Prijavi Deli 5. januar 2008 dan gnezdo včeraj bila luna v sco ... me je kar "ornk" zvrtela vreme pa tako žalostno :xx!: ... prav nič me ne mika pohajkovanje ... hočem sooonceee naredite si prijeten dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2008 Prijavi Deli 5. januar 2008 .....daaaaaaannnnnnnnnn........ včeraj mela režalni dan....kot običajno ko je luna v sco ......dans mi je pa tud super....eno vreme ni ovira....moram za frendico neki narisat.....najprej pa tle sčekirat sceno...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.