silki 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Hihihi,.....sorči Amis,...sam predlog za peticijo me je v smeh spravil,...khm,... na, pa maš tudi ti Einstianovonebodigatrebaneelastiko.... , sicer pa veš kaj,....eni že zdej ne vejo kaj s svojim časom počet,...veš koliko bi se povečal obseg psihoigric.... Jeti,..kaj?? a fajttt,...jest tuddd....no, bi tudi,...pa se neče noben z mano... .... a tak, ti dvojna kobila (Valkira tudi semizdi),..jh, jest imam pa dvojni mačji kožuh.. Alef pa že navsezgodaj v polnem galopu... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 hi-hi ... Silki ... "stepala" v naših krajih ne pomeni pretepala ampak potepala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 hi-hi ... Silki ... "stepala" v naših krajih ne pomeni pretepala ampak potepala ježeš, kaj morem,..najprej na tovrstno pre - ventivo pomislim samo tudi potepanje ni švoh izbira....fajn,...upam, da si si dobro kožušček prezračla... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 bemtiš in relativnostna teorija..... ko sta vedve bejbe glih pr "tepanju".....sem bolj na volji za POtepanje kot PREtepanje......vreme je pa dans čist ...... jeti, kao je z nemirom ne bi vedla....trenutno pa mal čutim, da sem že skor 10 ur budna....eno majhno kitico bi oddremala.....če bi se dalo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Amis ... vem, da si preživela Silki ... potep je bil super ... jutri ponovim ... pa še parkrat ... najmanj do nedelje nekaj me ikonce matrajo ... zimski kožuh sem slekla ... tista zverinica mi glih ne paše ... čeprav zeeelooo simpatična ... sem se dala v staro poletno opravo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 daaaaannnnnnnnnn......... jeti.... ...a kr u poletno opravo......pr nas je -5......drgač nas pa tle ene par že pošteno cedi sline po pomlad/poletje varianti..... ....bemtiš, mal sem ti fouš za potepanje....sam itak, da ti privoščim.... pozdravčke vsem....ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 Ojla, daaan gnezdo Jeti super za potepanja,....uživej,..privoščim....fovš pa jest tud,...čist mal Jest nimam šans z potepanja,...razen, če šteje potepanje po bukvah... P ikonce tudi mene matrajo zadnje čase,....pa mi tudi nobena ne sede,...bila ena še kar všeč, "tip z zvozlanimi nogami",...najverjetneje bom kar na orla nazaj presedlala...hm Amiska, ja tudi mene mika pomlad,...še malo... lep dan vsem in ostanite v sedlu... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 jutro... punce še prej bo mraz udaru, potem bo šele čas za pomlad (sam jst bi jo tud ) po potepanje, pa opazovanje vsega okrog sebe... gledam zdejle tule okrog sebe pa mi pogled ni všeč nič grem fatirat... mejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 dan gnezdo bemo ... še kar se mi vrti ... ma je bil dober in močan ... samo malo preveč ga je bilo ... vina ne-ne ... samo ikonco sem dala v poletno varianto ... drugače še kar dobro odeta laufam okoli pri nas imajo narcise in vijolice ža mlade liste ... škoda, ker mraz bo pa še sigurno stisnil jst grem pa kar prec župo kuhat ... za arcnije naredite si lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 Morgen strupki... Danes mal vampirsko gledam, mi je spanec nekam pobegnil... Drugače pa trdno v sedlu... Jeti... Da bo ratala dobra župca... Pa da bo prijela... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a060.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 tako....zdej pa domov......enkrat ob čist spodobni uri...... pa čist mičken petkov sindrom mam..... ajd, mejte se....pa čim lepši vikend..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2008 Prijavi Deli 26. januar 2008 no pa dejmo, gremo delat.... vem da bo luškana sobota mejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2008 Prijavi Deli 26. januar 2008 daaaaaannnnnnnnnn.......... deteeeeeeee...... kaj je lep dan ....sonček .......mejte se nadfajn..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2008 Prijavi Deli 26. januar 2008 očitno danes nisem dobro sedlo pričvrstila,vendar se trudim da ne padem...prav zavestno grem v drug film... v film hvaležnosti... službica minila, pospravljat se mi ne ljubi...grem navijat za punce, potem malo pospravit, jutri pa v hrib... moram... nato k mami... mami in mala sta razlog za nedobro pričvrščeno sedlo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. januar 2008 Prijavi Deli 26. januar 2008 očitno danes nisem dobro sedlo pričvrstila ,vendar se trudim da ne padem...prav zavestno grem v drug film... v film hvaležnosti... službica minila, pospravljat se mi ne ljubi...grem navijat za punce, potem malo pospravit, jutri pa v hrib... moram... nato k mami... mami in mala sta razlog za nedobro pričvrščeno sedlo... Padanje spada zraven ko se učiš jahat, brez tega žal ne gre... S tem se naučiš tudi tega da je vedno preden zajahaš treba preverit če je sedlo dobro pritrjeno... Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 in kdaj po tvoje razjahaš? dobro jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 in kdaj po tvoje razjahaš? dobro jutro dobro jutro, Ksenija in ostali Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 in kdaj po tvoje razjahaš? dobro jutro Ko te začne rit bolet ali pa ko ti crkne konj... Ko se naveličaš jahat... Ko tebi tako paše... Važno je da ko si v sedlu, trdno držiš uzde, da ti konj ne zbezlja... In če vseeno padeš kdaj dol, da hitro zlezeš nazaj... Morgen repki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 zasavka Alef in če je tvoj iskrivi čudoviti žrebec življenje samo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 zasavka Alef in če je tvoj iskrivi čudoviti žrebec življenje samo Saj o življenju govorimo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 no in jst se ne naveličam življenja, torej sem skoz v sedlu sam včasih konjička pustim da gre po svoje in se predam opazovanju okolice, sebe in uživam tako če sem sama lkot če se mi pri ježi pridružijo drugi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 no in jst se ne naveličam življenja, torej sem skoz v sedlu sam včasih konjička pustim da gre po svoje in se predam opazovanju okolice, sebe in uživam tako če sem sama lkot če se mi pri ježi pridružijo drugi To je to... Ko konja enkrat naučiš, ko se ga navadiš in on tebe, potem ga lahko pustiš da gre sam... Ker bo šel točno tam kjer tebi paše... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 daaaaannnn............ he he...čist in popolnoma jasno je, zakaj smo pereščka posvojili v gnezdu..... ksenč, ti pa itak mojstrsko obvladuješ.... mislim, da se bom spravla mal fatirat....sej navdušenja ni pretiranga, sam vseen...... ....... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 Ksenč je danes izvedela zelo dobro novico... tko da zdejle sem prav z užitkom pasem mojega prečudovitega žrebca in uživam mimogrede, hvala vam, vem da ste eni izmed tistih ki ste mi izkazali na poseben način prijateljstvo,... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Dobro jutro, strupenjače ... mal manj strupeni pa seveda tud tole jutranje vstajanje pr nas obvladajo samo mački ... men še ne gre lih dobr pa nas čaka še en precej divji teden, tko da en lep teden s super novičkami vsem ... pa brez kakšnih nepotrebnih virusov Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.