Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

daaaaaaannnnnnnnn........ xcivx

iiiii ksenia....super za novico.....ful privoščim žrebcu, da uživa..... :onfire:

sg....lepo, da se pofočkaš.... xDDx .....naj bo teden brez zapletov, če bo že divji..... xwizardx

bil lep dan včeraj..... x:px ....ha, ta teden grem na jogo.....v upanju, da se mi bo uspelo najprej zavozljat in pol še odvozljat..... xOOx :fiju: ....sicer pa science fiction scena...... x:Dx ......

ajd, mejte se max fajn...... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Dobro jutro strupeni, nestrupeni, jezdeci in konji, zavozlani in odvozlani... x:Dx x:Xx xsrcx

Jutranje vstajanje meni funkcionira kar v redu... x:px x^x

Edino Tedi me mal zajebava... :vragec:

Se je navadil da gre ven opravit svoje točno takrat ko imam prvi jutranji kofe na mizi... :wOOt: :o|o: x:Dx

Uspešno vozlanje, jahanje in ostalo, pa lep dan vsem... x:Xx xsrcx

http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/k010.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pozno dobro jutro vsem x:)x

Da ne bo takoj fovšija glede vstajanja,....sem bila zgodnja, samo do pc-a mi ni uspelo pridet :o|o: x;)x

Nice včerajnšnje popoldne x;)x x:)x

Amiska, brez skrbi glede vozlov,... tudi gordijski so rešiljivi... xDDx x;)x

Fajn za pašo Ksenč :palec:

Joj, Alef,...jest bi Tedija zih v kavo namočila... :sori: x:Dx

Sg xsrcx

dete.. x:Xx

pa lep dan :detelca: xgoldfishx xwizardx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Pozno dobro jutro vsem x:)x

Joj, Alef,...jest bi Tedija zih v kavo namočila... :sori: x:Dx

pa lep dan :detelca: xgoldfishx xwizardx

x:Dx x:px

Jaz bi ga tudi, samo nimam tako velike šalce da bi 40+kilskega psa not namakal... :o|o: x:Dx

Pa še zelo vprašljivo je kdo bi bil pri tem opravilu bolj namočen... x8Dx :inocent:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

daaaaannnnnnnnnnnnnn......... xcivx

ne bomo s kmetijstvom in namakalnimi sistemi danes..... x;)x ....obeta se sonček.... x:px

ajd, mejte se.... x:Xx

Jutroooo x:)x

:detelca: xgoldfishx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Guest Jeti

dan gnezdo :flower:

samo toliko, da povem, da sem še živa x:Dx x:o)x

vikend bil xsuperx

včeraj sem bila pa sama sebi v napoto xrolleyesx :xx!:

sončen dan vsem :detelca:

daaaaaaannnnnnnnnn........ xcivx

službena gužva še kar naprej....pa še na teren dans......mejte se max fajn...... :palec:

čau čau.... x;)x

Daaan x:)x

Gnezdo v ilegali :o|o: x:)x

:detelca: xgoldfishx

ahoj... moram povedat da občudujem od tamale asc v vašem znamenju... celo tekmo presedi (če se spomnite kolk sem navdušeno pisala o zabitih golih, akcijah, trmi na igrišču), po operaciji zanjo ni mesta v ekipi očitno... no in sedaj sedi s praznim pogledom in spodbuja dekleta... in meni se trga srce... to je edino akr me še spravi iz sedla... bolečina male

... to je edino akr me še spravi iz sedla... bolečina male

Nak, Ksenč,....ravno zato ostani čvrsto v sedlu,....ohrani ravnotežje, da boš prenesla, ko se bo naslonila nate, če bo to potrebovala.

:detelca: xgoldfishx xsrcx

ja vem... ampak ne znam ji svetovat... rokomet je njeno življenje in jemljejo ji ga.. pogovorila sem se jaz sama... ne pomaga... težka šola zanjo... sama bi že pred časom odnehala... naj povem da naš trener ne pozna menjave... da zaupa samo 6 igralkam... da na treningu sedi in opazuje dekleta s katerimi je toliko časa igrala skupaj in se baje s tem uči kako se igra rokomet...občudujem jo...

hvala

Nak, Ksenč,....ravno zato ostani čvrsto v sedlu,....ohrani ravnotežje, da boš prenesla, ko se bo naslonila nate, če bo to potrebovala.

:detelca: xgoldfishx xsrcx

:palec: :palec: :palec: ....se strinjam in pridružujem.....mulci to ful čutijo in vejo, kdaj sta ravnotežje in trdnost iskrena.....vredno je....

sicer pa pofočk....več drugič....šibam na kapučin in nikotinsko dozo za malico..... x;)x

Guest Jeti

dan gnezdo :flower:

včeraj zvečer se zasedela pred pc-jem ... tarok in bla-bla-bla :2src: ... danes pa čisto povožena :xx!:

kuham repo in pečenice :yumy: ... starša prineseta krofe :vio:

Ksenč x:)x ... pošiljka še ni prišla :sori: ... za Tami xwizardx

vsem en lep debel četrtek :detelca:

Guest Jeti
Jeti vem... tud pri meni nič novega... čeprav če sem odkrita me mineva da se grem tole... preteklost je za v preteklost pa še všeč mi ni več ;)

zakaj pa ne povprašaš?

je pa del tebe ... preteklost gor al pa dol ... saj lahko začneš pisati naslednjo x;)x x:px

počakam še do sobote xcivx

daaaannnnnnnn.......................... xcivx

joj, dete, js čist ubrisane asociacije dobivam na temo pokopališča za ljubljenčke..... x:Dx x:Dx ...a je mogoč luna v sco danes..... :inocent: ..........

sicer pa prežvela jogo.....musklfiber je minil....procesi lepo laufajo naprej.....kot se tud spodobi.....mehaniku grem račun plačat dans......včeraj zamenjal zobati jermen, pa še vse ostale.....in take reči.......volje sem pa take: xsurprisex xsingx

ksenč....je že nov projekt na vidiku?...... xcrossfingx

ajd, mejte se...... x;)x

Strupki... x:Xx xsrcx

Lep dan vam želim, pa da se musklfiber pozdravi, tistim ki ga imajo... x:Dx x;)x

Ksenia... xwizardx :palec: x:Xx

Dobro jutro vsem x:)x

hm, men so pa britofi všeč,...že od malih nog,...sploh tisti stari,..imajo pridih "patine",... x:px x:Dx

Amis,...sam da procesi laufajo... x;)x xsrcx

vsem en lep dan... :detelca: xgoldfishx xwizardx

dete.. x:Xx

Tedi je pa tudi že "okofentkan".. x:Dx

aja

Ksenč, teb še posej,...da zdrži podsedelni pas,... :detelca: xgoldfishx xsrcx

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Neko zatišje tu noter... :o|o: x?x

Luftar spet v akciji... :palec: x^x

Tedi tud danes "odkofetkan"... :o|o: :vragec: x:Dx

In to trikrat... :wOOt: :devil:

Ena psica se goni nekje v vasi, pa mora mal večkrat ven... :inocent: x:px x;)x x8Dx

dan :2src:

Silki hvala

danes zadnji dan priprav... jutri odpotuje... 14 dni ali več.

Jagode jem, uživam. Čez pol ure imam frizerja, luna gor al pa dol... tole bo treba malce okrotit... a sem povedala da sem po 15 letih začutila zadnjič veter v laseh ;) nor občutek, če imaš popolnoma kratke kot sem jih imela sama, pozabiš na ta občutek. Še kakšna dva meseca pa bo tista moja kjut frizurca moja frizurca ;)

am, nore sanje sem imela... sem zaznala kot eno opozorilo, da bom opazovana... haha, jst lahko postanem nevidna. bogi tipi, kolk majo težav, več kot moj... me bodo pazili, baje vsi... blablabla... tamala ma tekmo danes, ne bom šla zraven, se mi zdi, da moram njenega konja njej prepustit. Jo občudujem... včeraj imela inštrukcije za ang. a je 12.5 eur velik za eno uro? sem si kupila mandljevo olje za razvajanje, sem šla v primerno temo pa sem se izgubila... za telebenae.press v teh stvareh, bi bilo potrebno bolj podrobno razložit... kupiš potem vzameš v roke stekleničko, vanjo nakapaš 5 sončnih iskric... pa tko ne... joj kaj sem zadnjič eni stranki izjavila (zelo uradni osebi mimogrede) da ne more kapce kupovat brez glavce... tip se je začel sam režat pa se je obrnil kao da bo še mal pogledal... drug pa pravi da rabi robčke, da bodo dost vlažni, jst pa pol, pa upam da bo tole dvolj vlažno... mislem, najboljš da za nekaj časa utihnem ;)

v glavnem danes ne galopiram ;)

mejte se...

ubogi tedi ;)

aja Jeti, javi če kaj izveš ;)

ksenč....je že nov projekt na vidiku?...... xcrossfingx

sem razmišljala o tem ali si mi res tole vprašanje zastavila al se mi je sanjal... zadnje čase imam odbite sanje... danes sem neki cigane sanjala... nemaveze

am ne ni... čeprav se spogledujem z mislijo ker sem stari projekt prerasla... mogoče bi nastal Bluz življenja ;) nekaj v smislu kar nastaja v mojem blogu združeno... ma ne vem od kar sem na forumu nastajajo sam posti nič drugega ;)

aja definitivno me je preveč poštucu... če me ne bi bila že zelo blizu cilja smrk...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...