Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

xDDx :palec: x8Dx

Pa lusten plac je, sam ne vem kolk je guzve (ker zdaj bo najbrz za not bit, ne zunaj), tud plac za parkirat pa vse..

Nisem sicer bla se not, se pa velikrat mim peljem (vsakic ko grem namest po celovski po vodnikovi).

:palec:

*

kar 3 smo HKRATI postnile, totalen spon tule dons. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>ql!  :8):  :palec:  :palec:  :palec:  :palec:

jest po vsej verjetnosti tud, dokončno javim v pondelk, cifro tudi!

lp

pa lep vikend

:palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

aja babe boste ziher vse ful zrihtane, od frizotov pa taksno, *skorpije*, tigrice, magneticne, machke in vse tole.... :|||

sama sem pa bolj tak *tip skorpije*... fantovski... nimam kakih chipk pa tega.... bolj minimal pa nic posebnega... kavbojke pa to...

da mi ne bi ga srackal z ne vem kaksnimi imidzi! x!x xrolleyesx

ker pol jaz ne pridem. x:px x:Dx

(to vas je najbolj skrbel... x:px x:o)x x:Dx x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Misoni je pa čist vn padla... x:Ix Sej tinal ve, da nism tko misnla, a ne tinč?  x:Xx Zdej pa ne vem, če bom pršla, k me lohk misoni še nabuta.  :eek:  :O:

<{POST_SNAPBACK}>lej,lej babe,kam jo pa mahate? :vragec:

a moj uran v skorpije kej velja? :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>ste pa res pobezljani, v dveh minutah  frrrrr  postov!

nic skorpijonsko  :vio:

bi vas samo obvestila, da je za bowling baje treba rezervirat ( ce sem prav razumela, greste tja)

da ne boste potem na parkiriscu zurali...no ja, saj tudi to zna bit ok  x;)x

Nč ne zamerm... x:Xx

Bomo rezerviral, zato pa rabm da se mi prjavte na OS. x;)x

Komi čakam, da vas spoznam vse! x:)x

Zdej pa šibam!

LP, T.

xsrcx

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Misoni je pa čist vn padla... x:Ix Sej tinal ve, da nism tko misnla, a ne tinč?  x:Xx Zdej pa ne vem, če bom pršla, k me lohk misoni še nabuta.  :eek:  :O:

misoni ne bo nobenga nabutala, je že pojava tako zastrašujoča, da verjet ne moreš.

ej, sej se hecam. mogoče sem res mal preveč zapopadla, ampak vem, da je tinal ful dobr mislila, pa me pogreje pol če vidm, da nekdo ni vsaj malo zadovoljen.

ok. že nehujem!

se valjda vidimo v pondelk! sploh nisem bau bau. x:Dx

na dan mrtvih vedno oživim

<{POST_SNAPBACK}>misoni ne bo nobenga nabutala, je že pojava tako zastrašujoča, da verjet ne moreš.

ej, sej se hecam. mogoče sem res mal preveč zapopadla, ampak vem, da je tinal ful dobr mislila, pa me pogreje pol če vidm, da nekdo ni vsaj malo zadovoljen.

ok. že nehujem!

se valjda vidimo v pondelk! sploh nisem bau bau.  x:Dx

Se vid, da si še ''sveža'' na forumu, k jst skos take prjavlam in se me je folk že kr navadu... x;)x Ni hudič, da se tud ti ne boš. x:Xx

hehe zdaj vas bom vse namutila, da boste prisle v debelih puloverjih, kavbojkah in z mastnimi lasmi, jaz bom pa jackica z leopardjim imidzem uletela, tezka skorpija, macka totalna! xsuperx

xsmx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...