Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Jagode jem, uživam.

fouššššššš xcivx bi tud jagode :yumy:

jst tud sanjala ful žive sanje dons ... grem gledat, če je kšna luna x:o)x

sem se samo pofočkat pršla preden grem vodoravno x:o)x

lep večer pa krasen teden strupkom, azilantom in posvojenčkom x:Xx x:Xx xwizardx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

dobrojutrodoberdan...

kak ste kaj x:o)x

grem malce zapravljat za dušo, se nej preveč, kakšne jagode, pa tulipančke, pa razmišljam o enem razpršilu za telo... moram mal temo pregledat, pa et. olja si grem nabavit, pa tko... sam moram bit skromna, da ne bova s tamalo vsega keša prec ponucali glede na to da je do plače še daleč moj pa za devetimi gorami in vodami x;)x

Daaan x:)x

a kako smo?,...znotraj odlično,....zunaj pa ko politipremraženi cucki,....bemu tale mokrota v mrzlem,..verjeten se bom glih do večera ogrela :o|o:

pr nas ni zapravljanje na spisku obveznosti,.....ni časa,...pa za danes sem tud že čist zadost mokra,...no, štirikolesniku bom menda uspela pogonsko dozo zdozirat,.. :o|o:

jh, sitna sem,...mi moker kožuh ne ustreza zgleda.. nema pjevušenja dons...:o|o:

ajd, lep dan vsem xgoldfishx :detelca:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

daaaannnnnnnnnn........ xcivx

pišuka....kera gužva.....od doma ne utegnem...iz službe pa zadnje cajte tud ne ...so me že zjutraj pošibali na teren......bla na objektu do pozno popoldan....domov prišla premražena in tolk svinjska, da sem cunje z bundo vred zmetala v stroj, škornje pa zribala s krtačo......

dans je dež tako lepo škrebljal po šipi, da bi mobič najraj ugasnila, pa podaljšala druženje s kovtrom......neverjetna simbioza..... x^x .....še dobro, da je petek praznik.....neki o savni sanjam...... x:px .....

ajd, mejte se max fajn..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

daaaannnnnnnnnn........ xcivx

dans je dež tako lepo škrebljal po šipi, da bi mobič najraj ugasnila, pa podaljšala druženje s kovtrom......neverjetna simbioza..... x^x .....še dobro, da je petek praznik .....neki o savni sanjam...... x:px .....

ajd, mejte se max fajn..... x;)x

x:Dx x:px

Zame je dvakrat... x8Dx

Kar primeren praznik za moj godovni dan... http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k015.gif

Sploh je pa zanimivo kadar še pust pade na ta dan... x:Dx x:px

Tudi to se zgodi vsakih par let... :inocent: x:o)x

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest Jeti

čer gnezdo :flower:

priletela malo naokoli x:px ... ni časa x:Dx ... našla kup stvari, ki me zanimajo :vio: ... pa malo sitna bla te dni :xx!: ... bo bolje, ko bo sonček :2src:

lep večer vsem :detelca:

daaaaannnnnnnnn...... xcivx

pišuka, perešček....ne sam da maš v tem cajtu rd, še celo god maš....no, čestitke....in prijetno druženje.....tud s tekočimi substancami..... x:Dx xsrcx :palec:

jeti, pa kje si ti..... x:Xx

....tle je megla....pa ne u moji glavi....sam vremenska.....spet mam vampirski ritem.....spanje 3-5 ur.....pa čist normalna čez dan.....končno spet neki cajta za lastna veselja.....skratka, svet je lep.... x:px xsingx

mejte se max fajn....... x;)x

svet je lep.... x:px xsingx

xyesx je, sam jst ga še bolj megleno vidim :inocent: bi kar kakšno še oddremala x:px

sej res, perešček ma enkrat zdej rd ... vse najboljše pa velik uživancije x:Xx xbendx :hapyb:

še ostale v gnezdu mal pocmokat x:Xx x:Xx pa počasi nazaj na delo ...

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

kljub vsem oviram na poti moram priznat da je bila danes pav prijetna ježa.... nekako sem se odločila da sprejmem dejstvo da ne morem vplivati na dogajanje okrog sebe pa sem si privoščila kopel, razvajane kože, pa obraza, pa smeh v službi... uživala sem ob pogledu na otroške oči ko sem ponudila sladkiš... ja uživam :2src:

nežno noč vam želim :2src:

Morgen strupki... x:Xx xsrcx x:Dx

Vidim da nekaterim jahanje zelo paše... x:px x;)x x8Dx

Kar se pa vpliva na okolico tiče - z vsem kar počnemo vplivamo na dogajanja okrog sebe, če to hočemo ali ne... x:px x:Dx

S posledicami tega vpliva naj se pa okolica ukvarja... x:Dx xnckrivx :frog:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Strupki... x:Xx xsrcx http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k015.gif :onfire: xsuperx

J*** kaj še bo danes, dan se je komaj začel... :wOOt: http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g080.gif

Guest Jeti

dan gnezdo :flower:

včeraj zapravljala :vio: ... pa novo frizuro imam ... tudi mene preveč poštucal x:o)x

pa kruhomat je crknu :vragec: ... saj je dolgo zdržal, kolikor kruha in testa je naredil xcivx ... pa tv tudi nekaj modro pobliskuje :xx!: ... pa avto je treba registrirat xcivx ... pa na lotu spet nič :xx!:

pa zopet sije sonček :hepko:

Alef na zdravje!

Daaaan gnezdo x:)x

hehehe,...sem vedla, kdaj moram uletet, da kej ne zamudim.... xDDx

torej

ALEF,...vse NAJ NAJ,...ajd, perešček drži se naslednja leta vsaj tako dobro kot doslej...želim ti pa še bolje... x:Xx xcheersx xcakex xvrtcx

lepo bodite :detelca:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

daaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn....... xcivx

iiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....perešček ma rd..... xsingx .......VSE NAJ NAJ NAJ ŠE NAPREJ......in še bolje....pa sej to si znaš nardit......max uživancijo torej.... xpartyx xpresentx xcheersx.......... :hapyb:

kaj je lepo vreme....pa "petkov" sindrom tud...pa vse mam splanirano za naslednja dva dni..... :onfire: .......bemtiš, dnevi so daljši, sonca je več....kaj šele bo, ko se to še mal spotencira.... :inocent: xg:Dx ....... x:px

dete, si ok....?..... x:Xx

pa ostalim tud... x:Xx

ajd, mejte se...... x;)x

iiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....perešček ma rd..... xsingx .......VSE NAJ NAJ NAJ ŠE NAPREJ......in še bolje....pa sej to si znaš nardit......max uživancijo torej.... xpartyx xpresentx xcheersx.......... :hapyb:

x:Dx

Letošnjega si bom res zapomnil... x8Dx

Na svoj rojstni dan postal deda... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif

Starejša hčerka rodila sina... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif xsrcx

Guest Jeti

Na svoj rojstni dan postal deda... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif

Starejša hčerka rodila sina... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif xsrcx

... to je pa treba zaliti ... še enkrat: na zdravje vseh

o dobrodošel na svetu mali vodnarček :2src:

o ti šment kaka noč... srce je divjal, notranji hlad in še vedno me notranje mrazi... pa nore sanje, sanjala sem gromozanske užitne gobe, dejansko jih je bilo povsod kamorkoli sem pogledala...tole ni slabo a?

post se je zaključil zvečer, sem se preslabo počutila... sam se mi zdi, da povezujem tole tresenje s tem da moram jest potem pa se počutim še slabše... malce vitaminov, zelenjave, pa mal čiščenja organizma pa bo prec boljš..

kaj je dedek, si že videl vnučka ;)

kaj je dedek, si že videl vnučka ;)

x:Dx xsrcx

Dedek še ni videl vnučka... xDDx

Je v Kranju, potem gresta pa v Bovec.

Jaz pa trenutno nisem najbolj sposoben za kakšno daljšo vožnjo... :sori: :vragec: http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a050.gif

Bo že... xwizardx

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Danes je praznik... x:Dx

Pa moj godovni dan... x:px http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/k030.gif

Daaaan gnezdo,..na hitro pofočk.. x:)x

a god tud praznujemo?!...no, vse dobro za izbrano ime...perešček.... :palec: x:)x

jh, za dedija pa tole... x:Xx x:Xx :detelca:

vsem v gnezdo :detelca: xgoldfishx

Dober večer strupki... x:Xx xsrcx

Deda še živ... x^x

Komaj... x:Dx x:Dx x8Dx

čeeeeerrrrrrr........ xcivx

perešček....čestitke za vnučka.....pa ostalim vpletenim tudi...... :party: x:Xx x:Xx x:Xx

ajd, šibam dalje........mejte se..... xsrcx

xsrcx perešček, čestitke za vnučka :palec: tud naš ribonček (lanski) je v četrtek dobil sestrico xsrcx

pa pozdravček v gnezdo x:Xx x:Xx upam, da ste izkoristili podaljšan vikend pa veliiiiiiiiiik sončka x:px x8Dx sem se celo jst :inocent: spravila na en mal daljši sprehod tale vikend ... več mi ne gre xrolleyesx pa še en kup laufanja spet ... mogoč se tole ta teden mal umiri x:o)x

(s)mejte se xwizardx :detelca: x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

xsrcx perešček, čestitke za vnučka :palec: tud naš ribonček (lanski) je v četrtek dobil sestrico xsrcx

pa pozdravček v gnezdo x:Xx x:Xx upam, da ste izkoristili podaljšan vikend pa veliiiiiiiiiik sončka x:px x8Dx sem se celo jst :inocent: spravila na en mal daljši sprehod tale vikend ... več mi ne gre xrolleyesx pa še en kup laufanja spet ... mogoč se tole ta teden mal umiri x:o)x

(s)mejte se xwizardx :detelca: x:Xx

x:Dx :palec: :palec:

Še ena vodnarka... :palec:

Vse najboljše tudi njej... http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/k015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n020.gif

7. 2. je super datum... x:px x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...