Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Jutro in lep dan gnezdo x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

Long tajm nou si škorpice :kiss:

vidim, da ste še vse na broju in to v zelo dobri koži. Sam da se pofočkam v rubriko o nespečnosti in razbijanju xsrcbumx . Imam čisto novi vozni red spanja, še dobro, da so različni časovni pasovi po svetu, pa se da še s kom pogovarjat ob 4h zjutraj.

Zjutraj, ko bi morala bit pa zbrihtana sem pa vsa :blink:

no sam tolk en helou od mene :sorcerer:

*masaža :2src:

*tekanje :shuriken: a je ok?

vsem omladincem lp iz Meglenika xflowx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

iiiiiiiii kozmična..... :2src: x:Xx

daaaaaannnnnnnnnnn........ xcivx

yessssssssssssssssssss.......uspelo mi je :onfire: :onfire: :onfire: ......vsak dan bom v lj x^x ....nov job....

nisem mogla javit včeraj...so me zasuli v službi tolk...pa še na drug konc slo šla službeno.....dans mal otečena....mi zobar zdravi korenino....še kakšen dan al dva, pa bo to splahnelo.....

pi*....spet gužva in panika....šibam dalje....ajd, mejte se sco&azilanti...... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jutro x:)x

ojla Cosma,lepo da se vsake kvatre javiš,... x:)x

nč, vsem lep dan,...brez sklepnih, križnih ali mentalnih omejitev.... :detelca: xgoldfishx xcrossfingx :detelca:

aja,

a steza že laufa?... x:)x

Amiska :palec: x:Xx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

no, pa na jutri... xwizardx xgoldfishx

jh, jest moram pa speeeet novo tehtnico nabavit,....tole je že neviđeno,....vse škripnejo pri nas, :o|o: .... pa ne bi rekla, da glih kar naprej po njej tacamo,.... :o|o: x:Dx

Morgen škorpije... x:Xx xsrcx

En lep dan vsem... x:)x

Pri nas bo zgleda zares lep, čist jasno, sonce se sicerše ne vidi direktno, vrh hriba je pa že v soncu... :palec: x:px

Za nove službe, laufanje, vaganje itd... xwizardx xwizardx

Moja vaga sicer tehnično OK, samo imam na sumu da me sovraži... :o|o: :vragec:

Kaže neke čudne cifre ko gor stopim... :eek: :wOOt: :cry:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

yessssssssssssssssssss.......uspelo mi je :onfire: :onfire: :onfire: ......vsak dan bom v lj x^x ....nov job....

:xmas: :onfire: :flower: xmusicx xcheersx xcrossfingx xpartyx :detelca: xflowx

*lepo vas je videti vsake tolk časa :madpro:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

iiiiiiiii kozmična..... :2src: x:Xx

daaaaaannnnnnnnnnn........ xcivx

:2src: x:Xx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Amis, bravoooooooooooooooo :hepko: :hepko: :hepko:

pa pozdravček še vsem ostalim škorpijam pa azilantom x:Xx

mislim, kolk zna mularija raz****** :vragec: in to pri stvareh, ki so neizogibne oziroma nikakor ne morejo bit drugačne ... pa pri vsakodnevnem pregovarjanju in razlaganju istih stvari :o|o: pa to ne nek neumen otrok, ampak precej brihtna mula ... sem se že zjutraj zlajala nanjo :mad2: in zagrozila, da se končajo vse ugodnosti pa privilegiji (ki jih ima kot otrok s posebnimi potrebami ogromno, čeprav je večina res samo potuha in smiljenje xrolleyesx ), če mi še enkrat zasitnari z isto zadevo xcivx pomoje se mi je kar iz ušes kadilo, ker so njeni sošolci tud obnemeli :inocent: evo, sem se še tukaj zlajala ... jutri pa nov dan x:)x

Silki, tehtnico sem novo dobila za novo leto x:)x pa začuda (mislim, da je prvič v življenju, da se ne kregam z njo x:o)x ) še kar pravilno kaže ... je bla pa številka že v štartu prevelika x:Dx

Ksenia, ne sledim lih x:Ix :inocent: ampak za tole stezo bo že treba mal xwizardx x;)x

fajn se imejte ... je blo delovno popoldne (jutri bo pa tudi, pa še ene obiske dobim), se gremo crkljat in počivat x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

nič čarat, ma da jo do 7.30 dostavi...zakaj čarat? je pa težava čist na sistemu izvedljivosti dostave ... pa ne bom o tem na forumu ;)

am men se pa neke sanje uresničujejo... a ni to fajn. sej ni nič posebnega, ampak je pa fajn videt da moje pisarjenje dobiva končno podobo. Naj zasije :2src:

daaaaaaannnnnnnnnnn sco & azilanti...... xcivx

ksenč jutroooo xDDx ...pa ostalim tudi....

šla včer okrog 18ih v trgovino in pozdravila tako kot tle (daaaannnnnnn)....pa pravi trgovka: dober večer....js pa: a ja...sej res(pa vsa nasmejana zraven)....in ona: blagor vam....zdej pa ne vem al zarad dobre volje al zarad tega ker je bil zame pač še dan..... x:Dx

u glavnem: svet je lep... x:px ...še pogovor s trenutni šefom....pa tanovga poklicat....pol bom pa vedla za termin....yessss.....

ajd, mejte se srčki..... x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

mam :2src: sam placa v stanovanju pa ne... moj pizdi jst se pa zabavam... klinc če je vsa navlaka bo pa še tole... jeeee.... avgusta tečem na Zagorskem teku ;) en moj cilj za letos (sem ga zapisala da ne bom spet zatajila) dve leti se ga nisem udeležila ker smo bili ravno an morju, lani pa ker nisem bila pripravljena zarad operacije... sej res 16. bo en let od operacije ...

Daaaan gnezdo xsrcx

ah ja,...life je res cortig.... x;)x :palec:

Pa Amiska,...folk je običajno že zjutraj vsega naveličan,...tak da, čukast gledajo, ko se mu še zvečer nasmejiš....jh, fajn bejba xsrcx x:)x

Ksenč,...akcija :palec:

S.G.,...tvoja tehtnica verjetno ne kaže narobe,...samo ni se uspela tko hitro še sinhronizirat,...dej ji čas... x;)x x:Dx

Jest šla včeraj tudi po novo,...kaže isto kot tastara pred pol leta,...me pa zanima, kdaj bo mrklnila,...s tehtnicami očitno nisem kompatibilna,....ene mrknjejo,..pismu sam une na dveh nogah pa nočjo....no, enmal žlehnobe :o|o:

Alef, tvoja ima pa ziher napačne nastavitve veš,....verjetno kaže v funtih namest v kg,.... x;)x x:Dx

lep dan vsem,.. :detelca: xgoldfishx

.... xsingx xsingx

Tehtnice??? wtf xrolleyesx >_> jih imam na sumu, da me mal hecajo... o kakšni sinhronizaciji, pa moje sploh ne pokažejo niti najmanjšega namena sodelovanja, packe :mex:

*drgač pa *bro jutro vsem.

...lep dan vsem, danes Lj, ni kot meglenik :2src: upam, da se ne sfiži prehitro.

olala, Ksenija :palec: :palec: :palec:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

ksenč :palec: :palec: :palec: x:Xx

Dan cozmična x:)x

megla, pa tehtnice,...glih za vkup ja,.. xDDx

Daaaan gnezdo xsrcx

Alef, tvoja ima pa ziher napačne nastavitve veš,....verjetno kaže v funtih namest v kg,.... x;)x x:Dx

lep dan vsem,.. :detelca: xgoldfishx

.... xsingx xsingx

:eek:

To mi pa še na misel ni prišlo... x:o)x :o|o: x:Dx

Mi pa ni jasno zakaj tebi crkavajo... x8Dx

Te vage so narejene za 120, ene tudi za 140 kg... :eek:

Zdaj, ali vagaš več kot 140 ali pa skačeš nanje... x:px x:Dx x:Dx

Morgen strupki... x:Xx xsrcx http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a010.gif

punce hvala... :2src:

veliko zaslug za tole gre Alefu in njegovi ženki... forum niso samo posti v temah ;)

hvala vama Alef teb pa še za brco ;)

x:Dx

Vedno na uslugo... x:px x;)x

Ti samo povej če rabiš... x:Dx x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...