tinka 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> a maš kej v škrpjonu???? drugač NE! 5 prijateljev, 2 sefa in 1 teto Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Klinc, pa taka fejk torta. :xx!: alo! a pozornost pa ne šteje? al kako? hmnja..... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Pa lusten plac je, sam ne vem kolk je guzve (ker zdaj bo najbrz za not bit, ne zunaj), tud plac za parkirat pa vse..Nisem sicer bla se not, se pa velikrat mim peljem (vsakic ko grem namest po celovski po vodnikovi). *kar 3 smo HKRATI postnile, totalen spon tule dons. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>5 prijateljev, 2 sefa in 1 teto Lahko prideš! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ql! jest po vsej verjetnosti tud, dokončno javim v pondelk, cifro tudi! lppa lep vikend Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>alo! a pozornost pa ne šteje? al kako? hmnja..... No ja, no. Hvala, tinal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>No ja, no. Hvala, tinal. sej, če je po sili, ni treba se zahvaljkevati, ampak že misel veliko naredi! ne res? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej, če je po sili, ni treba se zahvaljkevati, ampak že misel veliko naredi! ne res? Misoni je pa čist vn padla... Sej tinal ve, da nism tko misnla, a ne tinč? Zdej pa ne vem, če bom pršla, k me lohk misoni še nabuta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 lej,lej babe,kam jo pa mahate? a moj uran v skorpije kej velja? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ste pa res pobezljani, v dveh minutah frrrrr postov!nic skorpijonsko bi vas samo obvestila, da je za bowling baje treba rezervirat ( ce sem prav razumela, greste tja)da ne boste potem na parkiriscu zurali...no ja, saj tudi to zna bit ok Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 aja babe boste ziher vse ful zrihtane, od frizotov pa taksno, *skorpije*, tigrice, magneticne, machke in vse tole.... :|||sama sem pa bolj tak *tip skorpije*... fantovski... nimam kakih chipk pa tega.... bolj minimal pa nic posebnega... kavbojke pa to...da mi ne bi ga srackal z ne vem kaksnimi imidzi! x!x ker pol jaz ne pridem. (to vas je najbolj skrbel... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Misoni je pa čist vn padla... Sej tinal ve, da nism tko misnla, a ne tinč? Zdej pa ne vem, če bom pršla, k me lohk misoni še nabuta. <{POST_SNAPBACK}>lej,lej babe,kam jo pa mahate? a moj uran v skorpije kej velja? <{POST_SNAPBACK}>ste pa res pobezljani, v dveh minutah frrrrr postov!nic skorpijonsko bi vas samo obvestila, da je za bowling baje treba rezervirat ( ce sem prav razumela, greste tja)da ne boste potem na parkiriscu zurali...no ja, saj tudi to zna bit ok Nč ne zamerm... Bomo rezerviral, zato pa rabm da se mi prjavte na OS. Komi čakam, da vas spoznam vse! Zdej pa šibam!LP, T. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Misoni je pa čist vn padla... Sej tinal ve, da nism tko misnla, a ne tinč? Zdej pa ne vem, če bom pršla, k me lohk misoni še nabuta. misoni ne bo nobenga nabutala, je že pojava tako zastrašujoča, da verjet ne moreš.ej, sej se hecam. mogoče sem res mal preveč zapopadla, ampak vem, da je tinal ful dobr mislila, pa me pogreje pol če vidm, da nekdo ni vsaj malo zadovoljen.ok. že nehujem! se valjda vidimo v pondelk! sploh nisem bau bau. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ker pol jaz ne pridem. Marsa, a lahko NE kompliciraš? Jz bom čist casual! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>misoni ne bo nobenga nabutala, je že pojava tako zastrašujoča, da verjet ne moreš.ej, sej se hecam. mogoče sem res mal preveč zapopadla, ampak vem, da je tinal ful dobr mislila, pa me pogreje pol če vidm, da nekdo ni vsaj malo zadovoljen.ok. že nehujem! se valjda vidimo v pondelk! sploh nisem bau bau. Se vid, da si še ''sveža'' na forumu, k jst skos take prjavlam in se me je folk že kr navadu... Ni hudič, da se tud ti ne boš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 sam da bos res, Tina! blabla, direkt od frizota... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, a lahko NE kompliciraš? Jz bom čist casual! jaz pa še bolj! sem čist na izi. kavbojke in te variante. pa še zebe me ponavad ful in se fuuul oblečem. nč fancy, res ne Marsa! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, a lahko NE kompliciraš? Jz bom čist casual! Nč casual...jst bom mela najmanj zborovsko uniformo gor....za take fejst bejbe se je treba pa ja zrihtat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 kdaj? kje? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kdaj? kje? Pondelk, club 300 - Dravlje ob 20h. Lohk te poberem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 hehe zdaj vas bom vse namutila, da boste prisle v debelih puloverjih, kavbojkah in z mastnimi lasmi, jaz bom pa jackica z leopardjim imidzem uletela, tezka skorpija, macka totalna! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se vid, da si še ''sveža'' na forumu, k jst skos take prjavlam in se me je folk že kr navadu... Ni hudič, da se tud ti ne boš. yeaaaaaaaaaa, sveža, dobr se sliš.no, se ne bom več (upam) pustila sprovocirat Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe zdaj vas bom vse namutila, da boste prisle v debelih puloverjih, kavbojkah in z mastnimi lasmi, jaz bom pa jackica z leopardjim imidzem uletela, tezka skorpija, macka totalna! jaz pridem pa snemat naskrivaj Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe zdaj vas bom vse namutila, da boste prisle v debelih puloverjih, kavbojkah in z mastnimi lasmi, jaz bom pa jackica z leopardjim imidzem uletela, tezka skorpija, macka totalna! faca xrosex Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 x:Dx Tinka, na skrivaj, kje bos pa skrita, da te ne bi rentegnski sco uchi razkrinkal? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.