Amis 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 nak. ne tukaj, pač pa povsod ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 največja značilnost devic je, da ko se v neko podrobnost vpičijo ne odnehajo, pa če zarad tega crknejo devičjaluna.press Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 Ejjj, moj pamž je trdno prepričan da je klop tut ened izmed znamenj zodiaka ... in določu, da je babi klop Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 škorenjci niso problem, kikla je hja, naravna moška lastnost. ok, vem, da je fejst za videt. merila sem pa na to, kr si rekel - ne se obesit, ker potem te ne bom videl v kikli pa škorenjcih. kao,no sej drugač se ti kr obes, briga me, sam da te vidm 1x p.s. sado-mazo me nč kej ne mika. če se mi pa kdo zameri, se pa maščujem ja... s kakšno zlobno pripombo neeeeee, ma nisem ti jst tak manijak , ti se sam v Lj prit pokazat, pol pa delaj, kar češ , jst sem mislil, da niti ne pomisli na kaj takega, ker pol gre tudi moje upanje Sej vem, da se ni za bat za tebe, škorpije se ne date tako hitro , jst pa itak podpiram borbo Pripombe , te so tut moj problem , pa nimam takrat glih maščevanja v glavi, ampak včasih ne morm bit tih, sploh če me kdo prepričuje, da je 1+1 = 5. Mi je lani ena razlagala, da sem ji povedal cel kup neumnosti, ko sem pa hotel samo za eno od celega kupa zvedet, pa ni znala nič povedat ..., tko da sem zaključil, da le niso ble take neumnosti Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 PA PIZDA poznam 5 ljudi k majo Sonce,Venero,Merkur,Luno v škorpiji... in noben od teh nima niti smisla za humor, mehanholičnost,maščevalnost,ljubosumje,posesija,manipulacija, majo raj noč k dan,..da ne naštevam spet..Škorpijoni itak nočte videt resnice...to je men jasn... .....jao,...sam ne naštevi spet,....lepooooo prosim...... ...eee,....kiro humorno resnico pa nočmo videt?!... aja, mater, še ena škorpi pomankljivost,....totalna nevljudnost,...... DAAAAN GNEZDOOOO Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 mater, še ena škorpi pomankljivost,....totalna nevljudnost,...... Še vedno bolj prebavljivo kot totalna vljudnost... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 Še vedno bolj prebavljivo kot totalna vljudnost... misliš deviško svetohlinstvo?!.....brrrr.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 Škorpijoni itak nočte videt resnice...to je men jasn jaz poznam tudi ribe, device, strelce, tehtnice, rake....s točno to lastnostjo, tko da mislim, da si jo čisto nezasluženo pripisala exkluzivno samo škorpijam. Pa še tko ponosni so nekateri zaradi tega. My way or no way stil Pol sem včasih malo v dvomih ali je to pač posledica oz. vzrok**dioptrije** ali je pa pač način preživetja. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 misliš deviško svetohlinstvo?!.....brrrr.... In podobno... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 jaz poznam tudi ribe, device, strelce, tehtnice, rake....s točno to lastnostjo, tko da mislim, da si jo čisto nezasluženo pripisala exluzivno samo škorpijam. Pa še tko ponosni so nekateri zaradi tega. My way or no way stil Pol sem včasih malo v dvomih ali je to pač posledica oz. vzrok**dioptrije** ali je pa pač način preživetja. način preživetja Cosma,.....pri vseh zgoraj naštetih,...zgolj način preživetja... pri scorpiji pa ta "dioptrija" izraža visoko samopodobo in neomajno sposobnost ter trdnost glede zavzemanja življenskih stališč,....podlaga temu je pa globoki uvid v "dioptrijo" dotičnih,...zato tudi scorpija tako pogosto nerazumljena,.... ...pa, če bodo lepo "oddelali" v tem lifu,....bodo pa za nagrado morebiti v naslednjem dobili kak planetek v scorpiji.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 ja zivela sm z škorpijonom, poznam jih tud dost... poznam tud bike k so tud švasneni- ceprov se znjimi zlo dobr ujamem, so bukavo trmasti ampak se ujamem znjimi.. jst se ucim skos,... men lahko na cesti en neki rece pa se bom nauucila.necesa. to zato ker mam 5 planetov v 9.hisi..dojemam stvari k marsovc ne k clovk. šah ja.jaaaaaaa...NE MORM pomagat, če mam take izkusnje z ljudmi v znamenju Škorpijona.. najhujsa mesanica je pa da ma clovk Luno,Venero,Merkur;sonce v Škorpijonu pa Mars v Kozorogu ..to je pa.. bježi pa magar u Kandahar,.., to so najbolj hladno kruti, brez občutka ljudje..u resnic so čist prestrašeni, zato pa so taki psihoti.- eden od mojih primerkov no, lej jst pravim, da učenje skozi 12. hišo ni najlažje, ti pa morš ugotovit, zakaj si sploh živela z njim, oz. kaj moraš ti iz tega potegnit, on se bo že znašel, nč bat Sam tko med drugim, tudi kakšna devica ali devičnež ima lohk marsa, luno, pa tut venero v škorpijonu , merkurja pa ne, lohk ga ima pa kakšen strelec ali pa tehtnica Najbolj mi je čudno, ker ravno v gnezdu s tem težiš , to je čist tko, kot bi nekdo prišel k meni na obisk, pa mi začel težit, da pa biki, če imajo kej dvojčka, pa kakšno luno v vodnarju, pa če imajo še slučajno MC v škorpijonu, da to pa samo bejž stran , jst bi mu sicer ponudil kakšen kozarec vode, pa termometer za začetek, pol bi mu pa razložil, da sam pred sabo ne mislim bežat, tko da če mu ni kej prav, so tamle vrata, pa velik sreče mu želim Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 God bless you sister for this afirmation Se ne palim, sam oponašam Mayan, ooooo yessss razloži tole prosim Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 al ni več boga in še bistveno manj boječa...al je pa konc z njo...... ..... ...z devištvom vsekakor....takim in drgačnim....... sicer je pa zanimiv podatek da je 12 h v sco.....je čist jasno, da te nekaj vleče k sco....kot magnet....ko bo pa lekcija osvojena, te pa najbrž ne bodo več zanimali...al pa ti njih ne......strašno fajn pa luštno je, če smo pridkani, a ne...dost manj prijetno pa je, ko je treba pogledat še druge stvari, ki se skrivajo v vseh nas....pa si priznat, da jih pač imamo, pa kaj.....in tudi s temi našimi platmi živeti.....fasaderska posla zihr odpadejo....to je gotovo......pluton tle res nima nobene milosti.....sam je pa car..... sicer pa: daaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn................. kaj se je dan lepo začel..... ....tile posti bli prava jutranja poslastica........pa tle je šla temperatura iz -11 na -8.....napredek za 3 stopinje...... ....dost ne bo več zima opletala z repom, pa naj se še tako matra.......janif...azilant na mestu.... pozdravčke vsem....ajd, mejte se..... Hvala , drugač pa lepo napisan Pri taki žurki se pa splača prit mal na obisk, sej bi večkrat prišel, pa kakor je ena dobro opisala mojo sorto, me ovinki zapeljejo s poti sem in tja in se mi sproti preveč dogaja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 ajžeš, kok so ti ovinki žleht, nam kradejo janifa ti, ti ovinki, le kaj mate v karti , da zapeljujete enga tazga pridnega bikca Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Pri taki žurki se pa splača prit mal na obisk, sej bi večkrat prišel, pa kakor je ena dobro opisala mojo sorto, me ovinki zapeljejo s poti sem in tja in se mi sproti preveč dogaja na ovinke torej....in uživanje na poti...... ...... ajžeš, kok so ti ovinki žleht, nam kradejo janifa ti, ti ovinki, le kaj mate v karti , da zapeljujete enga tazga pridnega bikca bikci pridkani..... ...a ja.....hm.....tale je pa nova..... daaaaaaaannnnnnnnnnn........... no, nekaj je gotovo.....oblaki že niso pridni ....zakrili sonce.......sam vreme gor al pa dol.....svet je lep...... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Ja ti vsak drug stavek napišeš po angleško, tko pa naj se tisti, vključno z menoj, ki nam je angleščina(sem skapiral da se jeziki pišejo z malo, ker so kurca vredni, pol pa Slovenčkarji drobnjakajo zarad vejic )špansko, oziroma mehiško selo pod nosom obrišejo, če hočejo uokviriti izpovedano, zato sem Valkiri napisal v spodnjenovozelandskem narečju, da naj jo Bog blagoslovi. S tem oponašajoč tebe. Sicer pa me to niti ne moti pač tvoj stil, ki te dela unikatno. Sam da ni Mehike, se že boljš počutim aijjjjja, zato. ok ja, res kakšno stvar lažje razumem v angleščini. hvala za razumvanje (lol spodnjenovozelandsko narečje) Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Sam da ni Mehike, se že boljš počutim kaj je pa zdej z Mehiko, kar ti gre v nos? dobrojutrodoberdan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn xrosex bikci pridkani..... ...a ja.....hm.....tale je pa nova..... oooo, naš bikec bo sigurno čist priden je bla pa akcija včer v gnezdu sej bi kej rekla na včerajšnjo temo ... pa ste že vse povedali moram pa tole povedat ......... POMLAD JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 na ovinke torej....in uživanje na poti...... ...... Hvala , se kr dogaja, dogaja ... bikci pridkani..... ...a ja.....hm.....tale je pa nova..... ja, nooo, jst sem mislil, da se ne pretepam, pa ne razbijam izložb ..., sem šel mal v SSKJ pokukat, in pod priden točka 2 , drugi del , tisti, ki povzroča neprijetnosti, nevšečnosti, tko da mogoče bi moral napisati pretežno ali v določeni meri pridnega , ker pod točko 1 (ki rad dosti dela) , pa točko 2 prvi del (ki izpolnjuje dolžnosti, zahteve), mi še tipkovnica kr neki štrajka , kabli so čist OK, ne vem kaj ji je daaaaaaaannnnnnnnnnn........... no, nekaj je gotovo.....oblaki že niso pridni ....zakrili sonce.......sam vreme gor al pa dol.....svet je lep...... ajd, mejte se..... Tudi ti , oblake bomo že zrihtali, če ne dons, pa jutri ali pa pojutrišnem ali pa popo ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Dan... Kdo je priden pa kdo ni? Brez veze... Sonca pa danes res nikjer... Pa kaj... Bo pa jutri, ali pa pojutrišnjem, ali pa... Enkrat že... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a045.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Mi se tuki pogovarjamo o skorpijonih ne o devicah.. a si pozabu? aja to je zate isto.. da en na netu in to v virtualnem svetu pride v temo in pove svoj mnenje.. ti to enačš z tem da en pride k teb domov in ti zacne neki govort.. kje jst to zvim... Jst ne razumem edino poante vsega , no mogoče je bla, da me spraviš sem , tko da hvala za inspiracijo ,no sej zanimiva provokacija Lohk ti napišem mal bolj ekstremen primer, se včlanim v forum navijačev Partizana in napišem v eni temi Kosova, Kosova, slavite Kosova, priznajte Kosova In kaj misliš da lohk pričakujem tole: :hepko: , ja, ja, ja, j*** ti p* m*, dođi ti malo kod nas, ubičemo mi boga u tebi i setičemu se ti familije, no tko mal polepšano napisano Virtualni ali realni svet, povsod gre za komunikacijo, ena je pisna, druga pa verbalna, pa še neverbalna zraven, v končni fazi, če mal bolj grobo napišem, isto sranje, drugo pakovanje Zivela SM z zensko osebo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Dan... Kdo je priden pa kdo ni? Brez veze... Sonca pa danes res nikjer... Pa kaj... Bo pa jutri, ali pa pojutrišnjem, ali pa... Enkrat že... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a045.gif po SSKJ sem jst priden po točki 2b ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Dan... Kdo je priden pa kdo ni? Brez veze... Sonca pa danes res nikjer... Pa kaj... Bo pa jutri, ali pa pojutrišnjem, ali pa... Enkrat že... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a045.gifpri nas sonček ... sem bila pridna ... naredila malo reda po stanovanju zaradi določenih okoliščin pa postajam žalostna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Dan... Kdo je priden pa kdo ni? Brez veze... Sonca pa danes res nikjer... Pa kaj... Bo pa jutri, ali pa pojutrišnjem, ali pa... Enkrat že... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a045.gifpri nas je..in to taaaaaaaaaaaak lep sončen dan, da je kaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.