Amis 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 klarus....plutko je car....pa še zelo temeljit je pri tem kar počne....boš vidla, ko bo konc...in ne boš hotla zamenjat za nazaj..... če niste še opazli: napoved je spet...... ....silki, že maš jutrajno dozo kave....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 Morgen... En azilant spet mal naokol... Vidim da nekatere mal planeti matrajo... Ne se sekirat, dokler vam kakšen na glavo ne pade je vse OK... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 Juuutro gnezdo Mam dozo kave,....tadruga doza v obdelavi... Jh, Klarus kar pogumno...plutko definitivno popuca,.....sam ne probej mu skrivat po predalih,.....bo odnesu nesnago,...sam boš tud brez pohištva ostala,....enostavno prepusti Ajd, grem kofi dokrajčit, ....za "čistke",...lep dan,...gibljive vitalne dele.....pa za vse ostalo potrebno... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 dan gnezdo nedelja bila super viruse uničila ... no ja ... malo sem jih tudi potalala ... zdaj zver nekaj smrka in kiha coprnico še kar muči prvinski nagon ... saj je boga če koga zanima avtogeni trening ... dobila v knjižnici ... dr. Delia Grasberger ... knjiga s priloženim cd ... super kot pravi Ksenia ... prav poseben dan vam želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 carica sem, majke mi... en puf sem se dokončno znebila... jessss... obresti so ble ubitačne... gremo dalje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 daaaaannnnnnnnnnn....... ksenč....yessssssss...ti si carica..... pa perešček tud prišel mal naokol.... gužva še kar naprej....sam se lažje spi...... ajd, šibam dalje....mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 carica sem, majke mi... en puf sem se dokončno znebila... jessss... obresti so ble ubitačne... gremo dalje kak fajn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 se strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 življenje obračam, počasi ampak vztrajno... predvsem pa pozorno izbiram misli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Daaaaan vsem fuf,...PRIDNE babe,...vse po vrsti Jeti,..nova ikonca,...všeč.. lep dan vsem v gnezdu,...vključno z azilanti... ..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Škorpije... Naj vam bo dan lep... Sonca se sicer ne vidi, ampak je... Eni tu gor nekaj o obračanju... Meni je všeč tale rek o življenju(ne vem kdo je avtor)... Imaš samo dve možnosti - ali ti jahaš življenje, ali pa ono jaha tebe. Ena tu gor se vedno bolje drži v sedlu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 daaannnnnnnnn....... o perešček si me narežal s tistim izrekom..... dans en $#!&$&!%/!#&¨/ sestanek......ma ja, eni so otročji...ne glede na leta in službeni položaj....sam ok, če ni hujšga.... ....edin mal sumim, da bi znala zobarja zamudit....grrrrr....ga bo treba poklicat, pa se zment za rešitev......drgač pa kul...... pozdrave, pobože, popihe.... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 daaannnnnnnnn....... o perešček si me narežal s tistim izrekom..... pozdrave, pobože, popihe.... ajd, mejte se...... Je pa treba upoštevat da ko začneš jahat, večkrat tudi padeš iz sedla, vsaj na začetku... Dokler se te konj ne navadi, in ti njega... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 jutro...upam, da mi danes uspe post... zanimivo kako okolica sprejema mojo očitno drugačno vedenje, kako bi jim ustrezalo da se mi sedlo sname ampak trenutno sem kar zasidrana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Daaaaan v gnezdu jahanje na sporedu?!.. med jahači je itak v veljavi slogan,.....kdor nima jajc, da bi jahal čez ovire,..čez drn in strn (military),....jaha parkur,...kdor pa še za to nima jajc,...jeh,...pol smo pa fensi dresuraši... ...v real life si pa sami prevedite... lep dan gnezdo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 jutro...upam, da mi danes uspe post... zanimivo kako okolica sprejema mojo očitno drugačno vedenje, kako bi jim ustrezalo da se mi sedlo sname ampak trenutno sem kar zasidrana Pa... ...ko si enkrat v sedlu je treba tudi uzde trdno držat... Potem te nič ne more snet iz sedla... Daaaaan v gnezdu jahanje na sporedu?!.. med jahači je itak v veljavi slogan,.....kdor nima jajc, da bi jahal čez ovire,..čez drn in strn (military),....jaha parkur,...kdor pa še za to nima jajc,...jeh,...pol smo pa fensi dresuraši... ...v real life si pa sami prevedite... lep dan gnezdo Obstaja še ena kategorija poleg navedenih... Kidanje gnoja... Za tiste ki sploh nimajo jajc... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 dan gnezdo jahanje pa obvladam ... čeprav se konjev bojim ... v otroštvu z mami komaj ušli podivjanemu konju stari ata je bil mizar ... mi je naredil gugalnega-konjička ... ni bil lep kot ta ... a je služil svojemu namenu podobnega se tudi spomnim stric je imel v štali Vranca ... delovni konj ... lep a isker in svojeglav ... enkrat bi kmalu padla z lojternika ... tako, da sem raje peš hodila v senožeti in se držala čim dlje od njega na dopustu v Črni Gori sem jahala magarca v Lipici so mi bili najbolj všeč žrebički enkrat me zver na poti iz morja peljala na Planino ... tam imajo islandske konje ... manjše in po naravi bolj mirne ...pa ni bilo nič z jahanjem, ker je bilo zaprto tako, da zajaham ... kaj drugega lep, sooončeeen dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Pa... ...ko si enkrat v sedlu je treba tudi uzde trdno držat... Potem te nič ne more snet iz sedla... Obstaja še ena kategorija poleg navedenih... Kidanje gnoja... Za tiste ki sploh nimajo jajc... ...pa "perjad" se itak najbolje "doma" počuti.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 http://www4.slikomat.com/08/0123/gtx-cockwa.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Dannn Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Dober jutr... http://www.smilieportal.de/smilies/sport/46.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 ha ha ha....brala včerajšnje komentarje..... da ne pozabim na vljudnost:.......daaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...... že zjutraj nardila eno kljukico.....bla v lj.....zdej pa dalje premetavat stvari po compu.....četrtek je že....najraj bi se zmenla, da bi dnevu tazgornji dodali še kakšno urco al dve.....silki, če skup napiševa peticijo, se naju morda usmilijo....zaspala na kavču včer....in skor celo noč prespala sede.....pol se pa zbudila ob 4ih budna ko zajc in v akcijo.....jh, sister pravi, da mam nemogoče spalne navade.....men pa kr paše...... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 dan gnezdo ... še en sončen dan ... too ... že delam načrte kje in kako se bom stepala ... sama ... coprnica še kar samo "cahna in laverje išče" ... in to same ovčarje ... nemške, beljgiske ... tisto majhno kar mimo prileti ne šmirgla 5posto Alef ... pa bi si res lahko omislil kakšnega konjička ali pa Amis ... mene tudi on pol štirih vrglo pokonci ... brihtna kot zajc ... sem šla v l.vodnik gledat ... bil prisoten nemir v ozračju ... sem malo igrice igrala na compu ... ob 5h me je pa zvilo in nazaj naredite si prekrasen dan po kitajcu sem dvojni konj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.