Amis 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 daaaaaaannnnnnnnn........ iiiii ksenia....super za novico.....ful privoščim žrebcu, da uživa..... sg....lepo, da se pofočkaš.... .....naj bo teden brez zapletov, če bo že divji..... bil lep dan včeraj..... ....ha, ta teden grem na jogo.....v upanju, da se mi bo uspelo najprej zavozljat in pol še odvozljat..... ....sicer pa science fiction scena...... ...... ajd, mejte se max fajn...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Dobro jutro strupeni, nestrupeni, jezdeci in konji, zavozlani in odvozlani... Jutranje vstajanje meni funkcionira kar v redu... Edino Tedi me mal zajebava... Se je navadil da gre ven opravit svoje točno takrat ko imam prvi jutranji kofe na mizi... Uspešno vozlanje, jahanje in ostalo, pa lep dan vsem... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/k010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Pozno dobro jutro vsem Da ne bo takoj fovšija glede vstajanja,....sem bila zgodnja, samo do pc-a mi ni uspelo pridet Nice včerajnšnje popoldne Amiska, brez skrbi glede vozlov,... tudi gordijski so rešiljivi... Fajn za pašo Ksenč Joj, Alef,...jest bi Tedija zih v kavo namočila... Sg dete.. pa lep dan Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Pozno dobro jutro vsem Joj, Alef,...jest bi Tedija zih v kavo namočila... pa lep dan Jaz bi ga tudi, samo nimam tako velike šalce da bi 40+kilskega psa not namakal... Pa še zelo vprašljivo je kdo bi bil pri tem opravilu bolj namočen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 daaaaannnnnnnnnnnnnn......... ne bomo s kmetijstvom in namakalnimi sistemi danes..... ....obeta se sonček.... ajd, mejte se.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Jutroooo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 dan gnezdo samo toliko, da povem, da sem še živa vikend bil včeraj sem bila pa sama sebi v napoto :xx!: sončen dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 daaaaaaannnnnnnnnn........ službena gužva še kar naprej....pa še na teren dans......mejte se max fajn...... čau čau.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Daaan Gnezdo v ilegali Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 ahoj... moram povedat da občudujem od tamale asc v vašem znamenju... celo tekmo presedi (če se spomnite kolk sem navdušeno pisala o zabitih golih, akcijah, trmi na igrišču), po operaciji zanjo ni mesta v ekipi očitno... no in sedaj sedi s praznim pogledom in spodbuja dekleta... in meni se trga srce... to je edino akr me še spravi iz sedla... bolečina male Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 ... to je edino akr me še spravi iz sedla... bolečina male Nak, Ksenč,....ravno zato ostani čvrsto v sedlu,....ohrani ravnotežje, da boš prenesla, ko se bo naslonila nate, če bo to potrebovala. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 ja vem... ampak ne znam ji svetovat... rokomet je njeno življenje in jemljejo ji ga.. pogovorila sem se jaz sama... ne pomaga... težka šola zanjo... sama bi že pred časom odnehala... naj povem da naš trener ne pozna menjave... da zaupa samo 6 igralkam... da na treningu sedi in opazuje dekleta s katerimi je toliko časa igrala skupaj in se baje s tem uči kako se igra rokomet...občudujem jo...hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Nak, Ksenč,....ravno zato ostani čvrsto v sedlu,....ohrani ravnotežje, da boš prenesla, ko se bo naslonila nate, če bo to potrebovala. ....se strinjam in pridružujem.....mulci to ful čutijo in vejo, kdaj sta ravnotežje in trdnost iskrena.....vredno je.... sicer pa pofočk....več drugič....šibam na kapučin in nikotinsko dozo za malico..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 sem ravno nekaj dodala...hvala vama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 dan gnezdo včeraj zvečer se zasedela pred pc-jem ... tarok in bla-bla-bla ... danes pa čisto povožena :xx!: kuham repo in pečenice ... starša prineseta krofe Ksenč ... pošiljka še ni prišla ... za Tami vsem en lep debel četrtek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Jeti vem... tud pri meni nič novega... čeprav če sem odkrita me mineva da se grem tole... preteklost je za v preteklost pa še všeč mi ni več zakaj pa ne povprašaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Jeti vem... tud pri meni nič novega... čeprav če sem odkrita me mineva da se grem tole... preteklost je za v preteklost pa še všeč mi ni več zakaj pa ne povprašaš?je pa del tebe ... preteklost gor al pa dol ... saj lahko začneš pisati naslednjo počakam še do sobote Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 daaaannnnnnnn.......................... joj, dete, js čist ubrisane asociacije dobivam na temo pokopališča za ljubljenčke..... ...a je mogoč luna v sco danes..... .......... sicer pa prežvela jogo.....musklfiber je minil....procesi lepo laufajo naprej.....kot se tud spodobi.....mehaniku grem račun plačat dans......včeraj zamenjal zobati jermen, pa še vse ostale.....in take reči.......volje sem pa take: ksenč....je že nov projekt na vidiku?...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Strupki... Lep dan vam želim, pa da se musklfiber pozdravi, tistim ki ga imajo... Ksenia... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Dobro jutro vsem hm, men so pa britofi všeč,...že od malih nog,...sploh tisti stari,..imajo pridih "patine",... Amis,...sam da procesi laufajo... vsem en lep dan... dete.. Tedi je pa tudi že "okofentkan".. aja Ksenč, teb še posej,...da zdrži podsedelni pas,... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 Morgen strupki... Neko zatišje tu noter... Luftar spet v akciji... Tedi tud danes "odkofetkan"... In to trikrat... Ena psica se goni nekje v vasi, pa mora mal večkrat ven... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 dan Silki hvaladanes zadnji dan priprav... jutri odpotuje... 14 dni ali več. Jagode jem, uživam. Čez pol ure imam frizerja, luna gor al pa dol... tole bo treba malce okrotit... a sem povedala da sem po 15 letih začutila zadnjič veter v laseh nor občutek, če imaš popolnoma kratke kot sem jih imela sama, pozabiš na ta občutek. Še kakšna dva meseca pa bo tista moja kjut frizurca moja frizurca am, nore sanje sem imela... sem zaznala kot eno opozorilo, da bom opazovana... haha, jst lahko postanem nevidna. bogi tipi, kolk majo težav, več kot moj... me bodo pazili, baje vsi... blablabla... tamala ma tekmo danes, ne bom šla zraven, se mi zdi, da moram njenega konja njej prepustit. Jo občudujem... včeraj imela inštrukcije za ang. a je 12.5 eur velik za eno uro? sem si kupila mandljevo olje za razvajanje, sem šla v primerno temo pa sem se izgubila... za telebenae.press v teh stvareh, bi bilo potrebno bolj podrobno razložit... kupiš potem vzameš v roke stekleničko, vanjo nakapaš 5 sončnih iskric... pa tko ne... joj kaj sem zadnjič eni stranki izjavila (zelo uradni osebi mimogrede) da ne more kapce kupovat brez glavce... tip se je začel sam režat pa se je obrnil kao da bo še mal pogledal... drug pa pravi da rabi robčke, da bodo dost vlažni, jst pa pol, pa upam da bo tole dvolj vlažno... mislem, najboljš da za nekaj časa utihnem v glavnem danes ne galopiram mejte se... ubogi tedi aja Jeti, javi če kaj izveš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 Še v vašem gnezdecu pustim ... pa lep vikend vam zaželim Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 hvala Ale pismo me j poštucu naslednji mesec baje dobi moja frizurca že končno podobo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 ksenč....je že nov projekt na vidiku?...... sem razmišljala o tem ali si mi res tole vprašanje zastavila al se mi je sanjal... zadnje čase imam odbite sanje... danes sem neki cigane sanjala... nemaveze am ne ni... čeprav se spogledujem z mislijo ker sem stari projekt prerasla... mogoče bi nastal Bluz življenja nekaj v smislu kar nastaja v mojem blogu združeno... ma ne vem od kar sem na forumu nastajajo sam posti nič drugega aja definitivno me je preveč poštucu... če me ne bi bila že zelo blizu cilja smrk... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.