cosma 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Zdaj, ali vagaš več kot 140 ali pa skačeš nanje... hmmmm...a pol sm jst vidla samo 1/4 od Silki??? ne verjamem, da lahko toliko poskoči.Po moje je pa finta pri Silki, da se tehta na kuhinjski vagi, taki k jo imam jaz za 200 gr moke, 150gr sladkorja... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 hmmmm...a pol sm jst vidla samo 1/4 od Silki??? ne verjamem, da lahko toliko poskoči.Po moje je pa finta pri Silki, da se tehta na kuhinjski vagi, taki k jo imam jaz za 200 gr moke, 150gr sladkorja... To bo, sigurno... Ji je treba povedat da je kuhinjska samo do 3 kile... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 hmmmm...a pol sm jst vidla samo 1/4 od Silki??? ne verjamem, da lahko toliko poskoči.Po moje je pa finta pri Silki, da se tehta na kuhinjski vagi, taki k jo imam jaz za 200 gr moke, 150gr sladkorja... To bo, sigurno... Ji je treba povedat da je kuhinjska samo do 3 kile... ..svašta,..a na kuhinjsko se tlačim?!.....mater sem si všečččč.. jh, da svojih 179,5 cm okončin zrolam na par dm2,...yesss,...pa da mi zapovrh še glava na pultu ne ostane (ta je namreč zaradi vsebine najtežja),... ...jh, kaj sta mi polepšala dan... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Prišla repke pozdravt pa Kseniji čestitat.. bravo punca, way to go Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 mam sam placa v stanovanju pa ne... moj pizdi jst se pa zabavam... klinc če je vsa navlaka bo pa še tole... jeeee.... avgusta tečem na Zagorskem teku en moj cilj za letos (sem ga zapisala da ne bom spet zatajila) dve leti se ga nisem udeležila ker smo bili ravno an morju, lani pa ker nisem bila pripravljena zarad operacije... sej res 16. bo en let od operacije ... Pa odkar sva se midve prvič u živo srečale, ane Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 s tem da se tega jst ne spominjam glih najboljš mater sem fajn zgledala haha...Aliana, tnx... upam, da bo folku prinesla tisto kar želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Opala, Ksenia tole s knjigo je pa čist hudo pa pišeš se tko kt znani slo pravljičar (k ima odbito zunanjost-za slo.malomeščanstvo, sam pravljice so pa zakon ) ja, še trenažer, čist hudo, sam knjiga je boljša Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Opala, Ksenia tole s knjigo je pa čist hudo pa pišeš se tko kt znani slo pravljičar (k ima odbito zunanjost-za slo.malomeščanstvo, sam pravljice so pa zakon ) ja, še trenažer, čist hudo, sam knjiga je boljša hvala... knjigica tud meji malce na pravljičnost pa erotičnost, tko da bo ozkemu krogu všeč... spet hvala Alefu za podporo... hvala ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Opa Ksenia, zdej pa štekam odkod ta tvoja dobra volja zadnje dni. Super, čestitam! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 hvala, samo moja volja je bila tud pred to novico ista... neki drugega se mi dogaja... hm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 hvala, samo moja volja je bila tud pred to novico ista... neki drugega se mi dogaja... hm aja... ma neki se dogaja v glavnem... čuti se spremembo pri tebi... na boljše seveda Mogoče si pa zaštekala v katero smer je treba gledat. Ma kakorkoli, sm vesela zate! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Bravo, Ksenia :hepko: same dobre novičke v strupkih zadnje čase Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 a se lahko malo pohvalim? sej pol bom brisala, sam jst sem tko ponosna nase http://www.katr.si/ Ma dej, krasno!!! Kupim takoj - posvetilo napišeš, kajne! čestitam, Ksenija Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 seveda napišem posvetilo... pa hvala danes za obisk in oprosti ker sem ti razlila srce saj veš VK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Dobro jutro Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 daaaaaannnnnnnnnnn....... ksenč..... ....čestitkeeeeeeeeee...kolk se mi zdi fajn, da si speljala tole+vse ostalo kar še izvajaš/načrtuješ..... pa ostalim tudi...se mi zdi, da se kar dogajajo premiki.... sg...a bi se dalo še mal spat ?.... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Dobro jutro http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/020.gif Morgen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Dobro jutro Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 dan gnezdo Ksenia ... prvenec z naslovnico angelskih kril ... a knjigo sama naročim na spletu? ... in Amis ... nova služba ... čestitke obema :kiss: malo mi časa zmankuje ... celo dopoldne na fizioterapiji ... še dobro, da me nič več ne boli, ko mi krivijo prste :xx!: ... pa tri dobre knjige sem privlekla iz knjižnice ... dve že uničila drugače pa po starem ... čakam pomlad ... prve trobentice so že pognale vsem želim lep začetek tedna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 sg...a bi se dalo še mal spat ?.... komot bom pa zdejle kmalu vodoravno po celem dnevu letanja okol http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/020.gif Morgen... lahko noč pa kej lepega sanjajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
L.O.N.A. 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Jaz pa nisem škorpijonka, amapk sem v podznaku škorpijonka, eni pravijo, da je to skoraj isto..?! A je res? Ker jaz bi vseeno raje ostala malo levinja, potem pa ena škorpijonka...hehe A mogoče kdo pozna kakšne značilnosti, ono ta najbolj glavne za škorpijone v ascedentu, da vidim, če se kje najdem... Pa lep pozdrav vsem škorpijonom...aja pa levom tud Eh pa saj ste vsi kul, samo da se mamo luštno...čao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Jaz pa nisem škorpijonka, amapk sem v podznaku škorpijonka, eni pravijo, da je to skoraj isto..?! A je res? Ker jaz bi vseeno raje ostala malo levinja, potem pa ena škorpijonka...hehe A mogoče kdo pozna kakšne značilnosti, ono ta najbolj glavne za škorpijone v ascedentu, da vidim, če se kje najdem... Pa lep pozdrav vsem škorpijonom...aja pa levom tud Eh pa saj ste vsi kul, samo da se mamo luštno...čao Tule poglej... Astrodienst Ali pa tukaj... Lunin Net Bo dovolj? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 daaaaaaannnnnnnnnn....sco & azilanti..... pozdravčke vsem ......ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Dobro jutro vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 dan gnezdo pobrala nekje virus :xx!: ... pa ne računalniški čajček, lekadol in nazaj v posteljo naredite si lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.