alef 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Morgen strupki... Mehurčke zgleda odnesel veter... Danes razveselil svoje mačke... Hotel odpret vrečo z mačjo hrano brez škarij, pa se je razklala od vrha pa do dna... Mački so bili navdušeni nad povečano porcijo... Lep dan vsem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Daaan gnezdo Vse po starem,...torej dobro in pod kontrolo.. Danes sem že zjutraj imela občutek, da bo danes cortkan dan.... Mehurček pa najverjetneje še milnice sprobava... Jh, Alef,....kaj bi jih šele razveselil. če bi uvedel raznoliko samopostrežno kuhinjo,...mislim ene tri mesne izbire, pa seveda dietna veganska,.....vreče postaviš in self servis,...premenjaš ko zmanjka... lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Daaan gnezdo Jh, Alef,....kaj bi jih šele razveselil. če bi uvedel raznoliko samopostrežno kuhinjo,...mislim ene tri mesne izbire, pa seveda dietna veganska,.....vreče postaviš in self servis,...premenjaš ko zmanjka... lep dan vsem To so že sami pogruntal... Ta mala dva znata odpret vrečo... Rezultat je podoben tistemu kar je meni ratalo danes... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 To so že sami pogruntal... Ta mala dva znata odpret vrečo... Rezultat je podoben tistemu kar je meni ratalo danes... no viš,....ne pravjo zastonj,...pameten gazda,...pametna žival Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 prosta reja mačk...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 gnezdo ... mačja posla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Dobr jutr Ksenč, kera zvrst knjigice je to... pesmce al zgodbice?sej ne vem al naj se smejem al kva... tkole je prestavljena knjigica sam to ni njeno bistvo... je bistvo enega trenutka na včerajšnji dan pred mnogimi leti ampak... o moj bog... a naj se pogreznem al kaj? ok napisala sem sama... j... gahttp://www.katr.si/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 daaaannnnnnnnnnn........ ksenč......to je res super.....!!!!.....pa mega, da si izdala.... neka melanholija me hoče grabit....pa se mi glih ne da s tem ubadat......s petkovim sindromom ne bo nič pametnega dans....jutri mam delovno soboto......sicer se pol zvečer obeta nek heavy metal....ker sem mal asocialna ni zihr, da se mi bo dalo..... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 tnxpetek, pogrešam mirne trenutke v mojem lajfu, malce sem se razvadila, pa je zdej cel butnšok ko smo vsi doma glede une zadeve, čakam da mi vrnjeno podpisano pogodbo, potem pa me vsak mesec čaka kar lepa cifra za plačevat, ampak sem se odločila da bo tole z lahkoto steklo mogoče ta vikend končnooo pridem do regrata. pa tamala včeraj prvič jedla salatko... jutri upam, da vreme zdrži in da grem na Klančiše (Amiska sej veš kam ane ) ja pogrešam naravo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 sej ne vem al naj se smejem al kva... tkole je prestavljena knjigica sam to ni njeno bistvo... je bistvo enega trenutka na včerajšnji dan pred mnogimi leti ampak... o moj bog... a naj se pogreznem al kaj? ok napisala sem sama... j... gahttp://www.katr.si/ :palec: http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/025.gif Morgen škorpije in ostali... Pri meni nič petkovega sindroma... Penzionersko prpravništvo gre h koncu... V ponedeljek grem nazaj delat, po štiri ure... No ja... ...bom že preživel... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Dan gnezdo Fajn, ko stvari tko lepo zavzaemajo svoje mesto. Ksenč Upam, da še Jeti čimprej všečen veksel naredi Jh, sožalje za petkov sindrom Amiska, slaba tolažba, oz sploh ni no,....sam brezveze se na to privajat,...mrbit v mladosti,...zdej pa,... Pa čestitke za dobro opravljeno penzionistično pripravništvo,....torej je stanje skoraj ok ne?! zobki upam, da v redu,...dete pa jest tud v redu pa vsem ....pa pjevuši se mi brez razloga... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Dan gnezdo Pa čestitke za dobro opravljeno penzionistično pripravništvo,....torej je stanje skoraj ok ne?! Ni OK... Ker bom delal po štiri ure ne bom imel malce... Okostje pa malo manj škriplje, to pa res... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 ksenč....odločitev je genialna...in tako bo tud šlo..... perešček.... ...no, sam vretenčarske zadeve so pol kul....to je pa tud nekaj vredno..... silki, valkira...mejta se max.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Ni OK... Ker bom delal po štiri ure ne bom imel malce... Okostje pa malo manj škriplje, to pa res... zakaj pa ne?....štiri ure je izpolnjen pogoj, za malco... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 zakaj pa ne?....štiri ure je izpolnjen pogoj, za malco... ja za malico doma Ja... Za malico na koncu delovnega časa... A naj zato ostanem še pol ure na šihtu? To sem mislil, vem pa da mi v tem primeru pripada polovico denarnega nadomestila, mislim da je za polni delovni čas 80€... Malca doma pa bo... Taka kot za cel šiht... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Hm,..čak mal,...predvidevam, da imate organizirano prehrano, pa ne izplačujete nadomestila, oz ga po svojem pravilniku. Sicer je za vsaj 4 ure dela nadomestilo 5,54 eur/dan. Vsaj mi sodelavki izplačujemo tolk. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 dan gnezdo vidim da ste vsi ok ... perešček za skrajšani delovni čas s čim manj napora danes raziskujem regrat lep petek vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Hm,..čak mal,...predvidevam, da imate organizirano prehrano, pa ne izplačujete nadomestila, oz ga po svojem pravilniku. Sicer je za vsaj 4 ure dela nadomestilo 5,54 eur/dan. Vsaj mi sodelavki izplačujemo tolk. Ne vem koliko je zdaj to v €, prej ko so bili še tolarji je bilo tam okrog 18-19 000 sit/mes., odvisno koliko je bilo delovnih dni, to je nekaj čez 800 sit/dan.Prehrane nimamo organizirane.Če sem prav razumel se za min. 4 ure dela na dan potem izplača polni dodatek za prehrano? dan gnezdo vidim da ste vsi ok ... perešček za skrajšani delovni čas s čim manj napora danes raziskujem regrat lep petek vsem Za to sem mojster... Videl tvoj recept za regratov sirup... Poznaš mogoče recept za regratovo vino?Dela se iz cvetov, toliko se še spomnim da se dela na podoben način kot šabesa, več pa ne vem... Produkt ima par % alkohola(manj kot pir) je pa Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 pa mi izpl.polno ( do davčno prizn odhodka) za najmanj 4 ure dela na dan,sicer pa glej kaj imaš v zaposl pogodbi. uh, jest bi šla tudi regrat ogledovat...sam, nič ne bo,...razen z ponoč z lanterno... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Scorpio ... a kar določila si že kdaj porodiš dete v ta svet ja, jaz sem določila, dete se bo pa potem odločilo, koliko me uboga jst bi nekak bikca skor rajši kot ovna (če se lahko zmišljujem ) pa lih čez rok ne bi čakala ... sam zdej me je pa Valkira nekej demantirala pr tem mojem datumu pa Hitlerjev rd ni tak grozen dan, no kakorkoli že se mali odloči, sporočim Ksenia superca za knjigico, bo treba ob priliki prebrat perešček, kolikor vem, ti pripada celo nadomestilo za malico. po 4 urah dela si upravičen do malice, tko da si tud do nadomestila pa, pismo, mi v vseh temah delate lušte s tem regratom se kdo javi, da mi ga gre nabrat mam spredaj balon, pa se težko sklonim še en krasen pozdravček v gnezdo, pa šibam mal še prebrat naokol Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 ScorpioGirl Alef ... tam v regratu maš recept ... a spominja na šabeso? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 včeraj zvečer sestrična postala mamica malemu sinku (Riba z asc v Sco Luno ima pa na 29 stopinji Dvojčka v 8 hiši ), kakšna gužva v 4 bajti ok več pa ne bom gledala haha... mali je bil težak 4100 in velik 54 cm... upam, da je z mamico vse ok, mali je dobesedno sedel do poroda, očitno zadovoljen v svojem svetu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 Iiiiiiiiiiiiiiiiii, Ksenia dobrodošlo malo bitje dobro jutro vsem, ki pokukate v gnezdo x:Xx gremo se mal izobraževat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 Dobro jutro škorpije in ostali... Lep vikend vsem... In veliko sreče, ljubezni in veselja v življenju vsem ki so pravkar pogledali v ta svet in tistim ki v kratkem bodo... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k015.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 iiiiiiii....ena nova mala fiška....oz. fišek..... daaaannnnnnnnnnn........ evo mene v službi......včer s pupo iz benda šla ven na čvek, pa mal muzko poslušat.....sicer pa zobki pošlihtani, ostrižena čist na kratko ..... tokrat ne skor na balin.... ....pa rožco odnesla na pokopališče......no, dans bo pa tud dost vsega..... ajd, mejte se sco in azilanti..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.