ScorpioGirl 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 Jagode jem, uživam.fouššššššš bi tud jagode jst tud sanjala ful žive sanje dons ... grem gledat, če je kšna luna sem se samo pofočkat pršla preden grem vodoravno lep večer pa krasen teden strupkom, azilantom in posvojenčkom x:Xx Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 dobrojutrodoberdan... kak ste kaj grem malce zapravljat za dušo, se nej preveč, kakšne jagode, pa tulipančke, pa razmišljam o enem razpršilu za telo... moram mal temo pregledat, pa et. olja si grem nabavit, pa tko... sam moram bit skromna, da ne bova s tamalo vsega keša prec ponucali glede na to da je do plače še daleč moj pa za devetimi gorami in vodami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Daaan a kako smo?,...znotraj odlično,....zunaj pa ko politipremraženi cucki,....bemu tale mokrota v mrzlem,..verjeten se bom glih do večera ogrela pr nas ni zapravljanje na spisku obveznosti,.....ni časa,...pa za danes sem tud že čist zadost mokra,...no, štirikolesniku bom menda uspela pogonsko dozo zdozirat,.. jh, sitna sem,...mi moker kožuh ne ustreza zgleda.. nema pjevušenja dons... ajd, lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 daaaannnnnnnnnn........ pišuka....kera gužva.....od doma ne utegnem...iz službe pa zadnje cajte tud ne ...so me že zjutraj pošibali na teren......bla na objektu do pozno popoldan....domov prišla premražena in tolk svinjska, da sem cunje z bundo vred zmetala v stroj, škornje pa zribala s krtačo...... dans je dež tako lepo škrebljal po šipi, da bi mobič najraj ugasnila, pa podaljšala druženje s kovtrom......neverjetna simbioza..... .....še dobro, da je petek praznik.....neki o savni sanjam...... ..... ajd, mejte se max fajn..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 daaaannnnnnnnnn........ dans je dež tako lepo škrebljal po šipi, da bi mobič najraj ugasnila, pa podaljšala druženje s kovtrom......neverjetna simbioza..... .....še dobro, da je petek praznik .....neki o savni sanjam...... ..... ajd, mejte se max fajn..... Zame je dvakrat... Kar primeren praznik za moj godovni dan... http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k015.gif Sploh je pa zanimivo kadar še pust pade na ta dan... Tudi to se zgodi vsakih par let... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 čer gnezdo priletela malo naokoli ... ni časa ... našla kup stvari, ki me zanimajo ... pa malo sitna bla te dni :xx!: ... bo bolje, ko bo sonček lep večer vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 daaaaannnnnnnnn...... pišuka, perešček....ne sam da maš v tem cajtu rd, še celo god maš....no, čestitke....in prijetno druženje.....tud s tekočimi substancami..... jeti, pa kje si ti..... ....tle je megla....pa ne u moji glavi....sam vremenska.....spet mam vampirski ritem.....spanje 3-5 ur.....pa čist normalna čez dan.....končno spet neki cajta za lastna veselja.....skratka, svet je lep.... mejte se max fajn....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 svet je lep.... je, sam jst ga še bolj megleno vidim bi kar kakšno še oddremala sej res, perešček ma enkrat zdej rd ... vse najboljše pa velik uživancije še ostale v gnezdu mal pocmokat pa počasi nazaj na delo ... Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 kljub vsem oviram na poti moram priznat da je bila danes pav prijetna ježa.... nekako sem se odločila da sprejmem dejstvo da ne morem vplivati na dogajanje okrog sebe pa sem si privoščila kopel, razvajane kože, pa obraza, pa smeh v službi... uživala sem ob pogledu na otroške oči ko sem ponudila sladkiš... ja uživam nežno noč vam želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 Morgen strupki... Vidim da nekaterim jahanje zelo paše... Kar se pa vpliva na okolico tiče - z vsem kar počnemo vplivamo na dogajanja okrog sebe, če to hočemo ali ne... S posledicami tega vpliva naj se pa okolica ukvarja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 Alef pa danes praznuje tralala vse najboljše uživaj bemu sej jst tud godujem haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 Strupki... http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k015.gif J*** kaj še bo danes, dan se je komaj začel... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g080.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 dan gnezdo včeraj zapravljala ... pa novo frizuro imam ... tudi mene preveč poštucal pa kruhomat je crknu ... saj je dolgo zdržal, kolikor kruha in testa je naredil ... pa tv tudi nekaj modro pobliskuje :xx!: ... pa avto je treba registrirat ... pa na lotu spet nič :xx!: pa zopet sije sonček Alef na zdravje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 Daaaan gnezdo hehehe,...sem vedla, kdaj moram uletet, da kej ne zamudim.... torej ALEF,...vse NAJ NAJ,...ajd, perešček drži se naslednja leta vsaj tako dobro kot doslej...želim ti pa še bolje... lepo bodite Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 daaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn....... iiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....perešček ma rd..... .......VSE NAJ NAJ NAJ ŠE NAPREJ......in še bolje....pa sej to si znaš nardit......max uživancijo torej.... .......... kaj je lepo vreme....pa "petkov" sindrom tud...pa vse mam splanirano za naslednja dva dni..... .......bemtiš, dnevi so daljši, sonca je več....kaj šele bo, ko se to še mal spotencira.... ....... dete, si ok....?..... pa ostalim tud... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 iiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....perešček ma rd..... .......VSE NAJ NAJ NAJ ŠE NAPREJ......in še bolje....pa sej to si znaš nardit......max uživancijo torej.... .......... Letošnjega si bom res zapomnil... Na svoj rojstni dan postal deda... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif Starejša hčerka rodila sina... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 Letošnjega si bom res zapomnil... Na svoj rojstni dan postal deda... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif Starejša hčerka rodila sina... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif ... to je pa treba zaliti ... še enkrat: na zdravje vseh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 Letošnjega si bom res zapomnil... Na svoj rojstni dan postal deda... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif Starejša hčerka rodila sina... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif o dobrodošel na svetu mali vodnarček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 o ti šment kaka noč... srce je divjal, notranji hlad in še vedno me notranje mrazi... pa nore sanje, sanjala sem gromozanske užitne gobe, dejansko jih je bilo povsod kamorkoli sem pogledala...tole ni slabo a?post se je zaključil zvečer, sem se preslabo počutila... sam se mi zdi, da povezujem tole tresenje s tem da moram jest potem pa se počutim še slabše... malce vitaminov, zelenjave, pa mal čiščenja organizma pa bo prec boljš.. kaj je dedek, si že videl vnučka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 kaj je dedek, si že videl vnučka Dedek še ni videl vnučka... Je v Kranju, potem gresta pa v Bovec.Jaz pa trenutno nisem najbolj sposoben za kakšno daljšo vožnjo... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a050.gif Bo že... Morgen strupki... Danes je praznik... Pa moj godovni dan... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/k030.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 Daaaan gnezdo,..na hitro pofočk.. a god tud praznujemo?!...no, vse dobro za izbrano ime...perešček.... jh, za dedija pa tole... vsem v gnezdo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 Dober večer strupki... Deda še živ... Komaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 čeeeeerrrrrrr........ perešček....čestitke za vnučka.....pa ostalim vpletenim tudi...... x:Xx ajd, šibam dalje........mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 perešček, čestitke za vnučka tud naš ribonček (lanski) je v četrtek dobil sestrico pa pozdravček v gnezdo x:Xx upam, da ste izkoristili podaljšan vikend pa veliiiiiiiiiik sončka sem se celo jst spravila na en mal daljši sprehod tale vikend ... več mi ne gre pa še en kup laufanja spet ... mogoč se tole ta teden mal umiri (s)mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 perešček, čestitke za vnučka tud naš ribonček (lanski) je v četrtek dobil sestrico pa pozdravček v gnezdo x:Xx upam, da ste izkoristili podaljšan vikend pa veliiiiiiiiiik sončka sem se celo jst spravila na en mal daljši sprehod tale vikend ... več mi ne gre pa še en kup laufanja spet ... mogoč se tole ta teden mal umiri (s)mejte se Še ena vodnarka... Vse najboljše tudi njej... http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/k015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n020.gif 7. 2. je super datum... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.