alef 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Morgen... Vidim da je bila tu neka debata o čiščenju stare navlake itd... Je treba vsake tolk cajta... To je kot hard disk v compu, ga je treba mal spucat občasno, da hitreje dela... Če ga ne, samo nekaj ropota pa šklefeta... Tako kot glava... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 dan....kaka poledica je zjutraj me je skor 2x fliknal avtek pa lepo oblit z ledom sem omenla, da sovražm delovne nedelje mejte se perešček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 jutro gnezdo jp ... zunaj cela štala :xx!: ... me ima, da se kar nazaj v posteljo zavlečem Klarus, kaj dobrega skuhaj perešček, še od mene naredite si lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 dan....kaka poledica je zjutraj me je skor 2x fliknal avtek pa lepo oblit z ledom sem omenla, da sovražm delovne nedelje mejte se perešček A si šla z biciklom? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 A si šla z biciklom? ne..bicikl se je odloču, da hoče na servis..men pa ni nekot, da bi pol ure pešačla do njega tak da sem dans šla z avtekom Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 daaaaannnnnnnnnn sco in azilanti...... pol folka že na broju dans.....lepo .....tle pa pada ko iz škafa....dež.....o poledici pa nalašč nočem razmišljat.....k bo treba na šiht jutri v mrzle kraje......upam, da bodo ceste posoljene pa popeskane.... ....pa še v lj moram....na finale..... ...držte mi ...... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 itak da ti bomo ahoj vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 ooooo ksenč ...nice to see you.... pa tud dete postnilo vmes ......(dobro jutro )......men se je pa zdej začelo spat.....sem mal za compom zakinkala..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 ooooo ksenč ...nice to see you.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Dobro jutro, strupeni in ostale variacije ta teden že vidim, da bo norišnica ... smo premalo delali za faks v decembru, tko da bo treba tale teden zalaufat na polno zdejle pa že zadnji čas, da se spravim na šiht ... upam, da ni poledice al pa kakšnega drugega sranja na cesti seveda tudi kje drugje, da se vsi varno pripeljemo, kamor je treba lepo se imejte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 daaaaaannnnnnnnn........ sg....tis pa zgodnja... na našmu koncu so ble ceste ok.....iz previdnosti vseeno vozila ko po jajcih.....pa nč spala skor ponoč....kr budna bla pa špilala ražnjič.....no, zdej me pa učki pečejo.....ok, če ni hujšga.....dans se hoče obetat gužva v službi...... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Daaaan lepo, vsi delavno na broju... uh, ludnica od tedna navlako sprot stran mečem...pa je še premal placa,...jh o hitrosti ne bi,... ajd, naredite si lep dan,...pa čeprav na visokih obratih.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 o navlaki bi lahko pa jst kej povedala... mam zanimive izkušnje... najprej crkne hladilnik, je že pred časom serviser se samo še smehljal, menjamo, nato crkne avto, zatem pokopljem disk, ugotovim da dvd predvajalnik fuč, zdejle se neki okrog oknov trudim (beri jih čistim) mi ena palica kr v rokah ostane... pa me vse to zabava in se zahvaljujem da imam da lahko kupim novo, menjam... nekak se ne vržem iz tira...vidim da sem se ful spremenila... da pa ne omenjam dogajanja v meni... sem prišla v teh tednih do odločitve... točno vem kaj hočem in kam grem... ne vem kako, vem da bo tole še zanimivo ampak bele vode 1 smo imele karmični mesec, Pluton na Soncu, Sonce na Zanki, Saturn, uran in še in še - in točno vem kaj želim, če se pa ne uresniči pa tud ne bo konec - tudi misli so realnost ;=)ok dost od mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 daaaaaaannnnnnnnn........ nervoza me daje...pa nespečnost...vse blo lepo in prav, skor zaspala že ob normalni uri....pol mi je pa herz skor ven vrglo........čuden svet.....pa komaj čakam na telefonski klic......... ..... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 o srcu se pa tud nekaj v dnevniku pogovarjajo... očitno nas je več takšnih.upam, da bo telefonski klic prinesel pravi rezultat... jaz grem pa potrpežljivo naprej no ja kakšnega simpatičnega klica se ne bi branila...aja, neki sem si privoščila za r. dan in s prijateljevo pomočjo tole jutri dobim s popustom, mater je men lušt, tašča mi bo pa dnar posodila haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 ...tole zase..... .....iiiii ksenč...sej ne vem kaj, sam očitno ti je všeč.....super Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 Running Treadmill - tekalna steza z naklonom sem ko majhen otročiček... mah imam en cilj pa je tole zelo pomembno da ga uresničim... no ja sej nimam sam enga cilja za ta let Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 Morgen škorpije... Jaz z nespečnostjo nimam problemov... Zdaj hodim spat ob enih-dveh zjutraj, vstajam ob šestih... Treniram za penzijo... Amis, pazi na herc... Da ti ga čist ven ne vrže... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 Daaaaaaannnn za srčke, telefone, laufajoče steze,..in... sebe in dogajanje okol mene ne bom komentirala,...me boste narcisoidnosti obdolžil Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 ...nisn telefon, nisn laufajoča steza......torej sn....srček Daaaaan, silki Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 zdejle za prijateljico izbrala darilo - mediterantska masa+a... upam, da jo razveselim ojla srček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 Running Treadmill - tekalna steza z naklonom iiiiiiiiiii........ .......bravo Zdaj hodim spat ob enih-dveh zjutraj, vstajam ob šestih... evo...ista pašta....sam da sem js mela namen it ob "spodobni" uri spat...da se bom kao naspala...mar bi bla pokonc do dveh....ustajam pa pol ure pred tabo..... ,...me boste narcisoidnosti obdolžil ...to te bomo itak....... ...nisn telefon, nisn laufajoča steza......torej sn....srček Daaaaan, silki Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 ...to te bomo itak....... jh sej vem, zato pa modro molčim... ...nisn telefon, nisn laufajoča steza......torej sn....srček Daaaaan, silki dan, srce, dannn... Morgen škorpije... Jaz z nespečnostjo nimam problemov... Zdaj hodim spat ob enih-dveh zjutraj, vstajam ob šestih... Treniram za penzijo... Amis, pazi na herc... Da ti ga čist ven ne vrže... a dej,....pol jest že cel life za penzion treniram... zdejle za prijateljico izbrala darilo - mediterantska masa+a... upam, da jo razveselim Ksenč, kako pa zgleda "tole",...a namažejo z olivcem pa v sol zakopljejo,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 ne vem pojma nimam, baje je vredna svojga dnarja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 pozdravček vsem v gnezdece... ko lih sprašujete za mediteransko masažo... evo:klikzgleda poživljajoče. jaz imam še vedno najraje tui-na masažo. Ksenč - moram ti povedat da zaznavam boljšo energijo od tebe, nekako manj teže pa več optimizma. Kar tako naprej. Sej veš da ti želim samo najboljše. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.