Amis 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 daaaaaannnnnnnnnn......... pa je spet dež.....in obeti na sneg....ignoriram.....prav dolgo se zima ne bo več duvala.... iiii sg, a sam še ta teden.....pol pa uživaj.....pa naspi se mal na zalogo.... dete....popihe in pobože.....in vsem, ki rabijo tudi..... ajd, mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 pa je spet dež.....in obeti na sneg....ignoriram.....prav dolgo se zima ne bo več duvala.... :xx!: Pri nas že pada,pred kakšne pol ure je začel... Na tleh se še nič ne pozna samo neke velike flike dol letijo... Če bo cel dan tako... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e020.gif Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Dannn jh, kako melanholično vreme,.....sam čist neprimerno za delo sneg ja,....je zjutraj med dežjem nekaj naletaval,....in prenehal,...ma ne bo sile.. ajd lepo bodite Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 :xx!: :xx!: :xx!: jebeš sneg, jebelacesta dobesedno ... jst mam same poti v ljubljano te dni, ubiču sneg Previdno in srečno... Nič lepo ne zgleda tole... :xx!: Vreme-Opozorila Meni vsaj ni treba nikamor... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 no....v službovskem kraju sneži kot bi cigane trgal..... ....po tleh konkretna brozga.....vidla ko šla na čik pavzo.......sam še zmer ignoriram...... koga je še zametlo.....?........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Kje je snih? Pri nas kot ponavadi nič. Sicer pa če ne misli padat tko kot je treba pol brezveze, k plundre pa res ne maram.Me je pa že 2x sonce nakuril v zadnjih tednih....čisto mimo temperature.danes se treba v tazadnjo brcat in naresti maximum, če ne me povozi čas.... Kje je pa Vadizub?? Upam, da preživela lep dan vsem sneškotom, plundričem in suhičem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Cosma, ne skrbi, tud do tebe pride se zdajle peljala v službo, pa je že na Viču začelo snegovat mal.. ma sej se ne opazi med dežjem, sam v avtu na šipi se vidi, da niso kapljice, ampak uni... plunki veliki... po moje iz službe ne bom mogla čauči repki, grem se zdaj še v druge teme mal pritoževat nad snegom, mrazom, :xx!: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 vsakič znova mi slabo vest zbujaš, ker bi se mogla it najavit za tole odstranjevanje zob že en let nazaj (mam en kup izgovorov; takrat sem pozabla, pol nisem mela časa se prenaročit, pol je blo že mim in zdaj vprašanje, če majo še sploh fotko, pa še enkrat bi mogla k zobarci po napotnico pa če ni slike več me ne bodo hotl še enkrat slikat pa mogoče itak sploh ni treba... ) sam da si preživela to mal tolaži... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 daaaaannnnnnnnnnnnn......... dete..... .........pa še za vse ki rabijo..... no, tle je vse lepo zasneženo.....v službi......doma pa piha.....sam ni krize......dokler so ceste normalno prevozne je ok......bla s sodelavcem na biljardu....kaj je pasalo kugle premetavat po mizi......po doooolgem cajtu......no, dns mam pa js zobarja, pa "bobenvaje"....jutri bi morala pa tri stvari naenkrat....sam kaj, k bo neki moglo odfrčat.....taki čudeži mi za zdej še ne znesejo...... ....... ajd, mejte se...... (ksenč.....kako si rešla????)....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 jutro... zaenkrat sem še tu, kjer sem... nespečnost me daje, ful nisem prava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 jutro... zaenkrat sem še tu, kjer sem... nespečnost me daje, ful nisem prava http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/f050.gif Morgen strupki... Evo še vam malo zimske idile iz medvedje dežele... http://www4.slikomat.com/08/0305/c7n-200803.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 dan gnezdo Alef ... kje so pa medvedi tečna sem ko 100 ... nočem z nobenim govoriti ... doma za vse, ki potrebujete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 dan gnezdo Alef ... kje so pa medvedi tečna sem ko 100 ... nočem z nobenim govoriti ... doma za vse, ki potrebujete Jeti... Medvedi spijo... Proti tečnobi pa pomaga če koga http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a037.gif Samo ne preveč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 jutro... zaenkrat sem še tu, kjer sem... nespečnost me daje, ful nisem pravato je od skrbi....in vsega.....lahko sprazniš os-box.....? pozdravčke vsem..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Pozen pozdrav v gnezdo komaj opazila, da je menda nekaj snega,...pa menda veter tudi neki teži...jh tečna nisem,..sikam in bevskam ne,...tudi za to ni časa,...al pa primernega objekta ne,...kaj pa vem ....skratka sem v običajni formi...,...sam,...eh, kondicijske še zraven dodajam... za vse, ki potrebujete... če pa rabte energy jo pa tud po potrebi potalam... pozdrav in nočko vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 daaaaaannnnnnnnnn....... no, pa bo mal sonca dans....nekaj se je zjasnilo......včeraj meli vaje....sem mislila, da mi bo kri špricala spod prstov....no, pa ni......dans pa spet....je treba zvadit komade za nastop v petek in drug teden..... kaj mi paše spet bobne špilat..... .....norooooooo........ jeti....si kaj bolš....?....pozdravčke, popihe, pobože vsem, ki rabite..... ajd, mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 Škorpije, en pozdravček Amis tebi pa dogaja. ko boš imela kak nastop pa le javi... mi mamo pa novo žwerco, 1000ko........ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 ooooo audi..... dogaja...he he...sej prou....drgač je dolgčas..... 1000ko....uf....čestitke....uživajte v "ježi"..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 helow, strupki, azilanti, perešček, mehurčki in ostala "perjad" Audi, super za zverino pa velik užitkov v vožnji Amis ... kje to nastopate mi s temi bobni skoz delaš lušte Ksenia in vsi, ki rabte http://www.mysmiley.net/imgs/smile/love/love0028.gif Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 dan gnezdo Proti tečnobi pa pomaga če koga http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a037.gif Samo ne preveč... nič ne pomaga :xx!: ... verjetno sem premalo usekala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 dan gnezdo nič ne pomaga :xx!: ... verjetno sem premalo usekala Ja, če še miga potem si verjetno premalo... Morgen... Vreme enkratno, pod nulo pa dež je začel padat... :xx!: Danes nič iz bajte, nimam drsalk... Upam da ste kje na toplem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 jeti....si kaj bolš kaj pa vem ... recimo ... dokler kje kake kozlarije ne preberem ... neverjetni/e so nekateri/e vsem lep dan ... in še nekaj za meditacijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 Ja, če še miga potem si verjetno premalo... a potem bo še treba kaj če bi tole pripravila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 a potem bo še treba kaj če bi tole pripravila? Neee, preveč umazano, potem bo š morala pa pucat in pomivat... Bolje bi bilo tole http://www.cosgan.de/images/midi/boese/s025.gif Samo ti svetujem da to narediš nekje na prostem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 ne nooo... kozlarija is my second name oh, čisto pozabila ... meee ... meee ... me too ... bom hitro nadoknadila Neee, preveč umazano, potem bo š morala pa pucat in pomivat... Bolje bi bilo tole http://www.cosgan.de/images/midi/boese/s025.gif Samo ti svetujem da to narediš nekje na prostem... že vem ... zemlja kliče mars ... zemlja kliče mars Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.