Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

ajd, mejte se sco in azilanti....... x;)x

(pišuka, perešček zihr še spi..... :o|o: )

x:o)x

To ti misliš... x;)x x:Dx

Perešček že peljal psa scat, zakuril v šporhetu, spil en kofe in pokadil tri cigarete... x:px x^x

LNF je pri jutranjih aktivnostih pač zadnji na vrsti... x8Dx

Pri nas tudi dež... :o|o:

No ja... x:Dx ...bo vsaj stopil sneg kar ga je še, da se regrat pokaže... x:px x:px :palec:

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

perešček....sej js bi ti čist privoščila, da bi lohk še spal.....ti pa že mali miljon opravkov....preveč priden...... x;)x

o deteeeee......uživajta vidva polha.... xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

perešček....sej js bi ti čist privoščila, da bi lohk še spal.....ti pa že mali miljon opravkov....preveč priden...... x;)x

:vragec:

Štos je v tem, da sem zdaj ko bi lahko spal, buden že pred uro ko sem običajno vstajal za na šiht... :o|o: x:Dx

A bi se temu že lahko reklo penzionistični sindrom? :inocent: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Daaan gnezdo x:)x

uf, super,...člani gnezda so odlično :palec:

..sam tist penzioner sindrom ne razumem čist.. :inocent: x:Dx

dete xsrcx

lep dan vsem :detelca: xpresentx xgoldfishx xwizardx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Daaan gnezdo x:)x

uf, super,...člani gnezda so odlično :palec:

..sam tist penzioner sindrom ne razumem čist.. :inocent: x:Dx

dete xsrcx

lep dan vsem :detelca: xpresentx xgoldfishx xwizardx

x:Dx

Ko boš v penziji boš razumela... x8Dx x:)x

x:Dx

Ko boš v penziji boš razumela... x8Dx x:)x

:eek: :o|o: ...hm,..ziher neki v vezi upepelitve,...sam zakaj sindrom?!,...pa ja ne bodo spet pri dračju šparal... :o|o:

x;)x x:Dx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:eek: :o|o: ...hm,..ziher neki v vezi upepelitve,...sam zakaj sindrom?!,...pa ja ne bodo spet pri dračju šparal... :o|o:

x;)x x:Dx

Od penzije do upepelitve naj bi minilo še kar nekaj cajta... x:px

Omenjeni sindrom se bolj nanaša na kronično pomanjkanje časa pri penzionistih... x8Dx

Zato bolj zgodaj vstajajo... :o|o: :inocent:

Ne bi pa znal razložit zakaj sem se takrat ko sem imel šiht ob šestih zbudil šele nekje okrog sedmih... :eek: :O:

Vmes pa zombi... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/g025.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/g015.gif

Guest Jeti

dan gnezdo :flower:

:lol: silki ... upepelit se pa še ne bomo dali xppx

alef saj te bo počasi minilo x;)x ... no, zdajle na pomlad in poletje

verjetno ne, ko bodo zgodnja jutra tako prijetna :2src: ... potem na zimo :palec:

Amis ... en super večer ti želim

valkira ... prijetno crkljanje s kozličkom :palec: ... držim pesti za nov job in sco. šolo :palec:

grem zdaj čarat dopise in vloge :switz: ... začenjam akcijo "zamenjava stanovanja" ... že zdaj mi gredo lasje pokonci ... kaj še bo, ko bom za dokazili okoli letala ... da sem ... pa zakaj sem ... pa kaj nimam in imam :rolleyes:

lep deževen dan vsem

:lol: silki ... upepelit se pa še ne bomo dali xppx

alef saj te bo počasi minilo x;)x ... no, zdajle na pomlad in poletje

verjetno ne, ko bodo zgodnja jutra tako prijetna :2src: ... potem na zimo :palec:

lep deževen dan vsem

Dvomim... :inocent: x:Dx

To imam jaz že od nekdaj, ob dela prostih dnevih pokonci ob nečloveških(Aakhut bi rekel ob nekrščanskih... x:Dx ) urah... :o|o:

Pa zdaj ko je vedno bolj zgodaj svetlo, bodo zjutraj ratale zanimive fotke... x:px :palec:

Veliko sreče pa dobre živce pri iskanju stanovanja... xwizardx xwizardx xsrcx

Guest Jeti

Dvomim... :inocent: x:Dx

To imam jaz že od nekdaj, ob dela prostih dnevih pokonci ob nečloveških(Aakhut bi rekel ob nekrščanskih... x:Dx ) urah... :o|o:

Pa zdaj ko je vedno bolj zgodaj svetlo, bodo zjutraj ratale zanimive fotke... x:px :palec:

Veliko sreče pa dobre živce pri iskanju stanovanja... xwizardx xwizardx xsrcx

tooo :palec: :2src:

upam, da mi rata dobiti ustrezno zamenjavo v tem predelu mesta kjer sva sedaj ... drugi teden gre ven en razpis ... potem je tu še opcija občinska stanovanja ... ni :vragec: da se ne najde kakšno simpatično gnezdo x;)x

z dokazili bo bolj težko ... vse pisarne gor po štukih :xx!: ... pa nikjer nobenga lifta

no fajn,...me veseli, da ni upepelitvena opcija na vidiku... x:Dx

vsaj kar se mene tiče,...škrtice, šparajo na dračju,...pol te pa cel naslednji life zebe,...brr x:Dx

Jeti... za flat .. :detelca: xgoldfishx xcrossfingx

ma Alef uživi,...pod kovtrom al pa z fotkičem po bližnji okolici letajoč.. x;)x :palec:

Silki, sem ugotovila, da te moram na tvojem terenu ujet... se pravi med škorpjoni, ker te drugje ni videt x;)x

(zdej mam filing, kot da prihajam v privat stanovanje eno čist biznis zadevo reševat x:o)x )

v glavnem.. sem vidla tam nekje, da si ful stručko za olja naravna... iščem nekaj za po obrazu.. se mi zdi, da dost suha koža, ker mi zna fajn zategovat, če se ne namažem fajn s kremo.. pa ravnokar sem z divjim Elocomom 'pozdravila' alergijo, lišaj, karkol že je blo, med nosom in ustnico.. in je zdaj taka čist izsušena koža tam.. tko da bi nekaj nežnega, za občutljivo kožo... pa niti ne hudo mastnega, ker tisto se mi pa zdi, da mi zabije kožo in pol polno mozoljčkov takoj.. :inocent: brala, da bi bilo makadamijino v redu.. a je olje mareličnih pešk v podobnem rangu slučajno? gledala že v Sanolaborju na Viču pa nimajo nič pametnega, grem zvečer proti BTCju pogledat..

če maš kak nasvet slučajno :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Oj Aliana,...na pa si me ujela,....faca... x:Dx

po opisanem sodeč, ne bi tlačila gor kakih eteričnih olj,...enmalo še počakaj, da se umiri;

sicer pa ja, osnovno makadamijino olje 4/5

1/5 pa olje iz pešk granatnega jabolka, ali kamelije, ali pa črne kumine

zmešaš v posebni flaški, hrani v hladilniku:

vsa ta osnovna olja dobiš v BTC-ju v Kalčku;

lepo bodi x:)x

ola, strupki, azilanti in kar je še podobnih padalcev x:Xx x:Xx x:Xx

(pišuka, perešček zihr še spi..... :o|o: )

a nardim mal luštov :inocent: ob tistile totalno nečloveški uri še trdno spala x:px včeraj bil zadnji delovni dan ... dons pa na sporedu spanje ... pa nekaj me grabi eno čiščenje al gnezdenje :inocent: xcivx mam še en kup planov, kaj vse treba nardit ... pa bi najraje vse takoj (kt da nimam še en dober mesec časa :P ) ... pa zdejle mal počivam, tko da ne bo lih vse takoj pa danes x:o)x

sem pa že mal poškilila x:Ix :inocent: 20. aprila je polna luna, tko da bo takrat akcija ... je še dost cajta :lol:

z dokazili bo bolj težko ... vse pisarne gor po štukih :xx!: ... pa nikjer nobenga lifta

:vragec: pokliči jih, pa naj pridejo oni dol, če ti ne morejo zrihtat, da prideš ti gor xcivx pa xwizardx :detelca: x;)x

mal kičastega sončka še v gnezdo x:Xx

http://mladina.maribor.si/portal/upload/sonce.gif

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:ermm: ni emaila ... ni poštarja x:Dx ... a potem bo? ... fajn x:px

čist sfukana :xx!: ... pa ne od seksa x:Dx

Aurora dobila email... ti še nič? tkole, glede na to, da ima knjigica svojo ceno (ki ni odvisna od mene) in če bi imel kdo ful željo jo imeti in je strošek zanjo prevelik naj mi javi... jo bom kupila zanj sama... hm ne vem al je tole ne ceniti se dovolj al bolj to da želim da mogoče moj bluzzz nekomu mogoče za 1% spremeni lajf...

sestrična ima danes rok, beba noče ven... komaj čakam, da pozdravim novo bitje na Zemljici :2src:

daaaaaannnnnnnnnn............ xcivx

jeti....tisti smeško je čist ustrezen....menda glih tako zgledamo....vsi čist veseli da spet mlatimo po bobnih....... :2src: .....a nov flat....?....uspešno selitev....pa čim manj birokratskih zapletov.... xcrossfingx

oooooo sg....nice, da se mal oglasiš.....pa pošteno se naspi ta mesec..... x;)x

ksenč.....čestitke za knjigo...... x:Xx ....(kako si pa drugo zadevo rešila?).......

o aliana..... xDDx

dans mamo nastop.....pa še ne vem, če me bo šef pustil prej domov.....k je ob čudni uri...... :sori: ....no, jutri pa delo do večera....kakorkoli......pa delovna sobota če šef ne gre smučat....tako da pestrosti ne manjka......

lepo pazite nase.....pa mejte se max fajn... sco in azilantki.... x;)x

Guest Jeti

hvala vsem za dobre želje :kiss:

Ksenia ... imam že veš čas pripravljene peneze za knjigco :mezik:

Scorpio ... a kar določila si že kdaj porodiš dete v ta svet x;)x xwizardx

Amis ... a spet ... super :palec:

okoli NL sem v štamperle dala avokadovo pečko ... enkrat vmes dolila vode ... drugače pa samevala vrh kuhinjske omarce ... pred nekaj dnevi pa ugotoviva, da je vzkalila :wOOt: zdaj jo vsako jutro občudujeva pri čaju in kofetu, ker tako vidno raste ... jo moram v zemljico presaditi :vio:

jp ... potrebujem drugo stanovanje ... saj sem dolgo odlašala ... razmišljala tudi o stopniščnem ali zunanjem dvigalu ... samo bi bil to za naju prevelik izdatek ... zdaj pa ne gre več ... če hočem biti samostojna, ko zver zopet začne delati je treba stvari urediti xyesx ... je bila že prilika za enega ... samo mi ni ugajala energija soseske xnckrivx

dons imamo sonček :2src: ... upam, da vi tudi :vio: ... pa ptički pojejo in se ženijo v grmovju pod oknom ... prav prijetna jutranja glasba ... lep dan vsem :detelca:

Guest Jeti
Upam, da res najdete primerno gnezdece xcrossfingx :detelca: ... kokr so men znani tisti bloki tam (v bistvu poznam sam en blok x:Ix ) je že do prtličja treba po štengah :sori:

x:Dx imaš skoraj prav x;)x

Guest Jeti

:eek: Ksenč ... a pošiljka prišla pomečkana? :sori:

bemo ... zdaj pa tudi jaz cvikam xcivx

se zadnjič mehurček skoraj razpočil tu notri zaradi poštarjev x:Dx ... danes pa meni poštarce tolk zakomplicirale zaradi paketa, da sem na koncu pozabila rečt naj uno nalepko "ne tumbaj" x:o)x ... ops, pazi steklo ... gor nalimajo ... zdaj bom pa s strahom čakala jutrišnji dan v upanju, da nekaj stvari v enem kosu pride do naslovnika ... da ne rata kak mučkaroš :xx!:

daaaaaannnnnnnnnnnnnn........... xcivx

nastop bil krasen.....zadovoljni mi in publika..... x:Dx x:px .....pa en nov boben sem sprobala....madona kakšen bas ma...yesssssss.......no, zdej pa crnčit dalje......u bistvu se mi pa še zmer spi........

pozdravčke, pobože, čestitke....... xcrossfingx

ajd, mejte se....... x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...