Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>OK. MIsoni ti dopoldan ne, pa pon.čet.ne,.....tinal tud do 16 ne, Valkira pop. ne , ....jest tor.sre, ne (jahamo), pon čet pa tud ne kikbox, no pa urnik yoge, pa crklanje mojga pa ......predlagam kr 1.nov. sam britof določte!...pa vsaka svojo flašo s sabo! Sej ponedeljek lahko, sam okol 20ih. crklanje določenih bo že počakal, zdej mamo škorpijonski večer! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Kaj to? Kaj to? A se dobimo? Bojo tortice? Mljask. Jst tud pridm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>OK. MIsoni ti dopoldan ne, pa pon.čet.ne,.....tinal tud do 16 ne, Valkira pop. ne , ....jest tor.sre, ne (jahamo), pon čet pa tud ne kikbox, no pa urnik yoge, pa crklanje mojga pa ......predlagam kr 1.nov. sam britof določte!...pa vsaka svojo flašo s sabo! jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, za moj rojstni daaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sam ne bom v LJ.a sem napisala, da v pondelk ne morem? pardon v torek in čet ne morem,v pondelk fuuul lahko, sam tale pondelk po 19:00, ker mam frizerja (mi na dom pride, pa še prov pocen je in fenomenalno striže) Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, za moj rojstni daaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sam ne bom v LJ.a sem napisala, da v pondelk ne morem? pardon v torek in čet ne morem,v pondelk fuuul lahko, sam tale pondelk po 19:00, ker mam frizerja (mi na dom pride, pa še prov pocen je in fenomenalno striže) A ti maš tud v pon. frizerja??? hahaha Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bojo tortice? Mljaskglej jih dvojcke povrsne!!!pod razno ne Pikica, pejte v tehtnice s takimi gresnimi. :xx!: a tko pol Silki... uh moram mal nastudirat tele vase skedzuele. Misoni, jaz sem tud taka (po drugi strani, ce sama meckam, je ok, sam ce pa drugi) - tud men dol pade hitr. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sej ponedeljek lahko, sam okol 20ih. crklanje določenih bo že počakal, zdej mamo škorpijonski večer! sem odločno za ponedeljek on 20:00 kje? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>glej jih dvojcke povrsne!!!pod razno ne Pikica, pejte v tehtnice s takimi gresnimi. :xx!: Kaj? Če sploh ne vem, za kaj se menjo? Sm sam vidla neki o enih torticah in valda se prec zravn uštulim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>glej jih dvojcke povrsne!!!pod razno ne Pikica, pejte v tehtnice s takimi gresnimi. :xx!: a tko pol Silki... uh moram mal nastudirat tele vase skedzuele. Misoni, jaz sem tud taka (po drugi strani, ce sama meckam, je ok, sam ce pa drugi) - tud men dol pade hitr. hmnja. a sva si malo podobni? pol se pa ponavad še jezimo na tiste ki kao mečkajo, ane??????? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ej, Jst lahko tut popoldne (razen TOR in ČET)... Najboljš, se dve dobita in povesta kdaj pol pa tut ostale pridejo če majo cajt in če hočjo.Druač pa, kaj jutr delate? Bi šla mal po dolgem cajtu žurat pa una moja žurerka (prijateljica s katero hodim ven, ostale so penzionistke in nergačice) neki štrajka.Evo zdej pa poslušte!Misoni pa jz se dobiva v ponedeljek ob 20ih.Upam da boste tud ostale prišle. Lokacija je še odprta, ker pa smo skor vse iz LJ (vsaj mislm) bi bil lahko npr. Klub 300- bowling v Dravljah.Kaj pravte?Pište meni na OS- lahk date tud cifre, pa vas pokličem glede lokacije al pa če bo kakšna sprememba. Zdej pa prosm komentarje! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj to? Kaj to? Bojo...mljask.... ...bo, bo (menda).....sam... čipke Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ti maš tud v pon. frizerja??? hahahajp, bom spet lepaaaaa Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 A dvojčice tud lohk pridejo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo zdej pa poslušte!Misoni pa jz se dobiva v ponedeljek ob 20ih.Upam da boste tud ostale prišle. Lokacija je še odprta, ker pa smo skor vse iz LJ (vsaj mislm) bi bil lahko npr. Klub 300- bowling v Dravljah.Kaj pravte? Pište meni na OS- lahk date tud cifre, pa vas pokličem glede lokacije al pa če bo kakšna sprememba. Zdej pa prosm komentarje! sem za! a me bos pobrala tinal? al jaz tebe? ker cist tocno z nasega konca pa ne znam tja pridt. jaz bi sla okol cele LJ, da pridem tja. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A dvojčice tud lohk pridejo? a maš kej v škrpjonu???? drugač NE! hehe, joke!!! VALDA DA PRID ŠE TI! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo zdej pa poslušte! bi bil lahko npr. Klub 300- bowling v Dravljah.Kaj pravte?dbest, men je vsec, je zlo bliz mene... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Itak misoni! ni panike.Zmente se, pa mi pište, jz grem zdele iz službe počas... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> a maš kej v škrpjonu???? drugač NE! Misoni, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 qlv pondelk! ob 20:00 ali 21:00 (Valkira, ti sam prid, eno uro pa valda, da bomo lahko čvekale in te počakale)v bowlingu!me smo carice! ane? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Sm šla prec ščekirat....uran in VII hiša....juhu, pol pa lohk pridm. A bojo tortice??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej nehte tok hitr oflat, k pol jst po tipkovnici tovčem pa se ful motm.Ponedeljek ob 20h Dragi ma popoldne, tko da morm jst tamalga uspavat... Lahko pa pridem mal kasneje ob 21h!!!(Boh-ved kva ste se že medtem ko jst to pišem zmenile)Itak da bomo takrat še tm! Pridte pač, ko lahko, sam ne mi zdej res en po en kapljat vsako uro! x!x Alo, cifre mi na OS napište, da se naumo lovil pol k čudaki, za vsak slučaj.... Pa da vidm približno cifro kok nas bo anede, da mal rezerviram, če bi slučajno znala bit gužva! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Misoni, Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 jaz po mojem pridem. javim cifrco. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm šla prec ščekirat....uran in VII hiša....juhu, pol pa lohk pridm. A bojo tortice??? Pikica, evo jo dobiš že zdele.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz po mojem pridem. javim cifrco. ql! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pikica, evo jo dobiš že zdele.... Klinc, pa taka fejk torta. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.