klarus 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 KLARUS, imela si čisto prav...ponudbe kar prihajajo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 daaaaannnnnnnnn....... zebe...ne mi omenjat, dete.....tle zuni kaže od -11 do -7.....mal odvisno od mikrolokacije.....bljak....pa sej ne bo več dolgo..... a sco da so taki....hm...kaj pa vem....nekam se mi zdi, da je večina moške populacije podobno zblojena.....so bolj počasne sorte, pa se nekam na trdo prilagajajo novim razmeram.....posamezniki so izuzeti, seveda....ne glede na znamenje..... ajd, mejte se..... Morgen škorpije... Tu pri meni tudi prijetno hladno... Po napovedi naj bi bilo okoli -8°... Se mi zdi da je mal več -... Sredi tedna spet neki dež obljubljajo... Imam pa že raje -8 kot dež... Živeli posamezniki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 haaa...yeeeesssssss...... ....sem vedla perešček, da boš štekal....nisi v tem košu.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 haaa...yeeeesssssss...... ....sem vedla perešček, da boš štekal....nisi v tem košu.... Nisem v nobenem... Ni tako velikih... Mislim, v cm ali inch, da ne bo pomote... V širino... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 a sco da so taki....hm...kaj pa vem....nekam se mi zdi, da je večina moške populacije podobno zblojena.....so bolj počasne sorte, pa se nekam na trdo prilagajajo novim razmeram.....posamezniki so izuzeti, seveda....ne glede na znamenje..... ajd, mejte se..... men se pa bolj zdi, da je hudič ko zamaglijo našo predstavo o njih... ampak pustmo to...sem šla zjutraj ven, men pa paše mraz... sem si prav zaželela bit nekje v naravi... razmišljam da see moram tud sama prilagodit novim razmeram, plača je bla, popoldne sem sama v službi ta teden, moj še vedno tujini pa še nekaj časa bo... brezstresen lajf danes... in vem da bo še cel teden podoben (ok za vikend inventura, sam kakšen dodatek pa mora bit ane)... zdej pa me neki zanima? a je za tale čas značilna kakšna odzemljitev... mater jst mam skoz filing kot bi bla mal zadeta... tist omotičnost, kot da bi plavala... zamegljen pogled... a sem se čist odzemljila ? neki ne štimam...kaj hočem povedat vse je kul, skor pravljica... jst pa kr neki... a bi blo fajn kri it pregledat... al se moram sam na zemljo nazaj spustit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 Dan skorpije, preščki, azilanti in vsi ostali Pa, scorpi ni ravno "lahek" partner,...in če te je strah lastnega brezna, potem res bolje gas pa stran. Ksenč, če ti je kul,...pol uživej, da ti je kulll,...pa čist vseeno, če sta zemlja pa nebo zamenjali poziciji no, ljubek teden se menda obeta Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 ... sem dons že nehala kadit... pa spet začeta... pa spet nehala... tko da... ni mi para... odločnosti mi ne manjka Mark Twain je(menda ) rekel - prenehat kaditi je pocvsem lahko, sam sem prenehal že najmanj stokrat Se mi zdi da sem jaz neki njegov potomec... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 Silki, sej ni prijeten filing, ravno v tem je keč... ok, mogoče pa kakšen nebesen dirkač tole stvara pa bo jutri boljše (čisto realna razlaga PMS, ki traja več dni ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 SaTurNina pojdi malo pod mrzel tuš ... če ti ne bo pomagalo, te lahko ohladimo tako, da te popikamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 kaj bi sedaj rada SaTurNina ... od naštetega imam v sco še kaj drugegega ... da ti ne omenjam aspektov ... zato briši, dokler je še čas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 Mačka , škorpijonke ste pa ja čist fajn , kakor mam jst izkušnje, vsaj veste v čem je point življenja Za Saturnino pa tole, tut ti maš nekje škorpijona, pa bika v karti , nč bat Pa pred nobenim ni treba bežat, smiselživljenja je ljubezen, ne pa strah, beži se pa edino od strahu SaTurNina pojdi malo pod mrzel tuš ... če ti ne bo pomagalo, te lahko ohladimo tako, da te popikamo upam, da se bo kej naučila od starejših Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 đizs, jst se grem kr obest ne seriiiiii , pol bo šlo moje upanje, da te bom videl v kiklci pa škorenjcih Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 really? opasan si ti meni Jeti je ženska, pa lohk bi ti bla tut mama, tko da mal spoštovanja, prosim Na pikniku smo si preživeli, nobenmu ni blo hudga, še prav fajn smo se mel, tko da ... OJAAAAAAAA.. pred škorpijoni morm bežat, ker so mi vsak k je mel to kar sm nastela hotl stalo delat..se je treba izogibat skorpijonov na 500 km. Pa dej Jani nehi ze ti s temi tvojimi frazami.. da ma vsak nekje, pa nekdo bika pa skorpijona.. mam Bika u 6. hisi. Skorpijona pa v 12 in to generacijski planet notr..k pa ni osebni aaaaaaaaa, to te jebe , pol pa kr pogumno v spoznavanje teh osebkov, se lohk velik naučiš,samo ne gre pa to enostavno , urana maš notri, se pravi ti lohk astrologija kar pomaga Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 ja. v sado-mazo maščevalnih pohodih Uuuu, madona , pol moram pa še jst bežat, te scene mi pa niso všeč Še dobr, da laufam, lohk dolg bežim sej. dec. kaj pa vas še druzga briga, kot kikle gledat.... men se pa zdi to naravna moška lastnost, no drugač me pa tut briga, da nisem lačen, pa da mi kdo ne zamori dneva Ah, ja, nč ne bo s tvojimi škorenjci Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 sem rekla, da je lunin mrk na pohodu ... še bo pestro ... ni rečeno, da tudi pri repkih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 lej JaniF..... vsak je cloveku lahko fajn k ga vid za pol ure al pa eno uro.. ce pa clovek zivi z takim clovekom al pa ce ga spozna v intimnem smislu..pol je pa bols da ko ga nazadnje vid, da se odloc da zamenja stevilko, ker ga najebe. sej ti pravm Janif... Hitler je bil Bik, Bik je identičn Škorpijonu... poznam enga bika pa enga škorpijona k mata iste fore, k dva brata, pa še poznata se ne..če bi mela mat za škorpijona bi definitivno pobrisala iz bajte..ker to so znamenja k ne dajo miru, iz cloveka nardijo slamo al pa zivcno razvalino k ga tok hocjo manipulirat... Mars v Skorpijonu je pa neki najhujšga..sploh.. kaj škorpijon nardi iz boge boječe Device.. sploh nebi nastevala.. nimam občutka, da bi ti živela s kakšnim bikom ali škorpijonom Lej napisal sem ti, da učenje v 12. hiši ni najlažje Če smo pa že pri diktatorjih, Stalin je bil strelec, Mao Ze Dong je bil kozorog, Mussolini pa lev, Pol Pot je bil pa res bik, če že omenim tiste najbolj uspešne Če je pa Hitler res bik se pa ne ve, ker se ne pozna ure rojstva, takrat je še niso zapisovali, 20. april je pač tak mejni datum Tolk o sončnih znamenjih ... Bik je nasproti škorpijona, je pa res, da v vsakem biku je škorpijon, v vsaku škorpijonu pa bik, kakor je v devici riba Midva boljš, da šah igrava Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 jst poznam kr neki skorpijonov in imajo vsi enaka nagnenja...Govorim za ljudi k majo Venero, Sonce,Merkur v Škorpijonu- BOŽE sačuvaj nebi tega govorila ce nebi poznala ljudi..kako se obnasajo. k kloni so. skorpijon ne more bit nc drugacen od knjig k opisujejo njihove lastnosti..ce je kjero znamenje tocno opisano v astro bukvah je to skorpijon.povsod pise istoskorpijonov se ne da premaknt niti za mm...to niso znamenja k bi napredovala umsko. Neki ugotovijo pol pa se vedno isto pocnejo.identicno pocnejo Biki.- 4 bike poznam, vsi so isto bikavi. a tak?!,...no jest mam vse našteto, no lohka ti še dodajam,neptuni, lilitkica,.....ma sej še to ne boš odnesla.. kaj, ko bi nehala letat za bukvam, če mrbit kaka kakšno lastnost za nianso drugače opiše,....mater,..jest bi tud napsihirala bejbo, da mi z astrobukvam v spalnico prileti,.. sicer, pa če je količkej škorpijevski tale tvoj, ti tud univ.knjižnica ne pomaga, ..ga tud od daleč (še) ne poznaš jh, slaboumje,...pa učenje ja,...če misliš, da je učenje pobiranje vseh budalaštin okol učenje,...je to prvi znak, da ne uporabljaš svoj software, ampak drugih,......čuden, da se ne zapleza akhm, ja no,....zdejle opazla, da si devica,...klinc, bejba,...izber si pač "lažjega" sopotnika,....ali pa deviški "šajn" odvrzi, če misliš vztrajat....pa ne hod spat z bukvam,....dvakrat na let... ajd, enmal senzibilnosti pa bo šlo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 zahval se da nimas Marsa v Škorpijonu al pa Saturna pol bi bla pa prava zlehtna psica.. a dej Marsa mam, bemu žehtnobo... sem vedela, da neki ne vem o seb Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 kaj škorpijon nardi iz boge boječe Device.. sploh nebi nastevala.. al ni več boga in še bistveno manj boječa...al je pa konc z njo...... ..... ...z devištvom vsekakor....takim in drgačnim....... sicer je pa zanimiv podatek da je 12 h v sco.....je čist jasno, da te nekaj vleče k sco....kot magnet....ko bo pa lekcija osvojena, te pa najbrž ne bodo več zanimali...al pa ti njih ne......strašno fajn pa luštno je, če smo pridkani, a ne...dost manj prijetno pa je, ko je treba pogledat še druge stvari, ki se skrivajo v vseh nas....pa si priznat, da jih pač imamo, pa kaj.....in tudi s temi našimi platmi živeti.....fasaderska posla zihr odpadejo....to je gotovo......pluton tle res nima nobene milosti.....sam je pa car..... sicer pa: daaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn................. kaj se je dan lepo začel..... ....tile posti bli prava jutranja poslastica........pa tle je šla temperatura iz -11 na -8.....napredek za 3 stopinje...... ....dost ne bo več zima opletala z repom, pa naj se še tako matra....... janif...azilant na mestu.... pozdravčke vsem....ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 če bi mela mat za škorpijona bi definitivno pobrisala iz bajte Mars v Skorpijonu je pa neki najhujšga..sploh.. Ma nemoj... Morgen škorpije... Tole škorpofobično deklico bi pa vprašal - KATERA znamenja pa potem zate imajo vsaj malo sprejemljive lastnosti? Da bi se dalo z njimi preživet tudi na daljši rok... Pa... ...mogoče pa tudi njim ne gre s tabo... Na to možnost kaj pomisliš? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 ma ja, verjamem, da imaš take izkušnje. jaz samo pravim, da pa ne kupim tega, da so samo planeti v škorpijonu (ali pač kakem drugem znamenju) krivi za to, da je človek tak kot je. aja. a sm omenila, da mam tud marsa v kozorogu? itak, da ne...treba je na natalno karto gledat kompleksno....če vzamemo mene, mam 3 planete v sco(sonce, venera in maesa) pa sem sco???? neki malega že..ampak, ker mam sonce in venero v 12. hiši sem bol riba....tu je mali miljon vplivov...od pozicije planetov, povezav in seveda okolja v katerem odraščamo, ki daje dodatno težo...plus naša karma, karma sorodnikov in karma narodov itd..... aja dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 akhm, ja no,....zdejle opazla, da si devica A to jo matra... Vse jasno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 Škorpijoni ste na strani 666ccccc Jaz mam Venero v ško.buci buc Evo, še en cahn ....yessssssssss....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 666 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 Ejjj, moj pamž je trdno prepričan da je klop tut ened izmed znamenj zodiaka ... in določu, da je babi klop Škorpijoni ste na strani 666 ccccc Jaz mam Venero v ško.buci buc buc buc Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.